Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 Bergen
sent Postet 25.02.2012 11:31 Regnskap
Endret
25.02.2012 11:34 sent
25.02.2012 11:45 sent

Tips i media

Strykninger

Løp Produkt/Avdeling Strykninger
1   1 Veslefrikk Med Fela
4 V75-1, V5A-3 8 Sagina
5 V75-2, V5A-4 1 Leon West, 11 Fearless One
9 V75-6, V4-3, DD-1 3 Orion Hindø (DK), 8 Tourbillon
10 V75-7, V4-4, DD-2 9 Olivia Park (DK), 15 Mighty Lady

Rapporterte kjøreendringer

Løp Hest Opprinnelig kusk Ny kusk
1 7 Pilaguten Jan Erik Landaas Claus Olsen
7 5 Amor Stjerna Jan Erik Landaas Odd Storetvedt
10 11 Nice Guy (DK) Arild Berås Pål Buer

 


BANETIPS

To bankere fra Jan Inge Ringen
Sportssjef Jan Inge Ringen tror på to vinnere fra tet i V75-omgangen på hjemmebane.

Bankere
- 2 Korat i V75-4 ser på forhånd ut som en klink vinner. Jeg tror Eirik Høitomt styrer tidlig til tet og at ekvipasjen blir der til mål.
- 6 Osingen i V75-5 (bildet) er i sin helhet eks-bergensk, og på sin gamle hjemmebane tror jeg Osingen stikker rett til tet og dirigerer helt til mål.

Outsider
- 5 Dalsjento i V75-1 har siktet inn dette løpet en god stund. Hun er kjapp fra start, har fordel av sprint og kan være et spennende
      motbud mot storfavoritten 1 Torpa J. Dalsjento ligger an til å bli veldig lite spilt og kan være en morsom oddshest å ha med på V75-bongen.
 

Tips til neste kjøredag

 


STALLSKRIKET

En herlig V75-meny serveres i Bergen i morgen. Høy vanskelighetsgrad er gjerne synonymt med ditto utbetaling. 1 Torpa J.(V75-1) og 6 Osingen(V75-5) er halmstråene de fleste klamrer seg til. Begge kan selvsagt vinne, men vi har en langt frekkere banker å by på. Det handler om et fjerdevalg som er førstetippet i Stallskriket. I tillegg har vi noen spillbare godbiter på lur.

Lykke til!
Hilsen Stallskriket

 

Kun et fjerdevalg!
5 Support Vaction(V75-6)
blir vår frekke V75-banker! Dream Vacation-datteren holder fortsatt godformen, noe hun bekreftet på Bjerke sist lørdag. I tåkehavet spurtet hun bra til femte, i et løp Acolyte Hanover vant. Møter ikke sånne racere denne gangen og har også trukket et bedre spor. Med litt klaff tror vi absolutt at Killingmo-hoppa kjemper om seieren. Vi vet det er en sjansebanker, men som et fjerdevalg og en 16 prosenter må vi bare stupe i det. Ja, vinner hoppa og mye bankerspilte 1 Torpa(V75-1) og 6 Osingen(V75-5) skulle gå på trynet, kan det fort resultere i meget høy utbetaling!
Spillbar odds: 5,56 V75-odds: 12,72 Prosentvis overodds: 128,88

Tet og taktikk
En interessant startside i vente. 1 Nimbus Vang tror vi blir overflydd, selv om han muligens vil gjøre et forsøk. 2 Gigant Nico er bra med på notene og kan kjøre seg tidlig til tet fra et godt spor, sånn vi vurderer det. 4 Non Stop Laser er riktignok kjapp i vei. I rikstotoen over full distanse mot kvalifisert motstand regner vi dog med at hun skal smyge med. 6 Sugar Fine Photo og ikke minst 8 Tourbillon åpner fort utenfra.
-------------------
Bortglemt!
11 Victor Palema(V75-3
) er bortglemt av spillerne fra et trist ellevtespor, men ikke av oss. Dette er en traver vi har sansen for. Det er også spennende med toppkusken Lars Anvar Kolle bakpå. Motstanden er heller ikke verre enn den må være, og med litt tempo på forestillingen tror vi Victor Palema plukker mange til slutt - ja, kanskje alle! Som et syvendevalg og en 7 prosenter er han meget spennende.
Spillbar odds: 7,41 V75-odds: 23,2 Prosentvis overodds: 213,17
-------------------
I sitt livs form
10 Gann Golden(V75-3)
trekker vi frem i samme løp. Han har hatt en rivende utvikling det siste halve året og er i sitt livs form. Vi likte Stensland-traveren særdeles godt på Forus sist. Til tross for dødens siste 900, skvatt han unna til helenkel seier. Møter riktignok bedre hester i rikstotoen, men denne vallaken har vist tenner i V75'n før og kan fort gjøre det igjen. Meget spillbar er han også.
Spillbar odds: 5,88 V75-odds: 17,73 Prosentvis overodds: 201,45

