Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V75 25.12
sent Postet 25.12.2017 12:07 Regnskap
Endret
25.12.2017 12:13 sent
25.12.2017 12:34 sent
25.12.2017 12:34 sent
25.12.2017 13:10 sentSPANTE

ÄLSKAR ISBANA!

V75 på Juldagen körs på Umåker och de klassiska racen på isbana är verkligen något som jag gillar - isbana bäddar nämligen för skrällar då alla hästar inte alltid funkar optimalt på isen och de långa broddarna i skorna! Så känslan är verkligen att det är läge för hög utdelning - loppen är öppna på förhand, och det ser mycket spelintressant ut! Här är det läge fixa pengar till mellandagsrean!


En som älskar isbana är 10 From The Mine i V75-5. Jag trodde hästen skulle kunna skrälla redan senast och skrev om honom i Nyhetsbrevet även den gången. Då gjorde hästen ett bra lopp och spurtade fint till slut efter att ha fått luckan för sent. Så formen den är fortsatt fin och nu är det dags för honom att vinna! Han har dessutom startat tre gånger tidigare på isbana. Resultatet? 3 segrar på 3 försök! Motståndet skrämmer verkligen inte den här gången heller och när jag läser knappa tio procent under förmiddagen så kan jag inte annat göra än att spika. Jag som trodde det var julafton igår, men det verkar det visst vara idag också och jag tackar jultomten för spelprocenten!

 

 

GUSTAF BJÖRCK

JÄNKARVAGNEN GER EN EXTRA VÄXEL?

En annorlunda V75-omgång väntar på så sätt att den avgörs på vinterbana. Det har bara hänt en gång tidigare, vilket var under uppesittarkvällen ifjol. Precis som då är det Umåker som arrangerar tävlingarna även idag och givetvis har jag kollat upp vilka hästar som gynnas respektive missgynnas av dagens underlag.


Bästa spiken i omgången är kulltoppen 10 Eva I.H. (V75-7) som vann båda fjolårets starter på vinterbana på övertygande sätt och möter konkurrenter som hon är huvudet högre än. Plus också för att jänkarvagnen sitter på igen som hon var så grym med i premiären näst senast då hon krossade konkurrenterna i en BC-semifinal. Hon är storfavorit, men nuvarande dryga 50 procent är ändå en underskattning av hennes vinstchans. 


Ett häst till lägre procent som är ett måste-streck är 4 Stålville (V75-2). på 43 starter har sexåringen blott tagit tre segrar, men han gick fantastiskt denna tid på året ifjol då han vann tre av fyra starter under december-februari varav två på just vinterbana! Han gynnas kraftigt av de förutsättningar som väntar och då han även visat stark form på sistone är han det givna förstastrecket i loppet.

Hoppas ni hade en skön julafton

 

 

TRAVRONDEN

HAR LYFT SIG I NY REGI!

Efter en travfri julafton (nåja V75-fri åtminstone) riktar vi blickarna mot Umeå och en väldigt spelvänlig V75-omgång. Spikarna har olika förutsättningar och vi hittar dem i kallblodsloppen.

Tioåriga Spik Vilja (V75-2) har spetsläge över kort distans och det gillar vi. Dessutom förstärks stoet med Ove A Lindqvist i sulkyn den här gången. Vi är inne på att hon leder hela vägen och vi spikar.


Nyss nämnde kusk sitter även upp bakom den andra spiken. Storsjarmören (V75-4) var trea bakom Månprinsen A.M. och Odin Tabac i förra startern utan att extraväxlarna kunde användas. Det lär inte hända igen och då tror vi att han krossar sina konkurrenter.


Långloppet tillika V75-6 ser svårast ut på förhand och det är också här garderingen blir som störst. Highway Patrolman (V75-6) har lyft sig på sistone och från stallhåll låter det riktigt positivt trots att motståndet hårdnar. Vid tidig ledning kan han tänkas leda runt om, och det till en härlig procent!

 

 

 

 

Travsider Sverige   http://www.travsider.com/travtips-sverige/

 

Tips/Analyse          https://travcash.se/v75-tips/v75-tips-umaker-juldagen

 

http://www.sverigetravet.se/v75-tips

 


 

 

 

Så spelar vi V75 på Umåker

 

 

Jag vill varna för henne

Det vankas V75-tävlingar på Umåker idag. 
Aleksi Kytölä har laddat med flera hästar i en öppen omgång. 
Isig vinterbana är plus för alla mina hästar, säger den finske tränaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Lemmy (75-3) går allra bäst bakifrån och utgångsläget behöver inte vara fel. Täta starter är inte negativt och jag har goda förväntningar. Jag tycker att hästen är bra för klassen och tror på fin segerchans. Han är rejäl och tål grovjobb, men ska inte komma först för tidigt, säger Aleksi Kytölä.

 

 Sahara Hotlady (75-5) har passande spår och trivs med tidig tätkänning. Normalt ska hon sluta bland de tre främsta och med vettig resa kan hästen slå till.

 

 

 

Spela V75 tillsammans med Sulkysport.

 

(Vi utgår från tidningstipsen, men vi väger in sen information, värmningar och streckprocent när vi spelar V75 Tillsammans)

 

 Wasa Thunder (V75-6) hade slem i halsen när han undersöktes och ska strykas. Hamtaro(75-6) är normalt inte osäker och galopperna på sistone har varit tillfälligheter. Hästen trivs över distansen och kan överraska på nytt med spårsnål resa. Jag tror att Hamtaro kan en låg 1.15-tid.

 

 

 

 Sauvignon Blance (75-7) var sjuk i senaste starten och jag vill varna för henne. Hon har fin kapacitet och känns väldigt fräsch och fin för dagen. Eftersom hon är väldigt kvick från start är bakspår ett minus, men hästen går även bakifrån och blir segerfarlig med klaff på bitarna. Jag tror att Sauvignon Blance vinner lopp när som helst, hälsar Aleksi Kytölä.

 

 

 

Sulkysports spikar

 

  • Spik Vilja (V75-2) har ofta körts lite på chans. De tre senaste starterna har hon suttit i vinnarhålet och fått lite blandad utdelning. Ove A Lindqvist har två segrar på sex försök bakom stoet, men frågan är om spik Vilja inte är i bättre slag än någonsin?
    Hästen är bäst över kort distans och brukar öppna snabbt. Jag är nöjd med spåret och det ska bli spännande, säger tränaren Jörgen Berglund.
  •  
  • Jaguar Håleryd gjorde ett topplopp senast som redde ut uppgiften, trots startgalopp och tredjespår utan rygg de sista 800 meterna. Fuxen är inne i en väldigt fin utvecklingsperiod just nu och känns i våra ögon som fältets mest distansgynnade häst.
    Han har varit jättebra. Bara hästen kliver iväg från start ska det inte vara någon galopprisk. Distansen passar och isbana är inget negativt, säger körande Malin Viklund.

 

http://sulkysport.se

 


 

 


 

Banetips  http://www.umaker.se/spelnyheter

Baneprogram   http://www.umaker.se/wordpress/wp-content/uploads/2017/12/171225_Umaker_V75_24_slutkorr-1.pdf

(Tips side 42)

 

WINTER TROT CLASSIC Det kommer en hel del hästar som aldrig har testat på isbana och det blir klurigt för spelarna (och tränarna) att räkna på det. En tumregel är att det sägs att barfotahästar ofta klarar sig bra även på isbana. Spikarna i omgången hamnar på Spik Vilja (V75-2) och Magnifik Brodde (V75-5), mer om dessa under Dagens vinnare. Spik Vilja går ut i Ess Express Minne för att hedra hedershästen som gjorde 471 starter på sin tid, vilket är fler än något annat kallblod. 135 gånger fick han dessutom segerdefilera. Samtliga startande i V75-3 är tusenpoängare. Tipset till hemmahästen Jaguar Håleryd  som köptes av Linnea och Charlie Lundgren i våras. Han har gått från att då starta (och segra) i ett breddlopp till att nu göra V75-debut. Motstånd saknas inte, i första hand från Lemmy och Talangen W.F.


Vinterbjörken över 1640 meter med autostart avslutar V75-kupongen. Där kommer Eva I.H. ut och gör sin första start efter startgaloppen i Breeders Crown-finalen. Läge för snabb revansch? Välkommen till Umåker och Winter Trot Classic! Isen är spolad! Förra årets succé med Winter Trot Classic är tillbaka, förhoppningsvis för att stanna och bli en given del av julfirandet. Det var första gången förra årets som V75 avgjordes på en isad vinterbana och i år erbjuder vi samma underlag. Det kommer at vara et  vintrigt tema på tävlingsdagen även i år.


 

 

 

- Svar på innlegg