Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Bookmaker

Tilbake til forum
Spekulativt og veldig kynisk av Unibet
skrell Postet 13.03.2012 13:06 Regnskap
Satte et spill på en av nattens NHL kamper.
Buffalo Sabres - Montreal Canadiens. Jes spilte på at E. Cole skulle score minst et mål. Oddsen var 3,2.
Cole scoret og jeg regnet selvsagt med å få pegene.
Kupongen ble ikke rettet før nå for en times tid siden, noe som er rart. Alle andre spill ble rettet direkte etter kampslutt. Enda større ble ovversakelsen når den er satt til 1 i odds.

Tok kontakt med support uten særlig hell, kundehjelperen lurte på om han muligens ikke startet kampen, det sier jo det meste om kunnskapsnivået på han. Prøvde å forklare at det er nok å sette skøyten på isen når det gjelder hockey spill og siden han scoret så må han nok ha gjort det. Men fikk ikke noe gehør. Han måtte ta det videre til oddsavdelingen.
Forklaringen derifra er at oddsen var feilsatt og at den derfor er satt til 1 i odds. Etter min bedømming er oddsen satt riktig ut ifra stats for Cole, den er vertfall ikke unartulig høy. Får ikke svar på hva de mener oddsen skulle vert men jeg synes denne er drøy så det holder.

Om noe var feil så burde spillet vert kansellert før kampstart og ikke flere timer etter kampslutt og spillet gikk inn.

Noen hockey kyndige der ute som kan mene noe om hva oddsen skulle vert?

Jeg ser forøvrig at oddsen på andre kamper spenner fra 2,85 til 3,5 på de utvalgte spillerene. Jeg kan vanskelig se at Unibet kan mene at oddsen er så mye feilsatt at spillet kan settes til 1 i odds.

Komentarer noen??
- Svar på innlegg
Re: Spekulativt og veldig kynisk av Unibet
skrell Postet 15.03.2012 09:31 Regnskap
Jeg forstår fortsatt ikke bæret av at denne er satt til 1 i odds. Jeg har sjekket litt nærmere de to siste dagene på oddsen som har ligget ute fra Unibet på samme markedet på andre kamper. E. Cole sin statistikk for hvor ofte han scorer stemmer godt overens med oddsen på 3,2 som ble tilbudt. Jeg får ikke svar på hva Unibet mener oddsen skulle vert, siste tilbakemelding er;

Hei, ************!

Takk for din henvendelse til Unibet.

Jeg vet desverre ikke hva oddsen på dette spillet skulle ha blitt satt til.
Grunnen jeg får oppgitt er: "Kanselert grunnet en innlysende feil på vår odds/linje". Vil uansett benytte anledningen til å beklage det inntruffne.
Ønsker deg en fortsatt fin dag.
Vennlig hilsen
Tor
Unibet Support


Når oddsen er såpass lav som 3,2 så skjønner jeg ikke hvor "grensen" går for hva de kan kansellere ut ifra at oddsen er feilsatt. Men noe under 2,5 i odds virker helt usansynlig, da vil jo verdien på at han ikke score bli veldig stor.
Han har 26 mål på 76 kamper

Hadde vert fint med en tilbakemelding fra noen med litt koll på NHL

Jeg klarer selv ikke når jeg legger godviljen til å se at Unibet har non som helst grunn til og hevde at oddsen har vert feilsatt. Er jeg på bærtur eller???

- Svar på innlegg
Re: Spekulativt og veldig kynisk av Uni
Spiritus Postet 15.03.2012 14:32 Regnskap
Når oddsen varierer fra typisk 2,85 til 3,50 på disse spillene er det bare råttent av Unibet å kansellere gevinsten på et slikt spill. Har meget liten erfaring med spill på disse spillene med unntak av et par tips jeg har fulgt for et par år tilbake, men slik kansellering av spill minner mer om ren svindling enn å være bookmaker.

Har lest på diverse forum der spesielt Unibet har kommet i søkelyset når det gjelder kansellering av gevinster og også hacking av kontoer. Har selv heldigvis ikke opplevd noe av dette, men garderer meg med å ikke ha alt for mye penger stående der inne. 

