Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 info Klosterskogen 01.09
sent Postet 01.09.2018 00:07 Regnskap

 

 

Vinn eller forsvinn lørdag 1. september 2018   https://www.youtube.com/watch?v=_KF4_xiKTmI

 


BANE

http://www.klosterskogen.no

 

Baneprogram   http://www.klosterskogen.no/wp-content/uploads/sites/5/2018/05/KlosterskogenV75-01.09.18.pdf

 


STALLSKRIKT

 

Vurderinger og kupongforslag fra Stallskriket

Det er en svært fin V75-omgang som står for tur på Klosterskogen lørdag. Vi har en banker som kun har 30 % av innsatsene på seg i 5 Bossum Faksen (V75-1), og dermed er det veldig fin verdi i bankerspillet. 1 Always So Easy (V75-2) er normalt også en vinner, men nær 90 % av innsatsene er i meste laget! Dagens beste spill kommer i V75-4 der 3 Hawking satt fast og så helt rå ut i ny regi sist.
BANKER
OUTSIDER

5 Bossum Faksen (V75-1)
Kusk: Jan Roar Mjølnerød
Vinnersjanse: 44 %
Overodds: 45 %

3 Hawking (V75-4)
Kusk: Magnus Teien Gundersen
Vinnersjanse: 27 %
Overodds: 470 %

 

BANKER ETTER PAUSE!
5 Bossum Faksen (V75-1)
var ikke som best sist og fikk dermed en pause. I startene før var han veldig bra. Når han sendes til start igjen regner vi med at han er fit for fight og da skal han ha en solid sjanse. Det ligger an til at han kan sitte tidlig i tet og dermed blir han normalt tøff å beseire, men uansett kan han absolutt vinne. Det er fin verdi i dette bankerspillet.
Vinnersjanse: 44 %  
Prosent av innsatsfordeling: 30 %
Prosentvis overodds: 45 %.


Tetkampen
2 Valle Storm
er bra ut og tar fort teten. 5 Bossum Faksen løser også fint og er aktuell for tidlig tetkjenning. Fra tillegg er 6 Godtepåsen normalt bra i gang.
---------------------------------------------------------



DAGENS KLART BESTE SPILL!
3 Hawking (V75-4)
er mye bedre enn raden. Make It Happen-sønnen satt fast og så fin ut i Kolnes-debuten i V75 i Bergen sist. Har trukket et fint spor nok en gang og sitter neppe fast nå. Fredag står han kun med 5 % av innsatsene på seg, og det er hyperinteressant! Klart aktuell i toppen.
Vinnersjanse: 27 %.
Prosent av innsatsfordeling: 5 %
Prosentvis overodds: 470 %.


Tetkampen
1 Elite B.R.
og 3 Hawking er bra ut. 6 Jet Voice kan også løse bedre enn mange tror. Liten fordel på at Hawking sitter i tet ved første passering.
----------------------------------------------------------



TRIVES PÅ DISTANSEN
12 Waikiki Man (V75-7)
avsluttet fint etter en kort galopp på siste bortre sist og bekreftet sin fine form. Står fint inne i løpet og trives på distansen. Løser det seg noenlunde på veien fremover er han klart aktuell i toppen.
Vinnersjanse: 12 %.
Prosent av innsatsfordeling: 3 %
Prosentvis overodds: 300 %.


Tetkampen
1 Rolls Royal
forsvarer nok sporet om Østre vil. Ønsker han ryggløp er 3 Whisky Voice aktuell for tidlig tetkjenning.

 

 

 


VG

 

Vurderinger og kupongforslag fra Anders Olsbu

 

1 Always So Easy (V75-2) var helt overlegen sist. Med samme innsats vinner Ottersen-traveren på ny.

Alt fra Klosterskogen kan du se direkte på trav.vg.no lørdag fra kl. 12.00.

 

1 Always So Easy (V75-2) var en seiershit i fjor med hele 10 fulltreffere på 12 forsøk. 6-åringen tok årets første triumf sist, men hun imponerte også som toer bak gode Gina Schermer tredje sist. Hoppa er kjapp fra start og skal ha en fin sjanse til å forsvare førstesporet. Om ikke åpningen blir for tøff, vinner hun normalt igjen.

Jeg lar også 6 Moi Edel (V75-3) stå ugardert. Håland-traveren har vunnet hele fire av fem løp hittil i år. Svarte opp den gode seiersmaskinen Waxen nest sist og var absolutt ikke slått da sistnevnte feilet i striden i siste sving. 4-årshoppa er flink fra start og står fint til i springspor. Fra tet blir hun vrien å tukte. Hun skal uansett regnes med en fin sjanse.

I V75-4 prøver jeg to hester i form av 9 Ultimate Photo, som har vært god i det siste, og 6 Jet Voice, som kommer ut etter pause. Men hverken 1 Elite B.R. eller 3 Hawking skal avskrives. Sistnevnte ble sittende fast med krefter spart i ny regi sist og var klart forbedret.

