Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Bookmaker

Tilbake til forum
Unibet har alltid rett! Eller...
Thomol Postet 22.11.2018 10:03 Regnskap
Endret
22.11.2018 10:05 Thomol
22.11.2018 11:35 Thomol

Har noen litt merkelige saker med Unibet. Undelige ting skjer med kontoen min. Konklusjonen til Unibet er klar, det er jeg som gjør feil.

Jeg kontaktet Unibet med følgende 4 saker den 2 oktober.

1. Det kommer en popup melding om innskudd hver gang jeg logger inn. J.... irriterende at den ikke fungerer som den skal. Nytteløst å trykke på "ikke vis igjen" (Ja det er uavhengig av cookies)

2. Jeg blir veldig hyppig utlogga automatisk på grunn av innaktivitet. Dette kan skje mens jeg holder på med å sette opp en kupong. Altså så langt unna innaktiv som det er mulig å komme. (samme med cookies her. testet med all mulige forbehold)

3. Noen ganger når jeg plasserer livespill kan det at opp mot 90 sekunder å få disse godkjent, og som oftest når det tar så lang tid blir spillene ikke godkjent. Jeg kan se i transaksjonshistorikken på sekundet når penger reserveres for et spill, og når de kommer tilbake. I livespill verdenen er 90 sekunder en evighet, mye kan skje i de fleste idretter på den stunden og det er ikke greit å bruke så lang tid på å godkjenne spill. (Det er ikke limitvurdering, det er en annen sak)

4. Noen av spillene jeg setter plasseres dobbelt. Jeg setter f.eks et spill på 500 kroner, da trekkes 1000 kroner fra min konto og jeg får to kvitteringer. Etter noen minutter kanselleres den ene igjen og 500 kroner krediteres kontoen igjen. Og mitt opprinnelige spill står igjen. Men det har også hendt at begge spill har blitt stående. Morsomt når det blir vinnende og motsatt om det ikke går inn.

Jeg har sendt spill ID og tidsangitt eksepmler på de to siste sakene med dato og tid ned på sekundnivå, screenshot er sendt av utloggingen når den skjer rett etter innlogging. Så dette er veldig konkrete saker, det er ikke bare påstander fra min side.

Jeg ventet en stund på svar, men purret etter en ukes tid. Da fikk jeg beskjed om at ingen av disse tingene var noe de kjente til som problemer. Jeg svarte at det er lite relevant for meg så lenge det er problemer for meg.
Fikk svar tilbake om å ikke mase, de jobbet seriøst med å finne ut av dette.
Jeg satt stille i båten og venten noen uker før jeg tok kontakt igjen, da kom unnskyldningen som står med store bokstaver på første siden i den store boken med unnskyldninger;Hei igjen

 

Oppdateringen kom i går kveld, da hvert fall ikke jeg er på jobb.

Da jeg kom inn i dag, så sendte jeg deg e-post angående saken


Hva er oddsen for det da? Jeg har ventet siden 2 oktober på svar, og akkurat i det jeg tar kontakt etter flere uker så kom den :)
Å svaret, i korte trekk at det er min feil. Alle deres systemer fungerer fint.

Ja, vi må avslutte alle saker uten en løsning, dessverre.

Vi har sjekket opp i dette, men vi kan altså ikke finne noen feil fra vår side, dessverre.

 

Du har jo også forøvrig forsøkt alt vi har foreslått uten hell, så da er det rett og slett ikke mer vi kan få gjort dessverre.

 

Beklager det, skulle ønske vi hadde fått løst det, men nå har vi forsøkt alt


Jeg skulle ønske jeg hadde evnen til og kopiere kuponger, spesielt de vinnende, men det har jeg altså ikke. Det jeg har er en unibetkonto som nå er så ustabil at den nærmest er ubrukelig. Kombiner dette med en arrogant og etterhvert ubrukelig kundeservice så nærmer min epoke seg hos Unibet seg slutten.
I det minste kunne de lagt til en liten bonus. Men ikke 10 øre å få, kun arroganse.

Har noen av dere andre her lignende problemer?

Unibet er hjertelig velkommen til og kommentere innlegget om de skulle få lyst til det.
- Svar på innlegg
Re: Unibet har alltid rett! Eller...
MagnusJM Postet 22.11.2018 11:27 Regnskap
Unibet har siden jeg begynte med tipping for 12 år siden fått klager i et banka kjør på seg i alle forums jeg leser i. Det som er verst er at mange saker omhandler ren svindel fra unibet, så jeg passer på å advare alle i min krets mot å benytte seg av dem. Søppelbookie.
- Svar på innlegg
Sånn går nå dagan med Unibet....
Thomol Postet 27.11.2018 13:16 Regnskap
Unibet leser nok her, men må si jeg er meget overrasket over mailen jeg fikk uoppfordret der de sier følgende;

Du velger akkurat hva du har lyst å skrive om på oddsnett.com, men desverre er det en avsluttet sak til de får satt opp en løsning. Vi kan desverre ikke gi den en kompensasjon på detet siden det gjelder desverre ikke bare deg noe du også har blit informert om.

 

Nå sier de altså at jeg ikke kan få kompensasjon? fordi dette gjelder flere brukere.... Det var en veldig rar begrunnelse (har ikke bedt spesifikt om kompensasjon heller til Unibet, annet enn at jeg nevner det i innlegget over) Har prøvd å si at det nok ikke kan stemme at det gjelder mange brukere, da hadde Unibet vert i alvorlig trøbbel. Og de har tidligere informert meg om det stikk motsatte, det gjelder bare meg, og deres systemer fungerer 100% så det må være jeg som gjør noe feil. Altså at de ikke kan bruke mer resurser på å prøve å løse mine problemer, netopp for det kun gjelder meg....
Jeg har prøvd å si dette og vi hadde en mailutveksling på fredag som går over i det komiske, de vikler seg lengre og lengre inn i usannheter. Å nå vil de ikke svare på noenting når jeg konfornterer de med at de gir meg veldig motstridene beskjeder...
- Svar på innlegg
Unibet er direkte useriøse
Thomol Postet 08.12.2018 10:40 Regnskap
Denne merkelige saken slutter bare med at de nå nekter å svare meg. Saken er avsluttet fra deres side.
Det er ikke greit, men jeg må akseptere det. Jeg kan ikke tvinge dem til å løse problemene med min konto. Jeg velger jo selv om jeg skal spille hos Unibet eller ikke.
Det som provoserer mest er at de bare setter en sluttstrek å nekter å kommunisere mer. Jeg har fått så mange mail i denne saken med beviselige faktafeil at det blir komisk, har ikke tall på hvor mange ganger de motsier seg selv med all mulige konklusjoner. Når jeg etterhvert har konfrontert
[email protected] med dette og de sikkert ser hva de har viklet seg inn i så har de altså nå bare sluttet å svare, litt som en 6 åring i sin værste trassperiode. Det synes jeg er utrolig provoserende oppførsel.

Jeg kommer til å slette min unibetkonto i januar. Det skal veldig mye til om de skal klare å overbevise meg om at det er lurt å fortsette å spille hos unibet.

Jeg vet Unibet leser her, og de er som alltid hjertelig velkommen til å kommentere om de skulle ønske det.
- Svar på innlegg
Unibet anbefaler meg å spille hos andre
Thomol Postet 04.01.2019 08:35 Regnskap
Tålmodigheten hos begge parter ser ut til å være brukt opp. Unibet klarer ikke og løse mine utfordringer, og de nekter og kommunisere mer med meg. Jeghar prøvd å få klarhet i noen motstridene beskjeder de har sendt meg, men får bare ikke noe mer fornuftig ut av Unibet. Jeg hadde tenkt å foreslå om jeg kunne slette min konto og åpne en ny duplikat. Men akkurat der kom de meg i forkjøpet og forelså rett og slett at jeg finner et annet sted å spille.
Ganske overraskende, men har tatt oppfordringen og Unibet er historie for min del.
- Svar på innlegg