Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 info Forus 04.05
sent Postet 04.05.2019 00:04 Regnskap
Endret
04.05.2019 11:25 sent

 

Vinn eller Forsvinn - V75, 4. mai 2019  https://www.youtube.com/watch?v=J5UT4rVSAhc

 


BANE

 

Program   https://issuu.com/rikstoto/docs/fo_190504_v75_14?e=36513420/69463496

http://www.forus-travbane.no/Forus/Løpsprogram/FO_190504_V75_14.pdf

 


STALLSKRIKET

 

V75 Forus: Redaktørens leder - Denne vinner!

Leder: Jeg legger hodet på hoggestabben og sier at denne vinner på Forus i morgen! Denne traveren ville vært en av landets ti beste, hadde helsen holdt, er min påstand. Likevel dreier det seg ikke om noen favoritt i skrivende stund. Underlig! For å bruke fotballspråket, så blør Tip Esterel for drakten når han er frisk og fin! Det er han nå. Han vil fremover, han gir alt og vil være

https://stallskriket.no/

 

FORUS 2019/05/04

Tøff banker Royce Rolls har vi en god følelse for i V75-2. Sammen med Frode Hamre er vinnersjansen god i et stayerløp. Er mer spillbar enn Proffersor Ø.K. og har man is i magen lar man det stå til, men i sistnevnte har man selvsagt også et godt alternativ.

Klikk her for fullstendig rangering og spillforslag hos Spilltjeneste.

http://spilltjeneste.no/trotting/game/load/379524/3hfaWEwG

 

 

Banker

2 Royce Rolls (V75-2)

Kusk: Frode Hamre

Vinnersjanse: 51.00%

Overodds: 58.39%

 

Outsider

5 Tip Esterel (V75-7)

Kusk: Pål Buer

Vinnersjanse: 30.00%

Overodds: 27.66%

VI LAR DET STÅ TIL

V75-2 Royce Rolls så veldig fin ut i årsdebuten på Bjerke. Call The King dro knallhardt unna i front, mens Hamre-traveren lå et stykke bak, før han leverte en glimrende avslutning til annen. Med bare to hester på strek håper og tror vi han får overta direkte av Beverlyhills Dream. Derfra får nok Frode Hamre lov til å kjøre unna i det tempoet han ønsker. Uansett en solid mulighet. Omgangens småfrekke tipsbrevbanker.

Vinnersjanse: 51.00%

Prosent av innsatsfordeling: 32.20%

Prosentvis overodds: 58.39%

Tetkampen

Kun to på strek. Vi håper og tror at Eirik Høitomt bak Beverlyhills Dream slipper direkte til Royce Rolls.

 

AVGJØR TIL SLUTT

V75-4 Photo Va Bene har virkelig funnet tilbake til gammel storform på Vestlandet! I Bergen sist var han pansergod. Fikk luke fra køen i siste sving, spurtet gnistrende og hentet mye på vinneren Deep Sea Dream. Er meget giftig med høyt tempo på forestillingen, noe det kan bli med Donatomite i feltet. Passes!

Vinnersjanse: 16.20%

Prosent av innsatsfordeling: 8.10%

Prosentvis overodds: 100%

Tetkampen

Spennende startside. Donatomite åpnet bedre enn vanlig i Unionstravet og tok noe overraskende teten. Åpner han like bra igjen, så forsvarer han sporet igjen, men det er ikke hver dag at Donatomite løser like bra. Utenfra vil nok startraske Deep Sea Dream prøve seg.

 

TIP TIPPES

V75-7 Tip Esterel har vi god tro på! Buer-traveren var helt enorm i 2016 og så ut til å rase rett opp i eliten, før problemene begynte å melde se. Det har vært mange skjær i sjøen siden den gang, men nå er den ni år gamle krigeren virkelig tilbake. Det så vi ikke minst sist. Da fikk han relativt dårlige rygger på sisterunden, men så nesten ut til å fly ut av sitt eget skinn da han fikk marsjordre av Pål Buer ut i oppløp. Fløy som en vind ned oppløpet og nærmet seg vinneren Syoss med stormsteg. Selv om han støter på to gode i Super Strong og Jefferson Dotcom, så ser vi slett ikke bort fra at Pål Buer sitter bak den beste hesten. Spilles!