Om det ikke løser seg kan du ta kontakt med bookmakersreview og/eller sportsbookreview, eller bare true unibet med at du skal kontakte dem. Kan hende pipa får en annen lyd da.
Konsekvensen av det tipper jeg at du blir limittert på den type spill i NHL og med stor fare for limit på andre markeder også, men er du heldig kan du jo slippe unna.

mvh
Spiritus
- Svar på innlegg
Re: Spekulativt og veldig kynisk av Uni
Ovechkin Postet 15.03.2012 19:40 Regnskap
Helt vanvittig av Unibet å mene at odds på 3,2 på at Eric Cole skal score borte mot Sabres er innlysende feilsatt alle forutsetninger tatt i betraktning. Hvis den er feilsatt, så er den i så fall for lav. Dårligste bortforklaringen jeg har hørt på lang tid innen betting. Her har du lett en sak, og jeg vil tro at dette bare skyldes at kunnskapsnivået til de du har snakket med ikke er i nærheten av tilstrekkelig på dette feltet. Helt sikker på at dette ordner seg.
- Svar på innlegg
Re: Spekulativt og veldig kynisk av Uni
skrell Postet 16.03.2012 19:08 Regnskap
I dag kom det plutselig en ny og ganske så uventet forklaring, og de klarer vel å vri seg unna med den....

Når det gjelder spørsmålet om Cole, ba vi om avklaring fra oddsavdelingen og fikk svar i dag tidlig: De feilinformerte våre kunder - og oss - om årsaken til at spillet ble trukket. Svaret fra oddsavdelingen var som følger:


The voiding of certain NHL bets effected on March 13 referring to player specials in the matches Phoenix-Nashville and Buffalo-Montreal has been partially incorrect. The voiding on its own is correct, however the reason given is not the exact one and might be misleading.  These bets were voided due to the fact that they were offered with a wrong criteria and not for an obvious mistake in the odds/line. FYI: The bets were offered with the criteria Will the player score the last goal in the match? instead of Will the player score at least 1 goal in the match?. As previously stated the voiding is correct because the odds at that stage were not correct and the bet was offered in Error, but the reason chosen during the voiding process was inconsistent. Any inconvenience is regretted.


Jeg håper dette var oppklarende.


Skulle du ha flere spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.


De skylder altså på en skrivefeil i linjen på den engelske (og sikkert den retningsgivende) versjonen...
Jeg har jo språket på norsk, og teksten er alltid "Scorer spilleren minst et mål i kampen? "

Det kan jo ikke være tvil om hva spillet har gått ut på. Et "siste målscorer" marked har vel aldri eksistert engang i hockey??

Pill råttent av Unibet, men sikkert nok til at de vrir seg unna.


- Svar på innlegg
Re: Spekulativt og veldig kynisk av Uni
shanklin Postet 16.03.2012 23:24 Regnskap
   Sjekket akkurat Unibets kamp med start fredag 16/3 kl 23:05. I kampen mellom Ottawa Senators - Montreal Canadians var følgende spill lagt ut:
   - Will the player score at least 1 goal in the match:
     Cole, E
              Yes 3,20!!!
               No 1.30

  Alle spill under 'Player Specials' på denne kampen og den påfølgende kampen Edmonton Oilers - Calgary Flames var forøvrig 'Will the player score at least 1 goal in the match'.
   Ellers er det ikke stor poengforskjell i standingen i NHL-ligaen mellom Bufalo Sabres (som var involvert i kampen Skrell spillte på Cole, E) og Ottawa Senators.
   Forklaringen til Unibet her holder overhodet ikke mål på noen måte, dette må følges opp videre!


    
- Svar på innlegg
Re: Spekulativt og veldig kynisk av Unibet
SimonGagne Postet 17.03.2012 00:32 Regnskap
Helt latterlig av Unibet. Spillere som Erik Cole pleier å ligge rundt 3.20, jeg synes nesten du fikk litt dårlig betalt! Noen feilsatt odds er det uansett ikke. Strek i regningen fra unibet.
- Svar på innlegg
Re: Spekulativt og veldig kynisk av Uni
skrell Postet 22.03.2012 08:46 Regnskap
Historien har gått litt videre med noen mailutvekslinger. Etter at jeg "truet" med Sportsbookreview" så kom det som så ut til å kunne være en løsning på saken. Jeg ble lovet at de skulle vurdere og betale ut deler eller hele gevinsten. Skulle få svar på dette på tirsdag (20 mars)


