Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 Drammen 23.12
tim-dog Postet 23.12.2017 00:56 Regnskap
Tilbake til travet etter et lite avbrekk.
Det er med dyp sorg og vedmod å ha tatt farvel med min kjære storebror som måtte gi tapt for kreften som jeg inderlig håper har det bra på den andre siden .  Hvil i fred bruttern . Du blir aldri glemt. Du var en kriger av rank. Jeg vet................

Glemmer aldrig den siste utflukten vi hadde sammen  til  lunsj travet på Bjerke banen i høst mens  sykepleierne  lette forgjeves etter deg der du var innlagt.

Så til travet. 
Drammen huser V75 karusellen og her er det litt av hvert å støte på i dag . Hvis form slår klasse slik det normalt hevdes så må en legge til at spor kan slå begge disse utsagnene på denne 800 m banen.

Til start:


V75 1 : Ikke det mest enkle løpet å innlede denne omgangen med ,strek hestene 2-3 får mangen kryss , kan det holde . ? Ikke vet jeg for jeg kjenner ikke  dagsformen til svenske debutanten til Kolnes med Høitomt i Sulkyen. 
F. Dragon får MTG i sulkyen og det kan være alt mulig egentlig.
Nei her strør vi på med 15 No Limit LA som jeg egentlig ikke har noen stor feeling for.  11 Jet Voice som jeg går og venter litt på. 4 Kickking Classic som helst skal ha det servert, men er grunnkapabel med rette løp. 13 King Royal har blandede føleleser . Svært vanskelig  å lese formen på. Kan skrelle på en god dag.

14 Hawking har innfridd for meg som banker ved flere anledninger og det til gode penger.
Mistet fakta 18 Mill. den 23.01-2016 på Bjerke . Tapte da på 2v Modinas Viking i et løp Ailo var favoritt. 
Men V4 og dobbelen var klink.  Nok om det.

Strør også noen kryss på hester jeg normalt ikke overeveier.

Mitt spill : 1-2-3-4-6-10-11-13-15

V75 2 :   Dæmro Kjempen blir veldig hardt betrodd her og jeg forstår ikke spillere som ikke tar hester  som taper med flagget til topps.  OG er det en i dette laget som kan få en fin revansj så må det absolutte frekke bankerspillet bli på 7 Bleikli  Odin.  Bare løpet sist ikke sitter i beina  så skal denne bane profilen gi denne hesten en fair sjans. Tør ikke stå helt alene for jeg har en ultra mega skrell i 8 Skauga Rasken . Denne har jeg fakta tro på langt der fremme. Kusken imot og opp til bevis.

12 Stian  må gjøre mye for å komme der fremme og er svært avhengig av hva som skjer der fremme. 
6 Skorpion med amatør trener og kusk kan være skrell kusken i denne V75 rund dansen.
Han har tidligere fått det til med både kaldblods og varmblods.  Skrellvant med Reiug for noen år tilbake.


Mitt spill : 4-6-7-8-12


V75 3 :  Veldig fint løp på gang her der objektet blir 6  Restless By the Sea, står riktig nok litt for langt ut på vingen med noen start raske i 4 og 3.  Ingen skam å falle til topps  mot Benzema på Marken sist.
Det hele ble litt for oppjaget den runden og jeg trur distansen i dag passer bedre.
Favoritten 10 Sarek er det nærmeste jeg kommer bankerspill om jeg hadde singel strekt.

Dobbler denne runden for objektene må taes med i slike omganger.

Mitt spill : Dobbel banker 6-10V75  4 :  Fryktelig mange banditter på farta her og man må minst sagt ha is i magen om man banker spiller 9 Ty Svarten . For en merkelig krabat dette her er. Nei, man må se løpene for å forstå hva jeg mener.

I all den tid denne krabataen er som den er så blir det gardering. 5 Tivo har bra fart med rette løps opplegg. Bruker den ikke for mye fra start med noenlunde fin plassering i løpet så er den langt der fremme.

2 Ra Tore er muskel bunten i dette løpet. Den med desidert størst kapasitet men med lite fart i beina. Drar ikke fordel av en rask bane. Sporet er bra i dag og rører den ikke til så er denne langt der fremme.
 1 Troll Kaksen møtte overmakten sist på en sprint og jeg ser ingen med den kapasiteten her. Går ned i motstand mot løpet sist. Fint spor. Men kan også være en felle.
10 Nordby Frøy er den med størst fart når det snakkes om fart . Veldig fin og lovende kusk. 

Mitt spill : 1-2-5-9-10


V75  5 :  Et veldig åpent og blandet kaldblods løp dette. Den moralske favoritten 12 Løkki Flaksa får det ikke helt til. Fra dette sporet så blir det kapp. Møter dessuten tøffere hester som man egentlig ikke helt har kontroll på. 

Første på kupongen blir start raske 6 Sølv Gutt som jeg tror piler til tet etter start. Da er det denne hesten å slå.
10 Reinfaks avslørte form og sjokk vant sist. Denne er sterkt forbedret. Jeg tror på seier med rette løps opplegg.
Har slått favoritten tidligere.
8 Leikur lenset unna med sin makker og kusk i høst  og jeg tror denne trives på denne banen.
7 Hellesvedt Trym holder fin form og har slått noen  av disse før nylig. 


Mitt spill : 6-7-8-10


V75 6 :  Disse varmblods hoppene svinger veldiig mye  i prestasjonene og alt som kjenne tegner været er som damer flest. Jepp jeg var lenge inne på at Høitomt måtte ha en fin sjanse å svare ut det aller meste med 1 S.Coffe. Det tror jeg fortsatt han har. Og da er dette løpet åpent for jeg tror ikke det holder helt inn mot denne gjengen. 2 Greece Boko som vi kjenner fra Sverige kommer ganske sikkert med en traver som har møtt venninner langt over gjennomsnittet her i kapasitet. Bruk markerings prosenten som guide. Men for all del glem ikke  3 SJ. Viktoria som holder strålende form. Denne vant som et super objekt for meg i den omgangen  som jeg var innom tidligere i innledningen. 4  Licensee får siste plassen.

 
Mitt spill : 1-2-3-4


V75 7 :  Et svært vanskelig løp avslutter omgangen , stod  igjen med 5 markeringer jeg ikke får brukt.
3 Årdals Blesa, 4 Silkespika, 8 Stuve Yr  , 9 Sundby Søss, og 14 Allessandra.

Men jeg falt for banker spill på 11 Jill Borka som jeg tror får det rette løpet og seiler frem som vinner.

Bongen koster hele 3600 og kan fint deles i 2 med bankerspill i den tredje avdelingen.

Lykke til og ha en riktig God Jul . 


- Svar på innlegg