Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 Momarken 17.03
tim-dog Postet 17.03.2018 12:14 Regnskap
Helsikes fint vær å komme seg ut på. For min del blir det en tur til Vikersund bakken med mine 2 gutter .
Og joda trav spill blir det. For en herlig omgang Momarken har på gang her. 

Til start : 


V75 1 : Ingen  grunn å bruke mangen kryss i dette løpet for her tror jeg rett og slett 1 Clemanza AM leder fra start til mål. Så for meg blir det banker spill. 

Mitt spill : Banker spill på 1 Clemenza AM. 

Det er nå gått 3-4 år siden Ludde la ned strids øksa hjemme  angående Momarken. Dukker opp her uten sin sønn Adrian  . Tror dette skal gå fint.

V75 2 :  Er ingen person som lever på statistikk men her er det erfaringen jeg har fra slike løp som slår fullt inn .
Jeg trur 20 M hestene står tøft inne på løpet . Her tror jeg en hest fra strek vinner dette sto loppet.

Først på ranken må vi sette 1 Global Supermacy. Har skuffet stort egentlig , rapporteres i bra slag tiltross for rusten program rad. Jeg vet hva denne er god for når den er i orden så jeg ranker den tett bak favoritten  2 Zola Grand Cru som kan lede dette meste parten av løpet. 5 Raie Broline er ei hoppe i utviklng som får MTG junior i sulkien .  Blir kun en hest fra det lengste tilleget og det blir 9 NY Diamond In the Sky. 

Mitt spill : 1-2-5-9

V75  3 :   Dette løpet tror jeg fakta Hamre kan stikke av med i 7 Normandie Royal. Dette har vist seg å være ei veldig sterk hoppe som har utviklet seg hele tiden.  Klart første hest.  Der bak er det en 4-5 hester som kan med maks klaff tukte min favoritt. Etter om og men lander jeg på banker spill på Hamres hest.

Mitt spill : Banker spill på 7 Normandie Royal

V75 4 :   Et helt greit kaldblods løp dette med Myr Faksen  på det lengste tillegget.  Og hvem skulle tro Moe Svarten skulle vinne hel enkelt for andre gang i Martin austevolls æres løp forrige lørdag. 

Blir ingen sammenlingning i dag men vi  bør ikke utelukke Myr Faksen tiltross for sine 40 M.

2 BB Terje T tror jeg kommer til å lede lenge i tet om han kommer dit tidlig men slik løpet står nå så blir min favoritt  11 Myhreng Jerker.  3 Lille Jim er også en fidus som er sterk som få og kan pulle i sporene på en tung kusk som Bjerring. 9 Odins Eld  er et siste valg og det har kun med program rad å gjøre. SStår egentlig ikke tilbake for noen her på kapasitet.  Har den dagen og 90 % form så kan denne skrelle hel ma i dag.

4 Lykkje Borka er tøft meldt i dag. 14 Veslesjur lverte et helt svett løp i Lars Laumb løpet for kort tid siden. Formen her vel dokumntert. Må absolutt på bongen . 

Det blir 8 hester for min del. Uavhengig rank,

Mitt spill : 2-3-8-9-10-11-14-15

V75 5 :  Dette blir høyde punktet i hele omgangen. Mye flott hest her.
Denne Farouk BR minner meg mye om El Diablo BR og Broadway Legs i sine yngre glans dager.  Møter ikke på noen av disse her nå men her tror jeg rett og slett vi kan få en mega skrell . For her blir intet spart og alle kjører  for seier her. Vet ikke hvordan denne Farouken har tatt dette vidunder løpet fra sist og slik jeg har lært å kjenne denne hesten så har jeg ennå tilgode å se at den er jevn og leverer tett etter hverandre.

12 Code Bon er et eget emne. Denne står med alt for lite penger på konto. Blir det bare ikke strul i svingende så tar han dette løpet hjem tross spor 12. Dette er klasse hesten over .

10 Promo Kemp er egentlig  er en Prima Donna som betemmer alt selv . Vil den ikke så vil den bare ikke. Men de gangene han har humøret på rett side  så er det fakta ingen i dette feltet som kan tukte hesten. Enorm teknikk og for en fart han får . Herlig, Herlig traver med mye utvikling i.

11 Extra Fudge blir spennede for disse 2 andre her . Hvem tar initiativet ????


Mitt spill : 3-4-10-11--12

V75  6 :  Ikke det aller beste Steinlagers løpet jeg har sett på Marken her men dette får stå.

Jeg ranker 4 Pebbe Simoni foran 2 BBS Sugarlight som virker for megoverkant over ivrig.  
Nei har ingen god feeling tiltross for et fint spor her. 10 S Ratzeputz har dokumnetert form . Ringer heller ingen stor bjelle i mitt hode for at det er denne som stikker av med seieren. 7 Rocky Winner  fikk seieren servert i fanget sist. Vant på en god tid og kan stikke av med seieren her igjen med lignende løp. 1 Bruno Di Quattro er Hamre veldig forsiktig med i uttalelser etter et svakt løp sist. Har stor feeling for denne i dag og kan skrelle til.

Mitt spill :  1-2-4-6-7-10-11


V75 7 :   Avslutter omgangen med 4 hester selvom om favorittene 4 Pastore Bob og 10 Antonio Trot skal være en god lås. Tar med 9 Thai Profit som har hatt en del utur i det siste. 12 Monfalcone som har et løp i kroppen i år.
Blir et skudd i blinde her mot denne gjengen. Skulle derimot Monfalcone ha humøret opp her så kan den ta ned denne gjengen .

Mitt spill :  4-10-9-12

Bongen koster 2240 KR . Lykke til.
- Svar på innlegg