Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

OddsNet-ligaen » #Info

Tilbake til forum
Seier til Barca, City, Bayern og PSG
Atle Tisk Postet 06.12.2016 11:55 Regnskap
  • Sport:Fotball
  • Land:Internasjonal
  • Liga:UEFA Champions League
  • Kamp / utøvere:Barcelona, Man City, Bayern og PSG
  • Tilleggsinfo:Alle vinner kampene sine
  • Tips/ utfall:JA
  • Spillestopp:06.12.2016 20:45
  • Odds:4.00
  • Innsats:3
  • Selskap:Unibet

Unibet tilbyr 4 i odds hvis Barcelona, Man City, Bayern og PSG vinner sine kamper i kveld. Barcelona har riktignok ikke noe å spille for, men det har sannsynligvis ikke Mönchengladbach heller. Det kan kan godt være at Barcelona sparer noen spillere, men tror ikke det hindrer Barcelona i å vinne på Camp Nou. De har såpass bra lag uansett og når heller ikke Mönchengladbach sannsynligvis ikke vil gå videre selv med seier, tror jeg på hjemmeseier. PSG kjemper om å bli gruppevinner og møter sisteplass Ludogorets. Skal være klasseforskjell på disse lagene, enkelt og greit. Man City møter sisteplass Celtic på hjemmebane, City er revasnjesugne etter helgen og bør vinne denne kampen greit. Bayern møter Atletico på hjemmebane, dette er kampen jeg er mest usikker på. Atletico har storspilt og cruiset gjennom gruppespillet og er på sikker 1.plass. Bayern ligger 6 poeng bak Atletico, men ligger likevel på en trygg 2.plass. Ingen av lagene har noe å spille for, derfor tror jeg Bayern tar det pga. hjemmebanefordel. 


- Svar på innlegg
Re: Seier til Barca, City, Bayern og PSG
RinusMichels jeffreybuckley@hotmail.com Postet 06.12.2016 12:18 Regnskap
Hvordan finner man dette spillet?

Twitter: @Giesselbach
- Svar på innlegg
under "Unibet Knallodds"
BT Karlsen Postet 06.12.2016 12:35 Regnskap
- Svar på innlegg
Re: under "Unibet Knallodds"
Kornboy Postet 06.12.2016 12:40 Regnskap
Er vel dagens julekalender-luke.....

God odds, men hverken Bayern eller Barcelona er noe fristende spill ene og alene, spesielt Bayern synes jeg har ekstremt lav odds med tanke på at de møter et meget godt (defensivt) lag.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: under "Unibet Knallodds"
RinusMichels jeffreybuckley@hotmail.com Postet 06.12.2016 13:30 Regnskap
Endret
06.12.2016 13:30 RinusMichels

Jeg tror man kan få ca. 3.7 hos SBObet på disse fire akkurat nå, så kanskje man kan få enda bedre odds enn de 4 om man venter nærmere KO.

Barca forventes å starte med:
Ter Stegen Vidal, Macherano, Umtiti, Digné Gomes, Busquets, Rafinha Messi, Alcacer, Suarez 

Bayern forventes å starte med:
Neuer -  Rafinha Hummels Badstuber Juan Bernat -  Vidal Xabi Alonso Renato Sanches -  Robben T. Müller Douglas CostaTwitter: @Giesselbach
- Svar på innlegg
Egentlig firling - Etisk riktig?
EvilEye tallak@rossie.no Postet 06.12.2016 17:40 Regnskap
Endret
06.12.2016 17:41 EvilEye

Kopierer denne her ,da det synes som om debatten går her:

 

Altså, ikke for å være kjip, men dette synes å bli vanligere og vanligere i ON-ligaen, så da tenkte jeg det var mest fair å ta det opp i min egen tråd.

 

Kunne ikke finne noe i reglementet om det, men det er jo i prinsippet en firling. Dette er betenkelig på minst to måter:

 

1. Det er en omgåelse av den faste hovedregelen om ett spill. Hvis man åpner for dette, kunne man like godt begynner med multispill (4.0 er IKKE kjempeodds, la oss si at 3.75 er fullt mulig å oppnå hos den beste konkurrenten).

 

2. Jeg trodde dette skulle være en tipsekonkunkurranse, dvs. at andre spillere kan nyte godt av det harde arbeidet som andre legger ned. For det første vet alle at limiten hos Unibet og andre tilsvarende bookmakere er minimal. Skulle gjerne fått vite maksimumsinnsatsen. For det andre fører det til "intellektuell latskap", da man vanskelig kan si noe interessant om fire kamper. For det tredje så er det lett og bare hive seg på en annen tipser med et slikt bet. Ovechkin - som denne gang nevnes helt vilkårlig og som jeg har den største respekt for - tipser jo bare det samme som Atle Tisk.

 

Tar gjerne imot synspunkter, og henvisning til reglement.

 

EE

- Svar på innlegg
Re: Egentlig firling - Etisk riktig?
Kornboy Postet 06.12.2016 17:54 Regnskap
Synes det er greit, dette er tross alt ett spill, stemmer at det er en firling, men de er slått sammen som ett spill. Innsats og limit er det umulig å ta hensyn til i ON-ligaen da dette er veldig individuelt fra person til person og bookie til bookie. Du har dog rett i at oddsen ikke er strålende, god, men ikke strålende. Coolbet lå tidligere i dag på over 4-tallet, har sunket litt nå til 3,94-ish.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: Egentlig firling - Etisk riktig?
EvilEye tallak@rossie.no Postet 06.12.2016 21:41 Regnskap
Jeg er ikke enig. 1. Det er en omgåelse av minimumskravet. Det er den viktigste årsaken til at ON-ligaen er så relevant. Jeg tror utviklingen er ødeleggende for fremtiden til ON-ligaen. Det gir meg ingenting å lese om denne type spill, og det er meningsløst for meg nsom hovedsaklig spiller AH. 2. Det er lett å si at limits er individuelt og ikke kan tas hensyn. Javel, men er det ikke meninga å speile vår tipping. Det er ikke units for moro skyld. På vanlige spill er det jo bare å gå til Pinnacles, mens dette er spesialodds som er dopet pga. limitering. Vis meg den spillkvitteringen på over 200 kroner som ikke er Limitert. 3. Jeg ser ikke forskjellen fra å spille de samme kampene som et multispill. Da kan man bare hente kalkulatoren, og så er ON-ligaen historie. ER
- Svar på innlegg
Re: Egentlig firling - Etisk riktig?
Sjo Postet 07.12.2016 10:34 Regnskap
Jeg synes slike spill er greit. Det åpner ikke ON ligaen for multispill. Spillet er jo allikevel styrt av den kombinasjon bookmakeren setter opp. ON ligaen handler jo, som i all annen oddstipping om å finne den oddsen du tror det er verdi i. 

Det jeg imidlertid ønsker er at ON setter like strenge krav til underbygging av slike multispill som for et normalt spill. Det har de ikke gjort i dette tilfelelt. Et singelspill på PSG seier ville aldri blitt godkjent med dette som begrunnelse "PSG kjemper om å bli gruppevinner og møter sisteplass Ludogorets. Skal være klasseforskjell på disse lagene, enkelt og greit"

