Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Travprat

Tilbake til forum
Tips Jarlsberg søndag?
CrazyMustang Postet 07.07.2017 23:46 Regnskap
Endret
07.07.2017 23:49 CrazyMustang
07.07.2017 23:50 CrazyMustang

Hva med Oasis Bi?? Fordel av tempo i løpet?

 

- Svar på innlegg
Re: Tips Jarlsberg søndag?
sent Postet 08.07.2017 00:12 Regnskap
Endret
08.07.2017 00:17 sent
08.07.2017 00:25 sent
08.07.2017 00:40 sent
08.07.2017 00:40 sent


 

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/article25291589.ab

 

I dunderform  kan vinna...

Startsidan / Sportbladet /  Trav 3652017-07-07

I dunderform  kan vinna...

Han är en riktig bankomat som ständigt tar topplaceringar i storloppen.

Oasis Bi är en het kandidat i söndagens miljonlopp i norska Jarlsberg.

Han är i dunderform och kan absolut vinna om det stämmer, säger tränaren Stefan P Pettersson.

 

 


 

http://www.travmasen.com/text2_9.html

 

Taktiken är upp till Erik att lösa

Oasis Bi lottades till spår sju bakom bilen (V75-6) men är nu nedstruken ett spår eftersom Takethem har blivit struken för en gaffelbandsskada. Han körs av Erik Adielsson som helt får lägga upp taktiken för den startsnabbe och speedige elithästen.

- Oasis Bi (V75-6) är en väldigt gedigen häst som nästan alltid är långt framme om det löser sig. Det är klart att vi tror på vår häst men vi får inte ha för mycket otur från det här läget. Men han är absolut en av de som kan vinna om han har flyt.


- Det gäller att komma till från det läget men det är upp till Erik att lösa. Han får lägga upp taktiken som han vill och vi kan eller vill inte påverka det taktiska. Det är därför vi har en av världens bästa kuskar som gör de bästa valen för det mesta. Vi gör inga ändringar utan hästen tävlar barfota runt om precis som vanligt, säger Stefan P Pettersson.

Och tillägger:

- Oasis Bi är nio år nu och är oerhört fräsch och fin i sin kropp och i sina ben. Han är ett riktigt praktexemplar. Vi tar det här loppet på söndag först så får vi se var nästa start blir. Vi är såklart jätteintresserade av Hugo Åbergs men vi får se om vi får frågan. Det är ett fantastiskt lopp att vara med i.

 

 


Ny start for Lionel og Gøran

Søndag er det klart for ny start for vår verdensstjerne Lionel. I Ulf Thoresen Grand International på Jarlsberg Travbane støter han på ni knallgode konkurrenter.

På startstreken står; Sauveur (fjorårsvinner), Twister Bi, Carabinieri, Takethem, D.D.s Hitman, Oasis Bi, Anna Mix, Thai Broadway og U.S. Male E.P.
Feltet er som ventet veldig sterkt. Mye avgjøres på hvilket spor vi får, så lenge Lionel unngår 6-7-8 er jeg fornøyd. Han har vist at han har voldsomme avslutninger å by på når han går bakfra som på Åby nest sist. Et eventuelt bakspor er i så måte ikke noe jeg depper over, sier Gøran med gode treningsrapporter i ryggen.
Daniel har rapportert at alt er som det skal være. Nå blir det fire uker siden forrige start, kontra seks uker som det var før Oslo Grand Prix. I utgangspunktet tror jeg det utgjør noen meter. De kommer i så fall godt med. Jeg håper at folk tar turen til Jarlsberg for å overvære fin sport i godværet!

 

Jarlsberg, søndag:
Lionel () har tatt Oslo Grand Prix på en fin måte og skal ha gått frem med det løpet i kroppen. Uavhengig av sporet må vi ha tro på en plass i toppen om han har en normaldag.

 

http://stall-antonsen.no/nyheter

 


 


 

5Tippar V75 Jarlsberg 09.07

https://www.runnerz.nl/tipps/55158.pdf

 

- Svar på innlegg
Re: Tips Jarlsberg søndag?
Black Postet 08.07.2017 01:10 Regnskap
Jeg tror dette løpet er like åpent som Oslo GP og bør garderes bredt. En av de mindre spilte i dette feltet er den franske hoppa Anna Mix. Hoppa har gått glipp av mye penger da hun nekter å starte når man prøver henne i volteløp på Vincennes. Bak bilen går det bra. Er kanskje den beste hoppa i Frankrike og har gått flere helsvette løp  på Vincennes - som da hun vant Prix de Bretagne. Skal ikke være mulig å vinne dette løpet med en så dårlig start og langt bak et felt som innholder nesten alle de beste frankse hestene bortsett fra Bold Eagle.

Unibet gir 3.15 i plass og 15 i vinnerspill. Kan bli mer i totoen hos NR.

Anna Mix vinner foran Propulsion

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Tips Jarlsberg søndag?
Ryden Postet 09.07.2017 02:23 Regnskap
Formen på Anna Mix bör vara mycket fint stigande men detta känns som en häst som missgynnas av det norska förbudet av körspö, så trög som hon är.
- Svar på innlegg
Re: Tips Jarlsberg søndag?
CrazyMustang Postet 09.07.2017 04:52 Regnskap
Endret
09.07.2017 04:53 CrazyMustang

Takker for hjelpen!! Da tar jeg med Oasis Bi siden 4 og 6 er strøket!! Er jo startrask! I V75-6 er det krysset av 7 og 9 i rutene! ;-)

Black og Ryden! Men hva med Kim Eriksson? Kun 3 seirer siden 2014!?

 

P.S! Må vel ta med Sauveur? Spor 6 no, huff, dette blir spennende dag!! Lykke til!! :-)

- Svar på innlegg
Re: Tips Jarlsberg søndag?
Ryden Postet 09.07.2017 06:10 Regnskap
Hm, nu vet jag inte om det är så att man som norrman får felaktig (icke komplett) statistik på svenska kuskar och hästar om man går in på rikstoto.no (för så kan det vara omvänt om jag kollar statistik på norska hästar och kuskar via atg.se), eller om du syftar på något annat? För annars är Kim Erikssons utveckling som kusk denna säsong anmärkningsvärd. Han har hyllats stort i Sverige hela säsongen och tagit många fina skalper. Efter Christoffer Eriksson är han den som lyfts fram mest som ett av våra nya "stjärnskott" i Sverige. Han är dessutom en mycket spelvärd kusk (läs;underskattad) som levererat hög återbetalning på vinnarspelet. Mycket bättre återbetalning än på giganter som Örjan och Björn som ofta görs till allt för stora favoriter i förhållande till faktisk vinstchans. 

Kim har hittills i år 13% i segerprocent mot fjolårets 10% och har redan kört in mer pengar än förra året trots att vi bara är i Juli, och detta på 484 starter mot fjolårets totalt 724 starter. Han är en offensiv kusk som är bra på att få fart på hästar bakom bilen och gärna kör i spets, och annars ofta styr fram tidigt i loppen. Så jag tror inte man behöver vara orolig att han ska sitta och sova i kön, väl medveten om att Anna Mix styrka just sitter i styrkan. 

Nog har han en bit kvar till den absoluta eliten i Sverige men han är inte blyg av sig och långt ifrån någon "lallarkusk". Men man ska ändå vara medveten om att han är orutinerad i storlopp som detta, men han hävdar sig mycket väl på svenska V75. Ingen klassisk lunchkusk med andra ord.
God tur.
- Svar på innlegg
Anna Mix
Black Postet 09.07.2017 11:03 Regnskap
Hoppa var som kjent med i dette løpet i fjor også og var vel ikke helt borte selv om det ble kun en sjette plass i løpet. Har vel også en fordel at feltet nå er på kun 8 hester siden hun også i år har startnummer 10. Vinneren av OGP løpet Twister BI imponerte stort i nettopp OGP løpet og krysses av også på min bong i dag.

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg