Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V76 Bjerke 21.03
sent Postet 21.03.2018 17:31 Regnskap


 

Strykninger

Løp Produkt/Avdeling Strykninger
1   7 Katie Mae
3 V76-2 2 Bob la Chance* (FR)3 Desperatehousewife (S)8 Spicy Challenger9 Tuileries (DK)
6 V76-5, V5A-2 3 Valcyrie Simoni (DK)

Ingen rapporterte kjøreendringer

 


BANE

 

Skrevet av André Ringelien,  21.03.2018

Troll Solen dagens beste holdepunkt!

Tre klare favoritter i form av Valle Grim, Bulldozer og American Qheque. Vi går imot og satser alt på Troll Solen som vi mener er bankeren med best verdi i forhold til vinnersjanse!

Dagens banker:

V76-7: 2 Troll Solen

Har et helt riktig løp på papiret. Hamre-traveren «sprang for livet» mot Moe Svarten i Martin Austevolls æresløp på Bergen sist og sto på strålende til tredje på 1.25,4. Full distanse passer bedre og motstanden er enklere i kveld. Trolig blir det tidlig tet eller dødens og Magnus Teien Gundersen kan kontrollere løpet til sin fordel fra begge posisjoner. Når ekvipasjen dessuten blir en «liten» favoritt synes vi det er ekstra spennende å lansere Troll Solen som dagens beste holdepunkt!

 

Dagens luringer:

V76-1: 7 Hugo Bäck

Så veldig fin ut i forkant av årsdebuten, men feilet da på vei mot tet i første sving. Gangen etter satt han fast med mye krefter spart bak Il Sokken i V75 på Drammen. Antonsen-traveren er neppe noe dårligere med løp i kroppen og klaffer det bare med posisjonene underveis kan det bli seier i kveld!

 

V76-2: 4 Othello Tilly

Viste flott form bak Pebbe Simoni og Mymanyyouare sist. 7-åringen har et trav som trolig passer bra i monté og når Eggen-traveren får Siv Emilie Løvvold på ryggen, vet vi at sjansene blir ivaretatt på beste måte. Othello Tilly har både form og klasse til å ta seg av dette løpet!

 

V76-3: 6 Bom Simoni

Avsluttet solid til tredje i årsdebuten. Løp i kroppen er neppe noen ulempe. I sin nest siste start slo ekvipasjen enkelt den store favoritten Bulldozer og vi tror på gjentakelse i kveld!

 

V76-5: 7 Nogara

Er svært variabel, men viste fin form da hun galopperte bort en trippelplass i siste sving sist. Anderssen-traveren liker seg på dagens myke underlag og står på ingen måte tilbake for dagens konkurrenter!

 

Baneforholdene har vært ett hett tema den siste uken og værgudene gjør det ikke akkuratt enkelt for banemannskapet å kunne presentere perfekte forhold. Slik det ser ut nå så blir det løp til normal tid med start første løp kl. 18.30, men naturlig nok vil forholdene være noe varierende rundt om på banen. De innerste sporene ser best pr.nå, men dere skal være trygge på at banemannskapet gjør alt de kan for å kunne presentere en best mulig løpsbane!

Baneprogram   http://www.bjerke.no/Bjerke/Baneprogram/2018/BJ_21032018_24%20og%20BJ_22032018_25.pdf

SPILL VÅRE V76 FORSLAG HER

SPILL VÅRE V5 FORSLAG HER

 

Bjerke Travbane 21.03.2018 (V76)

Bane:

Bjerke Travbane     www.bjerke.no

Løpsdag: 21.03.2018
Tips av: Frode Gjesdal
Spilltype: V76
Kommentar:

V76-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Frode Hamre begynner så smått å sende ut stallens stjerner i løp. En av dem det går an å forventninger til i år er 4-åringen American Cheque som årsdebuterer i V76-5. 

 

Dagens banker:

5 AMERICAN CHEQUE (V76-5) kommer ut etter lang pause. Hesten var fjerde i 3-åringseliten på Solvalla under elitloppshelgen i fjor, og Frode Hamre forsikrer at hesten er godt forberedt før årsdebuten. Hesten er god fra start, og da taler mye for at han får overta teten tidlig. Topp sjanse.