 

Dagens banker:
1 Always So Easy (V75-2) var knallgod til en overlegen seier sist. Vinner igjen med samme innsats.

Dagens luring:
2 Soros Kronos (V75-7) gikk et sterkt løp til til tredje etter galopp sist. Var veldig hardt ute grunnlagsmessig da. Står 40 m bedre til enn toeren Darco.


Her er flere V75-luringer:

12 Odins Eld (V75-1) avsluttet bra etter galopp og sen åpning i et løp Galileo vant sist. Er klart bedre enn raden.

6 Jet Voice (V75-4) kommer ut etter pause, men rapporteres fin i trening. Er han like godt forberedt som stallkameraten Love Voice, som slo Ultimate Photo direkte etter pause, skal han regnes i striden. 7-åringen er kjapp ut, men har et par raske på innsiden. Skulle han komme foran, stiger sjansene.

6 Smedpål (V75-5) gikk litt på det jevne sist, men var god etter galopp gangen før. Smedsrud-traveren møter helt riktig lag her. Feilfritt og på sitt beste kan fjorårets Derby-deltaker absolutt vinne. Ble toer bak Ådne Odin i kvalifiseringen da, men slo hester som Vill Solen, Brenne Brakar og Horgen Lynet. I finalen ble det galopp.

10 Pave Faks (V75-6) kom sterkt tilbake til fjerde etter galopp på siste bortre i et langløp i Sverige sist. Kun knepent slått fra fjerde i NM fjerde sist. Feilfritt kjemper han i toppen.

 


 


 


- Svar på innlegg
Re: V75 info Klosterskogen 01.09
sent Postet 01.09.2018 00:09 Regnskap

NETTAVISEN

 

Vurderinger og kupongforslag fra Kurt Rune Leirvåg

 

Vi har en strålende travhelg foran oss med V75-omganger både lørdag og søndag som hovedrett. Lørdag er det Klosterskogen som er vertskap for den norske V75-omgangen, der en eventuell alenebong kan ta med seg ca 13 mill kr *. Søndag er det Derbyfest på Jägersro travbane og internasjonal V75-omgang.

Sportslig er det ingen superomgang Klosterskogen varter opp med lørdag. Det er ikke så rart all den tid Bjerke hadde V75 forrige torsdag og Bjerke i tillegg skal ha V75 både neste lørdag og søndag. Men spillemessig er det en veldig spennende omgang Klosterskogen byr på og jeg lanserer to bankere, den ene av dem er ikke favoritt fredag formiddag.

https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/

 

Høitomt til å stole på
Min hovedbanker den er dog favoritt, og den kommer til å bli omgangens i særklasse største favoritt. Det handler om 1 Always So Easy i V75-2. Den Morten M. Ottersen-trente hoppa tok ni strake seire i fjor etter at hun ble handlet fra Danmark. Tre av seirene kom i V75-løp. Først i den tiende starten kom nederlaget da hun ga seg fra tet som favoritt i et V75-løp på Sørlandet og endte sjette i mål. Gikk så et par mål i februar i år uten å være som best. Var tilbake i løpsbanen igjen på Jarlsberg 13. juni og satt da bom fast over mål. Tredje sist under Jarlsbergs store sommertrav ble det andreplass bak kanongode Gina Schermer. Nest sist gjorde hoppa et nytt strålende løp, selv om hun ble speede ned oppunder mål av en meget speedige Chellas Girl som satt i lederryggen underveis.

 

Sist torsdag under Bjerkes V75-kjøring var det endelig dags for den første årsseieren. Satt da i fjerde utvendig underveis, ble lagt i angrep runden fra mål, blåste til tet inn mot siste sving og kom alene til mål. Gjør sin første start på Klosterskogen lørdag, men Eirik Høitomt tror hoppa takler banen utmerket. Fra førstespor er det tilnærmet tetgaranti og derfra skal det væree kanonsjanse, med tanke på at hovedutfordrerne står i sjanseartede spor. Jeg går all-inn og bruker 1 Always So Easy som min hovedbanker i V75 lørdag.

 

Revansjerer seg direkte?
Min andre V75-banker starter i V75-6/DD-1 og den kommer fra Frode Hamres suksessrike stall. Det handler om 5 Roli Eld som satt på leken i tet i V75-7 på Bergen travpark i den siste starten. Galopperte da helt umotivert i den siste svingen og det var garantert seieren som glapp. Fra femtespor skal det være kanonsjanse for tidlig tet igjen, og hesten så fantastisk fin ut både tredje sist og i seiersløpet nest sist. Jeg tror Adrian Solberg Akselsen (sju V75-seire i år) sitter bak en vinner i V75-6/DD-1 og 5 Roli Eld blir min andre V75-banker lørdag og bankerspilles også i DD.