Tet og taktikk
3 Cantabharmony åpner fort og er et opplagt tetbud.
------------------
Enorm opphenting sist!
12 Steggsjura(V75-4)
er en kapabel "dame" å se opp for! Vi hadde hoppa i "kikkerten" i Bergen sist torsdag, og du verden for en opphenting hun sto for. Åsajerven-datteren var lengre enn langt bak feltet, likevel kom hun tilbake til femte. Ja, hoppa var sterkt forbedret etter pause. Nå er det tøffere motstand i rikstotoen, men ikke verre enn at Steggsjura kan bli meget skummel om hun holder seg i skinnet!
Spillbar odds: 8,70 V75-odds: 16,69 Prosentvis overodds: 91,89

Tet og taktikk
Bare fem hester på strek, men de er samtidig relativt urutinerte. 1 Gosengutt kan forsvare sporet og vil nok i utgangspunktet sitte foran så lenge lampen lyser. 2 Korat blir nok kjørt litt offensivt denne gangen og vil nok stille et spørsmål.

 

BANKER

V75-6: 5 Support Vacation
Kusk: Geir Vegard Gundersen
Vinnersjanse: 18 prosent
Prosentvis overodds: 128,88

OUTSIDER

V75-3: 11 Victor Palema
Kusk: Lars Anvar Kolle
Vinnersjanse: 13,50 prosent
Prosentvis overodds: 213,17

 

 


DAGBLADET

denne gang satser jeg på hele tre bankere. Og jeg velger å gardere ganske bredt mot slutten av lørdagens V75-omgang som går på Bergen Travpark.

Lykke til med spillet!

 

BANKERNE
1 Torpa J.(V75-1)
har en perfekt oppgave og vant til de grader sportrekningen, da han fikk tildelt første sporet. Sjansen for at han løser feilfritt fra det sporet er meget bra. Han taper normalt ikke løpet fra tetposisjonen.

3 Cantabharmony (V75-3) er også fort en tetvinner. Vallaken er kjapp bak bilen o, og jeg finner ikke den hesten som kan utfordre om tetposisjonen.

2 Korat (V75-4) har en perfekt oppgave, og jeg tror på den tredje tetseieren. Han har bare en seier i livet. Men jeg mener det er en stor mulighet for at han dobler på statistikken lørdag.

 

OBJEKTENE
9 Johnnythecash (V75-2)
er et interessant objekt i spillet. Vallaken er i form og er for lite markert. Det er ganske sannsynlig at det blir hard kjøring om teten. Og det kan fort bli riktig fra bakspor.

5 Skusviken (V75-5) er hele 13 år gammel. Men formen og løpslysten er tilbake som hos en ungfole. Det er interessant med hjemmebanens formkusk Øyvind Austevoll bak for første gang.

12 Dacke Håleryd (V75-6) har tilsynelatende en bortimot umulig oppgave. Hingsten er hardt ute med desidert minst grunnlag. Og han fikk det tyngste startsporet. Det får majoriteten av spillere til å skygge unna. Men jeg tror hingsten tar de fleste, kanskje alle i løpet av den siste runden.

15 Mighty Lady (V75-7) er spillerne ikke særlig fristet av. Men det er jeg. Hoppa har en svidd avslutning, om det stemmer med de rette ryggene til midt i siste sving. Hun er avhengig av det for å kunne vinne. Men hun er i form.

 


VG

Lørdagens V75-omgang går av stabelen på Bergen Travpark. Litt morsomt i den anledningen er det faktum at tre eks-bergensere topper kuskestatistikken i form av Tom Erik Solberg, Gunnar Austevoll og Frode Hamre. Hele 34 millioner kroner venter for øvrig en alenebong i V75-spillet.