 

Dagens outsider: 5 DELICIOUS DREAM (V76-5) travet en rekke sterke løp i vinter uten å få full klaff. Har nå ladet batteriene en periode, og eieren har funnet en oppgave som passer. Sporet er bra, og jeg synes hun skal regnes på direkten.

 

Bjerke Travbane 21.03.2018 (V5A)

Bane: Bjerke Travbane
Løpsdag: 21.03.2018
Tips av: Frode Gjesdal
Spilltype: V5A
Kommentar:

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Jeg tror American Cheque er en vinner på direkten. Vant løp på 1.12-tallet som 3-åring i fjor, og ble matchet i tøffe selskap. Kveldens selskap er ganske billig. 

 

Dagens banker:

5 AMERICAN CHEQUE (V76-5) kommer ut etter lang pause. Hesten var fjerde i 3-åringseliten på Solvalla under elitloppshelgen i fjor, og Frode Hamre forsikrer at hesten er godt forberedt før årsdebuten. Hesten er god fra start, og da taler mye for at han får overta teten tidlig. Topp sjanse.

 

Dagens outsider: 5 LØRDAGSGODT (V5-5) stakk til tet sist, og dro unna i 1.28-fart. Ble rimeligvis sliten på full distanse, men nå dreier det seg om sprint og det er en klar fordel. Hesten er rimelig travsikker. Bør regnes.

 


VG

 

Vurderinger og kupongforslag fra Anders Olsbu

 

1 Bulldozer (V76-3) i sitt livs form og har vunnet lett i sine tre siste løp. Bare han ikke blir sittende fast, skal det være en god sjanse.

Alt fra Bjerke kan du se direkte på trav.vg.no onsdag fra kl. 17.30

 

Assev-traveren har trukket et flott innerspor. Og uten de største startkanonene i første rekke, kan han forhåpentligvis forsvare sporet. Da er det normalt snakk om en vinner.

Hamre-traveren 5 American Cheque (V76-6) som ble fjerde i eliteløpet for 3-åringer, Håkon Wallner Memorial, på Solvalla-søndagen i fjor, gjør en meget spennende årsdebut og er en klar bankerkandidat.

 

Dagens banker:
1 Bulldozer (V76-3) er i toppform og kan valse over konkurrentene, bare han ikke blir sittende fast.

Dagens luring:
2 T.B.'s Trøllgutt (V76-4) har ikke startet på et snaut år. Da avsluttet han best av alle etter å ha angrepet snaue runden igjen og tapte kun for Herr Jao og Villas Cato. Det var første gang ut etter fire måneders pause. I starten før ble han tredje i Arne Lunds minneløp, som ble vunnet av Mjølner Spik. Hesten som har vunnet fire av 14 starter og som har vært på trippelen i ni av dem, kommer nå ut i regi av dyktige Anders Lundstrøm Wolden. Muligens kan det være snakk om en vinner på direkten.


Her er flere V76-luringer:

7 Hugo Bäck (V76-1) ble sittende fast i lederrygg på vinneren Il Sokken i V75 i Drammen sist. Løste veldig bra fra start nest sist, første gang ut etter lang pause, men feilet like etterpå. Kan få en fin posisjon direkte og skal regnes i fremste rekke.

7 A.D. Sleipner (V76-2) har vært suveren i sine to travritt i Bergen og er langt mer travsikker i den grenen. Møter flere gode montéhester, men er meget bra selv. Tvedt-traveren tåler å gjøre jobben selv. Det har han vist flere ganger. Feilfritt og på sitt beste kan han yppe seg mot favoritten.

1 N.Y. Zesty (V76-5) feilet i det hun var i ferd med å få åpning i siste sving sist og så pigg ut da. Gangen før avsluttet bra til tredje bak Promo Kemp etter sen åpning. Killingmo-traveren er nok aller best med ryggløp, men kan også gå i tet. Hun fortjener snart en seier.

2 Lobster's Sam (V76-6) har funnet toppformen og har vunnet tre av sine fire siste starter. Skulle favoritten ha en dårlig dag, står stallkameraten klar til å overta.

