Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 Forus 09.12
tim-dog Postet 09.12.2017 01:55 Regnskap
Endret
09.12.2017 02:13 tim-dog

Da var det dags å legge inn en innsats for omgangens trav sirkus som holdes i hovedstadens sorte gull , Stavanger.
Ikke fått med meg værmeldingen for løpsdagen og bane forholdene håper jeg blir alt annet enn det vi har vært vitne til den siste tiden.

Svært fulle felt og noen få  strykninger som jeg har fanget opp hittil. Variert løps oppsett med antagelig de beste i bakspor på tilleg gjør denne omgangen til en utfordrende V75 omgang.

Har man noen holde punkter så hold godt fast rundt de og vær ikke engstelig for å tenke  utenfor boksen, bygg gjerne ditt spill rundt dine holde punkt . Så får andre mene hva de vil. Der finnes ingen fasit på dette sirkuset.

Trippel spill hester leverer jeg her på rappen før start.  7 Spik Mollyn , siste avdeling kombineres i alt av spill. 
9 Gilbert BR ,i 6 Avdeling kombineres i Dobbel og trippel.

Til start.

V75 1 : Et helsikes sprintløp å løse på volte med de aller beste på 20 meter sporet i fjerde rekke og da sier det seg at dette løpet krever en masse kryss som jeg aller helst ikke vil brenne av fra start.

Var lenge inne på at Morten Juul trente  4 Aros Lane kunne være en frekk banker. Heldigigvis er denne strøket i dag og jeg slipper å kappe min vinner. Morten Juul Trente Brixton  Vant forøvrig dette løpet i fjord.

1 Jag Photo er jeg overhode ikke imponert over og den får rett og slett ikke plass på min kupong.
7 Deep Sea Dream har aldri sluttet å imponere i år.I en alder av 8-9 år har han blitt millionær og fåt bryne seg på kanon travere.
Har holdt form aldeles lenge i år  S.O. Wassberg  i sulkyen for første gang og tilbake til hjemlige trakter i vest.
Tror ikke på noen seier i dag  men en premie og maks en tredje trippel  .

12 Rafolo står virkelig for tur til å ta dette hjem i dag og blir min første hest på kupongen. Tett fulgt av 13 Photo Lavec som absolutt på ingen måte leverte noen dårlig løp med de forutsetningene sist. 5 Valokaja Hindø fikk et opptimalt løp sist og vant som min alene strek mot Emiren som starter  i fjerde rekke spor 15 .

Mitt spill : 5-12-13


V75 2 : Nok et" helsikes" unskyld utrykket , møkka løp å ta stand punkt i om 4 Tinas Odin holder seg i trav sammens med 90 % av dette feltet . For det er jeg rett og slett ikke sikker på. Taper veldig mye fra start og skal helst skrittes i gang før den får lagt seg til.
Velger Tjomsland å trykke på gassen så kan jeg love deg at denne har en  turbo ingen av disse i denne gjengen har , om den så hadde blitt belastet med 100 m så hadde denne Moe Odin sønnen  krysset målstreken først.
Men med denne gallop lysten , så blir det bare spekulsjoner .
Blir kun en gardering  for jeg har ikke hjerte til å sitte i helspenn.

10 Hester etter rank beroliger min puls.

Mitt spill : 10 Hester etter rank.


V75 3 : 13 Netherlees Dream blir av svært få tatt seriøst med siste prestasjoner og en belastning på 40 m . Det gjør ikke jeg for dette er den absolutte beste hesten i dette feltet. Hadde nylig en diskujon  med en annen  kompis og jeg mener konsekvent at den hører med her på gardrering blir mitt første kryss mot millionene . Spilles. 6 St. Florent Decoy floppet direkte fra start på Leangen. Det håper jeg vi slipper å se i dag for denne er fakta virkelig bra når alt stemmer. 14 Lucky Prinsess er hesten med best dokumentert form og denne biter fra seg. Se opp.

12 Anazai klaffer det snart for for du verden hvor hardt matchet denne har blitt i sine siste løp.  15 Delec Hanover kan bli litt til overs i dag blir også tatt med for den er jevn og flink. Tar også med favorittene og Hamres hest.

Mitt spill :2-5-6-9-12-13-14-15


V75  4 :  Her lander jeg på omgangens første banker i form av 4 Godtepåsen som enkelt for ta over teten fra en litt sliten 1 Ness Tjo Edel  fra strek.


Mitt spill : Banker spill på 4 Godtepåsen


V75 5 :    S. Kolnes  stiller manne sterkt i dette løpet og skal du ha en fair sjans så spill alle Kolnes hestene sammens med noen lokale . Jeg går hardt til verks for her føler jeg Tengsens hest blir offer for eget løp. 
Han kommer til å dempe så mye med   3 Goeie Gozer når røyklaget legger seg etter start i tet. Og straks så er dette løpet vidåpent med hester fra det lengste tilleget som er speedige.

14  The trooper er dønn siste valg og jeg forstår ikke spillere som ikke spiller på hester som har dokumentert form. Ingen dårlig løp den gjør sist. 10 Xante er muligens litt sprut redd men er en tøffing  når det stemmer.
9 Darco blir muligens servert et enklere løp denne gangen men er absolutt alt fra noen pingle. 

Rune Wiig stiller bak et ukjent kapittel 8 Dressed For Success som muligens er dressert fordenne oppgaven.
Litt varsko for 13 Sandsjøens Igor  2 Skyliner som kan dukke opp fra intet.


Mitt spill : 2-3-6-8-9-10-13-14


V75 6 : Jeg som mange fler blir begeistret når  J.K. Waaler begir seg ut på arenaen om sine trente hester. 
3 Silver Wing er " en av de bedre hestene " han har fått trene frem. Hevdes det.

Lars Anvar Kolle får lov til å sitte bak denne krabaten og kan det være dags å hente hjem en seier etter å ha vært lenge på side linjen med skade.  Jeg sier kanskje for jeg hadde virkelig tenkt å spille en trio med 
7 Spik Mollyn , 14 Ulsrud Tea og 15 Kleppe Slauren i siste. 

 Men når jeg hører slikt fra Waaler så må jeg stole mage intuisjonen min og banker spille på Kleppe " bandit" Slauren  og gardere denne hesten til Waaler med 9 Gilbert BR som er den beste i dette feltet på nåværende tidspunkt. 

Mitt spill ; 3-9


V75 7:  Bankerspill som nevnt.


Bongen koster nesten 2900 store kroner og jeg er heldig for jeg,  får lov til å lage andelsbonger på Kiosken  og da skal jeg ikke se bort fra at jeg kanskje ender opp med mine 3 markeringer  også i siste. Det var dette jeg hadde på hjerte denne gangen for nå må jeg legge meg. Madamen maser.  


Lykke til.

- Svar på innlegg
Re: V75 Forus 09.12
LittleJ Postet 22.12.2017 21:01 Regnskap
Hei! Skal du legge ut tips for morgendagen eller?
- Svar på innlegg