Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Travprat

Tilbake til forum
Tok "kassa"
thai me up Postet 20.07.2017 11:25 Regnskap
Min gamle arbeidsgiver Nettavisen fornekter seg ikke og før dagens V4-omgang står følgende i ingressen:


"Vi gjorde rent bord i lunsjen onsdag, og torsdag er vi sugen på mer!"

Med en slik innledning blir man jo nyskjerrig, men kanskje litt skuffet når det videre står:

"Det ble servert sterke tips til Karlshamn i lunsjen onsdag, og undertegnedes minste V4-bong på Kr.168 betalte ut Kr. 754,-"

WOW sier nå jeg - det kaller jeg virkelig å gjøre rent bord!


http://www.nettavisen.no/sportspill/trav/v4/vi-jakter-ny-suksess-i-lunsjen-til-karlshamn/3423357875.html

- Svar på innlegg
Re: Tok "kassa"
putt Postet 20.07.2017 18:05 Regnskap
Hadde klovnene vist regnskapet sitt, ville folk fått sjokk
- Svar på innlegg
Re: Tok "kassa"
Trotterboy Postet 20.07.2017 22:52 Regnskap
Endret
20.07.2017 22:52 Trotterboy
20.07.2017 22:59 Trotterboy

Sjarlatanvirksomhet på kommersielt oppdrag fra Norsk Rikstoto. Bare vent, imorra er der nok engang selvskryt og "frekke bankere" som det fristes med. Kurt Leirvåg, om mulig norges i særklasse mest ubrukelige "tipsekspert" får utrolig nok sitte, dag etter dag å lire av ræl og møkatips. Null selvsensur og narren får fortsette. Jeg spyr
- Svar på innlegg
Re: Tok "kassa"
Orogn Postet 20.07.2017 23:50 Regnskap
Helt enig. Rolf Lerum kan innimellom treffe på en god dag men med Leirvåg er det natta.
- Svar på innlegg
Re: Tok "kassa"
ogg Postet 21.07.2017 00:33 Regnskap
Enig om kvaliteten på tips ...eller rettere sagt vanskelighetsgraden av å forutse vinnere, slik jeg ser det! Men: Er det noe her "oddsnett.no" som føler at de har bedre tips enn Nettavisen? Jeg leser mage tips her med begrunnelse. De fleste er søppel! Altså hestene som tippes vinner ikke, eller er blant de tre... Demp kritikke litt ...eller stikk hode frem og fortell om tips sukseer...
- Svar på innlegg
Re: Tok "kassa"
Orogn Postet 21.07.2017 02:14 Regnskap
Helt enig Ogg. Det som tilbys her på Oddsnett er jo ikke noe bedre enn alt annet av eksperttips men det forventes jo at nettavisen sosm skal være "proffer" ikke bare kommer med svada. Ikke lett og forrutse hvordan hestene og ikke minst hvordan kuskene disponerer sjansene og når det gjelder svada så står vel Norsk Rikstoto med Anders Mikkelborg i spissen, for den største dustegreia som kalles V76 duellen.Ikke det at Mikkelborg er så fremtreden der men alt det svada som såkalte eksperter tilbyr i forkant av løp i regi Norsk Rikstoto er jo helt natta. Bare se på forsiden til Norsk Rikstoto. Såkalte "intevjuer", varminger (Elvenes). Alt er skrudd sammen for at man skal bli forvirra og spille for mest mulig penger.
- Svar på innlegg
Re: oddsnet tipsere
lfcronny Postet 21.07.2017 09:46 Regnskap
Endret
21.07.2017 09:55 lfcronny
21.07.2017 09:56 lfcronny
21.07.2017 10:00 lfcronny

Syntes flere av oddsnetterne her kommer med bra tips. Flipper, Black og jel  for å nevne noen, treffer ganske ofte med tipsene sine. Flipper sitt tips på Broadway Apollo forleden var ett deilig spill. Soleklart maksspill som gikk inn. Mine egne treffer ofte nok til å gå i pluss også.  

Etter å ha sjekket de nevnte oddsnetternes statistikk, ser jeg at samtlige går i overskudd. Og det er det ikke mange eksperter om noen som har?

Ikke lirer de av seg en masse selvskryt heller.
- Svar på innlegg
Re: oddsnet tipsere
ogg Postet 21.07.2017 10:40 Regnskap
Det har du rett i lfcronny, Nettavisen tar vel kaka når det gjelder selvskryt. Der bruker de klipp og lim metoden på samme selvskrytet i ukesvis. Det skal sies at jeg tipper bare V75 og har av den grunn størst fokus på det, så kanskje var jeg litt hard i formuleringen her til Oddsnet. I så tilfelle beklager jeg det. Som det blir skrevet her legger Rikstoto ut utrolig mye dårlig informasjon/tips. Jeg har vært heldig og vunnet bra summer noen ganger. Det som kan sies om de gangene er at jeg har studert grundig programmet og sett løp, med forbud til meg selv om ikke å lese andres tips og rangeringer eller se på Rikstoto før alt er ferdig konstruert av meg. Noen ganger har jeg føyd til hester etterpå utelukkende for kun å fordyre viser det seg etter løpene. Det er vanskelig å holde seg unna, da underbevistheten jobber men jeg blir bedre og bedre til det etterhvert. Så mitt motto må bli: Stol på deg selv og du kan aldri studere programmet nok. Jeg har en sjekkliste på ca. 60 punkt som jeg går igjennom. Noter ned og aldri stol helt på hukommelsen. Dette har gitt meg resultater. Så lykke til alle sammen uansett metode :-)


- Svar på innlegg
Re: oddsnet tipsere
Orogn Postet 21.07.2017 11:46 Regnskap
Helt enig Ifcronny. Det er helt klart tipsere her som er verdt å følge. Beklager at jeg tok alle under en kam.
- Svar på innlegg
Re: oddsnet tipsere
keg Postet 21.07.2017 23:30 Regnskap
Personlig så leser jeg tipsene som blir lagt ut på oddsnet,synes mange gjør en god jobb:)
Trav er vanskelig og å få flere synspunkter er for meg meget bra,men tipserne f.eks i Nettavisen har sikkert betaling  for å legge ut tips,det har f.eks ikke jeg,har selv holdt på i mange år og går ca i 0,noe jeg tviler på at f.eks Nettavisen gjør.
Synes d er helt herlig at folk gidder å bruke såpass mye tid på siden,noe hvertfall jeg er takknemlig for:)
Ha en fortsatt god sommer:):)
- Svar på innlegg