8 Horgen Lynet (V76-7) feilet seg bort innledningsvis sist. Gikk gode løp før det. Står sjanseartet til, men er god nok om det løser seg.

 


 

- Svar på innlegg
Re: V76 Bjerke 21.03
sent Postet 21.03.2018 17:33 Regnskap


NETTAVISEN

 

Vurderinger og kupongforslag fra Kurt Rune Leirvåg

 

En ny herlig travuke er vel i gang med kommende lørdags V75-omgang på Sørlandets travpark som det største sportslige og spillemessige høydepunktet. Verd å merke seg ellers, er at det venter trippel jackpot i V64-spillet på Åby torsdag med gedigne 5 129 623 SEK ekstra i sekserpotten og en meget spennende V75 søndag med stor jackpot på Åby og hele 4 475 426 SEK ekstra i sjuerpotten.

Onsdagen byr som vanlig på en herlig utfordrende V76-meny på Bjerke, mens V4-lunsjen i dag den avvikles på Färjestad travbane. Nettavisen har virkelig hatt sving på tipsene de siste dagene og tirsdag ble det nye flotte gevinster.

Da får vi håpe den tipsformen sitter i til kveldens meget spennende V76-omgang på Bjerke. Det er ikke lett å finne en banker i kveld og jeg har grublet frem og tilbake, men endte tilslutt opp med banker i V76-3.

 

Jakter sin fjerde strake
Det handler om 1 Bulldozer og Gunnar Austevoll. Femåringen som trenes av Hedde E. Assev har alltid vist flott kapasitet, men har utviklet seg ytterligere i vinter og kommer til Bjerke i kveld med tre strake seire. Trener Hedda Assev kunne fortelle undertegnede at de har ventet inn kveldens løp (stengt ved 160 000 og Bulldozer står med 156 044 kr i grunnlag) og at det er årsaken til at det er en drøy måned siden forrige start. Hesten er fortsatt fresh og fin ut hjemme i trening og selv om førstesporet bak startbilen er sjanseartet og at hesten kan bli overflydd, lar jeg det stå til og bankerspiller 1 Bulldozer i V76-3.

 

Stallkompisene gjør opp?
Frode Hamre-duoen 2 Lobster's Sam og 5 American Cheque skiller seg litt ut i V76-6/DD-1. Jeg setter førstnevnte først på min rangering. Er blitt ti år nå denne kapasitetstraveren og gjorde et mektig seiersløp på Jarlsberg så sent som sist fredag. Bra startsport i kveld og skal ha en flott vinnersjanse igjen.

Årsdebuterende 5 American Cheque er Frodes valg i løpet. Den fireårige amerikaneren gjorde samtlige fem starter i Sverige i fjor og hevdet seg bra der. Har vært syk en periode i fjor høst, men Frode melder om at hesten er godt forberedt.  Jeg velger å låse V76-6 på disse to.

 

Kveldens V76-omgang avsluttes med et strålende spilleløp og 14 hester til start. Det er mange om beinet,men jeg står på kun to hester på de tre minste V76-forslagene.

2 Troll Solen blir min klare favoritt. Femåringen til stall Hamre var sjanseløs mot en meget opplagt Moe Svarten i Bergen sist, men holdt koken flott til tredje fra dødens. I kveld er det voltestart og spor to, men det skal ikke by på problemer. Jeg synes oppgaven ser svært riktig ut på forhånd og og velger å bankerspille 2 Troll Solen i DD-spillet.

 

Et veldig fint spilleløp venter i V76-5, der jeg markerer for tre hester på det aller minste V76-forslaget og seks hester på de tre største V76-forslagen1 N.Y. Zesty blir min frekke favoritt. Killingmo-hoppa har endt i tårnet (blitt disket for galopp) i tre av sine fem siste starter. Men i kveld er det tetsjanse og holder hoppa seg på beina, er det bra sjanse for at hun kan lede hele veien sammen med Tom Erik Solberg.

 

Seiersmaskinen 2 Bob La Chance tapte regelrett som storfavoritt i sitt siste monteløp på Jarlsberg. Den kvelden ble det omstart og utsettelser og hesten ble veldig stri i løpet. Tilbake på sitt beste er det trolig vinneren av V76-2 og Bob La Chance er et bankeralternativ, men innsatsen sist gjør at jeg garderer.

 


JOKERSYSTEMET

 

Dagens banker:

V76-2: 2 Bob La Chance kom ut etter pause sist og var tynt jobbet ifølge trener. I en omstart tappet han mye krefter etter å ha blitt hissig. Han ble også stri i selve løpet og det var naturlig at han trøtt tilslutt. Har helt sikkert gått mye frem etter den starten og klarer Johanne Ulrica Øveraasen å holde han rolig underveis spør han ingen om seieren her. Vår banker for kvelden.


Dagens objekter:

V76-4:
2 T.B.`S Trøllgutt kommer ut i regi Anders Lundstrøm Wolden og har ikke startet på snart ett år. Treneren er imidlertid veldig fornøyd med hva han viser i trening og distansen har han vist tidligere at han trives på. Mulig han trenger løp i kroppen men vi blir ikke overrasket om han er en vinner på direkten.


V76-7:
13 Wik Emil har mye bedre form enn raden gir inntrykk av. Startet i V75 på Momarken lørdag men måtte gå først i tredjespor fra 700m igjen, men holdt allikevel godkjent til fjerde. Møter enklere motstand her og skulle han få de rette ryggene til det gjenstår 300-400m spurter han voldsomt. Vi anbefaler et tidlig kryss.

 


TOTOPRO

 

V76 Bjerke: Vi syner American Cheque på systemforslaget!

 

American Cheque debuterer i regi Frode Hamre etter et halvt års pause, og blir dagens største favoritt i V76-spillet. Treneren sier formen er på plass og at 4-åringen ikke trenger løp, og det stemmer gjerne for hester fra den stallen. American Cheque er utvilsomt talentfull og har en fin mulighet i kveldens V76-6. Vi bankerspiller på flatbongene, men vi velger å syne 4-åringen på Systemforslaget. Som hovedbanker velger vi i stedet å stå på Valle Grim I V75-1, også det en 4-åring med talent og som holder dokumentert form.   

 

Innleveringsfristen for systemspill til V76 er som vanlig tre små minutter før kl. 19, og det er også V5 med frist kl. 20.02 for systemspill på Bjerke i kveld. Det ligger en bonuspott på 698 575,- ekstra til en eventuell alenevinner i V76-spillet.

BANKERE

V76-1 6-Valle Grim har vist fin-fin utvikling i vinter og står nå med to seirer. Er ikke helt stø på beina, men møter håndterbar motstand fortsatt og skal ha fin mulighet selv fra tillegg. Først og fremst 7-Hugo Bæck i mot. Vi lar det stå til og bankerspiller den spennende 4-åringen.
V76-6

5-American Cheque (US) kommer ut fra Hamre-stallen med bra rapporter, og skal være klare for oppgaven selv uten løp. Trolig feltets mest kapable, og vallaken kan fort få komme foran uten sverdslag. Mulig banker.

 

DAGENS LURING

V76-3

2-Balder Halbak sitter med mye av nøkkelen til løpet. Det varsles at det skal kjøres til slutt, men vi tror fort Stensen forsøker litt fra start. Tapte for 9-C. Brillianto sist, men var bedre nest sist. Skal på om løpet garderes, og er for lite spilt omsdag formiddag.

 

OBJEKTER

V76-1 9-Stian duger en bit den dagen det går i trav hele veien, men det synes ikke så enkelt å få til akkurat nå.
 

4-Ludvig H.M. var betydelig mer enn 20 meter bak 6-Valle Grim da de møttes 12. januar. Har ikke startet siden det, og må ha gått mye fram. Kanskje trippel.

--------------------------------------------------------------------------

V76-2 7-A.D. Sleipner (DK) var knusende overlegen i sin siste montéstart i Bergen, og har vist fortsatt fin form foran sulky. Spilles.
 

5-Tiffany T.G. har vært ok i sine to montéstarter. I alle fall trippelaktuell igjen.

--------------------------------------------------------------------------

V76-3 6-Bom Simoni (DK) var 2. etter pause sist, og har fort gått fram. Står utenfor de tøffeste i mot og må ha litt klaff. Kommer godt ut på TR-rangen og er en garderingshest.
 