Hei, *******
Takk for din henvendelse til Unibet.
Det ble desverre brukt feil kriteria i spillet som du ble informert om før. Oddsen på 3.20 var riktig (derfor var den også den samme senere i uken) for om Cole scorer i kampen, men vi hadde altså lagt ut et spill på om Cole skulle score SISTE mål i kampen. En odds på 3.20 på at Cole scorer siste mål er selvsagt altfor lavt, akkurat som 1.30 på at han ikke scorer siste mål er altfor höyt. Vi måtte derfor kansellere spillene.
En slik feil er selvsagt beklagelig, men selvsagt ikke sånn at vi forsöker å vri oss unna. Spillet ble kansellert veldig sent, og dette er selvfølgelig også beklagelig, men vi synes at vi har gjort riktig avgjørelse som er i samsvar med våre regler og betingelser.
Vi vil alikevell kontrollere om vi kan gi deler eller hele utbetalingen, men dette må desverre kontrolleres Tirsdag, 20. Mars da de aktuelle personene ikke er tilgjengelig for øyeblikket.
Ønsker deg en fortsatt fin dag.
Vennlig hilsen
Rein
Unibet Support



Svaret som kom var kanskje ikke uventet ikke uten feil. De svarer de ikke kan gi meg noen bonus, som om jeg har spurt etter bonus.... blir oppgitt noen ganger...



Hei *******

Når det gjelder bonusforespørselen etter spillet som ble trukket, har dessverre bonusavdelingen satt foten ned med begrunnelsen gitt tidligere av oddsavdelingen. Vi beklager at vi ikke kunne hjelpe videre, men vi skal som sagt se på nettverksloggene for den aktuelle hånden.

Skulle du ha flere spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

Unibet forsøker stadig å forbedre vår kundeservice, og nå har du muligheten til å vinne €100 om du gir din tilbakemelding her

Har du testet Unibet på mobilen?

Ha en fortsatt fin dag og lykke til med dine spill.

Vennlig hilsen
Steffen
Unibet Support


Jeg skreiv ny mail og lurte på hva slags tilbakemelding det var siden jeg ikke har spurt etter noe bonus!


Hei, *******


Takk for din henvendelse til Unibet.


Beklager, jeg skulle ha vært klarere: Det er bonusavdelingen som tar seg av den type forespørsler. Oddsavdelingen står på at avgjørelsen var korrekt, som tidligere forklart, og det ville i så fall være opp til bonusavdelingen hvorvidt de i så fall ville utbetale hele eller deler av gevinsten. Deres beslutning var at det ikke var grunnlag for å gjøre dette i ditt tilfelle. Vi beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp.


Skulle du ha flere spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.



Unibet forsøker stadig å forbedre vår kundeservice, og nå har du muligheten til å vinne €100 om du gir din tilbakemelding her




Har du testet Unibet på mobilen?


Ha en fortsatt fin dag og lykke til med dine spill.


Vennlig hilsen
Steffen
Unibet Support
- Svar på innlegg
Re: Spekulativt og veldig kynisk av Uni
krissi Postet 22.03.2012 09:04 Regnskap
Hadde en lignende seanse med Unibet som jeg skrev om her på forumet. Oddsen var åpenbart feilsatt på grunnlag av feil resultat. Var mye fram og tilbake da også, selv om det egentlig var en selvfølge at jeg skulle få tilbake pengene. Med en gang jeg trakk inn BMR bestemte de seg for å returnere innsatsen fordi jeg var misfornøyd som kunde. Så det virker som det er riktig pressmiddel - selv om det er synd at de bare ikke kan innrømme at de gjorde en feil og oppføre seg som vanlige mennesker.
- Svar på innlegg
Re: Spekulativt og veldig kynisk av Uni
skrell Postet 22.03.2012 09:27 Regnskap
Jeg tror nok Unibet kanskje har dekning for den avgjørelsen de har tatt, men det som er sikkert er at de hadde hatt enda bedre dekning for å la spillet bli stående. Jeg synes skrivefeilen i den engelske versjonen er for billig g bruke.
Det er også andre grunner til at avgjørelsen stinker litt;
De brukte veldig lang tid på og kansellere spillet. (Det er jo lett å tenke seg at de ventet for å se hva som passet boken deres best siden begge utfall kan argumenteres for)

Jeg har fått 3 forskjellige forklaringer på hvorfor spillet ble satt til 1 i odds.

Jeg synes det er veldig klart å tydelig og forstå hva spillet har gått ut på tross skrivefeilen som i tilegg henviser til et marked som ikke engang eksisterer.



Jeg har tatt saken videre til Sportsbookreview, (uten særlig håp om at det hjelper) og som Spiritus korrekt antydet så kom plutselig Unibet litt i "trassalderen"
Jeg ba ganske samtidig om et uttak som er ganske stort i min målestokk, og da ble det plutselig kjempeviktig at jeg måtte bekrefte min identitet først. Med å sende inn bilde av pass osv med farger og passe på at alle hjørner er synlige og hele den karusellen der som sikkert mange har vert igjennom. Mangler det en millimeter på det som er scannet inn blir det kontant avvist :)
Det er jo praksis hos de fleste så det er i utgangspunktet helt ok, det rare er bare tidspunktet siden jeg har vert kunde i over 10 år, har et 5 sifret kundenummer, tror ikke det er så mange i norge som har det!

Så har jeg et multispill som bare mangler Aston Villa - Bolton kampen som ble plassert veldig tidlig. Den står fortsatt som ikke avgjort, har spurt support om hvorfor den ikke blir satt til 1 i odds. Men de holder på at den står seg i inntil 7 dager i tilfelle kampen blir spillt i det tidsrommet. Siden Bolton har andre kamper bekreftet 24 og 27 mars så er det jo 100% sikkert at så ikke skjer.
Betyr egentlig ingenting, men jeg synes det er litt morsomt å "plage" supporten litt når de kommer med så mange håpløse tilbakemeldinger :)

Våre veier skilles nok her Unibet, etter at gevinsten på multispillet er tatt ut om 4-5 dager :)
- Svar på innlegg
Saken fikk en lykkelig slutt
skrell Postet 22.03.2012 13:13 Regnskap
Jeg vet ikke om det var sportsbettingreview som førte til en god løsning eller om Unibet tok det på eget iniativ. Men de har nå ordnet opp og det er jeg godt fornøyd med.


Kjære ******,


Jeg har en oppdatering til deg angående Cole-saken. Vi tok saken videre, over både odds- og bonusavdelingen, da vi følte de ikke hadde vært tilstrekkelig til hjelp i ditt tilfelle. Dette er riktignok ikke deres feil; de har retningslinjer å følge. Imidlertid har vi stor forståelse for din frustrasjon over et spill som ble rettet etter at resultatet forelå, og som samtidig var riktig satt og oppfattet fra din side, selv om teksten var feil.


På grunnlag av dette fikk vi til slutt medhold i at du, sett i lys av ditt lange kundeforhold hos oss, har gjort deg fortjent til kompensasjon i dette tilfellet. Vi fikk også medhold i at denne kompensasjonen skal være i form av utbetaling av resterende beløp uten vedheft. Når du logger på neste gang, vil du således finne full resterende gevinst på din konto, totalt 2200 - altså gevinsten på 3200 minus innsatsen på 1000 som allerede ble utbetalt da spillet ble trukket.


Vi beklager alle problemene du har opplevd med oss i denne saken. Vi har gjort vårt beste gjennom hele prosessen for å komme til en løsning, men vi kan først gå "videre opp" i slike tilfeller når alle andre muligheter er oppbrukt. Imidlertid håper vi at dette kan bøte på din oppfatning av oss og at du til syvende og sist vil være fornøyd med kundebehandlingen, og vi ønsker deg lykke til videre.


Er du fornøyd med hvordan Steffen behandlet din henvendelse? Vennligst gi din tilbakemelding her, og bli med i trekningen om 1000 NOK !

Skulle du trenge ytterligere hjelp i løpet av din tid med Unibet, vennligst ikke nøl med å kontakte oss ved hjelp av enten telefon, e-post eller via live chat support fasilitetene.


Med vennlig hilsen,

Steffen

Unibet Kundeservice


- Svar på innlegg