Hilsen
Anders

 

I kampen om millionene lar vi kaldblodshestene 1 Torpa J. (V75-1) og 2 Korat (V75-4) stå alene på våre forslag. Ingen av dem er helt travsikre, men feilfritt og på sitt beste, skal begge regnes med fine vinnersjanser.

Torpa J. feilet i første sving sist, men kom råsterkt tilbake til fjerde. Før det imponerte han med tre helenkle seirer. Sprint er ingen fordel, men vi frykter galoppen klart mer enn konkurrentene.

Korat har tapt for gode hester i det siste. Han har vært bra tidsmessig og står gunstig til på strek med mangeårig landschampion Eirik Høitomt i vogna. Vi tror han kan holde unna.

 


NETTAVISEN

Det er Bergen travpark som er vertskap for denne ukens V75-omgang, og det ligger 34 millioner kroner og venter på en eventuell alenebong. Årstiden tatt i betraktning er det overraskende bra sportslig kvalitet på løpene, og bankeralternativene står ikke i kø. Vi setter vår lit til kusken som har vunnet flest løp i Norge i 2012, Tom Erik Solberg. Tilbake på sin gamle hjemmebane Bergen travpark er det garantert en seierssugen Tom Erik som vender "hjem". Det morsomme er at det gjør også hesten vi bankerspiller ham med.

Lykke til med spillet.
Mvh Kurt.

 

Dagens banker
Det handler om 6 Osingen i V75-5. Som også vender "hjem". Hesten debuterte nemlig på Bergen travpark 8. april 2010 med seier og tok fire strake seire den våren. Vinteren 2011 ble hesten solgt til Arthur Bø og det har vært et lykkekjøp for travtreneren fra Bø i Telemark. Ni seire har det blitt i regi Bø, og er Osingen blant de to første i mål i dette løpet, blir han halvmillionær. Osingen møtte en knakende god Raggmunken i sin siste start på Bjerke og klarte ikke helt stå imot denne på slutten. Nest sist stod hesten håpløst til fra tolvtespor på en sprint på Klosterskogen.

 

Forut for disse to løpene, tok Osingen tre strake seire. Sjettespor bak bilen borger for tidlig tetkjenning for gjestekusk Tom Erik Solberg (vi kan ikke tenke oss at Oddvar Mæland svarer ut teten med 2 Pål Stjernen). Vel i tet er det svært vanskelig å se hvem som skal trykke opp farten. Vi nøler ikke med bankerspillet. Osingen blir trolig dagens største favoritt, men i V75-spillet handler det om å treffe på bankerne.
Rangering V75-5: A: 6 B: 2-3 C: 12-4-5-9-7-1-10-11-8


Dagens outsider
7 Enhanced Credit overbeviste som vår banker på Forus sist og fra et flott springspor i V75-7 setter vi rogalendingen først. Møter bedre hester lørdag enn hun gjorde sist og er trolig også forbedret med løp i kroppen. Hoppa har vunnet fem av fjorten løp i karrieren og liker med andre ord å være først i mål. Er faktisk helt nede som et femtevalg fredag formiddag, det overrasker. Blir nok mer spilt etterhvert, men er et svært spennende DD-drag denne lørdagen.

Hele artikkelen kan du lese her:
http://www.nettavisen.no/sportspill/trav/article3342039.ece 

DAGBLADET

Avd Markeringer
1 1 Torpa J.
2 5, 6, 7, 8, 9, 12, (2,4,12)
3 3 Cantabharmony (US)
4 2 Korat
5 3, 5, 6,    ( 9, 12)
6 1, 2, 3, 5, 8, 9, 10, 12  (4,6)
7 7, 8, 10, 11, 14, 15  (2,4,11,14)

= kr 240 / (1 600)

VG

Avd Markeringer
1 1 Torpa J.
2 5, 7, 8, 9, 12
3 3, 8, 10, 11, ( 1,6,9)
4 2 Korat
5 6 Osingen  (3, 4, 5,)
6 1, 2, 5, 9, 10, 12
7 7, 8, 10, 14

= Kr. 240  /  (kr 1 680)

NETTAVISEN

Avd Markeringer
1 1, 6, 7, 12  ,( 4, 8, 10,)
2 7 Real Cosmic  (5,8)
3 3, 8
4 2, 4, 6, 12, 15,  (11)
5 6 Osingen
6 5, 8, 10,  (1,12)
7 7, 10, 14

