Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 Bjerke 20.01
tim-dog Postet 20.01.2018 02:48 Regnskap
Bjerke banen byr på en flott norsk trav dag og det er slike omganger jeg elsker å komponere spill til på selveste lønningsdagen med dobbel jackpot.  Må ta litt selvkritikk for innsatsen til V75 innlegget sist  der begge mine bankerspilte hester galloperte fra seg seiers muligheten jeg hadde tro på.
Sånn er trav spill , men tross alt gikk ikke tomhent hjem for dobbelen satt og det reddet dagen.

Til start .

V75 1 : Det første som slo meg når jeg så programmet var at 1 Chellas Girl sto veldig fint inn i dette løpet i dag spor messig kontra løpet sist mot vesentlig tøffere hester.   Men dette løpet er så gjevnt at her skal det nok ganske mange kryss for å føle seg trygg. 
Jeg må ta et valg på 4 hester og det innebærer å kappe noen gode i dårlige spor.

Mitt spill : 1-2-4-9


V75 2 : Så var det denne berømte Mietor som jeg støtt og stadig presterer å ryke på. Spor 8 denne gangen på Bjerke banen betyr en drøy innledning. Da er det opp til bevis da.

Følg med for her kommer siste nytt, Jeg kapper Mietor igjen for jeg plasserer 11 Frøyu Petter først. Deretter 1 Hauglid storm som feilet i det som så ut til å være hesten i tet.  Kom tilbake innvendig på oppløpet og så ut til å noe spart .  4 Tusse storm fikk løpet sydd opp og vant kontrollert på oppløpet i Drammen.  Kan få et slikt løp igjen . 2 Nordby Frøy travet feilfritt, gjorde alt selv og vant sist. Fin kusk og en bra avslutter. 9 Hvalstad Odin har en viss kapasitet. Kan dukke opp her med rette løps opplegg. Har møtt bedre hester.  Siste hesten som får en plass istedenfør Mietor blir 5 Frier Birk.

Mitt spill : 1-2-4-5-9-11


V75 3 : Omgangens desidert vanskeligste løp.
Jeg har rett og slett ikke snøring på hvem som kan ta dette hjem. 

Mitt spill : Alle 10

5 King Royal  blir trippel objektet som  sto for en fin oppvisning i monte løpet sist. V75 4 :  2 Kaksen sto for en herlig avslutning sist.  Ble i overkant pigg fra start og feilet direkte etter at bilen slapp.  Ble kjørt på sjans men i et blunkt så sveipet han forbi alt og alle med målstreken som hjelp.

Setter den først sammen med 11 Bråtnesfaks som er å regnes hjemme høremde i distriktet Bjerke- Biri.  MTG Junior og H. Moen har et bra virke sammens med denne hesten. Setter på 3 hester til som jeg  ennå tror kan være der fremme. 
4 G Jerken er absolutt spillbar fra dette sporet  Sammens med Vikersund storvokste heste kar Bjerring med 3 Maks Mollyn  og 5 Wellek som fikk et alt for tøft løp sist.


Mitt spill : 3-4-5-11-12


V75 5 :  Ble veldig skuffet over innsatsen til 12 Wakanda som så ut til å slite med bane underlaget sist .
Lurer på hvilken utrustning hesten kommer til å gå med denne gangen. Kan ikke utelates. 

1 Gringo Boko fikk et aldeles så tøft løp sist og jeg er rett og slett usikker og det er en altfor stor favoritt i mitt øye.  6 Chef Superb kommer med  Blekkan  på rygg fra Leangen og det er  et spennende kryss å ha på kupongen. Denne har bra avslutninger.

Mitt spill : 1-6-12


V75 6 : Her kommer mitt beste spill fordagen og det er 8 Polar Northug som jeg tror vinner dette feilfri tross sporet. Luringen i løpet blir 6 Horgen Lynet som jeg vet Heidi Moen har gjort en fin fin jobb med.

 Mitt Spill : Banker spiller 8 Polar Northug 

Trippel og dobbel hester 6-8

V75 7 : Dagens banker kommer i siste avdelingen og det er på favoritten 1 Freia Bonanza .

Leder rundt om og det er ingen som kan utmane om tet fra start og de kreftene som blir spart fra start,  kommer til anvendelse på oppløpet. Hadde vært mer bekymret om 12 Puce Tanic sto på strek.

Bongen koster 1800 Kr.  Du står fri for å banker spille 8 Mietor og da kan du selv gjøre matte regningen.

Lykke Til.
- Svar på innlegg
Re: V75 Bjerke 20.01
LittleJ Postet 20.01.2018 10:00 Regnskap
Takk for tips og kondolerer så mye med broren din.
- Svar på innlegg
Re: V75 Bjerke 20.01
tim-dog Postet 20.01.2018 10:47 Regnskap
Takk, lykke til med travet i dag.
- Svar på innlegg