Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Travprat

Tilbake til forum
Travsport: Nok en spiker i kisten.
jel Postet 27.05.2018 17:35 Regnskap
Endret
27.05.2018 17:36 jel


Nasjonalt og internasjonalt kommer travsporten til å dø langsomt ut.

I et spillemarked som stadig byr på nye attraktive muligheter finnes det ikke levedyktighet for en sport som er så preget av tilfeldigheter og nasjonale særinteresser.


Dagens solide bidrag var forsøk 1 i Elitloppet.

-          1. startforsøk ble avbrutt fordi 8 Up And Quick / Kontio mistet en ørepropp og en av traktorkjørerne (sic) ble bedt om hjelp, men fikk den ikke på plass igjen.

-          2. startforsøk ble avbrutt fordi 1 Dreammoko / Goop gamblet på flying start og feilet, og dermed ikke var fremme ved vingen da starten gikk.

-          2. startforsøk fortsatt: Selv om starten ble avbrutt, kjørte bilen unna (i stedet for å holde vingene ute) og 3 av deltagerne kjørte for fullt i 500 m før de oppfattet at starten var avbrutt. To av løpsfavorittene 5 Bold Eagle /Nivard (rett til tet) og 3 Rajesh Face / Kolgjini var blant dem.

-          3. startforsøk ble avbrutt fordi 5 Bold Eagle /Nivard var på vei vekk mens resten kjørte til start. Forståelig, siden 5 Bold Eagle hadde hisset seg voldsomt opp etter alt tull så langt, og Nivard ikke fikk kontroll på hesten. Info underveis stort sett på svensk, så Nivard var nok noe desorientert.

-          4. Startforsøk kom av gårde etter ikke mindre enn 16 min. forsinkelse. 5 Bold Eagle feilet kort etter start (svært forståelig), 3 Rajesh Face var sjanseløs (svært forståelig),  Kolgjini rasende(svært forståelig).

Helt håpløst både for eiere og ikke minst spillere som hadde tro på Bold Eagle og ble feid sjanseløst ut av spillet.

Det er krystallklart at ansvar i slike og tilsvarende situasjoner må plasseres mye tydeligere. Slik at forutsigbarhet for spillere og eiere er på plass.

Men det kommer ikke til å skje i en av verdens mest konservative sporter. Så før eller siden er det slutt.

Dessverre.

jel

Som uansett heier på fantastiske Lionel i finalen

- Svar på innlegg
Bold Eagle
Black Postet 27.05.2018 20:42 Regnskap
Endret
27.05.2018 21:15 Black

Ikke uenig det du skriver her om svenskene.

 

I Frankrike så er det mange omstarter i deres storløp og noen av dem henger ikke på greip.

 

Jeg synes eier/trener/kusk (Pilarski/Guarato/Nivard) bak Bold Eagle selv må ta mye skyld av den situasjon som oppstod. Bold Eagle var alt for gira og svettet mye før dagens løp.

 

Hvorfor man bruker man Nivard som kusk? Han forstår ikke en dritt av som foregår på banen og hisser opp hesten enda mer mellom startene.

 

Bold Eagle er som sin far Ready Cash tydeligvis en hissig propp. Det var likevel en ny side av Bold Eagle for meg. Har ikke sett han slik før.

 

En svensk kusk hadde fått med seg avbruddene og kun kjørt han til oppasseren og roet hesten. Ikke minst så hadde neppe hesten dratt av gårde i den ene starten og brukt masse krefter.

 

Det var andre starten i elitloppet for Bold Eagle / Nivard. Det gikk dårlig i fjor etter et helt svett forsøkløp på 8.4 tid i fjor.

 

Med fasit i hånden for 2017 og 2018, så var neppe Nivard et pluss for Bold Eagle i Elitloppet. En meget bra kusk men han er ikke god nok i Sverige. Det har han etter min mening bevist to ganger nå.

 

Franskmennene er sure og kommer ikke igjen med Bold Eagle, det kan man forstå, men de er ikke helt uten skyld for dagens fiasko.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Bold Eagle
Heinz#4 grilse@gmail.com Postet 28.05.2018 12:12 Regnskap
Er interessant det du forteller oss Black. Men i fra Solvalla som arrangør sin side, så synes jeg det hele ender med en viss arroganse eller gi faen mentalitet i fra hoveddommer. Selvsagt ingen enkel jobb å ha på slike hendelser.
Det er en gruppe som er blitt uteglemt oppi det hele, og det er spilleren. Dommerpanelet/Solvalla burde gi spillerne som hadde bankerspill på Bold Eagle en stor unnskyldning. Det går utover spillsikkerheten. Jeg hadde selv banker på Bold Eagle og synes det var trist for Franck Nivard å bli offer for språklige utfordringer her.
Hva skjer med banemannskapet nå? Vi får vel neppe høre noe mere om dette Solvalla-banemannskapet heretter, om denne saken nå?

Min e-post: grilse)AT(gmail.com
- Svar på innlegg