Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Fotball

Tilbake til forum
Sogndal slår tilbake
EvilEye [email protected] Postet 10.05.2019 16:53 Regnskap
  • Sport:Fotball
  • Liga:1. divisjon
  • Kamp / utøvere:Sogndal - KFUM Oslo
  • Tilleggsinfo:1x2
  • Tips/ utfall:Hjemmeseier
  • Spillestopp:11.05.2019 16:00
  • Odds:1.95
  • Innsats:2.50
  • Selskap:PinnacleSports

 

(OBS! OBS! Denne har sunket veldig fra 2.25 i natt. Suverent best på markedet nå er Coolbet med 2.1).


Dette er noe av det farligste tipstypene jeg kan komme på, men kan også være tilsvarende innbringende.


"Nå må det da snu"- argumentet burde strengt tatt ikke vært lov for en Start-fan, men jeg prøver likevel.


KFUM ligger på - for å holde oss til terminlogen - en himmelsk - 4.plass. All ære til dem for det, men det er trist for norsk fotball at laget er nest best i hovedstaden. Jeg tviler på at det er særlig tunge lønnsposer å hente for spillerne.


Det tror jeg heller ikke det er i Sogndal. Likevel er det godt over 40 år siden laget var på nivå 3, og de har heller aldri vært i særlig fare for å ramle enda et hakk nedover. Klubben drives eksemplarisk, og vet hvor den hører hjemme (rykker vi ikke opp i år, så gjør vi det muligens neste år). Laget har kontinuitet i trenere og støtteapparat, og Eirik Bakke har vært trener i flere år.


Sogndal ligger på 13.plass med 5 poeng, halvparten av KFUMs poengsum.


Hvis man går litt bak resultatene, kan jeg heller ikke se at Sogndal har hatt noe spesielt hardere motstand enn KFUM. Sogndal spilte hengekamp så sent som på onsdag borte mot HamKam, og fikk med seg et poeng i en temmelig døll 0-0 kamp.


Forrige helg var laget ganske uheldige. Ledet 1-0 borte mot Aalesund, men sprakk med 3 baklengs helt på slutten. Jeg synes likevel kampen vitner om kapasitet og tyngde.


Ellers kom seieren hjemme mot Notodden (4-1). I første serierunde ble det uavgjort hjemme mot Ulf. Ellers har det blitt tre tap. Litt urovekkende at de kom mot Raufoss og Ull/Kisa.


Som vanlig er laget mye bedre borte enn hjemme, noe jeg tror vil vise seg enda tydeligere utover sesongen.


KFUM startet med to knepne tap mot Sandefjord (b) og Start (h), men så har de aldri sett seg tilbake. En uavgjort borte mot Kongsvinger før det har blitt 3 strake seiere mot akseptable lag. Forrige helg maltrakterte laget Jerv 5-0 på hjemmebane.


Litt flaks har de hatt, som feks borte mot ULF. Ledet 2-0 til pause, ble hentet inn til 2-2, men "stjal" seieren på overtid.


Jeg tror at Sogndal har underprestert og KFUM overprodusert til nå, og hvis man bruker "tusenmetersblikket" er jeg temmelig sikker på at Sogndal ved sesongslutt vil ligger ganske langt foran KFUM.


Hadde jeg satt spillet i natt til 2.25, ville jeg kanskje doblet min vanlige innsats på 2.5, muligens enda mer. Slik oddsen er nå, synes jeg det er grei verdi i hjemmeseier. Jeg setter spillet hos Coolbet som ikke er ON-bookie til 2.1, og hever meg kanskje til 3.5 der, men i ON-ligaen blir det 2.5 units i innsats.


EE
- Svar på innlegg
Re: Sogndal slår tilbake
EvilEye [email protected] Postet 10.05.2019 17:01 Regnskap
PS! Kampstart er 15.30, ikke 16.00 som oppgitt.
- Svar på innlegg
Re: Sogndal slår tilbake
Kornboy Postet 10.05.2019 17:02 Regnskap
"Nå må det da snu".....kjenner meg igjen der :D

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: Sogndal slår tilbake
Black Postet 10.05.2019 19:25 Regnskap
Har vært mye i Sogndal og området. Flyturen fra Oslo til Haukåsen kan være noen ganger være kraftig kost på vinterstid for de som har flyskrekk, mange opplever turbulens når man flyer med Widerøe til/fra Haukåsen (Sogndal).
Turbulens er det også i Sogndal. Daglig leder Terje Rognsø ga seg i Sogndal Fotball i slutten av april etter fire måneder i stillingen. Det var uenighet om veivalg.
Budsjett må skjæres ned med flere millioner kroner. Spill i 1 divisjon i flere sesonger er en av årsaken til inntekt tapet.
Sogndal er en klubb som på mange måter har vært heldig stilt i forhold til økonomi. Jeg tror klubben har gjort noen feil veivalg og en budsjett kutt i 10 millioners kr klassen merkes godt også i Sogndal. Jeg er ikke tett på Sogndal så jeg skal ikke spekulere på hvorfor klubben har kommet inn på feilspor, men følger man pengene i Sogndal (hva de bruker penger på) så får man noe svar.

Oslo fotball underprester i forhold til befolkningstallet hvor det bor over 1 million i Oslo og området rundt. Har likevel et oppsving i år, da OBOS ligaen har fått to Oslo-klubber KFUM og Skeid. Hvorfor man på 70 tallet hadde fire Oslo klubbet (Frigg, Skeid, Lyn og Vålerenga) i toppserien og nå kun et har jeg ingen gode svar på.

KFUM er ikke min klubb, men en klubb som jeg har meget stor respekt for. Har drives de på dugnad ånd. En meget veldreven klubb og det er det kanskje få av i Oslo? Imponert meg stort i fjor og var etter min mening den beste klubben på nivå tre i fjor.

 

Har erfaring fra OBOS ligaen fra 2017 sesongen og jeg tror de er med å kjempe om en play off plass i år.

 

Litt underlig at Sogndal har fått lørdagskamp når de spilte mot Ham Kam på onsdag. Har hatt det man kaller en engelsk uke (flere kamper i uka) på rad når man regner med cup kampen.

Det er noe råtten i Sogndal for tiden. De er det ingen tvil om, men denne kampen synes jeg er vanskelig å spille.

 

Da blir det oddsen som styrer og da la jeg pengene mine på dette spillet: Sogndal - KFUM -3.5 Handikap + Over Under 2.5 (0 : 3.5): Borte + Over. KFUM har tapt kun med 1 mål i sine to første kamper. Her har man et forsprang på 3.5 mål fra kampstart på Sogndal.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg