Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Bookmaker

Tilbake til forum
Spilleautomater i Storbritannia
Black Postet 02.03.2018 14:51 Regnskap
Endret
02.03.2018 14:52 Black
02.03.2018 14:52 Black

Der Norge var for over et tiår siden er Storbrittannia nå. De må gjøre noe med spillegalskap. De ser at spilleautomater med  innstaser på 100 £ bare lager elendighet for de som er bitt av spillegalskap.

 

Bookmakeren i Storbritannia prøver så godt de kan å forhindre at øvre grense for innsats blir satt til 2£ som er forslaget til regjeringen i Storbritannina. I dag er det mulig å sette hele 100£ på et spill. Forslaget er at man setter øvre grense til kun 2£.

 

Det vil selvfølgelig få dramatisk følger for inntekten for bookmaker industrien. Sannsynligvis så vil flere tusen arbeidsplasser gå tapt hvis man gjennomfører dette forslaget.

 

Pengespillproblemene i Norge ble store først på midten av 1990-tallet, da det var en eksplosjon av spilleautomater. Du kunne ikke gå inn i en butikk ut at det stod spilleautomater plassert i lokalet. Folk flest som hadde spilleavhengige var de som spilte på spilleautomater.

 

Det er blodpenger som bookmakerne ber om å få beholde. Det er utrulig mange mennesker og familier som får ødelagt livet sitt på grunn av slike spilleautomater.

 

Nå blir nok neppe disse menneskene kurret for sin spillegalskap om innsatsen blir satt til 2£, noe av de forsvinner nok til bookmakere på nettet, men det er en forsøpling av samfunnet disse spillmaskinene hvor man kan spille bort livet seg.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Spilleautomater i Storbritannia
mrmilk Postet 04.03.2018 15:47 Regnskap
£100 spinnet er jo helt hinsides.
I Norge var det vel spesielt Jackpot6000 som var poplær , hvis jeg ikke husker feil så var innsatsen på den 10kr nede og 20kr oppe. Gikk fint å svi av flere tusen kroner på den i løpet av en time eller to. Akkurat det skal Giske ha skryt for, han hjalp mange når han fikk innført forbud mot denne "dritten".
- Svar på innlegg
Re: Spilleautomater i Storbritannia
Black Postet 17.05.2018 20:07 Regnskap

Da er det vedtatt. Høyeste innsats på spillautomater settes til 2£. Innsatsen på et spill kunne være opp til 100£

 

Bookmaker William Hill sier at 900 av deres 2300 bookmaker shops vil gå med underskudd.

Ladbrokes tror at tapet de neste to årene blir på 120 millioner £ .

Betfred sier at beslutningen er politisk og ikke grunnlagt på fakta.

 

Det vil nok berøre mange arbeidsplasser og galoppsporten kan miste inntekt fra bookmakere som sprøyter inn mye penger til sporten.

 

Samtidig er de som sier at det kan være til fordel for blant annet for galoppsporten fordi bookmakeren må gå andre steder for å tjene penger og da er galoppsporten et sted hvor bookmakerne vil ha økt fokus på.

 

Uansett blodpenger er det som har holdt liv i mange arbeidsplasser og gitt bookmakeren enorme overskudd.

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg