Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 Bjerke 24.02
tim-dog Postet 23.02.2018 17:00 Regnskap
Herlig turnus fri uke med vinterferie for ungene og masse flott trav er oppskriften for denne kommende uka.

Lars Laumbs løpet er vidåpent i år med tanke på pause debuterende Kleppe Slauren som per nå ser ut til å bli den største favoritten i V75 omgangen. I det hele flott underholdning til gode jackpot penger å konkurrere om.


Til start. 

V75 1:  Sprint , hoppeløp og volte på tillegg med de antatt beste på tillegg med noe diffus form varsler om en tøff innledning på spillet.
På forhånd skiller det seg klart ut for hestene på tillegg etter strykningen av 2 Pleasetellmewhattodo men man kan enda ikke være helt sikker.

Lander på 7 hester i innledningen og det er enda ikke helt sikkert at det rekker.


Mitt spill : 1-3-4-12-13-14-15

V75 2 : 5 Thale har satt 3 av 4 og en annen hittil i år. Og det er ingen dårlig prestasjon. Møter tøffere lag og står nå noe utsastt til kontra sine siste løp fra strek.  Jeg setter 15 Løkki Flaksa , 14 Silke Spika først tett fulgt av 8 Homme Hera og 5 Thale.  15 Løkki Flaksa får mulig en kuske forsterkning her men dog ikke sikkert det vil slå fulgt ut første gangen for det tyder på et løp ute i sporene tidlig.  8 Homme Hera står noe leit til fra samme tilleg.

7 Torpa Oda Leverte et herlig løp bak favoritten som ble reddet av målstreken sist.  12 Vesle Maia har fine farts resusher med rette løpet.  13 Hovsfrøya  blir av mange glemt står  grunnlags messig riktig inne i dette  løpet .
Site hesten blir 11 Stumne Luna.


Mitt spill : 5-7-8-11-12-13-14-15

V75 3 :  Her er det defintivt feil favoritt og skulle til og si at 11 Master De Pan sto for en herlig prestasjon nest sist på Leangen. Leverer den et tilsvarende løp her så skal det kunne rekke langt.

Gallopp sist , noe lengre reise vei og tilleg gjør dette til et åpent løp. Men ikke så åpent at jeg sløser med verdifulle kryss. Jeg tror det holder langt med 2 hester og setter 9 Destroyer som annen hest bak min betrodde 11 Master de Pan.

Mitt spill : 9-11

V75   4 :  Ehrghh.....

Ikke lett å bli klok på Steinseth som har varslet løps pause for 13 Lykkje Borka i lang tid nå.  Helt greit for min del at den får bære favoritt stemplet.  Jeg tror ikke på noen seier for den skal helst ha rygg løp i det lengste og  blir det for langt frem igjen. ?  

Første utmaner blir igjen denne tøffe lille 10 Tao Elda som kommer ned fra trøndelag for å sette seg i respekt . 
6 Trø Hera var sterk som tok ned 8 Nordlys Rosa sist her på Bjerke. 11 Arve Sølv har de størtse farts resusher med rette kusk og løps opplegg, her skulle T. Solberg sittet. 12 Bleke Huldra er også en annen farts glad dame når det går i trav. 5 Kagge Lina blir den siste som blir tatt med her.


Mitt spill : 5-6-8-10-11-12-13

V75 5:  Et nokså skummelt løp dette. Her blir det etter all sansynlig laddet fra start. Og formodentlig blir det hestene 4-6 som kniver om teten her.  Tror sist  nevnte kan komme seg til tet. Blir det luftig nok så tror jeg 1 Anica Fine kommer seg ut et spor og da er den seg å løpe ifra. Vant helenkelt fra dødens sist mot en front runner i tet.  10 IN håleryd er nok den som kan få løpe sydd opp her.Håper sterkt på tredje par utvendig. Avsluttet flott foran Normandie Royal sist. Blir etter mye om og men min sjanse banker. 

Mitt spill : Banker spill på 10 In Håleryd

 10 In Håleryd blir  min vinner og trippel objekt som kan redde mine spille penger. 

V75 6 :   Lars Laumb. Herlig feilt og jeg som trodde super fenomenet Tekno Odin hadde vunnet dette løpet før .
Overraskende å se at han mangler denne seieren i sin CV.

I det hele tatt et flott løp og pause debuterende KLeppe Bandit Slauren har sikkert trent seg i sikte på dette løpet. Jeg liker denne hesten svært godt men jeg tror faktisk at det blir tøft første gangen ut.

Det samme kan sies om 12 Tekno Jerken som får det enda tøffere fra 60 m tillegget sammens med først nevnte.
Kappes i dag.

Setter Kleppe Slauern først foran 11 Galileo tett fulgt av Tekno Odin og 5 Myhrengh Jerker som jeg drar fordel av dene distansen. Plikt vant sist etter at Tomeld ØK røret seg bort. Legger ikke så mye vekt på den seieren der  men hesten er strek som få.  Tar ogsåmed 6 Lex Lodney som kan få en æres premie her etter mange flotte løp i fjord.

Mitt spill : 5-6-9-11-13

11 Galileo forsøkes i Trippel og plass spill.

V75 7 : 
Her låser jeg løpet på heders hesten og landets folke hest som går på alle baner og distanser året rundt på 13 Valley Ivan og  den gamle Westergaard trente 14 Thai Naviagator som er sterk som få.
Kommer 14 Thai naviagtor seg feilfri avgårde så tror jeg den runder alle på oppløpet.

Fin hest å ha på dobbelen og super trippel.

Mitt spill : 13-14


Omgangen koster hele 3920 Kr.  Lykke til. 

- Svar på innlegg