Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 Bergen
tim-dog Postet 21.10.2017 02:14 Regnskap
Bergen travbane byr på fest til en gulljackpot omgang med hele tre æres løp for Nils A.Skjold , Roald Jensen  (kniksen) , og Jacob Meland .
I det som så ut som en veldig fin omgang pågang  blir nå ganske preget av de mange strykningene i form av hele 9 hester dagen før det hele.
Fra tid til annen  så skjer dette og jeg har ved tidligere anledning ytret et ønske om en mulighet for å se på om det går an å innmelde hester som reserve som kan steppe inn ved slike strykninger.  Forstår at det ikke er alle  løp det går an å få dette til i men tanken er at det settes i gang en prosses.

Løps skrivningen er heller ikke  av det mest ordinære jeg har sett.  3 Årings løpet i V75 1 kunne fint ha byttet  plass med V5 1  løpet. Tar gjerne imot 15 lunsj hester på ulik distanse fremfor et 3 Årings løp MED 5-6  hester som har hatt en lang sesong. Hvorfor ikke et 15 hesters monte løp  ?   

Så til start :

V75 1 : I det som så ut som et spennende 2-3 hesters løp innledningen blir nå sterkt preget av strykningen med forhånds favoritten 6 Black Talisman som var på vei til å få omtrent halvparten av spillet på seg.

For de 30 % av spillerne som har spilt på denne får nå annen hesten  4 Ghazi BR . Er du heldig å ha hatt mer enn favoritten får du kanskje min vinner , tredje valget  5 Goldstile som jeg mener står for tur til å vinne dette løpet her-

Innleder med banker spill på 5 Goldstile.

Mitt spill : Banker spill på 5 Goldstile

V75 2 : Nils A Skjolds æres løp. 18 ganger trener champion  på hele 8 år på rad blir hedret i dette løpet med en mega stor favoritt i form av Bjørn Garbergs 7 Rofstad Odin  , hele 60 meter bakerst i feltet innerst ved lista.

Møter en gjeng kamerater og jeg kan ikke annet enn å si at denne har fått alt for mye tillit av de forhånds spillerne som har spilt hittil.  Spillerne  som spiller lyntoto får hva de får  når de  ikke  har egne meninger i dette spillet ,  eller så er det rett og slett mangel på intresse for trav og de vil bare vinne masse penger.....

Jeg er rett og slett totalt uenig i de 71 %  av spillerne som har spilt denne som alene strek.

Mitt spill :  Alle 14 startende hester.

V75  3 : Herlig Bronsje divisjons hester på gang i dette løpet. 

Setter aller først 4 Hez So Perfect som er klart på gang her og jeg trur den hadde vunnet løpet sist om den ikke galloperte under avsansement ut av siste sving sist.  Kan få tet .

1 Allaway GT står virkelig for tur til å vinne.  11 Lins Tanic er den som best har bevist at den takler denne type motstand.  Løpet nest sist mot Frode Hamres hest   Ulk Delle Selve avslørte at denne er virkelig forbedret etter trener skifte.
Overbevist at hesten  kommer til å klatre bratt fremover om den får beholde helsa.
Løpet sist var bare ren restitusjon mot en klasse lunsj hester untatt en fjerde hest. Rangerer denne som tredje på grunn av sporet.

9 Orlando  Knick blir min fjerde hest i dette løpet som jeg er sikker på kommer til å gjøre et langt bedre løp denne gangen enn sist. Løpet sist var første gangen etter løpet på unions omgangen   ( asfalt banen ) Færjestad.
Med unntak av Lome Brage som  fint kunne dukket opp og deltatt i Jacob Melands  æres løp så har jeg ikke sett mange vinnere etter den løpsdagen derfra.
Skrekk og gru for eiere og trenere for en bane det var.

Mitt spill : 1-4-9-11


V75 4 :  Så til Kniksens æres løp med hele 150 laken til vinneren.  
2 elite travere med en svært rusten program rad kommer til å bli kjepp jagd 2 hele runder av en gjeng normal travere og hvem kunne ikke bli mer enig i Anders Mikkelborgs utsagn om 3 Viking Vabene som mistet sin sko fordi den feilet i heldundrende gallopp. Eller var det omvendt. At den først mistet sin sko før gallopen kom. Hvem vet.

Det er bare en ting å gjøre i dette løpet og det er å ære Kniksen med alle knappen. Ikke det mest enkle løpet å regne på .

Mitt spill ; Alle 9 startende hester.


V75 5 :  Et forferdelig kjedlig løp og jeg forstår godt at G. Flåten stryker 13 Høvding Jaros som stod inne med en høy 38 tid på programmet fra løpet sist.
Faktum er at denne var spillernes favoritt tidligere i uken  før strykningen kom.

