Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Strategi

Tilbake til forum
Surebets
strammesen Postet 08.02.2010 15:59 Regnskap
Er det noen her inne som har erfaring eller tanker rundt surebets tipping?
- Svar på innlegg
Re: Surebets
Defterios Postet 08.02.2010 17:10 Regnskap
Surebets er for spesielt interesserte, det er ren trading - ikke sports betting. Det samme gjelder alle som bruker Betfair til å hedge seg til små gevinster.  Hvis du tror dette er veien å gå, anbefaler jeg deg heller å søke til aksjemarkedet istedenfor. Der er mulighetene for å drive med slikt betraktelig mer spennende og lønnsomme.


Old pro
- Svar på innlegg
Re: Surebets
EG Postet 09.02.2010 00:38 Regnskap
Selv holder jeg meg langt unna surewin bets - av flere grunner.
Først og fremst, som Defterios er inne på, jeg er oddsspiller og når jeg finner noe av verdi, så spiller jeg på dette.
For det andre: Jeg har oppfattet det slik at de fleste bookiene ikke er særlig glad i surewin-spillere. Jeg ser det som lite hensiktsmessig å ta sjansen på å bli svartelistet hos noen bookier av den grunn.
For det tredje: Når du setter din innsats på et objekt hos en bookie og deretter prøver å sette motspillet hos en annen, så er det slett ikke sikkert at du får godkjent den ønskede innsats som må til for å få en surewin. I tillegg så risikerer du at veddemålet blir annulert ettersom en av bookiene påstår at oddsen var feilsatt. Surewins er såpass marginale at det skal ikke mange slike opplevelser før surewin blir sure loose.

Jeg er enestående:
Jeg forstår noe ingen andre forstår - min egen humor
Jeg er enestående:
Jeg gjør noe som ingen andre gjør - jeg ler av mine egne vitser
- Svar på innlegg
Re: Surebets
Black Postet 11.02.2010 08:48 Regnskap
Endret
11.02.2010 10:26 Black

Arbitrage er det rette ordet, man ønsker å få et overskudd ved å kjøpe og selge samme spill.

Jeg tror bookmakere ikke har et slik forhold til spillere som spiller på denne måten at man svartlister dem. Det er to grunner til det, for det første så er det veldig vanskelig (umulige) for en bookmaker å vite at du spiller et motspill hos en annen bookmaker. For det andre så gjør bookmakerne det samme selv, de driver butikk og skal tjene penger og det er bunnlinja som teller. Jeg kan heller ikke se noen grunn til at bookmakere skal nekte en spiller å sette penger på et bestemt utfall, fordi han har spilt på et annet utfall hos en annen bookmaker. Er det noen forskjell på spillet for en bookmakeren om den som setter spillet har spilt eller ikke spilt hos en annen bookmaker på et annet utfall?

Det er det også for en spiller, det er bunnlinja som teller og derfor så er arbitrage et verktøy man skal ha i sin portefølje som spiller. Det finnes selvfølgelig profesjonelle spillere innenfor dette markedet. Hos Betfair kan man lage egne arbitrage trading programmer som  overvåker markedet og spiller når man ser det er mulighet for gevinst. Det er et vanskelig marked å gå med overskudd og man må regne med å bruke mye tid for å finne spill som gir et overskudd. Dårlig timebetaling er jeg redd for.

Jeg er ikke selv en arbitrage spiller, men med to unntak. Når jeg har muligheten til å få et overskudd ved å bruke arbitrage, så kan det hende at jeg gjør det for å gå i null hvis ikke resultatet blir som forventet eller få et overskudd uansett utfallet av spillet.

Live spill  og da spesielt fotball for meg er et marked hvor jeg er en arbitrage spiller. Det å lese en fotballkamp og spille slik at man får et overskudd uansett utfall av kampen, er både morsomt og en artig utfordring.

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Surebets
odds2u Postet 26.03.2010 17:03 Regnskap
Endret
26.03.2010 17:05 odds2u

Jag lade in en förfrågan till nordicbet nu om man behandlar  surebets -spelare på olika sett. Anledningen är att jag vet att vissa surebets-spelare accepteras att satsa där,  men att andra inte gör det. Man ser tydligen surebets-spelandet på olika sett beroende vem eller vilka som gör spelen.

MVH Odds2 u
- Svar på innlegg