Vinnersjanse: 30.00%

Prosent av innsatsfordeling: 23.50%

Prosentvis overodds: 27.66%

Tetkampen

Jefferson Dotcom er rask ut. Vi tror ikke han misser teten, selv om de innerste sporene på sprint på Forus ikke er det mest ideelle. Delec Hanover, Super Strong, Tip Esterel og M.S. Triple J. åpner bra utenfra, men det er først og fremst Super Strong som kan yppe seg mot Jefferson Dotcom, sånn vi vurderer det.

 

 


VG

 

LØRDAGENS TRAVTIPS: VILLMANNSKJØRING I V75?

To hester peker seg ut i Kjell Håkonsens minneløp. Begge vil imidlertid ha føringen, og det kan bli en morderisk åpning.

Donatomite og Deep Sea Dream vil begge ha tet i Kjell Håkonsens minneløp.

Om de ikke blir enige i løpet av kort tid, kan det være duket for en overraskelse.

https://trav.vg.no

 


NETTAVISEN

 

Her skal det dreie seg om V75-FESTEN som er i vente på Forus lørdag, og det er en svært spennende omgang vi har foran oss. Flere FREKKE OBJEKTER ligger i skorpen, og det skal ikke mye til før dette kan gi meget solid betalt. Dagens beste banker kommer ut fra stallen til Kjetil Djøseland, og 8 Professor Ø.K. runder normalt en billig gjeng på enkleste måte.

 

V75-3 : 8 Professor Ø.K. Har et gaveløp foran seg her, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt på favoritten. Var indisponert på Biri nest sist, mens på Forus sist var den bedre enn hva vi noen gang kan huske å ha sett fra den kanten. Blåste rundt feltet, dundret til tet vel runden igjen, og bare forlot de øvrige på et svært imponerende vis. La inn en sisterunde i 23-fart, og da virket det nesten ikke som om Djøseland presset den noe spesielt. Kommer til å få et strålende år som 5-åring, og den taper ikke et løp som dette om alt går riktig for seg. Dette er dagens i særklasse beste banker.

https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/v75/v75-fest-med-millioner-i-sjuerpotten/3423679289.html

 


JOKERSYSTEMET

 

V75 på Forus travbane. Denne helgen lanserer vi to bankere. Vi minner også om at det ligger ferdiglagde V75-system i tre forskjellige prisklasser under knappen T i Jokersystemet.

 

Dagens bankere:

V75-2:
2 Rolls Royce er en sterk type som helt sikkert setter pris på den lange distansen. Her tror vi Hamre drar unna i ett jevnt hardt tempo, da ser vi ingen som kan hente tillegg på vallaken.

V75-3:
Vi garderer ikke 8 Professor Ø.K selv om galopp risikoen er til stede. Hingsten virker langt mer stabil nå, og er overlegen disse konkurrentene i en feilfri utgave.


Dagens objekter:

V75-1:
9 Glade Tider galopperte som vinner sist på Momarken, da Høitomt ga vel mye gass i den siste svingen. Hoppa har voldsomme fartsressurser og vi tror angrepet blir satt inn noe senere denne gang. Den store outsideren i løpet er 3 Komnes Siv som gikk en flott sisterunde i den siste starten, hvor hun la inn 1.27 siste 1000m.


V75-4:
To hester skiller seg klart ut og vi velger å låse løpet på disse. 1 Donatomite har toppform og gikk veldig bra mot hard konkurranse i Halmstad sist. 5 Deep Sea Dream har fordel av distansen kontra favoritten, men må trolig gå den tunge veien utvendig.


V75-5:
7 Paulino gjorde mange sterke prestasjoner i fjor, kommer ut i årsdebut her og vi tror Tjomsland har ambisjoner når han sender vallaken rett ut i V75.


V75-6:
Det er aldri enkelt å hente tillegg over sprintdistanse spesielt ikke på raske sommerbaner. Vi tror favorittene skal få slite med å hente 5 Torpa Nicklas som var veldig god i sin siste start. Her er det tetgaranti med Hop i sulkyen og vårt drag i Gaute Gudmestads æresløp.


V75-7:
Her er det bare å holde på hatten for det kommer til å gå luftig unna! Teten tar trolig 2 Jefferson Dotcom fra den posisjonen kan det holde hele veien inn. Pål Buer ser ikke bort fra at 5 Tip Esterel kan vinne fra dødens. Hingsten gjør noen enorme løp innimellom og pleier å være god på denne årstiden.

http://www.jokersystemet.no/index.php

 


 

 

- Svar på innlegg
Re: V75 info Forus 04.05
sent Postet 04.05.2019 00:07 Regnskap

TOTOPRO

 

Professor Ø.K. vinner igjen på Forus?

 

Professor Ø.K. er en meget god hest i grunnlaget sitt, og lørdag møter han overkommelig motstand i V75-3 på Forus. Han er stødig på beina når han er i orden som nå, og feilfritt er vi overbevist om at han tar en ny seier lørdag ettermiddag. I så fall den 14 på 21 starter, alle så nær som en tatt sammen med sin dyktige trener Kjetil Djøseland.

 

Hovedoppslagene lørdag er Kjell Håkonsens minneløp (V75-4) og Gaute Gudmestads æresløp (V75-6). I førstnevnte blir spillet konsentrert om Donatomite og Deep Sea Dream, mens de fleste tror mest på Ulsrud Tea og Odd Herakles i sistnevnte. Det gjør for så vidt vi også, men holder døra åpen for overraskelser begge steder.

 

BANKERE

V75-3 8-Professor Ø.K. er en vinnerhest av dimensjoner som leverte karrierebeste sist. Vinner dette alle veier om det går i trav, og det gjør det jo som oftest. Bra banker.
V75-5 6-Harbour Eightysix (DE) har levert tre solide løp for Sigbjørn Kolnes. Holder bekreftet fin form i motsetning til noen av de antatt tøffeste i mot. Mulig banker.

DAGENS LURING

V75-2 12-Ulisse Kronos (IT) viste lite i årsdebuten, men skal ha vært feilskodd. Optimistisk fra trenerhold nå, og kapasitet finnes. Tidlig gardering selv fra lengste tillegg.

OBJEKTER

V75-1 8-Brenne Vikki var svak for dagen i årsdebuten på Bjerke sist. Kan dog bedre og Tjomsland hadde vel neppe startet om hun ikke har vært ok i trenig etterpå. Aktuell.
 

4-Skjetnefaxa takseres best på strek. Ga seg etter tøft opplegg i dødens sist, og får nok et penere løp nå. Da er hun fort på trippel. Kan også være et drag.

 

V75-2 10-Hoogerland (DE) holder meget fin form om dagen. Feltet er ikke tøffere enn at han kan være med der framme igjen.
 

7-Mr. Malando leverte en ok årsdebut sist. Klaffer det litt underveis kan han fort dukke opp i striden.

 

V75-3 7-Kringeland Enok vant to løp i januar og var positiv til 2. nest sist før det ble galopp sist. Trippel og eventuell gardering.
 

6-Oriola står ok inne i løpet grunnlagsmessig, og er nok litt på gang. Trippel er fort innen rekkevidde med klaff.

 

V75-4 2-Pingus Vang (DK) trivdes ikke med banen å Kloster sist. Rapportene er fine, og er vallaken tilbake opp mot sitt beste duger den i klassen. Gardering.
 

4-Photo Va Bene har tent til nok en gang vestpå. Hentet på 5-Deep Sea Dream på oppløpet sist. Ikke umulig med maks klaff.

 

V75-5 2-Brage Hindø (DK) kommer ut etter pause og operasjon. Rask nok til å ta tet, og trolig god nok om formen er plass direkte. Med ved gardering.
 

8-Super Talisman gikk fort til slutt sist, men har tapt sportrekningen her. Uansett trippelaktuell om det klaffer, også et mulig drag.

 

V75-6 10-Kleppe Slauren var ok fram til han feilet på oppløpet i i comebacket sist. Ikke helt enkelt å si hvor han befinner seg formmessig, men alltid farlig å undervurdere en slik hest.
 

1-Valle Mattis er variabel, men god på sitt beste. Er sikret fint løp og har han en top dag ender han i striden herfra.

 

V75-7 10-Avery er nok en av de beste sprinterne i dette feltet, men spor 10 er utfordrende på denne distansen. Formen er også noe usikker, men Helgestad virker positiv. Fin verdi om det skulle klaffe.
 

11-Lucky Vegas er en vinnerhest som skuffet litt sist. Dårlig spor for sprint og tøft i mot, men ikke utenkelig for oss på en god dag. Vinnere bør med.

https://www.radsoft.eu/no/totopro/index.php?link=link-home

DAGENS V75-SYSTEM
Avd Systemstamme Utgang Reduksjoner
1 9, 12, 11, 8, 4, 2...  

Følgende reduksjoner
benyttes i systemet:

  • 2 - 7 Startnummer på rad
  • Intervaller startnummer, fra 0 til 1
  • 14 - 23 Sum rangering (poeng)
  • 3 - 7 Rangeringer på rad
  • 0 - 14 Sum formfaktor (FF)
Systemet kan benytte blokker og kategori
på reduksjoner, du vil se dette når du åpner
systemet ved å klikke på "Spill her"
2 2, 6, 3, 12, 13, 10, 7, 1...  
3 8 Professor ØK  
4 1, 5, 2, 4...  
5 6, 2, 7, 8, 5... 6
6 9, 6, 10, 5, 1, 3... 9,6
7 4, 5, 2, 7, 10, 11, 6...  
  2646.50 (20160,-) 1-7 rette

 


LA KOLLE

 

Spill Lars Anvar Kolles tips


Banker:

V75-3: - 8 PROFESSOR Ø.K. vant helenkelt på sterk tid sist. Hesten er trolig god for en tid på 1.23-tallet over full distanse, og det er det neppe mange andre som er i nærheten av. Professor Ø.K. er både sterk og speedig og har en topp sjanse til å slå lørdagens konkurrenter.


Lås:
V75-6: - Her tror jeg på en duell mellom 9 ULSRUD TEA og 6 ODD HERAKLES. Det er to fantastisk bra hester som kan sprinte styggfort om værgudene sørger for varmt vær og god bane. Ulsrud Tea har et bra spor og ligger nok tidlig i en bra angrepsposisjon, men Odd Herakles er neppe stort dårligere om det klaffer fra innerspor på tillegg. Jeg synes disse to skiller seg ut.Luringer:
V75-1: - Jeg har ambisjoner med 12 VOJE MAREN, som var meget bra i årsdebuten på Momarken, men 11 ELDODA kan bli en hard nøtt å knekke. Hun var god tross galopp i årsdebuten på Momarken og kan ventes forbedret med det løpet i kroppen. 11 Eldoda er en luring som skal tidlig med på alle bonger.
V75-2: - 3 BORIS tar turen fra Danmark med rykte for å være en sterk, travsikker, ærlig type som alltid gjør sitt beste. Lang distanse skal ikke være noe problem, og her venter en plass helt i toppen med klaff. Det siste seiersløpet på Billund i februar var imponerende.
V75-4: - 3 JET VOICE hadde alle kreftene spart i Klosterskogen Grand Prix. Hesten kjentes veldig bra ut der, men jeg kjørte for defensivt. Det blir mer offensiv satsing denne gangen, og med hardt tempo underveis stiger sjansen vår. Jeg anbefaler en tidlig V75-strek.

 

 


TGN.no

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 


=====================================

V75 Forus

Frode Gjesdal

V75-tips til Forus av Frode Gjesdal: Professor Ø.K. blir en naturlig folkebanker og vinnerhesten til Djøseland blir også min hovedbanker. Jeg tror også Donatomite er en vinner. 

Les mer

 

Professoren er flinkest

Lars Anvar Kolle

V75 Forus: Jeg ble imponert over 8 Professor Ø.K. i V75-3 sist. Da vant han sikkert på 1.24-tallet over full distanse. Jeg tror han vinner igjen.

Les mer

 


TGN.no

 

Jeg tror det hadde blitt dårlig stemning

V75-PRATEN: Odd Arne Sagholen har to spennende hester til start på Forus i morgen, men han kusker dem ikke selv, og det er ikke fordi han har vraket seg selv. Vi har tatt en prat med Momarken-treneren.