= Kr. 180 /  (kr 1 890)

 


STENSEN

Avd V75 - kr 720
1 1 Torpa J.
2 5-7-12-8
3 3 Cantabharmony
4 2-4-15
5 6-2-1-4-5-10
6 10-12-2-1
7 8-7-2-1-10

Stensen med to vinnere

TGN

Avd V75 - kr 672
1 1 Torpa J.
2 1, 5, 7, 8
3 3, 8
4 1, 2, 4, 6, 11, 15
5 6 Osingen
6 1, 5, 9, 10
7 4, 7, 8, 10, 11, 14, 15

V75 Bergen

MIX

Avd V75 - kr 500
1 1 Torpa J.
2 5,7
3 3,8,10,1,9
4 2,6,15,14,11
5 6 Osingen
6 10,5,1,2
7 10,7,14,8,15

 

 

 

RikstotoDirekte-HYNNE

Avd Markeringer
1 1 Torpa J.
2  7 Real Cosmic
3  3,6,8,10,11 
4

2,4,6,11,12

5  6,9        
6  1,2,5,9,10  
7  7,8,10,14 

= kr 500

RikstotoDirekte-MIKKELBORG

Avd Markeringer
1 1 Torpa J.
2  2,5,7,8,12
3  3,8,9,11
4  2 Korat
5  2,3,4,5,6,9 
6  10  Lucky Carpenter
7  2,4,6,7,8,10,14,15

= kr 480

 TRAVTID.se

Avd Markeringer
1 1,2,10,12
2  5,7,9
3  8 One More Flight
4  11 Skaffer Elden
5  3,4,6,9
6  1,5,10,12
7  1,7,8,10,14

= kr 480

 


Vinner løp nårsomhelst
Av Anders Kongsrud/anderkon@online.no/hesteguiden.com   

Gunnar Austevoll vender tilbake til hjemlige trakter når Bergen travpark er vertskap for morgendagens V75-omgang - og har tre-fire gode sjanser.
- Lucky Carpenter gjorde et veldig bra løp sist. Frode Hamre fikk åpning med Acolyte Hanover akkurat da han ønsket og hentet oss igjen, men hesten var fantastisk bra. Formen er solid. Han vinner løp «nårsomhelst» og skal ha en god mulighet i morgen, sier Austevoll.

 

Den Momarken-stasjonerte bergenseren kan bli en riktig nøkkelmann i morgen.
- Nordea Lavec har flott form. Jeg synes ikke selskapet er altfor avskrekkende. Bakspor er ingen fordel, men jeg tror hoppa har en hygelig vinnersjanse.
- Mr Renati BR holder flott form. Spor åtte trekker ned, men hesten er i bunn og grunn veldig bra så jeg føler meg ikke sjanseløs hvis det klaffer litt på veien.
- Løset Elden har gått gode løp og tjent mye penger på kort tid. Han møter bedre hester etter hvert. Jeg ligger lavt på forhånd, men hesten har såpass mye inne at han ikke er uten sjanser, sier Austevoll.
I tillegg skal Gunnar Austevoll kuske Yvana R, Carolina K og Heffalompen i morgendagens V75-omgang.
- Det ser tøft ut å skulle kunne hevde seg. Sett med mine øyne er det først og fremst best mulige premier som gjelder, oppsummerer Austevoll.


En av de som kan vinne
Av Anders Kongsrud/anderkon@online.no/hesteguiden.com   

Eirik Høitomt (bildet) har innledet 2012-sesongen tregere enn «til vanlig», men totalt har han tatt 3238 seire. I morgen er han nøkkelkusk i V75 i Bergen.
Eirik fulgte opp to Bjerke-seire på onsdagskvelden med seier både i lunsjtravet på Bjerke og til kvelds på Klosterskogen i går. I morgen har han seks V75-sjanser på Bergen travpark.

 

Puk debuterte i regi Sigbjørn Kolnes med andreplass på Leangen sist. I morgen skal hoppa prøve seg i V75-finalen i Bergen.
- Hun gjorde et godt inntrykk sist. På papiret synes jeg hun har et fint løp i morgen. Puk er en av de som kan vinne og hun hører hjemme på kupongene, sier Eirik Høitomt.
Stallkamerat Nimbus Vang har «endelig» trukket et fint spor i V75-6.
- Ja, «endelig», men innerspor var ikke det vi skulle ha. Han er ikke rask nok fra start til å forsvare teten og blir garantert overflydd. Således blir det sjansearta og i tillegg er det veldig gode hester imot. Jeg synes ikke Nimbus Vang er mer enn en liten outsider.

