Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Strategi

Tilbake til forum
Tjene penger på surebets?
KJ1986 Postet 21.07.2012 14:29 Regnskap
Hallo,
Har et par spørsmål som gjelder surebets.


1) Tjener noen her inne bra penger på det/Er det mulig å tjene penger ut av dette?
2) Man hører sjeldent folk drive med dette,er det for godt til å være sant,eller skyldes dette at folk ikke har nok penger til å drive med det? Slik jeg ser det skal man helst ha et 5-6 sifret beløp for å faktisk tjene enn 1000-2000 kroner per spill.

3) Hvem kontoer er lurest å bruke? Som har høy limti,som er seriøs,samt som man kan se før man setter spillene hvor mye man faktisk kan sette hos dem. De jeg vet om er pinnacle og betfair.

Hyggelig om noen kan svare på noe av dette,der jeg tror flere driver med dette her?

- Svar på innlegg
Re: Tjene penger på surebets?
Kornboy Postet 21.07.2012 14:36 Regnskap
Bør nok være ganske store summer i omløp om du skal leve av det, men tror ikke det er verdt risken. Hva om den ene bookiene din kanselerer det ene spillet pga feilodds? Da sitter du fint i det. Du bør nesten håpe at surewin ikke er for stor, da er det mindre sjanse for at oddsen er feilsatt.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: Tjene penger på surebets?
KJ1986 Postet 21.07.2012 14:55 Regnskap
Men man ser da fort om oddsen er feilsatt? Man kan da sammenligne oddsen med andre bookies? Om den står med bare 0.20 bedre enn andre f,eks,så er da det et bedre marked bare?

De fleste skjønner når oddsen er feilsatt med 2.00 mer f,eks i odds :)? 
- Svar på innlegg
Re: Tjene penger på surebets?
Kornboy Postet 21.07.2012 15:00 Regnskap
Nå var det jo et ekstremt eksempel du kom med da :-)

Kjør på om du synes det er verdt risken, men du kan ikke styre bookiene hvorvidt de kanselerer et av dine spill eller ikke....

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: Tjene penger på surebets?
KJ1986 Postet 21.07.2012 15:11 Regnskap

Er fullstendig klar over det.

Men jeg vil høre med folk her inne som kanskje har erfaring?

Jeg snakker ikke om å bruke småsider ,der de bare tilltatter små summer og limiterer. Men slik som pinnacle,,betfair, 5dimes ++.

Da er man langt sikrere.
Vil bare høre hva andre dyktige folk som kanskje har erfaring med dette,syns om det.

      

- Svar på innlegg
Re: Tjene penger på surebets?
casten99 Postet 21.07.2012 15:48 Regnskap
Problemet är att SB mellan Betfair o Pinn är gansk ovanliga och när de uppstår varar de ca 3 sekunder :)
Funkar mycket bättre mot "softa" bookies men såklart endast till du blir limiterad, och det blir du, förr eller senare, troligast förr.

Mvh
- Svar på innlegg
Re: Tjene penger på surebets?
Kornboy Postet 21.07.2012 15:49 Regnskap
Fair nok det, finnes sikkert noen med erfaring som kommer med sine tanker. Men skal man leve av det bør det være ganske greie summer i omløp og man må også ha mange kontoer, holder ikke med 3-4 "hobby-kontoer" da :-)

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: Tjene penger på surebets?
KJ1986 Postet 21.07.2012 16:07 Regnskap
Klar over det:)
Jeg vil bare vite hva folk mener og kan si av ren erfaring.

Hvem bookier kan du sette mye på, hvem blir du ikke limitert hos, osv

Jeg tenker bare det at når det er så mye muligheter for surebets, så er det ikke noe tvil om at det er folk der ute som tar seg nytte av det og tjener greie penger på dette her.

- Svar på innlegg
Re: Tjene penger på surebets?
kak1 Postet 19.12.2012 23:55 Regnskap

Hei, 

Du bygger du ofte opp en troverdighet over tid, slikk at setter du inn en del penger i et selskap, så får du kansje ikke spilt får så mye som du vil. Men når du har vært litt i selskapet og spillt en del så er det lettere å sette en del mer penger på spill. Hvis en skal sette store penger, så må en nesten sende mail eller kontakte live tjenesten. 
 
Helt skjenerelt så har jeg undersøkt en del markeder men finner skjelden store variasjoner i odds, ikke nåkk til å tjene penger på. Du kan være heldig å treffe tider da noen endrer oddsen pga forskjellige hendelser og noen bookis er litt sene på å opptattere seg. 
 
Det er derimot støre forskjeller når det gjelder å spille på live odds. Her har bookisene dårlig tid og må minutt til minutt opptattere seg. Her gjør de en rekke feil vær dag, ofte i mindre ligaer og mindre prioriterte kamper. Her gjelder det å følge med så går det ann å gå i overskudd. Når det gjelder feil odds og annulering av spill. Hvis en har spillt litt så ser en med en gang når en odds er helt riv ruskende feil. På søndag var den kamp i Sør Amerika hvor det skjedde veldig mye i løpet av kort tid med 2 røde kort i løpet av kort tid, bookiene jobber på en måtte alene da og det vil det skje variasjoner mellom selskapene. Letter å sette en feil odds i tidspress.

I tillgg så har de nåkk faste maler/rammer som de prøver å følge, disse kan variere fra selskap til selskap. Det gjelder å bruke en del tid, så vil du oppleve at de gjør feilvurdering av odds. Det er vanskligere å være ganske lik det gjennomsnittlige markedet på live en når du spiller på en kamp på får hånd. Det var så store forskjeller i Sør Amerika at det ble en grei gevinst :) 

- Svar på innlegg
Re: Tjene penger på surebets?
Laksen67 Postet 23.12.2012 13:11 Regnskap
For godt til å være sant, ville ikke brukt tid på det ;-)
- Svar på innlegg