Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

OddsNet-ligaen » #Info

Tilbake til forum
Regelendring fra sesong 33
BT Karlsen Postet 30.10.2016 10:01 Regnskap

Det er en liten regelendring som gjelder fra og med sesong 33.

Det åpnes for at vi heretter vil kunne godkjenne spill som har en teoretisk pengene tilbake-mulighet.

Det understrekes at regelen om at konkurransebidrag der innsats har vært i spill vil bli resultert som voidet med 0,00 i odds, og det ikke er anledning til å erstatte dette spillet, fremdeles gjelder. Så det er altså jevngodt med tapt spill om spillet voides.

 

Regelendringen er uten praktisk betydning for dem som spiller de vanligste spilltypene. Men for dem som poster helt spesielle typer spill der det er en teoretisk pengene tilbake-mulighet, så er det altså nå ikke hindringer i reglementet dersom en insisterer på å spille slike spill.

 

Gammel regeltekst: "Spill deltakeren ønsker å bruke i konkurransen må være spill som enten tapes eller vinnes helt og fullt, og kan ikke ha en innsatsen tilbake-mulighet. Så draw no bet-veddemål, hele og kvarte asian handicap-spill og lignende godtas ikke.

 

Ny regeltekst: "Spill deltakeren ønsker å bruke i konkurransen skal i utgangspunktet være spill som enten tapes eller vinnes helt og fullt. Dersom spill som kan ende med at spillet voides hos bookmakeren likevel postes, må en være klar over at det dersom det voides vil bli resultert som voidet med 0,00 i odds, og det ikke er anledning til å erstatte dette spillet.  

Kvarte asian handicap-spill og lignende der det er en mulighet for å få deler av innsatsen tilbake godtas uansett ikke."

- Svar på innlegg
Regelendring fra sesong 33
Kornboy Postet 01.11.2016 08:39 Regnskap
Et par spørsmål angående denne regelendringen.

Først og fremst, som dere sier, det kan ikke være så mange som blir berørt av regelendringen, jeg kan neste ikke komme på noen spill som blir berørt av dette, ihvertfall ikke i farten, det måtte isåfall være diverse asian-varianter, men de er nevnt som en "egen gruppe" i teksten. Men dersom jeg spiller under/over 187 poeng i en basketballkamp, og det ender med akkurat 187 poeng, da blir det vel void, er vel denne type spill dere tenker på? 

"Dersom spill som kan ende med at spillet voides hos bookmakeren likevel postes, må en være klar over at det dersom det voides vil bli resultert som voidet med 0,00 i odds, og det ikke er anledning til å erstatte dette spillet." 

Angående dette, når det gjelder målscorerspill så er det vel først og fremst bookmakerens egne regler som gjelder? Hvis jeg spiller målspill på en ikke-startende hos en bookmaker som voider og betaler innsatsen tilbake, vil jeg da få legge et nytt spill? I motsatt fall, dersom jeg spiller hos en bookmaker som ikke betaler tilbake på ikke-startende så vil spillet være tapt og ingen ny sjanse for å levere nytt spill?

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: Regelendring fra sesong 33
BT Karlsen Postet 01.11.2016 14:46 Regnskap
Regelendringen kommer først og fremst fordi vi har måttet se gjennom fingrene på noen typer spill tidligere som har hatt en teoretisk pengene-tilbake-mulighet. Her kan som ekspempler nevnes NFL-kamper, H2H-dueller innen trav, og også poeng-/målscorerdueller i andre idretter der det ikke oppgis uavgjortalternativ.
I tillegg har vi fått ønsker om å tillate dette pga. noen helt spesielle spilltyper som actionpoeng, bookingsumpoeng, målminuttersum m.fl., der noen bookier i noen tilfeller opererer med hele summer i sine linjer som kan ende med at spillet ender som "push", altså pengene tilbake.

Det er absolutt ingen endringer i void-reglene, de vil håndheves akkurat som tidligere.
Jeg ser at det er mulig teksten i den nye regelen kunne føre til misforståelser angående dette, så regelen er nå presisert og oppdatert med denne nye teksten:
"Spill deltakeren ønsker å bruke i konkurransen skal i utgangspunktet være spill som enten tapes eller vinnes helt og fullt. Dersom spill som kan ende med at spillet voides hos bookmakeren likevel postes, må en være klar over at om innsats har vært i spill og spiollet voides, vil det bli resultert som voidet med 0,00 i odds, og det ikke er anledning til å erstatte dette spillet, i henhold til void-reglene under."

Void-reglene er altså nøyaktig de samme som før:
"
  • Dersom en deltakers spill/tips blir kansellert (voidet) pga. avlyste kamper eller lignende (innsats har ikke vært i spill), kan deltakeren poste et nytt spill/tips som erstatter det voidete spillet, dersom dette gjøres innenfor den tidsperioden deltakeren har til rådighet i den aktuelle runden.
  • Dersom en deltakers gjeldende spill/tips blir kansellert (voidet) pga. avbrutte kamper, spillere som trekker seg eller lignende der innsats har vært i spill, blir spillet resultert som voidet med 0,00 i odds, og det er ikke anledning til å erstatte dette spillet.
"

Håper dette var oppklarende.
- Svar på innlegg