Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Travprat

Tilbake til forum
kusker stoler man mest på
haugbet27 Postet 23.02.2018 13:41 Regnskap
Er det noen teorier om hvilken kusk man kan stole på mest i travspill?

Ulf Ohlsson kjører flest løp i svergie, men han taper flest løp også... også kjører dem får forskjellige eiere. eierne er fornøyd uansett premier dem får, så tror ikke dem kjefter på kusken hvordan dem kjører...

I svergie er Goop sikreste å spille på, men da blir det dårlig med penger... Ulf ohlsson er den kusken jeg er usikker på..


I norge er det Magnus T Gundersen som er sikreste å spille på, mens tengsareid og austevoll er usikre spillkort

Jeg synes siden er fantastisk bra, jeg ønsker hele tiden å komme med gode vurderinger til travløp, samtidig vil jeg komme med noen objekter som er spillbare
- Svar på innlegg
er det mulig
Trotterboy Postet 23.02.2018 14:46 Regnskap
Her driter du deg ut så til de grader, og her er du igang igjen. Rett og slett forsøpling av hele travsiden her på oddsnet. Konspirasjonstorier, ljuging om egne spill, Ulf Ohlson taper flest løp i Sverige? Helt utrolig at administrator lar denne brukeren få lov til poste innlegg, Blir helt kvalm av hele opplegget.
- Svar på innlegg
Re: kusker stoler man mest på
Flipper Postet 23.02.2018 15:52 Regnskap
....også kjører dem får forskjellige eiere.

Det er vel naturlig at kuskene kjører for forskjellige eiere, hvis hver eier skulle hatt en kusk hadde det blitt mye rar kusking.

Det er vel kun Kihlström som hadde greid seg noenlunde bra økonomisk med å kuske for kun en eier, stall Roger Walmann (150 stk) eies vel nesten hele bunten av samme eier og benytter førstekusk Kihlström. Your choice!
- Svar på innlegg
Re: kusker stoler man mest på
Orogn Postet 23.02.2018 17:08 Regnskap
Han har for så vidt rett i at Ohlsson taper flest løp. Denne måten å lese statistikk på blir jo brukt hele tiden i politikk enten vi snakker om de rød/grønne eller blå/grønne. Deilig å møte helgen med et smil.
- Svar på innlegg
Re: kusker stoler man mest på
Heinz#4 grilse@gmail.com Postet 25.02.2018 12:22 Regnskap
Er uenig i at Tengsen og Dukk-opp-Gunnar, er mer usikre spillekort fordi disse er ingen dårlige kusker. Alle klarer å se at Magnus er dyktig.

Ble imponert over Kolle på onsdag, for da begynner man å virkelig snakke om dyktighet. Bedre disponering av en mulighet er sjelden kost å se. Spesiellt på Happy Feet. Men, også litt på Clint Classic fra startnr 12, som få hadde tro på at ville nå fram. Men Kolle får den fram til å bli en vinner. Anbefaler deg å se nettopp de to løpene om igjen.


https://www.rikstoto...t:BJ|ORG:NR|o:0

Min e-post: grilse)AT(gmail.com
- Svar på innlegg
Re: kusker stoler man mest på
keg Postet 25.02.2018 13:41 Regnskap
Tengsareid og Austevoll er gode norske kusker, Ohlsson er en meget god svensk kusk :)
- Svar på innlegg
Re: kusker stoler man mest på
Tombo Postet 25.02.2018 16:56 Regnskap
H. bringer til torgs meninger som jeg har overhørt i flere spillemiljø. Jeg blir forbanna når kusken kjører bort bankeren min, blant annet med dødenskjøring i rent overmot. Noen ganger lurer jeg på om man taper med vilje?
Det finnes kusker som jeg alltid spiller imot når de er favoritter, noe som av og til blir katastrofe. 
En raritet i travspillet: Jeg satser på Erik Høitomt når han starter i siste avdeling. Det er ikke metafysikk at han ofte vinner dagens siste løp. Mang en gang har han vært min utgang i systemspillet, ingen bedre kusk i Norge.
- Svar på innlegg