 

Et stayerløp med varierende klasse avslutter lørdagens V75-omgang og her her har jeg et spennende objekt. Taktisk dyktige Dag-Sveinung Dalen får igjen muligheten bak formsterke 2 Soros Kronos. Vallaken har vist form i det siste og kom strålende tilbake til fjerde etter startgalopp i V76-løpet som ble vunnet av Make Me på Klosterskogen forrige onsdag. Med kun tre strekhester vil garantert Dalen gi Soros Kronos er fint løpsopplegg underveis og spille ut polettene tilslutt.V75-4 - Varmblodshester. 2100 meter varmblodshester.
Til tross for 50 000 kr i førstepremier, er det meget svak klasse på det varmblodsløpet. Jeg står på fire hester på samtlige V75-forslag.

 

1 Elite B.R. blir min favoritt. Ble strøket fra en tiltenkt montestart på Klosterskogen 16. august, men i følge trener Johan Kringeland Eriksen er det ikke funnet feil på hesten og han satser på å lede hele veien. Gjorde et solid seiersløp på Sørlandet i den siste starten og møter ikke veldig mye tøffere motstand her.

 

9 Ultimate Photo har hevet seg de siste månedene og blitt tøffere. Bakspor på Klosterskogen trekker dog alltid ned, men motstandsmessig er det klart overkommelig. 3 Hawking satt fast på Bergen travpark sist, det varførste løpet etter noen måneders pause. Har ikke levert særlig bra før i år, men står fint til lørdag og kan være med i seierskampen her. Det kan naturligvis også 6 Jet Voice. Var ikke som best i sine to siste løp før pausen, men tok tre seire tidligere i år og er trolig best i feltet på kapasitet. Disse fire skal være bedre enn resten i V75-4.

 


JOKERSYSTEMET

 

Vurderinger og kupongforslag fra Erik Biltvedt

 

V75 på Klosterskogen travbane denne helgen med 13 millioner til en alenevinner *. Denne omgangen lanserer vi to bankere på våre forslag og ekspertbonger. Vil også minne om at det ligger ferdiglagde V75-system i tre forskjellige prisklasser under knappen T i Jokersystemet lørdag. Du finner daglige tips på www.jokersystemet.no helt gratis!

 

Dagens bankere:

V75-2:
1 Always So Easy ser ut til å ha funnet tilbake til fjorårsformen, en sesong som resulterte i 10 seiere. Har en skreddersydd oppgave på papiret og leder dette løpet hele veien fra et perfekt spor.

V75-6:
5 Roli Eld har tatt nye steg i Hamre regi. Så ut som en vinner helt til galoppen kom i den siste svingen i sin siste start. Det var veldig hard bane den dagen, og vi har en mistanke om at det felte 5 Roli Eld. Ser ikke ut til å bli favoritt denne gangen, vi takker og bukker, klar banker!

 

Dagens outsidere:V75-1:
1 T.B`S Trøllgutt har formen helt på top og fra et perfekt spor blir han vårt klare førstevalg. 5 Bossum Faksen er en riktig seiersmaskin som har vunnet 12 av livets 21 starter, kan absolutt vinne igjen.

V75-3:
Kretsen rundt 6 Moi Edel har ventet på denne oppgaven og hoppa har et veldig fint løp på papiret. Sitter trolig tidlig i tet og blir ikke enkel å slå. 10 Osen Prinsessa har høy kapasitet og holder hun seg rolig kan hun ta ned alle til slutt.

 

V75-4:
Vi syntes tre hester skiller seg klart ut og låser løpet på disse. 9 Ultimate Photo har levert sterke prestasjoner i lang tid. Blir det litt tempo underveis kan han rekke frem til seier igjen. 3 Hawking så veldig fin ut i Kolnes regi sist, kan muligens kjøre seg tidlig til tet og skal absolutt regnes. 6 Jet Voice kommer tilbake fra pause. Kapasiteten er veldig bra og bare han fungerer igjen kan han vinne.


V75-5:
12 Bol Brage er sterk og blir trolig sendt tidlig fremover, motstanden er ikke avskrekkende og han blir vårt klare førstevalg. 6 Smedpål var med i fjorårets Derby men har ikke funnet formen i år. Har fått to løp etter pause og kan ventes forbedret til denne starten.


V75-7:
3 Whisky Voice har en veldig fin oppgave foran seg og leder nok dette løpet veldig lenge. 13 Darco liker seg på lange løp. Er veldig rask ut med voltestart og sitter trolig langt fremme i feltet direkte.

 


TOTOPRO

 

Always So Easy levde virkelig opp til navnet sitt og radet opp ni strake seirer fra hun debutere i Norge i mars i fjor og ut oktober. Da var grunnlaget mangedoblet og hun fikk det ikke enkelt når hun kom ut i vinter. Fikk så ny pause før hun viste stigende form gjennom sommeren. Sist var hun aldeles strålende som overlegen mot flere av de samme hestene som hun møter lørdag. Vi tror Ottersen hoppa vinner og er i gang med en ny seiersrekke, lørdagens klare V75-banker.