 

One More Flight vant for Høitomt i sin siste start. Heller ikke han hadde marginene på sin side i sportrekningen.
- Åttendespor var ikke det vi ønsket oss. Han kan åpne hyggelig, men det kan komme til å koste krefter hvis vi skal satse veldig offensivt. Sporet er ikke det beste så jeg ligger litt lavt, kommenterer Høitomt.
I tillegg skal Høitomt forvalte sjansene bak Rigeljerven, Korat og Real Cosmic.
- Det er fine hester som jeg ikke kjenner spesielt godt til. Jeg gleder meg - det kan bli en spennende lørdag, innrømmer Eirik Høitomt.


Sentral på gamle trakter
Av Anders Kongsrud/anderkon@online.no/hesteguiden.com   

Tom Erik Solberg (bildet) topper landsstatistikken så langt i år etter en fantastisk start på 2012-sesongen. Lørdag blir han svært sentral når V75-karusellen stopper på Solbergs gamle hjemmebane Bergen travpark.
Tom Erik som bare mangler elleve seire på å skrive seg inn i den såkalte tusenklubben, innleder bak Rigel Pål i V75-1.
- Han er belastet med tillegg, men det tror jeg ikke spiller så stor rolle. Jeg har respekt for Torpa J på strek. Den hesten blir ikke lett å hente igjen hvis han holder seg til rett gangart, men bak favoritten skal Rigel Pål regnes tidlig, synes Solberg.


Fearless One har trukket bakspor i den andre avdelingen.
- Han gjorde et fint løp på Leangen da jeg kjørte ham. Vi fikk press i tet, men han fullførte godt. Bakspor er en ulempe og mot gode hester så tror jeg først og fremst at det er en premie som gjelder.
I V75-3 seiler Solberg opp som storfavoritt med Cantabharmony.
- Han vant lett sist, men det ble et riktig lureløp. Det er tøffere imot denne gangen så det blir ingen enkel oppgave, men på sitt beste er hesten så bra at han skal ha en god vinnersjanse.
Skaffer Elden som kommer ut i V75-4, vant på Forus nest-sist med nettopp Tom Erik som makker.
- Det er bedre hester imot denne gangen enn i seiersløpet. Hesten har fine fartsressurser, men er ikke helt stø på beina. Uten galopp kan han kjempe et stykke framme, men han er som sagt ikke stabil.


I V75-5 skal Tom Erik Solberg kuske Osingen som vant åtte løp i fjor og som kommer til å bli favoritt.
- Dette er en hest jeg gleder meg til å kjøre. Han er kjapp ut, men også sterk og god. Jeg håper vi skal kjempe om seieren.
Jarlsberg Grand Prix-vinner Tourbillon hadde ikke marginene på sin side da han trakk spor åtte i V75-6.
- Han kommer ut etter pause, men fungerte fint i et hurtigarbeid sammen med Out of Nowhere i forrige uke. Sporet er dårlig og det er gode hester imot. Tourbillon er bra og har mye inne, men jeg blir overrasket om han vinner fra spor åtte første gang ut.
Stallvenninna Mighty Lady prøver seg i hoppedivisjonsoppgjøret som avslutter V75-rebusen. 
- Hun hadde en låsning sist og presterte ikke som best. Hoppa har fin kapasitet og møter riktig selskap selv om det aldri er enkelt å vinne fra tillegg. Mighty Lady er aktuell på gardering, vurderer Tom Erik Solberg.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • På Lørdag tar vi turen over fjellet til Bergen. Rigel Pål skal ut i V75-1. Han har gått godt i V65 flere ganger, så nå prøver vi et hakk opp. Han møter noen gode så trippel blir vi kjempe glad for, og premie er målet. Han har et godt utgangspunkt.   (.teamwessel)

Diverse info (https://www.rikstoto.no/Hjem/)

Tengsareid    - Osingen sikreste vinner

 SO Wassberg    Varsler for Heffalompen!

ØAustevoll    - Enorm opphenting sist

Duellgutta: Enige om Torpa J.

HCHolm     Sir Valley C.B. - en outsider

RWiig    Taran må leke Tarzan

- Svar på innlegg