Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Travprat

Tilbake til forum
Spillmeny fra NR
thai me up Postet 03.03.2019 21:18 Regnskap
http://stanghjornet.no/nyheter/spillmeny-uke-10-2/#more-22357
- Svar på innlegg
Spillerne er drittlei
sent Postet 08.03.2019 11:19 Regnskap

Sjokktallene fra Norsk Rikstoto mandag skremmer.
Samtidig tar flere spillere til orde for hva de mener er galt.
Hobby-spillerne sier rett ut at de ikke gidder å spille i kamp med Eksperten.

- Svar på innlegg
Re: Spillerne er drittlei
Black Postet 08.03.2019 13:03 Regnskap

Eksperten skrev jeg mange innlegg om på oddsnet fra 2013 og utover. Jeg har vært fra dag 1 vært stor motstand av Eksperten. Det er interessant at ATG etter at store utbetalinger for noen år tilbake til utlandet satt ATG en stopp for det man kalte robotsystemer. Store systemer som var bygd opp systematisk for å ta de store premiene.

 

Når jeg spiller for 400 kr i V75, så spiller jeg inn i en gevinstpool. NR tar først sine penger og resten av pengene legges inn i gevinstpoolen.

 

Jeg konkurrer da mot alle andre som har spilt om pengene som ligger i gevinstpoolen. Jeg konkurrer da mot eksperter som har dette som jobb, sitter og følger med på travløp hver dag og spiller ekspertsystemer for flere tusen kroner.

 

Det vi ikke vet, men som er meget sannsynlig er at flere av ekspertene tilbyr ekspertsystemer som er en del av et eller flere store systemer. Det betyr at hvis det er tilfelle at jeg konkurrer mot en spiller som spiller flere tusen rekker og kan spille rekker som ingen(jeg) har råd til å spille.

 

Det å putte sine spillepenger i et ekspertsystem og ikke spille selv kan høres ut som det rette trekket. Flere rekker, jo større sannsynlighet for å vinne. Det er to negative sider ved å spille hos Eksperten, du vet ikke hvordan systemet er utformet og du mister det som er selve poenget ved et kunnskapsspill, det å lage ditt eget system basert på dine egne kunnskaper om hestene.

 

Jeg har skjært ned på spill budsjettet hos Norsk Rikstoto og har ikke spilt en rekke hos dem de siste 14 dagene. Kommer fortsatt å spille et system en gang iblant men det kommer nok til å gå uker mellom hver gang jeg spiller et system hos Norsk Rikstoto.

 

Det er egentlig ikke ekspertene som er problemet, men ledelsen i NR som har gjort de veivalgene de har tatt. Det er de som har innført eksperten, det er de som bruker penger på reklamer for lyntoto og eksperttips. De øser ut markedsføringspenger på mennesker som ikke er interessert i hestespill og aldri vil bli interessert i hestespill.

 

Det som er bra for meg som spiller er at det finnes så mye annet å spille på. Spill hvor jeg får fastodds og ikke konkurrer mot gigantsystemer fra traveksperter som har det som jobb i et poolspill.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Spillerne er drittlei
Black Postet 08.03.2019 21:09 Regnskap
Endret
09.03.2019 18:37 Black

_____________________________________________________________________
Oppdatering etter V75.
En favorittpreget omgang og kun en tbp på 36% i V75 spillet. Blodrøde tall hos ekspertene som holdes skjult for spillerene, mens gevistene skrikes ut med krigsoverskrifter hos Norsk Rikstoto og eksperten. Det hjelper ikke å være ekspert når spillet gir deg en tbp på 36%, da er det få vinnere i spillet.
_______________________________________________________________________
Her følger en oversikt over ekspertene sine systemer til V75 på Sørlandet i morgen. I tillegg så er det ekspert systemer til V4, V5, V75 Kalmar og 5+ løpet for å nevne noe.
Oversikten under viser at det kl 21.00 på fredag så ligger det 188 systemer med tilsammen 1367 andeler ute til salgs fra Ekspertene. Totalprisen for systemene er på 579 646 kr.
Eksperten Antall systemer Andeler Total Pris
Nettavisen 22 142 56752
Hobby Frukt & Tobakk AS 58 301 83839
Joker Sportscafé DA 8 147 34220
Plutos AS 14 99 45393
Stallskriket Media Fon AS 28 238 49410
Stanghjørnet AS 15 111 37110
Trav24 AS 7 74 21020
Travfakta 14 105 114701
Trotting.no 5 41 51111
VG 5 39 9980
Vinnerbongen Norge AS 12 70 76110
       
