Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Bookmaker

Tilbake til forum
Redbet med useriøs avgjørelse.
Matoma Postet 30.10.2017 10:06 Regnskap
Hei

Jeg har en merkelig sak gående med Redbet, som jeg ikke kan skjønne at de ikke ordner opp i.

Jeg satte to spill i en kamp der oddsen var åpenbart feil. Men Redbet nekter og innse feilen, eller rette det opp. Jeg har utvekslet 15 mailer uten at det fører til noe, faktisk har de siste svarene blitt direkte useriøse.

Saken er at jeg satt to spill i en fotballkamp for noen uker siden. Stillingen da jeg satte spillene var 5-0, og det var spilt 78 minutter. Jeg satte et spill på HC -5,5 og et på over 5,75 mål. Begge med innsats på 550 kroner. Oddsen var hhv 1,68 og 1,73. Så langt alt vel. Problemet var bare at kampen ble blåst av etter 80 minutter. Det var planlagt før kampstart, men det var noe verken jeg eller Redbet hadde fanget opp.

Min påstand er da at oddsen er åpenbart feil. Om Redbet var klar over at det på tidspunktet jeg satte spillet var under 2 minutter igjen av kampen, hadde nok aldri spillet på over 5,75 vert tilgjengelig engang, og man må anta at oddsen i så fall ville ligget mellom 3,5 og 5 et sted.

Redbet har dobbelt og trippelsjekket dette, men står knallhardt på at oddsen på 1,7 var riktig. Alle som har passert barneskolealder skjønner at det ikke er riktig. Jeg synes det er direkte useriøst av Redbet og påstå dette.

Diskusjonen har nå dreid over på at det var jeg som var så dum og sette spillet til en så lav odds, og at jeg evt måtte klaget på oddsen FØR jeg satte spillet. Fortsatt ganske useriøst synes jeg.
Hvis man snur på saken og tenker at jeg viste at kampen varte 80 minutt og så denne gullkantede oddsen ligge ute rett før slutt å satt 10K på under 5,75 mål kunne jeg jo bare glemt å sett noe til den gevinsten, den hadde blitt satt til 1 i odds 100 av 100 ganger, så godt kjenner jeg denne bransjen. Og det hadde jo selvsagt vert riktig også, men da må også mine spill settes til 1 i odds.

Det var også påfallende at i liveklienten deres så ble alle oddsene suspendert rett rundt 80 minutter, og det sto slik til godt over 90 minutter, det så altså ut som kampen var i gang men at oddsen bare var suspendert. Det var først etter at jeg sjekket kampreferat i etterkant jeg skjønte den varte i 80 minutt. (Vi er enige om at kampen varte i 80 min, og at det var planen, kampen ble ikke avbrutt)

Så har kanskje Redbet noen regler de kan vri seg unna på, at jeg aldri ser pengene igjen er det sikkert dekning for på et eller annet vis. Men at de ikke kan innrømme at noe er feil her gjør meg fly forbanna. Ikke i nærheten av å komme med en innrømmelse, bonus eller noe for å rette opp for seg. Jeg har ikke vert kunde hos Redbet så veldig lenge og jeg har regnet ut at hvis jeg hadde fått tilbakebetalt de 1100 kronene hadde min totale balanse hos Redbet vert +600 siden jeg åpnet kontoen, usikker på om det har noe å si for viljen til å evt bare gi en bonus for å avslutte saken.

Nå er ikke Redbet ON sponsor, men de er mer enn velkomne til og kommentere saken her om de øsnker.

Hva synes dere? Bør spillene stå, eller tilbakebetales?
- Svar på innlegg
Redbet med useriøs avgjørelse.
Kornboy Postet 30.10.2017 12:22 Regnskap
Utifra oddsen virker det som at den er satt som at kampen varer i 90 minutter, ikke 80 og 2 minutter igjen.

Jeg synes det ser ut som en soleklar feil fra Redbet sin side, men de plikter ikke å oppgi at kampen varer i 80 minutter og jeg er rimelig sikker på at de kan sette den oddsen de vil selv, dersom de som har tippet motsatt har fått sine penger, tror jeg nok de har det på det rene, dessverre, da du helt sikkert ikke hadde satt spillet om du visste at kampen varte i 80 min.http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: Redbet med useriøs avgjørelse.
Matoma Postet 30.10.2017 12:30 Regnskap
Ja det er helt klart at oddsen var satt ut ifra at kampen varte i 90 minutter. Alle ser det, men Redbet nekter å innrømme det. Oddsen på under har vel ligget i området 2,1 som selvsagt var alt for høyt, og som jeg sier hadde jeg aldri fått de pengene om jeg hadde valgt det alternativet.
Og jeg tror også de kan sno seg unna å betale tilbake uten å gjøre noe galt, men det er tusen måter å løse denne saken elegant på. Det som provoserer meg er at de påstår at alt er ok, at oddsen var riktig.
- Svar på innlegg
Redbet med useriøs avgjørelse.
Kornboy Postet 30.10.2017 12:55 Regnskap
Skjedde det noe spesielt under matchen, stort avbrekk pga alvorlig skade eller lignende? 

Skal sende de en epost å spørre om de kan komme med et svar her inne, det blir som å tro på julenissen, men koster ikke meg mange kaloriene å sende den.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: Redbet med useriøs avgjørelse.
Matoma Postet 30.10.2017 13:04 Regnskap
Hei, takk for det. Ja hadde vert ineressant om de ønsker og kommentere saken her, men tviler vel litt ja.

Kampen forløp som normalt. Det ble lagt til 2 minutter.
- Svar på innlegg
Re: Redbet med useriøs avgjørelse.
Matoma Postet 01.11.2017 08:01 Regnskap
Kommer ikke videre med denne useriøse bookien. Har også bedt den som har avgjort saken ringe meg, men det er og tale for døve ører.
Tålmodigheten er nå slutt og kontoen min er nå permanent stengt hos dette selskapet.

Livet er for kort til å irritere seg over slike idioter. Så min anbefaling er og holde seg langt langt unna Redbet.
- Svar på innlegg