Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Bookmaker

Tilbake til forum
Styr unna Norsk tipping ved vinnerspill
Kællen Postet 18.12.2016 10:43 Regnskap
Innrømmer at jeg ikke har satt meg inn i alle regler Norsk tipping har, men spilte på Emil Svendsen i Skiskyting som vinner av jaktstart på Norsk tipping. Svendsen ble syk og måtte dra hjem. Spillet ble satt til tapt og jeg klaget til NT på chat og fikk dette svar:

Svar fra kundekonsulent:
Spiller på en distanse/Konkurranse og ikke person... dette er et outright spill... ref spillereglene 5.2.1.4 Spill på hvem som vinner en konkurranse Objektet kan inneholde flere vinneralternativer. Ved spill på lag/utøvere som ikke har deltatt i kampen/konkurransen refunderes ikke innsatsen.

Norsk tipping kaller konkurrenter for pirater, men er ikke dette å stjele penger fra spillerene så vet ikke jeg. Jeg har klaget, men nytter ikke kjempe mot monopolet, men advarer andre mot å spille hos Norsk tipping, samfunnsansvar eller ei.

- Svar på innlegg
Mange bookies med samme regel.
Kornboy Postet 18.12.2016 11:55 Regnskap

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: Mange bookies med samme regel.
RinusMichels jeffreybuckley@hotmail.com Postet 18.12.2016 14:41 Regnskap
Ja sånn er det. Du skal bare laye spill på en utøver med engang du ser at han/hun ikke med, så vil du kunne få det inn på Betfair. Usmypatisk og kjip måte - men ikke ulovlig.

Twitter: @Giesselbach
- Svar på innlegg
Ser ikke noe usympatisk
aaa Postet 18.12.2016 16:11 Regnskap
i dette. Spill er vel netopp å vite mer enn motspiller tidligst mulig. Oddsen endrer seg jo i det øyeblikk Svendsen fjernes. Brekker Costa benet på en trening selges Chelsea strax og kjøpes evt. igjen til en garantert høyere odds. Bookmakere utnytter at spillere ikke kjenner regelverket. Jeg forsøker etter beste evne å utnytte når også andre spillere ikke følger med i timen
- Svar på innlegg
Re: Ser ikke noe usympatisk
Kællen Postet 18.12.2016 19:55 Regnskap
Endret
18.12.2016 19:56 Kællen
18.12.2016 19:57 Kællen

"Spill er vel netopp å vite mer enn motspiller tidligst mulig." Kan jo ikke sammenligne det at Costa brekker benet med at Svendsen ikke starter. Chelsea kan jo vinne kampen uten Costa, men rent faktisk så er det umulig at Svendsen kan vinne når han ikke starter. Hvis du tipper på Costa som målscorer og han ikke starter så vil de fleste bookier (ihvertfall de jeg bruker) voide spilet, det er fair play. Men at de som ikke starter ikke blir voidet strider mot alle mine prinsipper om fair play. Og Norsk tipping elsker jo å fremstille seg bedre enn de er, når det kommer til stykket så er det ikke en tøddel bedre enn andre bookmakere, men har allikevel monopol. Det gjør meg faktisk forbanna. Hvem er da egentlig pirater?
- Svar på innlegg
Re: Ser ikke noe usympatisk
aaa Postet 18.12.2016 20:53 Regnskap
Skjønner du har tapt penger, men det skyldes din uvitenhet når du ikke setter deg inn i regelverket
Oddsen blir lagt som at alle starter. I det øyeblikk Svendsen forsvinner vil oddsen på de andre bli lavere. Hadde du spilt på en av de andre ville du jo ha fått for høy odds. Forstår at du er relativ ny i oddspilling med dine argumenter, men heng på oddsnet. Jeg har lært mye der. I oddsverdenen er vi alle pirater. Forstår du begrepet selge/kjøpe?
- Svar på innlegg
Re: Ser ikke noe usympatisk
Kællen Postet 18.12.2016 20:59 Regnskap
Jeg har skjønt det etterhvert, det handler om å tjene penger, hvordan man gjør det er irrelevant, i grunn som kapitalisme, grådighet og uærlighet lønnet seg, ærlighet og fair play straffer seg.
- Svar på innlegg
Re: Ser ikke noe usympatisk
aaa Postet 18.12.2016 21:28 Regnskap
Hvem har vært uærlige? Er vi uærlige hvis vi følger regelverket? Er jeg uærlig hvis jeg finner et objekt med spesiell god odds? Selvfølgelig spiller jeg der hvor oddsen er best. Er du grådig hvis du spiller der hvor oddsen er best? Forstår du begrepet kjøpe/selge? Tapte du mye penger på Svendsen?
- Svar på innlegg
Ser ikke noe usympatisk
Kornboy Postet 19.12.2016 08:38 Regnskap
Tror du kan unngå dette ved å spille flytende odds, men hater selv vinnerspill med flytende odds, man aner i grunn ikke hva man ender opp med. Kan dog være heldig.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg