Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » ON-prat

Tilbake til forum
Romania - Hellas - H
Hansey tommerba@hotmail.com Postet 07.09.2015 18:06 Regnskap
  • Sport:Fotball
  • Land:Internasjonal
  • Liga:EM-kvalifisering
  • Kamp / utøvere:Romania - Hellas
  • Tilleggsinfo:HUB
  • Tips/ utfall:H
  • Spillestopp:07.09.2015 20:45
  • Odds:1.94
  • Innsats:3
  • Selskap:Unibet

EM-kvalifisering, gruppe F. Romania spilte fredag uavgjort borte mot Ungarn. Kampen endte målløst, noe som passet begge greit. Romania skal i følge rapportene ha vært nærmest seieren. Er på annenplass i gruppa med 15 poeng, og står igjen med Finland og Færøyene etter denne. Med seier tar man et svært langt steg mot en EM-plass, uavgjort også brukbart. Ubeseiret i gruppa så langt med fire seiere og tre uavgjorte, mye målfattige kamper. Slo Hellas 1-0 borte. I hjemmekampene så langt spilt 1-1 mot Ungarn, 2-0 mot Nord-Irland og 1-0 mot Færøyene. Det sprudler ikke av rumenerne, spiller på resultat. Midtbanespilleren Alexandru Chipciu suspendert. Hellas fortsetter å gjøre seg bort. Dominerte kampen hjemme mot Finland uten å score, typisk nok scoret finnene på sin ene avslutning som traff mål og vant 1-0. Nå har grekerne tapt begge kampene mot Færøyene og tatt ett poeng på to kamper mot Finland; et mareritt for en stolt fotballnasjon som har fått null ut av trenerbyttene så langt. Fattige to poeng så langt og er allerede utslått, så kan man filosofere om motivasjonen. Det prøves litt forskjellige spillere i det greske landslaget nå. Med seier her er Romania veldig nære EM. Hellas på sin side har som tidligere skrevet totalt 1 poeng på fire kamper mot Færøyene og Finland. Ingen grunn til ikke å tippe mot Hellas i denne til 1,94.

DA TU Kamp H U B FT RU
04.09.15 EKF Ungarn - Romania
2.9 3.0 2.7 0-0 7
13.06.15 EKF Nord-Irland - Romania
      0-0 6
29.03.15 EKF Romania - Færøyene
      1-0 5
07.02.15 VENN Romania - Bulgaria
      0-0  
18.11.14 VENN Romania - Danmark
      2-0  


DA TU Kamp H U B FT RU
04.09.15 EKF Hellas - Finland
2.0 3.2 4.25 0-1 7
16.06.15 VENN Polen - Hellas
      0-0  
13.06.15 EKF Færøyene - Hellas
      2-1 6
29.03.15 EKF Ungarn - Hellas
      0-0 5
18.11.14 VENN Hellas - Serbia
      0-2  - Svar på innlegg
Re: Romania - Hellas - H
TravLars larseint@gmail.com Postet 07.09.2015 18:43 Regnskap
Endret
07.09.2015 18:45 TravLars
07.09.2015 18:46 TravLars

Greitt nok at informasjonen i mine fotballspill også er hentet fra kilder, men å direkte kopiere andres materiell uten å henvise til kilden, er direkte plagiat og burde vært straffet med poengtrekk og utestengelse for å bruke et bilde i Oddsnetliga-sammenheng.

Ved å nederst putte på dine egne ord, gjør også at dette er bevisst og du later som om du har skrevet dette: "Hellas på sin side har som tidligere skrevet totalt 1 poeng på fire kamper mot Færøyene og Finland. Ingen grunn til ikke å tippe mot Hellas i denne til 1,94". 

Fy skam deg!!! 

Når jeg ser på de forrige tipsene dine like under, så skal det jaggu meg ikke forundre meg om du kjører samme jukseopplegget der!


Sakset fra Dagbladet:
EM-kvalifisering, gruppe F. Romania spilte fredag uavgjort borte mot Ungarn, som forventet og tippet i denne oddsspalte. Kampen endte målløst, noe som passet begge greit. Romania skal i følge rapportene ha vært nærmest seieren. Er på annenplass i gruppa med 15 poeng, og står igjen med Finland og Færøyene etter denne. Med seier tar man et svært langt steg mot en EM-plass, uavgjort også brukbart. Ubeseiret i gruppa så langt med fire seiere og tre uavgjorte, mye målfattige kamper. Slo Hellas 1-0 borte. I hjemmekampene så langt spilt 1-1 mot Ungarn, 2-0 mot Nord-Irland og 1-0 mot Færøyene. Det sprudler ikke av rumenerne, spiller på resultat. Midtbanespilleren Alexandru Chipciu suspendert. Hellas fortsetter å gjøre seg bort. Dominerte kampen hjemme mot Finland uten å score, typisk nok scoret finnene på sin ene avslutning som traff mål og vant 1-0. Nå har grekerne tapt begge kampene mot Færøyene og tatt ett poeng på to kamper mot Finland; et mareritt for en stolt fotballnasjon som har fått null ut av trenerbyttene så langt. Fattige to poeng så langt og er allerede utslått, så kan man filosofere om motivasjonen. Det prøves litt forskjellige spillere i det greske landslaget nå. Romania har hatt flyt og ser nok noe overvurdert ut til 1,55, samtidig som Hellas er en ukjent faktor i et regnestykke som tilsier å droppe innsatser. Mange vil tenke at dette ender målfattig.### OPPDATERT: Oddsen på H endret til 1,65 uten at det frister veldig med innsatser likevel.
- Svar på innlegg
Re: Romania - Hellas - H
tom_74 Postet 08.09.2015 13:08 Regnskap
Her er det om å ikke kaste stein i glasshus for egen del. 

For det første er vel all den infoen som kommer fram i tips her på foraet i stor grad hentet fra kilder. Dette være seg andre tipsere på andre fora, aviser, tabeller, lagsider osv osv. Men er enig at man gjerne kan skrive det med litt egne ord og følelse. Men skal innrømme at man mer enn en gang har klippet og limt på grunn av dårlig tid. Men jeg syns uansett det viktigste er å ha teften. Om man bruker andre som kilder er det å ha denne teften til å plukke ut de gode spillene som er viktig (for gud hjelpes det er mye tips ute å går av ymse kvalitet).

Så for min del er det viktig å se på de som til stadig treffer med sine valgte tips (ikke så viktig for meg om de skriver om eller limer rett inn). Jeg er ute etter å finne tipsere her som har teft for ett godt spill. :)
- Svar på innlegg