Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

OddsNet-ligaen » 2.divisjon

Tilbake til forum
Sluttstatus sesong 37
BT Karlsen Postet 08.01.2018 14:54 Regnskap
Sluttstatusen i 2. divisjon ble denne:

Top2 i avdelingene og opprykk til 1. divisjon:
2A: Tombo og Flipper
2B: SokndalHalifaxian og Kornboy
2C: keg og Kamikaze

 

Vær oppmerksom på at det kan bli ekstra opprykksplasser. Om det blir det eller ei avhenger av hva som skjer med andre deltakere høyere opp i divisjonene, og er fremdeles ikke endelig klart. Informasjon vil bli gitt så snart vi har fått bekreftet om det eventuelt er deltakere som gir seg og overlater ledige plasser. Dersom det blir ekstra opprykksplasser, så vil disse gå til de beste deltakerne i 2.divisjonsavdelingene som ikke har fått opprykk, etter en treertabell, som vi da vil sette opp. 

Neste sesong

OddsNet-ligaen har nå to ukers pause. Vi tar sikte på å starte sesong 38 i uke 4, fra 22. januar.

 

Dersom det er noen som ikke ønsker å være med videre, så bes de være greie og si i fra til undertegnede (bt@oddsnet.com) snarest mulig.

Deltakerne i de to øverste divisjonene har ved spesielle behov anledning til å be om en pause fra OddsNet-ligaen for en sesong. Hvis noen har tenkt å be om det nå, så gjør det ved å sende en mail til bt@oddsnet.com så snart behovet melder seg.

- Svar på innlegg
Re: Sluttstatus sesong 37
BT Karlsen Postet 10.01.2018 10:50 Regnskap
Alle med innfridd aktivitetskrav unngikk nedrykk

På grunn av inaktive deltakere som kommer til å ryke ut etter inneværende sesong og ledige plasser i ligaen vil det også denne sesongen bli færre nedrykksplasser fra 2. divisjon enn det som ble oppgitt ved sesongstart. 

Det er allerede klart at vi for neste sesong finner plass til alle de deltakerne som endte på en av de to nederste tabellplassene, men som har klart aktivitetskravet ved å ha deltatt i minst 7 runder av sesongen.
 

Dette gjelder:

Rolf S
Beckololo
Black

 

Disse tre er altså klar for 2. divisjonsspill også neste sesong.
 

De som røk ut pga. inaktivitet har anledning til å forsøke og kvalifisere seg igjen ved å melde seg på kvalifisering for neste sesong.
- Svar på innlegg
Ekstra opprykk
BT Karlsen Postet 12.01.2018 10:22 Regnskap
På grunn av at en deltaker i 1. divisjon tar seg en pause neste sesong, er det en ledig plass der vi har å fylle. Den går til den beste treeren i 2.divisjon.
Her er "treertabellen":
1 WalkOn 10 6 1 3 19 17.82
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 balo 10 5 1 4 16 18.99
3 kampen 10 5 1 4 16 13.65

Det betyr altså at "WalkOn" får opprykk til 1. divisjon og spiller der i neste sesong.

Vær oppmerksom på at det kan bli enda flere ekstra opprykksplasser. Om det blir det eller ei avhenger av hva som skjer med andre deltakere høyere opp i divisjonene, og er fremdeles ikke endelig klart. Informasjon vil bli gitt så snart vi har fått bekreftet om det eventuelt er deltakere som gir seg og overlater ledige plasser.Dersom det blir ekstra opprykksplasser, så vil disse gå til de beste deltakerne i 2.divisjonsavdelingene som ikke har fått opprykk, etter treertabellen over.
- Svar på innlegg