Ellers har vi et par-tre objekter i kaldblodsløpene som vi ser som alt for lite spilt. Sjekk ut våre spilleforslag med omtale av objekter her på sidene!

Bankere

V75-2 1-Always So Easy (S) var tilbake som vinner sist med noen løp under seletøyet. Vant hele ti løp i fjor,og kan fort ha startet en ny seiersrekke. Har i alle fall vunnet sportrekningen og bør ta seg av dette. God banker.

Dagens luring

V75-6

10-Pave Faks har galoppert tre ganger på rad etter at han var fint med i hovedfeltet til 5. i NM. 4. sist. Duger uten galopp og er for lite spilt fredag formiddag.

 

Objekter

V75-1 8-Høvding Jaros vant og hentet 20 meter på 1-T.B.'s Trøllgutt sist, men er allikevel betydelig mindre spilt fredag. Vinner dog ikke ofte, men spilles på form.
 

4-Rolf Martin tapte for 2-Valle Storm til slutt sist, men da var det en halv runde lenger og Valle Storm liftet med i rygg. Det kan jo skje igjen, men uansett er nok Rolf Martin med i striden.

-------------------------------------------------------------------------

V75-2 9-Chellas Girl slo favoritten her etter full klaff nest sist, forsøkte samme opplegg sist, men da klaffet det ikke. Trolig tøft å slå favoritten slik sporfordelingen er.
 

8-Thai Bakery viste med 2. plass bak Moveslikejagger sist at formen er stigende. Har dog tapt sportrekningen, og er avhengig av klaff for å komme inn i løpet.

-------------------------------------------------------------------------

V75-3 11-Bjønnum Baus avsluttet fort når åpningen bød seg her på Kloster sist og ble 2. Må ha litt klaff herfra, men er absolutt aktuell om man garderer utover de to heteste.
 

14-Dæmro Kjempen har sittet litt fast de siste gangene, men er nok like god nå som da han vant på Drammen 3. sist. Er akkurat over på tillegg her, men kan nok fort være blant de tre for det med litt klaff.

-------------------------------------------------------------------------

V75-4 1-Elite B.R. viste fin form i juli, og står fint til her. Møter et par bra, men er aktuell.
 

3-Hawking satt fast sist og rapporteres på gang. Kan kanskje ta tet. Møter to-tre bra og vinner ikke ofte. Skoløs balanse nå.

-------------------------------------------------------------------------

V75-5 8-Il Sokken kommer ut ettter pause med fine rapporter. Var meget god i våres og har han slik form duger han her. Spilles.
 

5-Lego U.N. går jevne fine løp. Er i alle fall trippelaktuell, og et mulig drag..

-------------------------------------------------------------------------

V75-6 6-Gandolf vant alle sine tre starter i september i fjor, deriblant V75 i samme omgang som nå her på Kloster. Tidlig gardering, selv om vinnerviljen kanskje ikke er like framtrendende lenger.
 

7-Wik Emil var bra etter pause sist, og kan ha gått fram. Står som 6-Gandolf uten seirer i år.

-------------------------------------------------------------------------

V75-7 2-Soros Kronos* (S) har form og står fint inne på strek her. Stod for eksempel likt med 13-Darco her 22. august, nå står har 40 meter foran. Dog ingen stor vinner. Garderingshest.
 

7-Bleeding Heart (US) er i form og kan være et drag om han takler 4. sporet i volta.

-------------------------------------------------------------------------

 

 


 

- Svar på innlegg
Re: V75 info Klosterskogen 01.09
sent Postet 01.09.2018 00:10 Regnskap
Endret
01.09.2018 13:05 sent




LA KOLLE

 

Bankere: 
V75-2: -  1 ALWAYS SO EASY er tilbake i praktfull form og står flott til i innerspor. Hun bør ha alle muligheter til å dirigere fra start til mål, for dette er hester hun har pleid å ha kontroll på.
V75-3: - 6 MOI EDEL har stabilisert seg mye, og hun har vært helt utruet i flere seiersløp. Her står hun flott til. Jeg tror hun kjører seg tidlig til tet og at løpet deretter er kjørt.


Lås: 
V75-7: - 3 WHISKY VOICE ledet fra start til mål på Biri og holdt sikkert unna tross tøff åpning. Han kan lede hele veien igjen, men se opp for 12 WAIKIKI MAN som er mye bedre enn raden. Han skal dessuten takle den lange distansen fint.


Luringer: 
V75-1: - 4 ROLF MARTIN er en bra traver. Han er dessuten sterk og tøff og tåler å gjøre mye jobb selv. Her kan teten være innen rekkevidde, og derfra blir han skummel.
V75-4: - Jeg har selv ambisjoner med 6 JET VOICE. Hesten var ikke som best i de to siste startene, men er behandlet. Jeg har kjørt et hurtigarbeid på 1.18/2000 meter, og da fungerte han fint. Jeg kommer til å være offensiv og vil tidlig fram. Jeg tror på god mulighet.
V75-6: - 8 NYLAND har vært god på Klosterskogen tidligere. Det er en god hest som er kjapp fra start. Han er herdet i tøffe lag og skal tidlig med på alle bonger tross en vrien utgangsposisjon.

 


 

V75 Klosterskogen

Joar Lysaker

Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: Det blir så lett for hovedbankeren, Always So Easy (V75-2), som lyste ved seneste anledning. Bankertips også på Moi Edel (V75-3) og Roli Eld (V75-6). V75-7, primært, og V75-5 er de største utfordringene.  

Les mer

 

Strøken oppgave

Lars Anvar Kolle

V75 Klosterskogen: Jeg har klokkertro på to bankere på landets eneste bane med siste indre. 1 Always So Easy står strøkent til i V75-2 og har alle muligheter til å lede fra start til mål, mens 6 Moi Elden er i kjempeform i V75-3.

Les mer

 


TGN.no

 

Siljan utfordrer Skien

Flere travlag henger seg på når det gjelder tilskudd til Klasseløpsauksjonen. Les mer

 

 

OBJEKTSERVICE

Gratistips V75 Klosterskogen 1.september v/Morten Rustad

 

Klosterskogen avvikler dagens V75-løp. Med siste indre får de fleste sjansen til slutt på 800-metersbanen. Noen oversiktlige løp og en kjempefavoritt i Always So Easy. Svikter denne ligger det som vanlig 10M i Jokerpotten til en eventuell alenevinner.

 

Tilleggshestene har en tøff oppgave i V75-1, med såpass bra nivå på strekhestene. Bossum Faksen eller TB's Trøllgutt bør ende opp i tet, mens Valle Storm normalt er sikret et fint ryggløp. Siden Bossum Faksen har hatt pause kan disse tre omtrent sidestilles.
Rolf Martin tapte knepent for Valle Storm sist da denne fikk perfekt åpning etter reise i lederryggen, ikke mye dårligere enn favorittrioen. Godtepåsen galopperte i striden mot Magnums Othello tredje sist, men husk på at Bossum Faksen beseiret Magnums Othello 30/5. Frøyu Petter var overraskende god i Drammen sist, men mister sin faste kusk. Høvding Jaros sjokkvant i Sverige sist da han etter smygreise spurtet forbi TB's Trøllgutt på samme betingelser, ville være overraskende om han klarte det igjen.

 

Always So Easy rundet enkelt til klar seier sist, imponerte etter å ha tapt for Chellas Girl fra tet gangen før. Har aldri startet på Klosterskogen, men galopperer jo aldri. Er svært startrask, i likhet med noen av de utvendige. Herfra ser det svært lyst ut i V75-2, men oppunder 90% er mye i travløp. Southwind Gizzel var utrolig tapper toer bak Always So Easy sist etter mye dødens. Er også svært startrask og for lite spilt ift storfavoritten. Starthurtige Chellas Girl ség forbi Always So Easy etter reise i lederryggen nest sist. Klarere slått av samme hest sist, ble da noe hindret av en trøtt leder. Kan i beste fall holde ryggen på storfavoritten, og får alltids en mulighet på siste indre. Thai Bakery blant de beste, men sporet er dårlig.

 

Moi Edel har vunnet i enkle lag, så 60% blir for mye mot Osen Expressa som ikke er noe dårligere. Det ligger an til tidlig tet for Moi Edel, sånn sett er rekkefølgen grei. Åpent løp bak favorittduoen, med noen gode skrellobjekter.
Mila tapte for Nebbenes Spika nest sist, viste ytterligere fremgang ved å galoppere i angrep mot oppløpet sist. Mistet en bra premie og 28-tid. Kuskeforbedres enormt. Bjønnum Jerka avsluttet bra etter smygreise sist og er i flott form. Nebbenes Spika er også god nok, men fra fjerdespor er det høy fare for dårlig start for ekvipasjen.

 

Ultimate Photo serverte en god sprt fra tredje innvendig sist. Er stort sett billig ute og naturlig favoritt i V75-4. Fordel av lite felt, samt at det er noen programfyll med. Jet Voice var god før pausen. Spurtet greit ned Ultimate Photo i seiersløpet 23/5, men da gikk sistnevnte i dødens. Hawking satt fast innvendig første gang ut i ny regi. Er startrask og kan ta teten innledningsvis, verdt oppmerksomhet på 8%. Elite BR er god nok om aksjonen stemmer. Hades Håleryd har vist fremgang, men var klart slått av Ultimate Photo sist.

 

Mange bra hester med i en åpen V75-5. Startraske Il Sokken kommer langt på  .........   ...............

Les videre   http://www.objektservice.no/?mapping=71&produkt_nr=100976

 


 

 

 

 

- Svar på innlegg
Re: V75 info Klosterskogen 01.09
sent Postet 01.09.2018 00:12 Regnskap
Endret
01.09.2018 12:17 sent
01.09.2018 12:52 sent



 


AlltidHest  http://www.alltidhest.org/RaceInfo/Details/4591

Datarank /Analyse   trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/
http://trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/index2.jsp

Systemspill  http://www.spilltjeneste.no

STATISTIKKER    http://www.travsport.no/Sport/Statistikk

 

Hver måned oppdateres V75-statistikkene for kusk og trenere, samt trenerstallstatistikkene.

 

Datarank/System                    https://www.radsoft.eu/no/totopro/spill/totoproxv/v75ekspress.php

 

VG

Avd Markeringer
1 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12
2 1 Always So Easy (S)
3 6 Moi Edel
4 6, 9
5 2, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12
6 5, 8, 10, 12
7 1, 2, 3, 5, 6, 7, 13

5040 rekker = kr 2 520,001)

NETTAVISEN

Avd Markeringer
1 1, 2, 5, 12
2 1 Always So Easy (S)
3 6, 10, 11
4 1, 3, 6, 9
5 4, 6, 8, 11, 12
6 5 Roli Eld
7 2, 3, 5, 6, 7, 12, 13, 15

1920 rekker= kr 960,001

JOKERSYSTEMET

Avd Markeringer
1 1, 2, 4, 5, 6
2 1 Always So Easy (S)
3 4, 5, 6, 10, 11, 13, 14
4 3, 6, 9
5 6, 7, 8, 10, 11, 12
6 5 Roli Eld
7 3, 5, 6, 13, 14

3150 rekker= kr 1 575,001)

 


TOTOPRO

Avd Markeringer
1 1, 2, 4, 5, 7, 8
2 1 Always So Easy (S)
3 6, 10
4 1, 6, 9
5 4, 8, 11, 12
6 5, 8, 10, 12
7 3, 5, 13

1728 rekker = kr 864,001)

LA KOLLE

Avd V75 - kr 486,00
1 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 12
2 1 Always So Easy (S)
3 6 Moi Edel
4 1, 6, 9
5 2, 4, 6, 8, 11, 12
6 3, 5, 8
7 3, 12

 

JOAR LYSAKER

Avd V75 - kr 630,00
1 1, 5, 8, 12
2 1 Always So Easy (S)
3 6 Moi Edel
4 1, 6, 9
5 2, 6, 7, 8, 10, 11, 12
6 5 Roli Eld
7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, +ALLE

 

 


 

Jokersystemer

http://travmets.com

 

http://travmets.com/wp-content/uploads/2018/09/Systemrapport-V75-2018.09.01-Klosterskogenthomasspesial.html

http://travmets.com/wp-content/uploads/2018/09/Systemrapport-V75-2018.09.01-Klosterskogengig.html

http://travmets.com/wp-content/uploads/2012/02/Systemrapport-V75-2018.09.01-Klosterskogenleeds.html

http://travmets.com/wp-content/uploads/2018/01/Systemrapport-V75-2018.09.01-Klosterskogentottenham.html

http://travmets.com/wp-content/uploads/2017/11/Systemrapport-V75-2018.09.01-Klosterskogengrø.html

 

 


Spillrangering kl.12
 

 

V75-1
V75-2
V75-3
V75-4
5Bossum Faksen
1T.B.'s Trøl..
2Valle Storm
7Frøyu Petter
6Godtepåsen
4Rolf Martin
8Høvding Jaros
3Eldhusodin
9Areta Mollyn
10Battimo
11Arnspik
12Odins Eld
13Valle Fryd
15Elegant
1Always So E..
2Alo Angel
3C.C. Queen*
4Vici Sun
5Kemas Starl..
6Southwind G..
7Dayenne La*..
8Thai Bakery
9Chellas Girl
10Rose Garden
11Synjo Diva
12Uendy Z.S...
6Moi Edel
1Vesle Moi
2Jerkeld Frøya
3Kos Vinna
4Nebbenes Sp..
5Bjønnum Jerka
7Bauers Anna..
8Mila
9Land Maria
10Osen Expressa
11Bjønnum Baus
12Hof Blesen
13Sølv Gutt
14Dæmro Kjempen
9Ultimate Ph..
6Jet Voice
1Elite B.R.
3Hawking
2Hades Håler..
4King Of Fri..
5Facebook N...
7Lord Bexley
10Big City Ra..

 

V75-5
V75-6
V75-7
12Bol Brage
11Skauga Rasken
6Smedpål
4Rapptor
8Il Sokken
10Spang Emblan
5Lego U.N.
2Troll Ronja
1Hellestvedt..
3Anima
7Frier Birk
9Eilert
5Roli Eld
8Nyland
12Myhreng Jer..
10Pave Faks
3Løkki Dino
1Røster
2Kjempen
4Torpa Nicklas
6Gandolf
7Wik Emil
9Tøffe Toft
11Finnskog Fo..
3Whisky Voice
13Darco (DE)
2Soros Kron*..
5Frankel D.E..
7Bleeding He..
6Anthony Dow..
12Waikiki Man..
1Rolls Roya*..
10Noir Sun
4Trophydore..
8Creek's Brave
9Tiller
11I See U. One
14Lass Labero
15Yankee Frecel

 

- Svar på innlegg
Re: V75 info Klosterskogen 01.09
sent Postet 01.09.2018 00:13 Regnskap
Endret
01.09.2018 00:22 sent




 

 


TRAV24.no

Startliste V75 Klosterskogen, lørdag 1.september

 

Diverse

Høvding Jaros, Gunnar Kværne og Add Arne Sagholen tar lørdag turen til Klosterskogen for start i V75-1. Der støter han på formhester som Godtepåsen, Battimo og Rolf Martin for å nevne noen. 

 


NTB:  V75 Klosterskogen

 Oppdatert 30. aug. 2018 09:04

 

V75-tips Klosterskogen lørdag 672 rekker/336 kroner:

1. avd.: Alle 14 startende

2. avd.: 1 Always So Easy.

3. avd.: 6 Moi Edel.

4. avd.: 6 Jet Voice, 9 Ultimate Photo, 1 Elite B.R.

5. avd.: 12 Bol Brage, 11 Skauga Rasken, 6 Smedpål, 4 Rapptor.

6. avd.: 5 Roli Eld, 12 Myhreng Jerker.

7. avd.: 3 Whisky Voice, 13 Darco.

Dagens sikre: 1 Always So Easy (2. avdeling) var helt overlegen sist og så uslåelig ut i sitt grunnlag. Tet hele veien er trolig oppskrift i skien lørdag.

Dagens stallskrik: 13 Darco (avdeling 7) har mye krefter og kan ta ned hele feltet med litt klaff underveis i løpet

672 rekker/336 kroner

 

 

 

Unghestekspert i studio

Klosterskogen Travbane - 01.09.2018 | Magne Engebretsen

LiveLørdagV75: Etter klasseløpsauksjonen på Bjerke neste helg kommer mange av de lovende unghestene til å bli sendt i trening hos Sven Olav Weberg. I Livelørdag kan du bli bedre kjent med unghestspesialisten.

Klokkertro på favoritten

Klosterskogen Travbane - 01.09.2018 | Rolf-Henning Pedersen

V75 Klosterskogen: Tipsekspertene Espen Haug, Vemund Madsen Drolsum og Stian Hallenstvedt er enig om to ting: Trioen trykker alle grønt på dagens største favoritt og stort sett rødt på resten.

 

Alt vel med godmerra

Klosterskogen Travbane - 01.09.2018 | Even Elvenes

V75 Klosterskogen: - Hun var fryktelig god forrige uke, alt er vel med 1 Always So Easy (V75-2) foran løpet lørdag, innleder Morten M. Ottersen fra Ridabu utenfor Hamar.

 

Sterk Whisky

Klosterskogen Travbane - 01.09.2018 | Rolf-Henning Pedersen

V75 Klosterskogen: 3 Whisky Voice i V75-7 er en sterk sak. Da passer det godt at distansen er 2900 meter og treneren tror på seier.

 

Fire gode fra Mjølnerød

Klosterskogen Travbane - 01.09.2018 | Jan Elvestad

V75 Klosterskogen: Jan Roar Mjølnerød reiser til Klosterskogen med fire fine hester lørdag. På forhånd har han vanskelig for å rangere de innbyrdes, alle fire kan være seiersaktuelle mener treneren fra Rokke ved Halden. 

 

Strålende norgesdebut

Klosterskogen Travbane - 01.09.2018 | Magne Engebretsen

V75 Klosterskogen: - Jeg var strålende fornøyd med debuten på norsk jord og forventer en ny sterk innsats, men kan vi slå hesten i innerspor?, undrer Trond Anderssen.

 

Enkelt bankervalg i V75

Klosterskogen Travbane - 01.09.2018 | Rolf-Henning Pedersen

V75 Klosterskogen: Lørdagens V75-omgang bærer preg av at den ligger midt mellom kvalifiseringer og finaler til Klasseløpshelgen. Bankervalget er likevel svært enkelt.

 

V4 Klosterskogen

Klosterskogen Travbane - 01.09.2018 | Joar Lysaker

Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: Roli Eld (V4-3) blir vårt holdepunkt i V4-spillet. Vi går for en trio i innledningen og anbefaler fetest gardering i finalen.    

 

V5 Klosterskogen

Klosterskogen Travbane - 01.09.2018 | Joar Lysaker

Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: Vi nøyer oss med én banker i V5-spillet, og det blir selvsagt Always So Easy (V5-4) og Eirik Høitomt. Moi Edel (V5-5) er en mulig støttebanker, og V5-3 er det skumleste løpet.  

 

V75 Klosterskogen

Klosterskogen Travbane - 01.09.2018 | Joar Lysaker

Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: Det blir så lett for hovedbankeren, Always So Easy (V75-2), som lyste ved seneste anledning. Bankertips også på Moi Edel (V75-3) og Roli Eld (V75-6). V75-7, primært, og V75-5 er de største utfordringene.  

