Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 Biri
tim-dog Postet 04.11.2017 00:57 Regnskap
Knaller til med en super herlig omgang på Biri denne gangen som ser alt fra enkel ut.
Har jeg og kompisene  marginene på vår side denne gangen så skal det jaggu meg bli en fin utbetaling .

Til start :
V75 1 :  2 Smedpål har vunnet sportrekningen  på papiret med et forsprang på 40 meter.  Men om den er først over mål er jeg jaggu ikke sikker på. Syner tvert igjennom her for gallop lysten er skyhøy.  Ingen hest med den gallopp prosenten får stå alene på min kupong. 

Først på kupomgen kommer 7 Høvding Jaros som riktig nok ble strøket sist . Nest sist vet jeg ikke hva det var for en innsats han gjorde med den 38 tida, men løpene tidlig i høst var han jekla god mot veldig kvalifisert motstand.

10 Mjølner Spik leter etter den gode formen han hadde ifjord.  Også møtt  bedre hester. Vet ikke hvor han står form messig men er outsider her.
8 Lille Amare leverte et herlig løp sist. Lett plassert dame. 
11 Bokli Teddy har vært kapasitets hesten tidligere på forsommeren  i år som mistet formen i et blaff som kan sjokke her. 

Mitt spill :  2-6-7-8-10-11


V75 2 :  Biris maraton løp på 3100 og det sier seg selv at får du teten her så kan du lede dette i det lengste Midtfjeld for du er en mester i å kjøre slike løp . 
2 Darco er en  kapabel traver som ikke fikk det helt til til å begynne med , til han traff sin partner.
Uten tvil  er både spor og distanse en stor fordel.  Står enklere til i  løpet  i dag kontra løpet på Momarken nest sist . Sist var det  et svært billig lag som han fikk lov til å parkere .

På et system spill så er dette en ypperlig utgang . Spiller flat denne gangen og da kan jeg ikke utelate Peppern fra det lengste tillegget , 4 Ulk Delle Selve som er den som er nærmest på kapasistet på strek , 1 Russsel Street som ble totalt bort kjørt sist. Klart pluss med sin unge trener i sulkyen denne gangen,  8 Bleaeding Heart som ofte ikke blir betrodd som er råsterk når den får gå i sitt eget tempo, 9 Merles Simoni som har form og klasse i masse vis og sist men ikke minst 13 Avalon som jeg går og venter på.

Mitt spill : 1-2-4-8-9-13-15

V75 3 : BIRI OPPDRETNINGSLØP med hele 400 store tusen lapper til vinneren .
Dette er løpet er urvanskelig å tippe for jeg er rett og slett ikke sikker på hvem det er som vinner dette løpet. Med de antatt beste som strøket så blir det lommeboka som slår inn  og jeg må ta en en sjangs på 6 hester.
Aller helst ville jeg ha spilt alle knappen.

Mitt spill : 1-2-3-5-6-9

V75 4 : Et veldig fint bronsje divisjons løp på 2600 m.

3 Hester på min kupong i form av 6 Lins Tanic som første hest i dag. Fikk et veldig fint løp av sin makker sist i Bergen og er tilbake helt der fremme i dag. Møter hester som den normalt skal hevde seg med. Har vist tidligere i høst at den er å regne med. Andre hesten min blir 10 Freia Bonanza som har strålende form  , kusk og hest passer som ei hånd i hanske.
Den tredje hesten blir 7 Happy Petter der alle gode ting er tre.

Mitt spill  : 6-7-10

V75  5 : Til nå har det vært fryktelig vanskelig å være spiller  i det vi  er kommet til . 
BIRI OPPDRETNINGSLØP - HOPPEAVDELING

For mange så vil Oaks vinneren  1 Karmlannds Anna Være en banker kandidat og det er helt i orden og jeg ikke helt  uenig i det.  For meg så blir det med  tillegg  av 6 Ness Tjo Edel som  var ganske under pari sist som jeg tror kjemper langt der fremme tilbake i slag  .

Mitt spill : 1-6

V75 6 : 8 Deep Sea Dream slutter aldri å imponere  Blir min første på kupongen.  2 Elite BR kommer til å gå i glemme boken for mange. Men ikke for meg. Denne har et ypperlig spor i dag og kan sjokke med rette løps opplegg. 10 Donatomite er en ringrev. Spor og disatnse er sjanse artet i dag, Bruker å være sylvass fra start , klart minus med distansen i dag. 7 Valley Ivan blir snart en heders hest for sitt bidrag på landets travbaner.
Sist tar i med Emil med 5 Ultimate Photo.Mitt spill : Mitt spill 2-5-7-8-10


V75 7 :  Avslutter omgangen med banker spill på 14 Kleppe Slauren som jeg har navnigtt som Banditt .

Bongen koster 3780 Store kroner.  Vi er et lag på 4 og da  er det langt under tusen lappen på vær.
Skulle du være alene om å spille  så spill gjerne med banker på 1 Karmlands Anna.
 Lykke til.

- Svar på innlegg