Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Odds

Tilbake til forum
Tour de France 12. etp: Robert Kiserlovski
Kristobal Postet 13.07.2017 02:08 Regnskap

Vi er kommet godt og vel midtveis i årets Tour de France, og etter et par kjedelige spurtetapper de siste par dagene er det dags for å angripe igjen på torsdag.

 

Etappen fra Pau til Peyragudes er relativt flat de første ti milene, før det kommer et par mindre stigninger - og så er det inn i en HC-kategori og en første- og andrekategori helt til slutt. En etappe der det er litt 50/50 hvorvidt et brudd får gå inn eller ikke.

 

Sky har ikke virket overvettes lystne på å la det bli dueller mellom favorittene til slutt, men det er bare tre bakkefinisher i hele touren og Froome vil sikkert vinne en etappe han også. I morgen knekker det skikkelig til helt på slutten - noe som kanskje er mer for Aru og Dan Martin i et direkte oppgjør mellom favorittene som starter sent, men kjøres det litt tidligere kan vel Froome vise seg som den sterkeste.

 

Robert Kiserlovski vinner naturligvis ikke i et favorittoppgjør, men sjansen for en bruddseier er absolutt til stede. Utfordringen blir å komme seg med, det er en flat innledning som gjør at det ikke er bare bare for klatrerne å gå i brudd. En slik åpning kan gi mindre heltypiske klatrere med dersom det er stor kamp om å gå avgårde. Og det er det vel gjerne når det slett ikke har vært det på de flate etappene.

 

Robert Kiserlovski? Han har vel kun en proffseier i karrieren utenom nasjonalt mesterskap. For sju år siden i Giro del Appennino. Men så har han da også vært hjelperytter for det meste, i Astana, Radioshack, Trek, Tinkoff og i år i Katusha. Lag med veldig definerte kapteiner som regel i de store etapperittene.

 

Norske sykkeleksperter var hoderystende til at han ble med på Katusha-laget i året tour, da de ikke stiller med noen sammenlagtryttere. Etappen torsdag er i så måte den beste anledningen til å vise at det var noe vits i å ta ham med, for et lag som ikke har noen etappeseier og det åpenbart ikke har vært den beste stemningen rundt Alexander Kristoff.

 

En seier til Kiserlovski ville vært toppen av kransekaka for alt styret rundt nordmannen.

 

Kiserlovski har prøvd litt, han var med i de tidlige bruddene som gikk både lørdag og søndag. Det ene førte ikke frem, mens det andre var så stort at det delte seg. At han forsvant i mengden begge dager er nå så, det blir litt tilfeldig og nesten som nye bruddforsøk når bruddet deler seg og det kanskje ikke er helt enighet om hvem som skal tette luker.

 

At han faktisk kom med begge dager, tyder på at formen ikke er helt vekke.

 

Han hadde før touren ikke kjørt noe ritt siden giroens siste etappe, en giro der han var hjelperytter for Zakarin og selv ble nummer 31 i sammendraget, over halvannen time bak vinner Tom Dumoulin.

 

Kiserlovski leverte litt bedre resultater for egen del for noen år siden. Han ble tiendemann i giroen i 2014, da han kjørte for sammendraget. Underveis tok han en andreplass på en etappe der profilen var veldig lik den de skal kjøre på torsdag.

 

Høsten før, i vueltaen 2013, kjørte de en etappe fra Andorra nettopp til torsdagens målby Peyragudes. Avslutningen var nøyaktig den samme som i årets tour. Da kjørte han strålende for sin kaptein Chris Horner opp HC-kategorien og helt ned til bunnen av den siste stigningen opp til mål da Horner tok over selv. Kiserlovski ble selv nummer 16 på etappen, knappe to minutter bak sin kaptein. Etappen ble vunnet av Alexandre Geniez fra bruddet.

 

På en dag hvor jeg ikke sånn umiddelbart klarer å se noen desidert favoritt blir det derfor en solid høyoddser fra min side. Kiserlovski finnes til 300 i vinnerodds omkring, og jeg fikk 81 i odds på en topp tre-plassering hos Unibet.

- Svar på innlegg