Så her er utfordringen til ON. Ikke aksepter slike spill uten godt grunnlag for alle 4 kampene. Da tror jeg kanskje EE også blir litt mildere i kritikken ? Da blir det i tillegg mulig for oss andre å gjøre opp en mening om verdien i spillet
- Svar på innlegg
Re: Egentlig firling - Etisk riktig?
EvilEye tallak@rossie.no Postet 07.12.2016 16:33 Regnskap
Jeg ser poengene deres, men synes det er feil likevel. Det er nesten like latterlig som at Nordic og Betsafe blir kåret til verdens beste bookmaker. Oveckhin har jeg rost flere ganger på forumet, og så frem til at han i duellen vår skulle komme med noen gode spill på NHL. Så jeg ble litt skuffet. Min spådom: ON lever av bookmakerenes profilering. Jeg regner med de fleste spiller for mer enn 200 kroner. Hvem gidder å bruke siden hvis den blir spammet ned av dustete småspill? Håper jeg tar feil, men jeg tror ikke ON-ligaen tåler mer frafall; i hvert fall ikke av de beste tipserne. Ikke det at jeg er i denne klassen,men kommer ikke til å gidder mer om dette blir vanlig (motivasjonen har allerede fått seg en knekk fordi jeg ikke fikk premien min hos Unibet). Har ON-ledelsen noen synspunkter, kom gjerne ut med dem (oppfordring). Hvis min motstander bommer på sitt andre tips, skal jeg tråle alt av slike spill over 1.8. Hvor gøy er det? EE
- Svar på innlegg
Tråd flyttes til ON-ligaens Info-forum
BT Karlsen Postet 07.12.2016 16:35 Regnskap
da det er forumet for diskusjoner rundt OddsNet-ligaen.
- Svar på innlegg
Re: Egentlig firling - Etisk riktig?
Kornboy Postet 07.12.2016 16:43 Regnskap
Jeg ser også poenget ditt, men skal det komme noen regelendring på dette, må det komme før en ny sesong. ON-ligaen er en tipse-konkurranse, konkurranse medfører ofte litt taktik og "sprell", antagligvis er de fleste spillene i ON-ligaen uten særlig verdi, det må man leve med. Jeg ville dog aldri selv kommet med et tips i ON-ligaen som jeg ikke hadde rørt med en smidtang selv, hvorvidt det er noe særlig verdi i disse spillene kan diskuteres. Ellers er jeg enig i at vi må bli flinkere med innleggene, noen får 3 setninger godkjent, mens andre bruker ganske solid med tid på sine spill. De eneste gangene jeg synes 3-4 setninger er ok, er om det er kanoninformasjon ute, noe ala "Hjemmelaget stiller fulttallige, mens bortelaget har 9 spillere ute, inkludert keeper, 2 klipper i forsvaret og ligaens toppscorer".

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: Egentlig firling - Etisk riktig?
BT Karlsen Postet 07.12.2016 16:56 Regnskap
Jeg har tidligere skrevet følgende om bruk av slik spesialodds:
"Så lenge det er snakk om odds som bookmakeren tilbyr alle kunder, premie utbetales på vanlig måte (ikke som bonus) og det ikke hefter noen vilkår/betingelser, så kan man bruke den oddsen. "

Så lenge spillet er et singelspill hos den aktuelle bookmakeren så er det per definisjon et singelspill, selv om det er sammensatt av flere elementer.
Prinisippielt er det ikke forskjell på dette spillet og mer vanlige spill som det tipses om som pause/fulltids-spill, utfall+over/under, målscorer+kamputfall osv.
Skal en forby ett må en nesten forby alle sammensatte spill, og det ser vi ikke på noen måte skal være nødvendig eller ønskelig.

Vanlige krav til begrunnelse av tips gjelder selvsagt for denne typen spill som for alle typer spill.
- Svar på innlegg
Re: Egentlig firling - Etisk riktig?
Ovechkin Postet 07.12.2016 17:28 Regnskap
I utgangspunktet er jeg enig med EE, og selv om jeg mener det ofte er en viss verdi i disse oddsboost-spillene, vil jeg normalt tipse om noe folk drar nytte av. Her har ting vært utrolig hektisk siden september, med en nyfødt, overgang til ny jobb og diverse andre saker som har gjort mine bidrag her inne på høsten ganske verdiløse. Spillene i ON-L bærer preg av at jeg bare rekker å slenge inn noe, det merker man jo når jeg snart er ute av divisjonssystemet, hehe. Derfor gir jeg meg etter sesongen.

Skal uansett prøve å komme med litt mer solide tips når sjansen byr seg. Kan allerede melde at jeg har et av årets mest verdifulle spill på lur på lørdag. Legger ut forslag når oddsen kommer!
- Svar på innlegg
Re: Egentlig firling - Etisk riktig?
EvilEye tallak@rossie.no Postet 08.12.2016 00:11 Regnskap

Da tømmer jeg sparegrisen:-)

 

Greit å være uenige, takker for ON-svar. For meg går "grensa" ved ett objekt, og synes det er ok å tippe på alt på den hendelsen, men ikke flere kamper.

 

EE

- Svar på innlegg