Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Strategi

Tilbake til forum
Strategi ved livespill
Piggen Postet 07.12.2009 17:09 Regnskap
Er relativt fersk på livespill. Bruker for det meste Unibet. Opplever at å spille nøktern, kombinert med spontan magefølelse kan lønne seg. Er det noen som har noen faste strategier når dere spiller på live?

Ser jo etter lag som "gjør det som forventet". Feks Barca og Real M putter altid et mål ekstra, gjerne på et tidspunkt oddsen er høy. Er interessert i å høre andre sine erfaringer.

pg
- Svar på innlegg
Re: Strategi ved livespill
Big Beat Boutique [email protected] Postet 08.12.2009 08:49 Regnskap
Jeg har ikke noen spesiell strategi når jeg spiller live, bortsett fra at jeg spiller der hvor oddsen er høyest og programvaren best. Det betyr i klartekst asiatene og betfair.

Du har sikkert, akkurat som meg, sett noen tusen fotballkamper i ditt liv. Da kjenner du garantert igjen en del mønstre i kamputvikling. Benytt den kunnskapen. Psykologi har mye å si. Mange av de beste spillene finnes ved å utnytte en bestemt type kamputvikling og hvordan den vil påvirke lagenes instilling.

Qarabaq - Brann - Bergen
- Svar på innlegg
Re: Strategi ved livespill
Ulriken - Rom Postet 09.12.2009 19:40 Regnskap
Jeg kjenner ikke noe til de asiatiske bookmakerne, men får det inntrykket at de fleste (f.eks. de som finnes på Betbrains oddssammenligning), gir mye dårligere odds enn Betfair. Bet 365 virker på meg å være minst dårlig.
- Svar på innlegg
Re: Strategi ved livespill
Trosten Postet 10.01.2010 00:26 Regnskap
Å spille nøkternt høres defensivt ut, men lommeboken bestemmer vel det. Spontan magefølelse høres ut som grei vei utfor stupet.

Jeg holder meg til en stor grad til spill hvor det kommer noen mål. Typ håndball, basket, hockey...

Jeg velger ut en kamp som jeg har ok info om før start. La oss ta et eksempel: Dagens håndballkamp mellom Vol..ograd-FCK. Følger man håndball så vet man at FCK oftest er rå i forsvar. Blir det en del mål på kort tid så betyr det ikke at det fortsetter slik hele kampen. På et tidspunkt ganske sent i kampen så kunne man spille på under 57 mål. Husker faktisk ikke sluttresultatet, men det var ikke langt unna 50 mål.

Magefølelse? He he, selvfølgelig ikke. Info man sitter inne med og som er lagret i hodet og ikke magen. Se hele kampen under ett og ikke la deg påvirke av bølgedaler. Har du gjort hjemmeleksene så tar du bookien for de er oftest ivrige på knappen hele tiden. Det kan også lønne seg å være litt forsiktig. Det skal mye til for at du treffer 100% på toppen. Det kan lønne seg å fordele risken litt. Går det ikke veien i denne kampen så kommer det snart en ny.

Kunnskapen du har før kampen bestemmer i stor grad hvor bra du kan treffe. Kunnskap er makt. Magefølelse er oppskrytt selv om den finnes...:-)

Desto mer og bedre info man har om en kamp desto mer penger sitter du igjen med når kampen er over. Ikke bli ivrig og spill for å spille. Det betyr bare tap i lengden. Ikke like lett å etterleve bestanding, men smartest i alle fall.

Trosten

THE ONLY THING I`M ADDICTED TO.. http://www.miinto.no/
- Svar på innlegg