Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 Solvalla 26.12
tim-dog Postet 26.12.2017 14:17 Regnskap
Det er fortsatt Jul og en herlig tid å tilbringe  med mennesker man er glad i .

Sveriges hovedstads trav arena holder sirkuset i gang  og jaggu  "  hoppas att svenskan  lirar rejält och håller upp omsättningen i dessa dagar. "
For jeg skal virkelig ta del i premie pengene og håper andre her i Norge gjør også.

Jeg må bare le når Svensken i all overskuelig fortid og framtid har lagt seg på en linje med å over se oss til overs.

Er det ikke skiene, så kan det være håndballen, er det ikke håndballen så er det fotballen, er det ikke fotballen så er det våre hester. er det ikke våre hester så er det våre travbaner. Og er det ingenting av dette så er det vår innsats.

Takk svenske, du får fortsatt ha en riktig god jul. 

Til Start : 

V75 1 :   Intressant å se at 3 Geisha Sund har blitt så stor favoritt. Jeg ser verdig i få den bort i innledningen og det er fullt mulig dette skjer i en gallop fra start.  

Ørjan Khilstrøm har valgt å kuske 11  Double Exposure fremfor tdligere Hamre hest 4 Indoor Voices.
Gjør ingen forkjell for meg for jeg tar med begge og et knippe til.

Mitt spill : 3-4-5-8-9-11

V75 2 :   6 Man of Steel står litt for langt ute på vingen til å få noen tet her og det lukter dødens .
2 Bo Kenneth  har et fint spor og kan få ledningen fra start. Får han det og får dempe litt underveis såkan det rekke langt inn. Jeg tror på favoritt fall her og tamed så mange så mulig.

Mitt spill :  Alle 10 Startende hester.


V75 3 : Jeg har som sagt flushet nettet for spill tips og program og til og med Bjørn Goops tips forslag der han går i mot sin egen hest 9 Ready Ribb .  Men personlig så kan jeg ikke forstå hvordan han kan tape dette. 

Det er klart at alle løp skal kjøres . Fortsår at et løp som dette er det spesielle hensyn å ta. Når  man har med en  heders hest som Nahar og forhåpentligvis gjør en av sine  siste starter. 

Hvilke signaler er det vi som spillere skal ta i mot fra kusk og trener opp mot det vi vurderer selv som er basert på erfaringer vi har gjort fra tidligere løp. 

Ja jeg sier under tvil. Banker på 9 Ready Ribb. Og det gjør jeg kun fordi det er 3140m og ikke 2640m.

Mitt spill : Banker spill på 9 Ready Ribb.


V75 4 :   I dette Bronse Finle løpet ønsker jeg Olav  Mikkelborg en herlig premie. Gjerne 2-3 tredje trippel plass fra sitt fine spor mot denne gjengen. Har virkelig vokst i år , spesielt fra høst opp mot nå.

Får ikke plass på min kupong i dag  for det er del tøffe imot og jeg aner ensmule bakdel med sko rundt omm og en form som kanskje er i retur.

Spillerne er helt rett på det med tanke på 11 National Prince.  Men dog er sporet bly tungt og det lukter langt til mål. Blir satt på vent her.

Jeg kjøper ikke at Bjørn Goop drar ned forventingene til 5 Obi Degato. .
Når denne er i orden så er det ingen som kan stå imot på oppløpet. Fulgt med denne lenge og den gjør stort sett løpene sine til slutt.Mitt spill : 5 Obi Degato


V75 5 :   Her spiller jeg hestene  1-2-4-5-6-7-8-9

Mitt spill : 1-2-4-5-6-7-8-9

V75 6 : Timo Nurmos har gjort det rejelt bra med sine hester i år. En kjapp tid i arkivet på nettet bevitnet om en stygg hendelse  med brann på sin stall og tap av hester.  
Det er tydelig at ting har normalisert seg og er på stell.

Var ikke i tvil om banker spill da jeg så omgangen for noen dager siden. Et par god gamle slagere som har hatt lang sesong har fått fine spor her men uansett hvordan jeg vrir dette løpet så tror jeg på seier.

Mitt spill : Banker spill 1 Zenit  Brick. 

V75 7 : Avslutter omgangen med alle knappen og heier frem 9 Jefferson DotCom .

Mitt spill : Alle 12 hester. 

Bongen koster 2880 - Lykke til.
- Svar på innlegg