I ren protest kunne sikkert ha spilt alle knappen eller 10 mest spilte noe jeg overhode ikke kommer til å gjøre for jeg føler meg sikker på å komme meg igjennom med 5 hester.

Aller først setter jeg  11 Stjernetira på kupongen.  Jeg føler jeg kjenner denne hesten godt fra tidligere eier og trener hold.  Ny regi betyr nye muligheter og andre opplevelser.  Lars Tore Hauge bør ha lært å kuske denne nå.

10 Prinsesse Sølv b deler litt av de samme symptomene som først nevnte . Er Rutinert nok til å avgjøre dette på hjemme bane.

15 Bjøre Ulydia  har rutine i bøtter og spann til å hente seg en fin premie eller kanksje med maks klaff å ta dette helt hjem. P. Arvesen er kjent for meg med å  runde av året med snaut 40 løp for sine hester. 

12 Modin er muligens den beste muligheten for Bjørn Garberg under denne omgangen.  Vanskelig å få inn men jeg gir meg ikke med det samme. Har hat denne på kupongen til spill på Leangen endel ganger.

Første valget 8 Valle Max må selvfølgelig på kupongen. 

Løpets kapp blir 5 Ty Venn som jeg over hode ikke kjøper med sin billige seier fra Drammen sist mot et ursvakt felt der av en  gallopperende  7 Alm Nagano og en indisponert hest med gud fars kusk Eirik Høitomt med Jerveld som valgte å sitte tredje innvendig i det løpet. Og fikk takke seg selv med siste plassen .


Mitt spill : 8-10-11-12-15


V75 6 : Så til Jacob Melands æres løp.

Også i dette løpe blir vi minnet om strykningen av forhånds favoritten 6 Jærvsørappen  og uttalelsene til kuske talentet Erlend Rennesvik som utrykker at han reiser til sine hjemlige trakter for å slå verdens rekorder med 1 Tekno Jerken.
Det er viktig med selv tillit og ha høye drømmer i livet. Og jeg støtter han fullt ut med forsøket.

For meg blir Tekno Jerken løpets kapp for jeg trur ikke han er på trippelen selv i feilfri utgave.

For meg så er det 3 hester som skylder seg ut.  2 Ulsrud Tea kan få tet, men jeg tror ikke den vinner derfra hvis den går for tet.  Det beste ville vært om den gjorde det for så å slippe til Gallileo og satse på åpning på oppløpet.
Slik jeg ser det så er det disse to som blir nøkkel hestene i løpet.

Odd Herakles kjenner vi veldig godt til og det er et stort minus med spor 9 på en slik sprint.   Mest sannsynlig blir det tredje spor 6-7-fra mål.  Flere hester i feilfri oppgave eller gallop i fleisen kan skape strul. Løp med klaff og uten strul kan resultre i seier.  10 Ingbest deler litt av den samme skjebnen til  Odd Herakles. Men har muligens noe bedre spor da den kan holde seg i andre sporet. Spørsmålet er bare hvor langt bak den havner. 

Banditt hesten 4 Kleppe Slauren er livsfarlig å utelukke i denne sammenhengen. Har det beste sporet og kan avgjøre dette på ren styrke. Topp fart fins masse vis. Minuset er distansen og kan feile.  

7 Myrfaksen reiser land og strakt for å delta her.  Avventende med denne til han kommer hjem til Hyggelige omgivelser. 

Løpets sjokk objekt blir 8 Vertigo Prins som kan dukke opp med G. Austevoll. når halve feltet feiler eller sitter fast ytterst ved gjerde på målstreken. Flott form men tøff motstand.

Mitt spill :  Etter mye om og men lander jeg på 2 Ulsrud Tea og 4 Kleppe Slauren.


V75 7  :  Et helt ok sølv divisjons løp med blandet motstand og form.

Her er jeg ikke i tvil om hvem som kommer til å danse til mål først  etter en makt demonstrasjon sist.
Kusken imot men jeg banker spiller 1 Dancelli fra dette sporet på en sprint .
Strykningen av 5 Alwaysinblackpedia
avgjorde valget for banker spill. Ser ikke hvem som kan trykke opp farta.

Mitt spill : Banker spill på 1 Dancelli.
Bongen koster 2520 kr uten bong avgift. 

Er du en folke banker og nøyer deg med hva som helst så kan du banker spille 7 Roftsad Odin. - Svar på innlegg
Re: V75 Bergen
keg Postet 21.10.2017 11:41 Regnskap
Endret
21.10.2017 11:43 keg

Mye spennende her.
Men,dette er direkte feil: 10 Ingbest deler litt av den samme skjebnen til  Odd Herakles. Men har muligens noe bedre spor da den kan holde seg i andre sporet. Spørsmålet er bare hvor langt bak den havner.  Nr 9 kan velge om den kjører bak 1 TJ eller 2 UT,så den kan kjøre i 2-spor fra start hvis den vil.
- Svar på innlegg