Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Fotball

Tilbake til forum
Høyt spenningsnivå
Tombo Postet 09.07.2018 16:27 Regnskap
  • Sport:Fotball
  • Land:Internasjonal
  • Liga:VM
  • Kamp / utøvere:Kroatia - England
  • Tilleggsinfo:o. 2,5 mål/9,5 cornere/3,5 kort?
  • Tips/ utfall:JA
  • Spillestopp:11.07.2018 20:00
  • Odds:5.00
  • Innsats:2
  • Selskap:Unibet

Semifinale i Moskva

Begge lag produserte mange hjørnespark i kvartfinalene, England 6, Kroatia 8. Begge lag har fått 3 gule kort, Lindgard,  Henderson og Mc Guire for Enland. Lovren,Vida og Strinic har gult hos kroatene. Med høyt spenningsnivå sitter kortene løst hos dommeren, derfor er sannsynligheten god for minst 4 kort i kampen!

Begge lag vil produsere minst fem hjørnespark, og jeg satser på minst 3 mål i kampen da spillerene nå må stille inn kanonen! Unibet tilbyr gaveodds: 5,00! Løp og kjøp.

Et spennende ekstraspill: England vinner; Kane og Lindgard scorer. Odds: 76,00 hos Unibet. 50 kroner blir til kr 3800,00. Begrunnelse: kroaten Sime Vrsaljko mister semifinalen og svekker dermed forsvaret. Spissene til England avgjør!


Dere blir lurt trill rundt...
Kornboy Postet 11.07.2018 08:21 Regnskap
...til å tro at disse komboene hos Unibet er et bra tilbud. Sannheten er at det er røveri fra Unibet sin side på høylys dag. Over 2,5 mål alene gir 2,60 i odds på denne kampen, ganger vi sammen alle spillene totalt ville oddsen vært på 7,13. Det kan være at slike kombinasjoner av og til gir en brukanes odds, men som oftest ikke.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
manglende forståelse
argonauten Postet 11.07.2018 16:25 Regnskap

Du påstår altså at komboen er det samme som 3 separate hendelser multiplisert, vel da forstår du ikke begrepet korrelasjon og hvordan det påvirker sannsynligheter og odds. Komboen er et spill på hendelser som er knyttet sammen i større eller mindre grad, dvs. at hvis ett utfall inntreffer så øker sannsynligheten for at et annet inntreffer osv. Hvorfor tror du live-oddsen på et lag synker hver gang de får hjørnespark eller frispark i rød sone? Det er fordi det er en korrelasjon mellom faste situasjoner og antall mål i kampen. Bookier tilltater som hovedregel ikke korrelerte spill, annet enn i versjoner som dette. Hvorvidt dette er et bra spill eller ikke, har jeg derimot ingen formening om, men å kalle det røveri blir alldeles for lettvint.     


Es un sentimiento ... no puedo parar
Re: manglende forståelse
Kornboy Postet 11.07.2018 16:36 Regnskap
Ikke prøv å belær meg, argonauten. Live-eksemplet ditt er elendig da det er et annet type spill. Du har dog rett i at bookmakere vanligvis ikke tilbyr å kombinere 3 alternativer på samme kamp, men det betyr ikke at du skal godta hvilken som helst odds på slike kombinasjoner. 5 i odds på denne kombinasjonen er rett og slett RÆVA. Gå heller til Bookie som lar deg komponere egne kuponger, f. Eks bet365.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
Re: manglende forståelse
Kornboy Postet 11.07.2018 16:48 Regnskap
Selvfølgelig vet jeg at verdien på hvert enkelt spill skal vurderes individuelt, men å ta oddsen på hvert enkelt utfall å gange sammen gir en god pekepinn synes nå jeg. Forøvrig kan du gå inn på bet365 å lage denne kombinasjonen til 7.99 i odds. Bookmakerne gnir seg i hendene og jubler hemningsløst når folk spiller denne type kamper som Unibet kommer med.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
Re: manglende forståelse
Tombo Postet 11.07.2018 18:07 Regnskap
Spillegrensen i konkurransen er 5,00, ikke 7,99.  Semifinalen i går ga 5 kort, 9 hjørnespark og 1 mål. Det blir en "tut og kjør" kamp i kveld. Ovennevnte spill var det beste jeg fant hos Unibet til under 5,00. Alternativt spill som ble vurdert: Det scores på minst en straffe; ca 3 i odds.
Begivenhetene i dagens semifinale blir således:
* sannsyligvis mange mål
* mange hjørnespark
* ofte mange kort i slike avgjørende kamper.
Man må ha trua, lykke til fra Tombo!
PS: Har ikke konto hos Bet365. (må begrense aktivitetsnivået)
Re: manglende forståelse
Kornboy Postet 11.07.2018 18:25 Regnskap
Det med at jeg skrev ræva odds var ikke kritikk til deg tombo, skulle bare påpeke at disse kombinasjonene ikke er noe gull for oss spillere, det kan finnes unntak naturligvis, men som oftest ikke. Se på "Black", kom akkurat med et spill på o/3,5 mål og btts til 5 i odds,  o/3,5 mål alene gir 5,60, og da er ikke Unibet best engang. Dette er ikke kritikk til Black, jeg forstår at han kommer med dette for å ha i konkurransen.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
Re: manglende forståelse
Black Postet 11.07.2018 18:47 Regnskap
Jepp gir 5.0 i odds som er maks odds i konkurransen

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
Re: manglende forståelse
argonauten Postet 12.07.2018 12:33 Regnskap

"Selvfølgelig vet jeg at verdien på hvert enkelt spill skal vurderes individuelt, men å ta oddsen på hvert enkelt utfall å gange sammen gir en god pekepinn synes nå jeg"

 

Du misforstår. Det eneste man kan gi deg rett i er at man alltid skal gå etter den høyeste oddsen tilgjengelig i markedet, men det tror jeg selv nybegynnere finner ut av relativt kjapt. Det er heller slik at bookiene ler hele veien til banken hver gang de har kunder som ikke forstår helt elementære begreper om sannsynlighet og dermed har 0% sjanse til å gå i overskudd over tid. Slike kunder har ikke lov til å bruke begrepet "verdi" fordi de forstår ikke hva det er.  

 

 

 

 


Es un sentimiento ... no puedo parar