Sum 188 1367 579646

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Spillerne er drittlei
thai me up Postet 11.03.2019 10:53 Regnskap
Siden dette ble lagt under mitt innlegg regner jeg med at dere ønsker mitt synspunkt på dette, men jeg er dessverre tillagt nærmest munnkurv av NR.
De som kjenner meg vet jo at jeg har vært kritisk til mye av det monopolisten har gjort de siste 20 åra (og dessverre hatt rett i det meste).

Også når det gjelder Eksperten er det helt klart aspekter som taler både for og i mot, men argumenter fra småspillerne er vel ganske så ubegrunnet? De kjemper jo stort sett ikke om de største gevinstene, men nyter derimot godt av den høyere omsetningen Eksperten medfører (småspillerne får høyere premie når det blir lettløst siden Ekspertene tipper for større beløp og gjerne jakter store gevinster).

Og når det gjelder de største V75-gevinstene er det vel kun 1 alenevinnerbong som har tilfalt Ekspertene siden oppstart i 2013 om jeg ikke husker feil (Vinnerbongen med 13 mill i 2017).  

Det blir liksom skivebom når det skrives at "blodrøde tall holdes skjult" og man samtidig prøver å argumentere for at Eksperten ødelegger spillet (fordi de spiller så dyre bonger og vinner så mye).

Det som imidlertid bekymrer en travelsker er at stadig færre interesserer seg for hesten og spillet (selvom spilltilbudet og tilgjengeligheten har økt enormt). Leste på rikstoto.no at sist lørdag var lynspillandelen på V75 nesten 50 prosent - legg så til Ekspertenomsetningen og man skjønner at det er fare på ferde.

Kommisjonærmiljøene dør ut og banene er avfolket - hvor skal rekrutteringen foregå?

- Svar på innlegg
Re: Spillerne er drittlei
Black Postet 11.03.2019 12:43 Regnskap

Travspill er for de fleste spiller lottospill, et spill som ikke krever noe kunnskap av deg, takket være lysspill og Eksperten.

 

Internett drepte kommisjonærmiljøene og behovet for å dra på en travbanene for å se trav. Det toget har gått.

 

Blodrødetall opplevede stort sett alle som spilte på lørdag, men det er ikke en kjeft som hyler over seg når jeg drar inn en V75-gevinst på 30 000 kr for en innsats på 400 kr.

 

Lyset er slått av hos Eksperten og Norsk Rikstoto når det går ræva for de som spiller for andres penger og taper stort.

 

Du som spiller føler deg som en idiot når man ser en av ekspert systemene hadde gitt deg flere hundretusen kroner, hvis man hadde spilt hos den eksperten, den dagen og valgt akkurat det systemet som gikk inn med den store potten.

 

Det er det som dreper travspillere. Alle som kjenner til poolspill, forstår at du spiller mot alle andre og når Ekspertene spiller for et beløp til en V75-omgang, som er min totale innsats på travspill hos NR resten av livet, så trekker du stort sett det kortest strået hver eneste gang du spiller hos NR. Det er derfor jeg har startet min Walk Away fra Norsk Rikstoto.

 

Lyntoto og Eksperten er en vei jeg ALDRI vil gi meg ut på.

 

Likevel som jeg har sagt det er ikke eksperten som er problemet, det er Norsk Rikstoto sine veivalg, Internett og at travspill er noe folk flest er veldig lite interessert i og det blir det ikke noe endring på noe av det.

 

Forøvrig så var mine svar på sent sitt innlegg og hadde ikke noe med ditt innlegg å gjøre, så du vet det.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg