Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
V76 Bjerke 20.06
sent Postet 20.06.2018 15:22 Regnskap

Strykninger

Løp Produkt/Avdeling Strykninger
1   8 Hillary B.R.
2 V76-1 1 C.C. Lucky Star
3 V76-2 5 Rocket Man12 Millglow
4 V76-3 5 Ronato (US)11 Thai Bakery
5 V76-4, V5A-1 11 Smedpål12 Mailund Jerva
7 V76-6, V5A-3, DD-1 8 Jacobine Y.
9 V5A-5 8 H.M. Norne Rose

Rapporterte kjøreendringer

Løp Hest Opprinnelig kusk Ny kusk
6 2 Jillborka Per Oleg Midtfjeld Tom Erik Solberg

 

V76-analysen med Stian Hallenstvedt - 20.06.18    https://www.youtube.com/watch?v=tRl22m45B4M

 


BANE

 

Vi avslutter med to bankere!

Skrevet av André Ringelien,  20.06.2018

Onsdagens V76 omgang har flere klare forhåndsfavoritter. Rocket Man, American Cheque, T.B.'s Trøllgutt, Tortuga Bi og Troll Solen blir alle mye betrodd. Spørsmålet er som vanlig. Hvem av favorittene vinner? Vi tror mest på de to sistnevnte og avslutter V76 spillet med to bankere!

 

Dagens bankere:
V76-6: 3 Tortuga Bi 
Har imponert i samtlige starter i Norge. Sist var hun knallhardt ute under OGP-helgen og ble sittende fast med med krefter spart i rygg på vinneren. Denne gang står Kolnes-traveren i et spor som tilsier at hun ikke blir sittende fast. Det lukter tidlig tet og da forventer vi oss at hun drar unna i et tøft tempo og leder til mål er passert!

V76-7: 5 Troll Solen
Har hatt en strålende 5-års sesong og gjør solide løp hver eneste gang. Meget god til seier tredje sist. God også gangen etter og gikk trolig glipp av seieren da han ble hindret av Myhreng Jerker i utgangen av siste sving. Var også uheldig i stayerløpet under OGP-helgen, men avsluttet strålende og viste at formen fortsatt var på topp. Fra et brukbart spor bak bilen kan det bli tidlig tet, eller et fint ryggløp i annetspor. Hamre-traveren matcher disse konkurrentene alle dager i uka og unngår ekvipasjen for mange hindringer på veien, bør dette dreie seg om en solid vinnermulighet!

 

Dagens luringer:
V76-1: 9 Cosmic Carpenter
Har fortsatt tilgode å vinne løp, men en seier er rett rundt hjørnet. Den storvokste 4-åringen har trengt litt tid på å få fart nok i kroppen, men har vist at han er kraftig på gang uten helt å ha fått klaff i det siste. Prestasjonene har vært sterke og motstanden skremmer på ingen måte. Klaffer det bare litt med posisjonene fra bakspor og om ekvipasjen kan få litt drahjelp nedover siste bortre, tror vi at karrierens første seier kommer i kveld!

V76-2: 9 Nu Love S.S.
Har fått to løp i kroppen og er skikkelig på gang. Her kan det bli tempo til å begynne med og det er ingen ulempe å ha rolige Bjørn Duestad i sulkyen i slike amatør/rekruttløp. Bandit A.P. og Rocket Man er gode konkurrenter, men om de kjører litt mot hverandre, kan Nu Love S.S. bli tung å stå imot til slutt!

V76-5: 3 Rem Odin
Vinner ikke så ofte, men han har vist form og har rette forutsetninger i kveld. Sprint og et bra spor bør gi en sparsom reise og da blir vi ikke overrasket om Rem Odin og Gunnar Austevoll dukker opp kort før mål!

 

SPILL VÅRE V76 FORSLAG HER

SPILL VÅRE V5 FORSLAG HER 

Programtips

LØP:01  Sjansevurdering: 8 - 6 - 2 Outs: 1

LØP:02  Sjansevurdering: 4 - 7 - 9 Outs: 5        V76-1

LØP:03  Sjansevurdering: 5 - 2 - 4 Outs: 9

LØP:04  Sjansevurdering: 3 - 1 - 7 Outs: 9

LØP:05  Sjansevurdering: 6 - 5 - 8 Outs: 11   V76-4 /V5-1-

LØP:06  Sjansevurdering: 12 - 4 - 3 Outs: 1

LØP:07  Sjansevurdering: 3 - 1 - 12 Outs: 10

LØP:08  Sjansevurdering: 5 - 3 - 7 Outs: 9     V76-7

LØP:09  Sjansevurdering: 3 - 11 - 9 Outs: 10   V5-5

 

 

Startliste    http://www.trav24.no/Nyhetsarkiv/Startliste-Bjerke-onsdag-20.juni

 


VG

 

Vurderinger og kupongforslag fra Anders Olsbu

 

Det er bare å velge og vrake i bankerkandidater til V76-omgangen på Bjerke Travbane i kveld. En av dem er helt sikker.

Alt fra Bjerke kan du se direkte på trav.vg.no onsdag fra kl. 17.30.

 

3 Tortuga Bi (V76-6) satt nemlig fast med alt igjen som toer i knallhardt V75-lag sist og fikk seiersrekken brutt. Imponerte med fire strake seirer på norsk jord før det. Uten uhell vinner Kolnes-traveren igjen.

5 Rocket Man (V76-2) står også ugardert, mens begge Hamre-traverne 3 American Cheque (V76-3) og 5 Troll Solen (V76-7) har gode vinnersjanser feilfritt.

Dagens banker:
Tortuga Bi (V76-6) satt fast som helpigg sist og hadde vært en klink vinner med åpning.

 

Dagens luring:
9 Cosmic Carpenter (V76-1) nærmer seg karrierens første seier. Han har vist klar fremgang i det siste og har i sine to siste starter kun tapt for Katie Mae. Sist travet han siste 1300 m i dødens. Står til for et fint smygløp og med litt kjøring i front, stiger sjansene.

Her er flere V76-luringer:

9 Speedmeister (V76-3) var med på en tøff åpning før han slapp føringen etter 750 m. Denne gang får han lifte med i rygger med en gang. Da kan han ha en giftig speed å by på om han viser seg fra sin beste side.

3 Jarand (V76-4) var meget god i et par løp på slutten av fjoråret. Vant blant Nils A. Skjolds æresløp i V75 etter et perfekt løp. Med samme innsats er han langt i fra ufarlig, men formen er noe usikker nå.

5 Homme Hera (V76-5) er ikke til å stole på, men har fart nok til å vinne, om hun viser seg fra sin beste side. Men galoppen ligger på lur. Sist ble hun sliten etter en tung reise, men gikk ny rekord.

9 Lille Jim (V76-7) var fremme i dødens etter 600 m fra dobbelt tillegg sist. Overtok drøye runden igjen, men kunne ikke stå i mot Kjempen til slutt. Sistnevnte er 20 m dårligere ute nå. Lille Jim står til for et fint løp og kan kjempe i toppen igjen.

 


NETTAVISEN

 

Vurderinger og kupongforslag fra Petter Kristiansen

 

Onsdagen byr som vanlig på galopp til lunsj og V76 til kvelds. denne onsdagen er det Jägersro galoppbane i Malmö som er vertskap for galoppen og etter store galoppkjøringer både på Jägersro sist torsdag og på Bro Park mandag, er det kun V4 som står på plakaten onsdag. Etter at Jarlsberg var gjestearrangør av V76-løpene forrige onsdag, er Bjerke tilbake som V76-bane onsdag.

Hovedstadsbanen Bjerke presenterer en herlig meny denne onsdagen. Flotte hester kommer ut på løpene bånd, og det finnes flere bankeralternativer. Undertegnede har funnet to bankere.

 

Dagens sikreste vinner
3 Tortuga Bi
i V76-6 blir dagens beste banker for meg. Varenne-datteren har ikke gjort noe som helst feil i de fem starten hun har gjort på norsk jord. Det hele begynte med en dønn overlegen seier i Bergen. Gangen etter bare blåste hun konkurrentene på Biri, og vant med et tonn av krefter spart. På Momarken nest sist var 6 Delicious Dream, og sistnevnte er en ganske god hest. Tortuga Bi vant på 1.12,0. Like overlegen var hoppa på Leangen nest sist. Hun har vist seg mye bedre enn hestene hun møter i dette grunnlaget. Nå sist på Bjerke under OGP-helgen var det generalprøve for Tortuga Bi. Det var masse snakk om hvor god hun var før dette løpet. Vi fikk virkelig svar på det. Kolnes-hoppa ble sittende bom fast i ryggen på vinneren, og så ekstremt fin ut. Hun hadde alt spart, og med åpning i den siste svingen hadde 6-åringen vunnet løpet med to-tre lengder. Undertegnede tror denne hoppa er så god at hun vinner dette løpet selv fra dødens. Jeg har blitt mektig imponert over Tortuga Bi, og mener det er snakk om en klink vinner. Bankerspilles i alle spillformer.

 

Gaveløp foran seg
3 American Cheque
i V76-3 har en meget god vinnersjanse. Vallaken til Frode Hamre har nå galoppert i to av de siste tre løpene. Begge disse gangene har hesten stått i bakspor bak bilen. Han har åpnet meget fint fra første rekke, og virker egentlig langt i fra noe usikker hest. Conway Hall-sønnen imponerte stort på Bjerke fjerde sist, da han knuste alt av motstand fra dødens. 4-åringen så enorm ut den dagen. Går American Cheque i trav, noe jeg tror, så sliter jeg med å se hvem som skal slå Hamre-traveren i dette løpet. Mye av grunnen til at jeg til slutt falt på American Cheque som en banker er at den kommer fra Hamre-stallen. Hvor ofte ser vi en Hamre-traver skuffet eller galoppere seg bort flere ganger på rad? Svært sjeldent. Og det er på grunn av at de er meget dyktige i jobben sin. Jeg tror 3 American Cheque sitter tidlig i tet, og da er vinnermulighetene svært gode. Dagens nest beste banker for dagen.

 

7 Goodman B.R blir mitt klare uttak i V76-1. Undertegnede likte hesten ved seieren på Jarlsberg i fjor. Jeg trodde derfor at vi skulle få høre mye om denne i år. Det tok hele seks måneder før hesten kom til start, men hvilken årsdebut vi fikk se. Når hester årsdebuterer på måten som denne gjorde sist, må vi være på vakt. Han så smellfin ut for dagen. Han fikk overta tet tidlig, men slapp fra seg teten igjen. Den første 500 meteren ble passert på raske 10.7. Selv om det ble dempet mye etter dette, var det svært imponerende av Jessen sin traver å spurte inn til seier. Jeg tror dette dreier seg om feltets beste hest på ren kapasitet. Han er trolig enda bedre i dag, og da er vinnersjanse gode. Finfint objekt dette.


2 Bandit A.P
er i mine øyne ikke mye svakere enn favoritten i V76-2. Vallaken som blir trent av Lars Raaum har høy kapasitet, og står med seks tvillingplasseringer på de siste seks feilfrie løpene. Vallaken imponerte meg stort på Klosterskogen tredje sist. Ble da bakket ned helt sist, men allikevel var 5-åringen nære seieren. Han gikk nærmest gjennom lydmuren ned oppløpet, og inntryket var alldeles nydelig. Nest sist mistenker jeg at Kvikstad, som kusket hesten, var litt for sikker på å slå lenge ledende The Dark Knight. Derfor ble det målfototap, men innsatsen til Bandit var uansett strålende. Sist på Biri ble det tidlig tet. Seieren var aldri i fare, og det var massevis av krefter spart. Formen virker til å være strålende for tiden, og jeg liker veldig godt at Thomas Mjøen kusker hesten. Sistnevnte er svært dyktig. Disse to kommer trolig til å fungere meget godt sammen, og fra tet er vinnersjansen til Bandit A.P gode.

 


JOKERSYSTEMET

 

Dagens banker:

V76-6: Kveldens sikreste vinner er uten tvil 3 Tortuga Bi fra stall Kolnes. Sist ble hoppa sittende stengt i lederryggen med masse krefter spart i hardt selskap. Møter mye enklere lag i kveld og uten uhell taper hun ikke dette. 

Dagens objekter:

V76-2: 9 Nu Love S.S. syns vi skal krysses tidlig i dette oppgjøret. Gjorde et bra løp i hardt lag på Forus sist og satt rekord på 1.15.4/2100m med to små galopper underveis. Har Marius Høitomt fått gjort noen justeringer så han går feilfritt i kveld kan det bli seier. 

V76-4: 7 Brenne Balder viste seg forbedret sist og avsluttet veldig bra etter sen åpning. Går han feilfritt her er han mer enn god nok til å kjempe om seieren. Skal tidlig med i et åpent løp.

 


 

 

- Svar på innlegg
Re: V76 Bjerke 20.06
sent Postet 20.06.2018 15:25 Regnskap

 


TOTOPRO

 

Tortuga Bi vinner på Bjerke?

Tortuga Bi vant de fire første startene her til lands i overlegen stil. Sist ble hun overfløyet og satt bom fast med vinnerkrefter over sprint her på Bjerke. Nå er sporet bra og motstanden ganske så riktig. Vi blir overrasket om hoppa ikke bokfører en ny seier på Bjerke i kveld.

BANKERE

V76-6 3-Tortuga Bi (IT) satt bom fast til 2. plass med vinnerkrefter i tøft lag sist, etter å ha vunnet fire strake her tl lands. Står fint til og har en meget god mulighet igjen. God banker.
V76-3 3-American Cheque (US) imponerte da han ble 4. i Sølvdivisjonsfinalen nest sist, etter real startgalopp. Ikke på topp på Solvalla sist, og er behandlet. Fin sjanse feilfritt. Mulig banker.

DAGENS LURING

V76-1

9-Cosmic Carpenter har vært på trippel uten å vinne i de fire siste, sist fra dødens. Går til mål, der framme igjen. God nok til å vinne, bør på.

 

OBJEKTER

V76-1 10-Camusso galopperte i tøft lag sist, etter å ha vært positiv til to trippelplasseringer. En av mange garderingshester.
 

2-L.A.'s Hell Boy ble sliten fra dødens sist. Viste noen fine avslutninger etter penere løp i fjor, og kan kanskje overraske fra fint spor.

----------------------------------------------------------------------------

V76-2 9-Nu Love S.S. var bra i kulissene mellom galoppene i tøft 4-åringsløp sist. På ved gardering.
 

4-Hazil Boko (S) tegnet bra siste halvår av fjoråret, men bare galopp i år. Kommer ut som nybleven vallak nå.

----------------------------------------------------------------------------

V76-3 1-Moveslikejagger forsøker å forsvare sporet, men det er langt fra sikkert at det går. Uansett minst trippelaktuell.
 

11-Thai Bakery galopperte i de to siste startene, og har fått et par måender uten løp. Bra rapporter, men dårlig spor. Trippelaktuell.

----------------------------------------------------------------------------

V76-4 4-Sølv Gutt var tilbake som vinner sist, etter et drøyt halvår i galoppens tegn. Ikke utenkelig fra strek her om det går i trav.
 

3-Jarand sjokkvant i V75 i Bergen i fjor høst, men har ikke fulgt opp. Kan være et drag på en god dag.

----------------------------------------------------------------------------

V76-5 3-Rem Odin* viste form i de to siste startene, og kommer ut som behandlet nå. Pass litt opp.
 

9-Mintor travet 24.9 uten å fungere optimalt sist, og det duger langt her. I alle fall trippelaktuell.

----------------------------------------------------------------------------

V76-6 12-Royal Baby avsluttet fint til trippel etter galopp sist. Dumt spor nå, men trippelaktuell og også med ved garderin
 

5-May Lane leverer stadig fine innsatser og er igjen aktuell for trippelspillerne.

