Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 Klosterskogen 01.09
tim-dog Postet 01.09.2018 13:19 Regnskap
Endret
01.09.2018 15:01 tim-dog

Herlig vær og fin start på høsten. Ferie pengene er for lengst brukt opp og nå går det rett på bruks kontoen.
Ja og det har ikke vært enkelt å være spiller på hest, det være seg trav eller gallopp, innenlands som utenlands.
Men i dag  sakl det kun spilles til Klosterskogen  og ikke noe annet.

Så til start.

V75 1 : 5 Bossum Faksen kunne helt klart vært en mulig banker kandidat om han hadde innfridd på hjemme bane  tidligere i sommer og fulgt opp med 1 eller 2 seire etter det. Det var alldeles ingen dårlig løp han gjorde . Hesten galloperte fra seg alle muligheter for å havne på trippelen i siste del av løpet.Vik Jet som ikke deltar her hadde fått det beste løpet der fremme gikk knepent foran og vant.

Mjølnerød som er en dyktig kaldblods trener varsler begge sine hester som seiers aktuelle. Da snakker jeg om 10 Battimo som står med en innsats på 3.5 % per nå. 
Jeg velger å stå over Battimo men tar med den jeg tror kan gi Bossum Faksen kamp og det er 1 TBs Trøllgutt , 6 Godtepåsen , 8 Høvding Jaros  og  7 Frøyu Petter som jeg tror er den beste her. Begge sistnevnte er belastet med 20 m som gjør det sjanse artet. Tar med 12 Odins Eld som det skrikes om i trav blader , 2 Valle Storm og 4 Rolf Martin .

Mitt spill : 1-2-4-5-6-7-8-12


V75 2 : Når jeg ser en så stor favoritt som 1 Always so Easy så kan jeg ikke annet enn å spekulere .

Jeg tror 4 Vici Sun er den hesten som er raskest fra start og kan muligens overfly eller gi 1 Always So Easy kamp de første 4-500 metrene og da kan løpet åpne seg for de bak . 

Jeg tar med 7 Dayenne Lane som jeg ikke vet hvor god er. Vant i fra bakspor mot noen gode sist. 9 Chellas Girl holder fortsatt god form og kan få det opptimale løpet i rygg leder .

Mitt spill :  1-7-9


V75 3: 6 Moi Edel har gort det sterkt på hjemme bane. Blir muligens dagens andre største favoritt. 
Jeg tror ennå den møter noen gode som kan gi kamp til målstreken. 4 Nebbenes Spika overasket med meget sterkt etter å ha klart å holde unna knapt men sikkert med med en hel dundranes første 5-600m.

Treffer gode Anne Christensen volta her så kan det bli tet. Derfra kan den gi hvem som helst kamp.
Satser sterkt på feilfri gange da skal sjansen være meget gode med den prestasjonen sist.
Fin trippel hest dette. Tar også med Mjølnerøds 10 Osen Prinsessa som har møtt gode hester.

Mitt spill : 4-6-10


V75 4 : 9 Ultimate Photo er en berettiget favoritt for mitt vedkomne. Møter helt riktig motatsand og har dokumentert form og skal regnes med god vinner sjanse. Det eneste som uroer meg er at den står i bakspor. Hestene 1-2-3 er alle start raske . Den jeg tror blir farligst med riktig løp på oppløpet blir 6 Jet Voice.

Jeg låser dette løpet på 3 hester. 

Mitt spill : 1-6-9

V75 5 : Her er kommer min første banker på en kusk som jeg håper kan gi samtlige kusker  jernet.
Ja og det er ingen annen en godt voksne Anne Christensen med 11 Skauga Rasken som kommer til å speede ned denne gjengen på oppløpet. Er ikke SKauga Rasken for langt bak så er det ingen som har farta til å stå imot på oppløpet.

Mitt spill : Banker spill på 11 Skauga Rasken 


 V75 6 : Det sies at 5 Roli Eld galloperte fra seg seieren sist. Tja vil nå ikke spekulere så mye i det selv. For jeg hadde banker spill På en annen gallopp notør i Tomeld ØK som ikke debuterer her.
Jeg tror det er mer enn som så og går imot. Det er svært vanskelig løp å analysere for både 8 Nyland og 12 Myhrengh Jerker er givne mot bud. Per Vetle Kals har gort det sterkt som kusk for dagen skal ikke glemmes her. Har et fint spor og kan smyge med her og på skudd hold skrelle dette løpet. 2 Kjempen har vært nede i kjelleren ved et par anledninger. Det ligger ann til smyg kjøring denne gangen og da er det krefter igjen på oppløpet.
6 Gandolf er hesten jeg har gått og ventet på jeg tror på en fin prestasjon.
tar også med 10 Pave Faks som det hauses om.


Mitt spill : 2-3-5-6-8-10-12


V75 7 : Her kommer min andre banker for omgangen 1 13 Darco som sto for  en herlig innsats sist. Tapte knepent på mot Make Me uten å ha vært innom første sporet på hele 2500m. Se løpet selv i reprise så forstår du hvorfor jeg mener at 40 m på Whiskey voice ikke kommer til å spille noen rolle her.

Det e kun gallopp jeg frykter.

Mitt spill : Banker spill på 13 Darco.

Bongen Koster 756 Kr . Lykke til.
- Svar på innlegg