Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 Sørlandet 21.07
tim-dog Postet 21.07.2018 11:55 Regnskap
Norges mesterskapet for kaldblods er kommet til Sørlandet igjen  i det som så ut som en favoritt betont omgang kan gi bra betalt om noen av favorittene svikter. Jeg går imot begge forhånds favorittene i NM løpene. V75 1 . Har jeg allerede gjort meg opp en mening og det er 5 Annies Boy som skal få stå ugardert igjen. Auto start og mellom distanse er helt riktig denne gangen. Forhåpenltigvis slipper jeg å se at galloppen forstyrrer  løpet.


Til start.

V75 1  :  Tidligere i uken var dette et 3-4 valg men etter strykningen av Forever Peace så ser jeg at 5 Annies Boy er blitt knepen favoritt. Jeg gjør som sist og banker spiller.

Mitt spill : Banker spill på 5 Annies Boy

V75 2 : 5 Professor ØK har et helt riktig løp forran seg her uten strul på veien og kan for de som har is i magen også alene streke om de ønsker . Jeg garderer  først  med 10 Vertigo Dominant som tilhørte en av fjord årets 3 årige  på den kalde siden.8 Tinas Odin har høy kapasitet om det går i trav tett bak Proffesoren.

Mitt spill :  5-8-10


V75  3 :  5 Valle Mattis er tilbake i normale omgivelser i riktig distanse og skal normalt få føringen her. Naturlig første valg.  Fullførte helt greit sist etter et fint løp. Hesten rapporteres behandlet etter det løpet og skal være i fin form. Det som trekker mye ned er at hesten har løpt på seg mye penger på kort tid og det er defintivt motstand å treffe på her.
2 Art Miklagard er en  bra avslutter sammens med 9 G Jerken som absolutt må med hvis favoritten gardres. 1 Garli Moe Garlin var noe under pari sist men har fart nok til å være med der fremme en bit. Er den tilbake i slaget så kan det holde helt inn.

Mitt spill :  Banker Spill på 5 Valle Mattis.

Garderings hester 1-2-9V75 4 :  Jeg spiller hestene 1-2-3-4-12 og det er ferdig snakket.

Mitt spill : 1-2-3-4-12

Måtte den beste vinne.

V75  5 : ET små skummelt løp dette egentlig for hadde dette vært et sprint løp så hade jeg muligens banker spilt 3 Uendy ZS etter strykningen av 6 Gluhwein. 

Jeg spiller hestene 2-3-5-7-8-10 og mener dette er hel dekk.

Mitt spill :  2-3-5-7-8-10

V75  6 :  2 Odd Herakles får defintivt teten her og da kan han dirigere dette etter behov. Er den jeg ser med størst vinner sjanse. Men med et tøft løp sist og en distanse jeg ikke ser favoriserer så kan det jo nevnes at 1 Smedheim Solan har form og rutine til å overaske her. 4 Galileo og 10 Søndre Jerkeld som perset med ny rekord blir definitivt mine objekter i omgangen. Fine trippel muligheter her. 
Tar også med Kleppe Banditt slauren og 7 Will Prinsen som ikke ble kjørt en meter offensivt sist. 

Mitt spill :  1-2-4-7-10-11

V75  7 :  Min vinner i dette løpet er 10 Thai Donato som fikk løpet spolert sist i gallopp. Håper hesten er i like fin form og da skal den ha en reel sjanse her. 11 Syoss er en seiers maskin som har tatt fatt i klatringen og møter stadig tøffere kamerater regnes som den tøffeste imot min vinner tett fulgt av ny innkjøpte 13 Ulisse Kronos i Gaute Lura regi. Tar med 5 Gilbert BR som tok en overbevisene seier første gang etter pause.

Mitt spill :  5-10-11-13

Bongen koster 1080 KR . Lykke til.
- Svar på innlegg