----------------------------------------------------------------------------

V76-7 7-Gandolf kommer ut etter lang pause med bra rapporter. Har kapasiteten til å være med her, men trenger ventelig løp. Likevel litt skummel å utelate.
 

8-Wik Emil var ikke på topp sist, men bra til 3. plass bak favoritten her nest sist. Står 20 meter bedre inne kontra ham nå. Sporet trekker med, men aktuell på litt gardering

----------------------------------------------------------------------------

 


V76 Bjerke

Frode Gjesdal

V76-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Det er tre-fire store favoritter på farten. Jeg tror mest på American Cheque og Tortuga Bi. 

Les mer

 

To ganger junior

Lars Anvar Kolle

V76 Bjerke: Jeg tror Magnus Teien Gundersen går en meget innbringende onsdag i møte. Han kusker begge mine holdepunkter i V75 og skal kuske gode hester.

Les mer

 


TGN.no

 

Flere strykninger

Geir Vegard Gundersen og Olav Mikkelborg har strøket sine hester til kveldens bjerkekjøring.

 


Grøs Gratis Tips: Bjerke: Tipsener fra Grø

 

V76-4: Vi føler det er dags for 6 TBs Trøllgutt nå etter flere solide løp. Sist på Biri ga hesten et enormt inntrykk. Etter galopp fra start, så tapte han nok ned mot 20m. opphentingen var strålende via 24,9/s1000m og selv om han ikke kunne slå en opplagt Battimo, så var det råsterke saker. Farten i målgangen var helt rå og finner han ikke på noe tull i kveld, så vinner han et slikt løp. Det er dog galoppfare og hesten har ikke vunnet på lang tid nå.

 https://www.travfakta.no/?mapping=71&produkt_nr=104638

 


 

 

 

- Svar på innlegg
Re: V76 Bjerke 20.06
sent Postet 20.06.2018 15:26 Regnskap

 

 


VG

Avd Markeringer
1 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 12
2 5 Rocket Man
3 1, 3, 9
4 3, 4, 6, 7, 8
5 1, 4, 5, 6, 12
6 3 Tortuga Bi (IT)
7 1, 3, 4, 5, 9

3750 rekker= kr 1 875,001)

 

NETTAVISEN

Avd Markeringer
1 2, 3, 4, 6, 7, 9
2 2, 4, 5, 9
3 3 American Cheque (US)
4 3, 4, 6, 7, 8
5 1, 3, 4, 12
6 3 Tortuga Bi (IT)
7 3, 5, 7, 9

1920 rekker  = kr 960,001)

TOTOPRO

Avd Markeringer
1 23456789101112
2 129
3 3 American Cheque (US)
4 3456789
5 1412
6 3 Tortuga Bi (IT)
7 345789

4158 rekker = kr 2 079,001

 


LA KOLLE

Avd V76 - kr 432,00
1 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
2 2, 5
3 1, 3, 6, 7, 9, 11
4 6, 8
5 3, 4, 5
6 3 Tortuga Bi (IT)
7 5 Troll Solen

 

FRODE GJESDAL

Avd V76 - kr 450,00
1 4, 6
2 2, 5, 9
3 3 American Cheque (US)
4 3, 4, 5, 6, 8, 9
5 1, 3, 4, 5, 12
6 3 Tortuga Bi (IT)
7 3, 4, 5, 9, 10

 

BANE

 

1. avd 9,6,4,7,3,2,5,10,12,11,8,1
2. avd 9,5,2
3. avd 3,9,1
4. avd 6,7,5,3,4,13
5. avd 4,3,1,12
6. avd 3 Tortuga Bi (IT)
7. avd 5 Troll Solen

Pris: 1296 kroner *

 

 


 

 


TJOMSLAND

 

Bjerkebanen 20.6-2018

Løp 8
Sjø Kongen /Åsbjørn Tengsareid
- Travet et bra løp på Jarlsberg. Slipper tillegg nå og har nok fordel av likestart. Møter riktig motstand bortsett fra Troll Solen og er tidlig aktuell bak den. 

 


https://www.rikstoto.no/Hjem/Samleside/

 

 

 

- Svar på innlegg