Grøs Gratis Tips: Forus: Banker på samlebonger i V5

 

V5-2: 6 Hillary BR er tilbake og gjør årsdebut. Hoppa med ni strake seirer i livet og over 1,4 mill innkjørt har trent godt gjennom vinteren. Vi vet at hun har sett helt fantastisk ut i jobb på Bjerke og her ligger det i kortene at det blir tidlig tet. Er normalt overlegen sine konkurrenter og vi må bankerspille på samlebongene i V5-spillet.

https://www.travfakta.no/?mapping=71&produkt_nr=105110

 


HASSELTRAV.no/

 

I vinter fortalte vi sportsavdelingen og Veikle Balder at det er svært vanskelig å finne løp til 4-årige hopper fra nest øverste hylle. I den sammenhengen ble det foreslått fra oss at det kunne være en ide å sette unge hopper med dårlig løpstilbud inn i ymse løp ved å gi distansefordeler for den utsatte gruppen eller gi de likestart mot hester i lavere grunnlag. Tangen Frida fikk 40m i Oaks og vil også ha 40m i Veikle Balders hoppeløp i slutten av måneden, vel og merke om hun i det hele tatt får være med etter en mulig tom poengkonto. Nå reiser vi istedet griselangt med de ekstrakostnader det medfører for å kunne konkurrere på Forus denne helgen med 4 uker til et mulig neste løp der man igjen må ut på 40m tillegg Det drar seg dermed mot at unge, friske hopper i utvikling må legge løpsskoene på hyllen i en tid man etterspør fyllingsgrad Det som kan redde oss fra skjebnen og uføret er at hestene våres umiddelbart viser så stor framgang at vi kan holde fram jakten mot årgangstoppen. Hvis ikke må vi bare innse at vi befinner oss i ingenmannsland hva angår konkurranse

Løpet på Forus gav oss gode spor så med det håper vi å kunne kjempe langt nok framme til å få dekket reiseutgiftene og karret til oss poeng mot en eventuell ny start i slutten av måneden i påvente av den neste bulletinen

Løpsanalyse
http://www.hasseltrav.no/2019/05/03/skjebnehelg-pa-forus7

 


Skademareritt for travstjernene

Seks av Norges mest fremgangsrike travhester sliter alle med skader, og minst en av dem er nå tvunget til å legge opp.

  https://www.abcnyheter.no/nyheter/sport/2019/05/03/195574682/skademareritt-for-travstjernene

- Svar på innlegg
Re: V75 info Forus 04.05
sent Postet 04.05.2019 00:12 Regnskap
Endret
04.05.2019 10:03 sent


 


AlltidHest  http://www.alltidhest.org/RaceInfo/Details/4907

Datarank /Analyse   trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/
http://trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/index2.jsp

Systemspill  http://www.spilltjeneste.no

STATISTIKKER    http://www.travsport.no/Sport/Statistikk

 

 

Hver måned oppdateres V75-statistikkene for kusk og trenere, samt trenerstallstatistikkene.

 

Datarank/System    https://www.radsoft.eu/no/totopro/spill/totoproxv/v75ekspress.php

 

TRAVANKAN     http://www.travankan.se/trav/ATGRank?Type=showStartPage&RankListDatum=20190427

 

VG

Avd Markeringer
1 3, 8, 9, 11, 12
2 2, 3, 6, 13
3 8 Professor Ø.K.
4 1, 2, 3, 4, 5, 7
5 2, 6, 7
6 5, 6, 9
7 2, 4, 5, 10

4320 rekker = kr 2 160,001)

NETTAVISEN

Avd Markeringer
1 3, 9, 11, 12
2 2, 6, 12
3 8 Professor Ø.K.
4 1, 2, 3, 4, 5, 7
5 2, 6, 7
6 1, 3, 5, 6, 9, 10
7 2, 4, 5

3888 rekker  = kr 1 944,001)

 

JOKERSYSTEMET

Avd Markeringer
1 1, 3, 8, 9, 10, 11, 12
2 2 Royce Rolls
3 8 Professor Ø.K.
4 1, 5
5 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
6 5, 6, 9
7 2, 4, 5, 6, 7, 10

3024 rekker= kr 1 512,001)

 

 

TOTOPRO

Avd Markeringer
1 891112
2 12367101213
3 8 Professor Ø.K.
4 125
5 6 Harbour Eightysix (DE)
6 1356910
7 245671011

4032 rekker = kr 2 016,001)

LA KOLLE

Avd V75 - kr 672,00
1 8, 9, 11, 12
2 1, 2, 3, 6, 7, 10, 12
3 8 Professor Ø.K.
4 1, 3, 5
5 6, 7
6 6, 9
7 2, 4, 5, 7

 

FRODE GJESDAL

Avd V75 - kr 525,00
1 3, 9, 12
2 1, 2, 3, 6, 10
3 8 Professor Ø.K.
4 1 Donatomite (US)
5 1, 2, 5, 6, 7
6 6, 9
7 2, 4, 5, 7, 8, 10, 11

 

 


 

- Svar på innlegg
Re: V75 info Forus 04.05
sent Postet 04.05.2019 00:14 Regnskap

 


STALL TJOMSLAND

 

4.5-2019

Løp 1
Våler Nikolai /Øystein Tjomsland
- Travet et bra løp i årsdebuten og hadde vært nærmere vinneren uten feiltrinnet på oppløpet. Det er en 4-åring vi har ambisjoner med og tross tøff konkurranse mot eldre hester skal han regnes.