 

Så lett blir det

Klosterskogen Travbane - 01.09.2018 | Joar Lysaker

V75 Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: Det blir så lett for hovedbankeren, Always So Easy (V75-2), som lyste ved seneste anledning. Bankertips også på Moi Edel (V75-3) og Roli Eld (V75-6). V75-7, primært, og V75-5 er de største utfordringene.

 

Strøken oppgave

Klosterskogen Travbane - 01.09.2018 | Lars Anvar Kolle

V75 Klosterskogen: Jeg har klokkertro på to bankere på landets eneste bane med siste indre. 1 Always So Easy står strøkent til i V75-2 og har alle muligheter til å lede fra start til mål, mens 6 Moi Elden er i kjempeform i V75-3.

 


 

 

 

Dette forslaget koster kr. 864.00
   
   

Lykke til !

DATAGENERERT V75 FORSLAG

V75-1
7 FRØYU PETTER 69
5 BOSSUM FAKSEN 64
6 GODTEPÅSEN 57
     
2 VALLE STORM 53
1 T.B.'S TRØLLGUTT 44
8 HØVDING JAROS 42
10 BATTIMO 41
4 ROLF MARTIN 39
14 FINNSKOG ODA 35
3 ELDHUSODIN 27
13 VALLE FRYD 26
11 ARNSPIK 25
12 ODINS ELD 21
9 ARETA MOLLYN 21
15 ELEGANT 11
V75-2
7 DAYENNE LANE 74
1 ALWAYS SO EASY 73
     
5 KEMAS STARLIGHT 46
8 THAI BAKERY 42
6 SOUTHWIND GIZZEL 36
11 SYNJO DIVA 30
12 UENDY Z.S. 29
9 CHELLAS GIRL 29
2 ALO ANGEL 28
10 ROSE GARDEN 25
3 C.C. QUEEN 25
4 VICI SUN 18
     
     
     
V75-3
6 MOI EDEL 75
   ---------------------  
11 BJØNNUM BAUS 57
10 OSEN EXPRESSA 51
13 SØLV GUTT 37
14 DÆMRO KJEMPEN 37
4 NEBBENES SPIKA 35
5 BJØNNUM JERKA 28
7 BAUERS ANNABELLA 19
1 VESLE MOI 15
8 MILA 15
3 KOS VINNA 14
2 JERKELD FRØYA 11
9 LAND MARIA 7
12 HOF BLESEN 7
     
V75-4
1 ELITE B.R. 55
9 ULTIMATE PHOTO 48
6 JET VOICE 42
     
2 HADES HÅLERYD 34
3 HAWKING 25
8 CANTAB G.T. 22
4 KING OF FRIDAY 21
7 LORD BEXLEY 20
5 FACEBOOK N.L. 19
10 BIG CITY RAMBLER 18
     
     
     
     
     
V75-5
12 BOL BRAGE 58
11 SKAUGA RASKEN 52
     
5 LEGO U.N. 39
7 FRIER BIRK 36
10 SPANG EMBLAN 33
9 EILERT 30
2 TROLL RONJA 27
6 SMEDPÅL 26
8 IL SOKKEN 26
1 HELLESTVEDT TRYM 23
3 ANIMA 17
4 RAPPTOR 17
     
     
     
V75-6
2 KJEMPEN 51
3 LØKKI DINO 50
8 NYLAND 46
6 GANDOLF 42
5 ROLI ELD 41
12 MYHRENG JERKER 36
     
11 FINNSKOG FOKUS 33
4 TORPA NICKLAS 33
7 WIK EMIL 32
10 PAVE FAKS 32
1 RØSTER 30
9 TØFFE TOFT 14
     
     
     
V75-7
13 DARCO 46
3 WHISKY VOICE 46
6 ANTHONY DOWNS 43
5 FRANKEL D.E. 42
4 TROPHYDORE 37
7 BLEEDING HEART 35
1 ROLLS ROYAL 32
15 YANKEE FRECEL 31
     
14 LASS LABERO 29
10 NOIR SUN 29
12 WAIKIKI MAN 27
8 CREEK'S BRAVE 27
2 SOROS KRONOS 27
11 I SEE U. ONE 23
9 TILLER 21



Tipsene er laget av Tipskanalen.no 

Tipsene baserer seg på vekttallene som
frekommer etter hestens navn.Vekttallet er
en sammensatt verdi av hestens meritter
på travbanen. I tillegg ser man på kusk og bane. 


Rangeringen er ment som et hjelpemiddel
for hurtig å få oversikt over styrke forholdet
mellom hestene i et løp. 


Det er anbefalt å studere løpene nøyere
gjennom å se på de forskjellige analyse
sidene våre. 


Klikker du på et hestnavn får du
statistikken til denne hesten.


 

  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Svar på innlegg