5-Bertoni er ingen stor vinner, men formen er fin, og den duger mot de fleste her. Trippelaktuell og mulig drag.

--------------------------------------------------------------------------

V76-4 5-Mine kom ikke enkelt til det i V75 på Drammen sist, men rakk fram til 2. plass. Noen bra i mot her, men bør på.
 

6-Tangen Elvira var meget god etter galopp sist, og har utvilsomt form. Har imidlertid galoppert fire ganger på rad nå, og må få orden på den biten.

--------------------------------------------------------------------------

V76-5 11-In Håleryd (S) er formsterk, men står litt kronglete til. Løser det seg slåss hun helt der framme. Spilles.
 

6-Norva Young ble speedet ned av Going To The Limit sist, men var tilbake i slag etter en beskjeden februar. Aktuell på gardering.

--------------------------------------------------------------------------

V76-6 2-Lobster's Sam har vunnet to strake, holder toppform og skal på om stallkamerat 5-American Cheque ikke bankerspilles.
 

11-Moveslikejagger kommer ut etter pause med bra rapporter, selv om treneren tviler på toppform. Vant i alle fall V75 i årsdebuten 18. mars i fjor foran gode svensker. Er utvilsomt draget i løpet.

--------------------------------------------------------------------------

V76-7 12-Bilbo B.S.* (S) var bra etter pause på Momarken sist, og skal passes litt om det klaffer herfra. Gardering.
 

6-Villas Cato har manglet litt på formen, men kapsitet finnes som kjent. Rapportene er bra. Farlig å utelate.

--------------------------------------------------------------------------

 

 


Bjerke Travbane - 21.03.2018 (3)

V5 Bjerke

Frode Gjesdal

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Jeg tror American Cheque er en vinner på direkten. Vant løp på 1.12-tallet som 3-åring i fjor, og ble matchet i tøffe selskap. Kveldens selskap er ganske billig. 

Les mer

 

V76 Bjerke

Frode Gjesdal

V76-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Frode Hamre begynner så smått å sende ut stallens stjerner i løp. En av hestene som det går an å ha forventninger til i år er 4-åringen American Cheque som årsdebuterer i V76-5. 

Les mer

 

To kalde bankere

Lars Anvar Kolle

V76 Bjerke: Jeg tror på banker i V76-1 og V76-7. Den første er i strålende form og jakter sin tredje strake, mens holdepunktet mitt i V76-7 møter enklere lag enn vanlig.

Les mer

 

TGN.no

 

Kommer seieren nå?

V76-Bjerke: Hugo Bäck har gått flere solide løp, men aldri vunnet løp. Kommer karrierens første seier for 4-åringen i V76-1?

Les mer

 


OBJEKTSERVICE

 

Forhåpentligvis bedre baneforhold på Bjerke ikveld så man unngår problemene vi opplevde forrige onsdag. Nesten 700K i Bonuspotten til den som er alene om syv rette. 

V76 Bjerke 21.marsv/Morten Rustad


Interessant V76-1, med Valle Grim foreløpig på over halve spillet. Hesten har blitt god de siste månedene, men kusken trekker alltid ned - i dette tilfellet blir tallene uforsvarlige. Hugo Bäck ga bort teten i Drammen og satt fast. Møtte flere av de bedre i årgangen iløpet av sine få starter som 3-åring. Er hurtig og kommer til å sitte i en fremskutt posisjon. Se spesielt opp for Øygard Pål, som avsluttet best av alle sist etter diverse posisjons- og trafikkproblemer. Feilet over mål som tredje og mistet en lav 30-tid. I flott utvikling! Stian er fryktelig uryddig, men har kapasitet nok til å være aktuell på 5%. Ludvig HM slo Valle Grim fra likestart i november, men har ikke hatt samme utvikling siden. Langslått av Valle Grim i sin siste start 12/1, men var da litt uheldig og står nå 20m bedre til. Hanse Terna har tidligere vist litt fart, 0,7% i snaueste laget.


Othello Tilly
 har vist form i sulky. Prøver seg for første gang i monte. Topp rytter og overkommelig lag er plussfaktorene. Willgo den med best montemeritter, men 12-åringen har usikker form etter lang pause. Bob La Chance har vunnet mange billige løp under sal, trøblet tidvis med aksjonen. Sviktet sist mot enklere hester. Ingen god favoritt nå heller i et oppgjør som ellers kan være vidåpent. AD Sleipnerhar startet to ganger i grenen, vunnet begge og er stadig i form. Tiffany TG avsluttet bra bak gode hester sist, urutinert rytter.


Bulldozer
 har forbedret seg radikalt i vinter, men nesten 60% blir alt for mye i et jevnt V76-3Bom Simoni avsluttet bra i årsdebuten. Var tidligere kjapp ut, uansett vel så aktuell om det først klaffer. Balder Halbak har levert mange gode løp den siste tiden. Dro frem C Brillianto sist og burde kanskje holdt unna, begge kan slå til her. Flere av de dypeste har faktisk vist fin form i det siste. Bertonigalopperte i andre utvendig i første sving sist, havnet flere lengder etter feltet. Sterkt tilbake. Bra gangen før etter dødens s1100 i et løp Bulldozer greit vant fra tet. Marquis de Boti spurtet fint til annen fra tredje innvendig i samme løp. From a Key vanligvis bra fra start, har opptrådt forbedret i noen løp nå.


TB's Trøllgutt
 med best prestasjoner i V76-4, men formen høyst uviss etter langt fravær. Dukker opp i ny regi nå. Mjølner Zorro blir bedre og bedre og skal ikke undervurderes. Se opp for Tangen Elvira! Viste fart mellom galoppene tredje sist, men var skjev. Fikk aldri helt kjørt for fullt i V75 mot bl.a. Mine gangen etter, og var enorm etter to galopper sist. 

 

 

Les videre      http://www.objektservice.no/?mapping=71&produkt_nr=100911

 


 

 

- Svar på innlegg
Re: V76 Bjerke 21.03
sent Postet 21.03.2018 17:34 Regnskap

 


VG

Avd Markeringer
1 1, 5, 6, 7, 9
2 2, 4, 7
3 1 Bulldozer
4 1, 2, 5, 6, 7, 9, 10
5 1, 5, 7, 8, 9, 11
6 2, 5
7 2, 6, 8

3780 rekker = kr 1 890,001)

NETTAVISEN

Avd Markeringer
1 5, 6, 7
2 2, 4, 5, 6, 7
3 1 Bulldozer
4 1, 2, 5, 6, 7
5 1, 2, 5, 8, 9, 11
6 2, 5
7 2, 8

1800 rekker = kr 900,001)

TOTOPRO

Avd Markeringer
1 6 Valle Grim
2 24567
3 12569
4 12567
5 1578911
6 5 American Cheque (US)
7 2681213

3750 rekker= kr 1 875,001)

 


LA KOLLE

Avd V76 - kr 560,00
1 6 Valle Grim
2 2, 4, 7, 9
3 1, 2, 4, 9
4 1, 2, 5, 6, 9, 10, 11
5 2, 5, 8, 9, 11
6 2, 5
7 2 Troll Solen

 

F GJESDAL

Avd V76 - kr 480,00
1 6, 7
2 1, 2, 4, 6, 7, 10
3 9 C. Brillianto (DK)
4 1, 2, 5, 7, 9
5 1, 5, 8, 9
6 5 American Cheque (US)
7 2, 3, 6, 8

 

BANE
 

1. avd 7, 6, 5, 1
2. avd 4, 2', 7, 6
3. avd 6, 1, 9, 2
4. avd 2, 1, 5
5. avd 8, 9, 7, 5, 11, 2, 1
6. avd 5, 2, 1
7. avd 2 Troll Solen

Pris: 2016 kroner *

 


 

 

 

- Svar på innlegg
Re: V76 Bjerke 21.03
sent Postet 21.03.2018 17:35 Regnskap
Endret
21.03.2018 17:42 sent
21.03.2018 17:42 sent

 


 

 Grøs Gratis Tips: Bjerke: Tipsener fra Grø

 

Travtips - Trav & tips

Idag byr vi på en tipsener

V76-3:  6 Bom Simoni er bra i bunn og grunn. Hesten slet med halsen og ble operert i vinter. 27.des viste den litt av sitt potensial og slo da Bulldozer enkelt. Sist var det ut etter pause og operasjon. Den gang låste Magnus T. Gundersen løpet med Figaro BR, men bak avsluttet Bom Simoni lysende via 12,5/s500m. Denne gang er det Rennesvik opp igjen og hesten skal ha en fin sjanse til flott odds.

https://www.travfakta.no/?mapping=71&produkt_nr=103923

 


TJOMSLAND

 

Bjerkebanen 21.3-2018

Løp 5
Tangen Elvira /Åsbjørn Tengsareid
- Travet rett og slett et spinnvilt løp sist på sørlandet med doble galopper. Gjør hun om den innsatsen og traver feilfritt hele veien, så skal hun regnes som en stor outside,r til tross for flere sterke konkurrenter. 

 


 

 


 

Bjerke Travbane - 21.03.2018 | Even Elvenes

V76 Bjerke: Varmingsrapport tar til kl. 18:00 og oppdateres under kveldens gang. 

- Sjansearte

Bjerke Travbane - 21.03.2018 | Jan Elvestad

V76 Bjerke: Hesten blir trolig klar favoritt i V76-3, men kan startsporet bli en felle?

- Banen blir ok

Bjerke Travbane - 21.03.2018 | Magne Engebretsen

V76 Bjerke: - Vi har noen våte partier på Bjerke i øyeblikket, men vi skal gruse banen. Jeg tror det blir ok forhold i kveld, sier banemester Johan Sund.

V76-analysen

Bjerke Travbane - 21.03.2018 | Jan Elvestad

V76 Bjerke: Espen Haug gir deg sine vurderinger i forkant av onsdagens V76-omgangen på Bjerke. Han mener blant annet at Frode Hamre trener to mulige bankere!

Trønder med trøkk

Bjerke Travbane - 21.03.2018 | Frode Gjesdal

V76/V5 Bjerke: C. Brillianto kommer fra Trøndelag med gode resultater i bagasjen. Tross bakspor tror jeg han runder konkurrentene i V76-3.

Mye ridetrent

Bjerke Travbane - 21.03.2018 | Rolf-Henning Pedersen

V76 Bjerke: 4 Othello Tilly gjør en spennende montédebut i V76-2, men trener Arild Eggen forsikrer spillerne om at 7-åringen ikke er ukjent med å ha rytter.

Grim i topp trim

Bjerke Travbane - 21.03.2018 | Magne Engebretsen

V76 Bjerke: 2 Valle Grim i 2. løp/V76-1 har imponert stort to ganger på rad og har en ny ypperlig mulighet. - Jeg har god tro på seier igjen, sier formkusk Trond Lindbak.

- God nok direkte

Bjerke Travbane - 21.03.2018 | Rolf-Henning Pedersen

V76 Bjerke: Det sier trener og kusk Frode Hamre om den spennende nykommeren han sender ut i årsdebut i V76-6, og hvor han vraker sin annen stallhest som har tre seire på fire siste løp.

Greier lang distanse

Bjerke Travbane - 21.03.2018 | Even Elvenes

V76 Bjerke: Anders Lundstrøm Wolden starter to hester i onsdagens V76, og har ett og annet å fortelle om 2 T.B.s Trøllgutt i den fjerde avdelingen.

V5 Bjerke

Bjerke Travbane - 21.03.2018 | Frode Gjesdal

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Jeg tror American Cheque er en vinner på direkten. Vant løp på 1.12-tallet som 3-åring i fjor, og ble matchet i tøffe selskap. Kveldens selskap er ganske billig. 

V76 Bjerke

Bjerke Travbane - 21.03.2018 | Frode Gjesdal

V76-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Frode Hamre begynner så smått å sende ut stallens stjerner i løp. En av hestene som det går an å ha forventninger til i år er 4-åringen American Cheque som årsdebuterer i V76-5. 

To kalde bankere

Bjerke Travbane - 21.03.2018 | Lars Anvar Kolle

V76 Bjerke: Jeg tror på banker i V76-1 og V76-7. Den første er i strålende form og jakter sin tredje strake, mens holdepunktet mitt i V76-7 møter enklere lag enn vanlig.

 


 

 

 

 

- Svar på innlegg