Løp 2
Thankful /Øystein Tjomsland
- Var bare helt grei i årdebuten. Skal være skjerpet med løpet i kroppen. Står i fint startspor og det blir vel kort rekke på innerspor underveis. Skal regnes som en av flere bak Hillary B.R.


Løp 3
Brenne Vikki /Øystein Tjomsland
- Underpresterte på Bjerke sist og er sjekket opp etter det løpet. Hun har fin kapasitet. På en topp dag er hun dog ikke helt borte tross flere av de beste i årgangen.


Løp 7 
Paulino /Øystein Tjomsland
- Kommer tilbake etter en lengre vinterpause. Testet lite i banejobb. Til å være et ordinært grunnlagsløp ble motstanden hard nok. Selv fra vrien utgang skal han dog regnes i fremste rekke.

 


STALL DJØSELAND

 

Lørdag:

JELINA (3.5) fløy fort mellom galoppene sist og er i bra form. Møter veldig gode hester og vi er fornøyd med en bra premie.

 

PROFESSOR ØK (5.8) var meget god sist og det var mer krefter på lager. Har en lignende oppgave nå. Kjemper normalt i toppen.

 

LYKKJE MAY (5.10) travet et bra løp fra dødens sist. Skal i utgangspunktet få et fint løp siden hun skal ut i finale neste lørdag, men klaffer det kan hun fort dukke opp på trippelen.

 

BRAGE HINDØ (7.2) er tilbake etter operasjon og pause. Han har trent veldig fint. Er rask ut og står fint til. Skal regnes med trippelsjanse på direkten.

 

KLEPPE SLAUREN (8.10) var jeg fornøyd med i comebacket. Det ble et lureløp og han feilet som pigg på oppløpet. Synes det er en vrien oppgave med tillegg på sprint. Er fornøyd om han leverer en bra innsats.

 


KRINGELANDERIKSEN

 

Forus Travbane

Løp 3 V75-1   4 Skjetnefaxa fikk et tøft løp sist og da stummet det på slutten. Tapte 3 plasseringer siste 20meterne da. Er et jevnt løp og bør være en av de som kan hevde seg i trippelkampen.  

 

Løp 5  V75-3    7 Kringeland Enok møter en veldig god Professor Ø.K., men er ikke dårlig selv. Bør være aktuell bak professoren om den leverer som sist.

 


TotenTrav

 

https://www.facebook.com/TotenTrav/?ref=ts&fref=ts

Avery starter i morgendagens V75 omgang på Forus. Alt har sett fint ut denne uken, og han ventes forbedret med løp i kroppen.

 


 


Mer vær på yr.no

Oppdatert kl. 23:43

9°C

Forus Travbane - 04.05.2019 | Frode Gjesdal

V75 Forus: - Beverlyhills Dream ble nok litt for tungt belastet på Bjerke sist, sier Bengt Solberg, som nå drar ut på langtur med hoppa for første gang. 

Forus Travbane - 04.05.2019 | Frode Gjesdal

V75 Forus: Kjetil Djøseland sender et knippe gode stallhester til start på hjemmebanen. - Brage Hindø er operert, men han har trent fint i flere måneder, og jeg tror han kan kjempe i toppen, varsler treneren.

 

Forus Travbane - 04.05.2019 | Frode Gjesdal

V5-tips til Forus av Frode Gjesdal: Hillary B.R. har kapasitet til å bli en stjerne av internasjonalt format. I årsdebuten er hun så overlegen at bare fem hester er meldt til å møte henne. 

 

Forus Travbane - 04.05.2019 | Frode Gjesdal

V4-tips til Forus av Frode Gjesdal: Det kan komme til å gå ordentlig fort unna i flere av V4-løpene. Både i V4-1, V4-2 og V4-4 blir nok kampen om teten avgjørende for løpsutfallet.

