Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Strategi

Tilbake til forum
System
abbi Postet 30.11.2009 07:34 Regnskap
Hei,
Noen som har noen tips ang system bruk. Hvis en skal spille flere kamper hva lønner seg mest å spille trippler , dobler osv? Oddsen er alltid 1,90 på alle kampene jeg spiller. Hittil har jeg bare spilt alle som singler men lurere på om det er mer gevinst å kjøre de som system? Kampene kan varier ifra 1 kamp til max 10 kamper. Igår hadde jeg 10 kamper hadde alle som singler. 7 av de gikk inn og jeg så at om jeg hadde spilt de som tripler så hadde gevinsten vært større.
- Svar på innlegg
Re: System
Ragnar G [email protected] Postet 30.11.2009 13:26 Regnskap
Min personlige preferanse er å spille singler (nesten) uansett, men i teorien så gir multispill/system merverdi under den forutsetting at alle de kampene man spiller har verdi.

Med verdi så mener jeg at den forventede avkastningen på spillet er positiv. Du sier du spiller kamper til 1.90 i odds og for å gå i null på de over tid så må du treffe på fler en 52.63% av kampene for å gå i pluss (1/1.9). Om du konsekvent treffer på 55% av disse kampene over tid, så har du en forventet avkastning pr spill på 104.5% (0.55*1.9). Om du da spiller dobler av alle spillene dine og har en forventet avkastning som er på 104.5% på alle spill, så får du på doblen da en forventet avkastning på 109.2%, (1.045*1.045) noe som er betraktelig høyere en på singlene. Trippelspill vil selvsagt gi en større forventet avkastning en dette igjen.

Forutsettingen for dette er som sagt at det er større sjans for at spillet går inn en det oddsen tilsier (altså det man her på Oddsnet kaller for verdi), om det motsatte er tilfellet så senker man den forventede tilbakebetalingen. Om det mot formodning bare er 50% sjanse for at spillene til 1.90 skal gå inn så har du pr singel en forventet avkastning på 95% (0.5*1.9), altså et tap på 5% pr spill. Om du spiller disse i dobler så får du da en forventet avkastning pr dobbel på bare 90.25% (0.95*0.95), altså et større tap pr spill en om du hadde spilt singler.

Så svaret på spørsmålet ditt er at om du konsekvent har så mange som 10 spill pr spilledag, og du vet at du over tid treffer på fler en 52.63% av spillene (om du klarer det, kudos til deg!), så vil det i teorien lønne seg å spille disse i multier. Men om du da skal gå for dobler eller tripler vil ikke jeg begi meg ut på å anbefale.

Håper dette var sånn noenlunde forståelig.

mvh
Ragnar

https://twitter.com/#!/ragnargj
- Svar på innlegg
Re: System
Ulriken - Rom Postet 02.12.2009 12:00 Regnskap
Enig med Ragnar G ang. spill på singler. Det er vel heller sjelden at man får høyeste odds på flere kamper fra samme bookmaker, og det bør man jo ha for verdien sin del.
Er høyeste odds 1.95 og du bare får 1.90, så er jo allerede en god del tapt. Prosentregningen overlater jeg til overnevnte.
Lurte litt på det med 1.90, hva som var tanken bak altså  ;)
- Svar på innlegg
Re: System
astros Postet 08.12.2009 18:03 Regnskap
Endret
08.12.2009 19:05 astros

Kun kamper på 1,90 forklares med at det høyst sannsynlig er spill på amerikanske idretter, NBA, MLB og NFL, f.eks. over/under-spill eller hc-spill, runline-spill. Og at spillet er hos en bestemt bookmaker. Denne oddsen viser jo TB hos de respektive bookmakerne, og bl.a Nordicbet er til orientering høyere, med 1,91. Men de fleste ligger i leiet 1.90.

Sjøl spiller jeg ofte disse spillene, MLB og NBA, og spiller singler. Er ikke bare tennis her i gården :)
Kan noen ganger spille dobler, men irriterer meg ofte over å tape et spill på ett dårlig valg, så generelt holder jeg meg til singler. Mitt eget regnestykke går ikke særlig i retning av at det ene lønner seg mot det andre, men det er lett å se seg blind på den litt større avkastningen, og på den måten "ta av" litt, og kanskje prøve noen tripler etc. For eget vedkommende har det vært viktig å følge eget opplegg for å ikke tulle bort overskuddet, derfor holder jeg meg hovedsaklig til singler.

- Svar på innlegg