 

Forus Travbane - 04.05.2019 | Frode Gjesdal

V75-tips til Forus av Frode Gjesdal: Professor Ø.K. blir en naturlig folkebanker og vinnerhesten til Djøseland blir også min hovedbanker. Jeg tror også Donatomite er en vinner. 

Forus Travbane - 04.05.2019 | Magne Engebretsen

V75 Forus: Vemund Madsen Drolsum, Anders Mikkelborg og Sondre Høitomt tror på favorittfall i de fleste løpene, men er skjønt enige om at 8 Professor Ø.K. er en vinner i V75-4.

Forus Travbane - 04.05.2019 | Lars Anvar Kolle

V75 Forus: Jeg ble imponert over 8 Professor Ø.K. i V75-3 sist. Da vant han sikkert på 1.24-tallet over full distanse. Jeg tror han vinner igjen.

 


 

Dette forslaget koster kr. 840.00
 
 
 

http://trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/index.jsp
Lykke til !


DATAGENERERT  V75 FORSLAG/RANK

V75-1
12 VOJE MAREN 61
2 DAG FRØYA 58
10 ALFA BETTY 53
8 BRENNE VIKKI 51
     
9 GLADE TIDER 43
3 KOMNES SIV 34
11 ELDODA 33
5 JELINA 24
1 TANGEN SIRI 23
6 TANGEN FRIDA 19
4 SKJETNEFAXA 18
7 SKUMSJØSTJERNA 12
     
     
     
V75-2
2 ROYCE ROLLS 63
1 BEVERLYHILLS DREAM 61
6 GIGOLO N.L. 56
7 MR. MALANDO 50
13 COME VACATION 49
     
5 S.K.'S SPARTACUS 43
10 HOOGERLAND 42
3 BORIS 37
12 ULISSE KRONOS 35
4 INA'S BALLERINA 23
8 THE TROOPER 22
9 PERILLAT 20
11 LIGHTNING 16
     
     
V75-3
8 PROFESSOR Ø.K. 78
     
10 LYKKJE MAY 53
1 MØLLER VIKTORIA 46
4 ÅSE ELDEN 42
6 ORIOLA 39
5 PRINSESSE SØLV 38
13 VALLE TIRIL 33
7 KRINGELAND ENOK 31
2 S.G. JERV BLESA 26
9 KAP TILLY 24
11 ÅSPE MIX 22
14 ÅSPE VIKTOR 19
12 SOLBERG JELA 17
3 VERTIGO LOTTA 13
     

 

V75-4
1 DONATOMITE 57
5 DEEP SEA DREAM 50
4 PHOTO VA BENE 42
     
3 JET VOICE 39
8 WINMECREDIT 38
7 RADIEUX 36
2 PINGUS VANG 35
6 OLIMPIONICO 10
     
     
     
     
     
     
     
V75-5
6 HARBOUR EIGHTYSIX 88
     
7 PAULINO 65
12 ITHINKIAMA GENIUS 53
1 CHARMING BOOM BAY 47
2 BRAGE HINDØ 35
4 THAI M. SHARE 32
3 LARA'S REVENGE 29
8 SUPER TALISMAN 28
9 CANDELIA HOOVES 21
10 EASY TOLLI T. 20
11 AIR SPEED 8
5 COUNTERSTRIKE 7
     
     
     
V75-6
6 ODD HERAKLES 77
3 G. JERKEN 70
9 ULSRUD TEA 69
1 VALLE MATTIS 61
     
2 SOLØR SVARTEN 49
7 FØYNLAND KONGEN 46
5 TORPA NICKLAS 43
10 KLEPPE SLAUREN 42
8 NORHEIM JÆRV 36
4 TROLL SOLEN 35
     
     
     
     
     
V75-7
11 LUCKY VEGAS 62
4 SUPER STRONG 56
5 TIP ESTEREL 55
6 I AM THE TIGER 54
7 M.S. TRIPLE J. 49
2 JEFFERSON DOTCOM 47
10 AVERY 46
     
8 HOPEFUL TOOMA 37
3 DELEC HANOVER 34
9 SPENDA MUSCLE 27
1 CARL LEWIS 21
12 LUCKY PRINCESS 19
     
     
     


 

 

 

 

Klikk hestens navn for detlajer

  

 

 

 

 

 

 

 

- Svar på innlegg