Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Casino Winner|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Rizk|Unibet
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Bookmaker

Tilbake til forum
Coolbet
oddiv Postet 02.04.2019 22:24 Regnskap
Veldig god service og hjelp naar jeg skulle ta  ut  penger idag
Og norsk service
- Svar på innlegg
Re: Coolbet
Sharner Postet 16.07.2019 23:44 Regnskap
Hei

Synes de er som alle andre møkkaselskaper.  Ingen spørsmål på innskudd whats so ever! Men skulle du være heldig å vinne litt, ja da må man selvsagt verifisere kontoen i alle bauer og kanter. Gjemmer seg bak "regler".  Har aldri opplevd noen bookier som vil verifisere ett innskudd. Men veldig ofte uttak. Er jo selvsagt kun fordi at de ønsker at ting blir stress og vanskelig slik at man heller skal spille mer.  Og da gidder jeg rett og slett ikke bruke de mer.  Hvorfor skal jeg sende pass/førerkort, bilde av en jævla strømregning samt bank og IBAN når utbetalingen går til akkurat samme konto som de har fått penger fra. Tungvint, tull og tøys 
- Svar på innlegg
Re: Coolbet
Andrew Murray Postet 23.07.2019 01:47 Regnskap
Precis Sharner! Det är precis så det är. När man sätter in ska dom inte ha originalkopior då också isånnafall? Det är äckligt. Spelbolag behandlar spelare som boskap och HELT utan någon som helst respekt.

Forza Ibra
- Svar på innlegg
Re: Coolbet
aaa Postet 23.07.2019 15:23 Regnskap
Utmerket service hos Coolbet. Helt normalt det de gjør. Sharner og Murray er kanskje litt ferske?? eller har dere over 15 års fartstid hos bookmakere? Tror vel alle bookies bruker KYC
- Svar på innlegg
Re: Coolbet
Sharner Postet 23.07.2019 18:48 Regnskap
Hei


Nei, langt fra ny. Drevet med gambling i 25-30 år. Men det at man har vært lenge i "gamet" betyr vel ikke at man ikke kan stille plausible spørsmål.  Man kan godta som du gjør: "Helt normalt at de gjør det", eller man kan stille ett rettferdig spørmål om hvorfor.  Så da spør jeg igjen. Hvorfor verifiserer de aldri kontoen på innskudd? Jeg kan jo være frastjålet kortet? Hvorfor må jeg ikke bevise at jeg er jeg, med sertifikat, strømregning (som ikke er eldre enn 3 måneder med min adresse, samt printscreene innsiden av (altså når jeg er inne på min konto i banken). Hvorfor gjelder det kun uttak??  Har til dags dato aldri fått noe godt svar på dette. Og det gjelder selvsagt ikke bare Coolbet. Som sagt man kan finne seg i alt og si sånn er det. Eller man kan stille kritisk spørsmål til hvorfor det bare gjelder uttak.  Man trenger ikke finne seg i alt...


Personlig kunne jeg tenkt meg at Norske myndigheter slapp til noen aktører som kan konkurrere med NT, men da må de selvsagt som NT gi noe tilbake til samfunnet, samt likestille vinnende kunder og tapende kunder. Jeg blir ordentlig dårlig av bookier som gråter for sin syke mor for at de ikke får lov å komme inn på markedet. Men som lynkjapt limiterer vinnende kunder. Tenk hvilket ramaskrik det hadde vært om NT ikke lot en vinnende kunde sette 5K på ett spill.  Utenlanske bookier må tåle at noen kan slå de iblandt i enkelte serier uten å limitere. Slik det er nå blir bookier omtrent som narkolangere. De kan oppføre seg akkurat som de vil og forskjellbehandle, (tapende kunder blir overøst med bonuser og liknende for å holde dem varm, mens vinnende kunder opplever problemer) men hadde de blitt regulert inn så måtte de også behandlet alle likt.


Nå ble dette innlegget ett sukk mot bransjen som helhet og ikke Coolbet, bare så det er sagt.


Med hilsen Sharner (som mener vi ikke skal godta alt)
- Svar på innlegg
Re: Coolbet
thai me up Postet 24.07.2019 10:26 Regnskap
ja, sånn er det....

Bransjen er (trolig) like useriøs nå som dengang jeg var en del av den midt på 2000-tallet (og de fleste husker sikkert Baasland-saken). Jeg hadde en kommentar i Nettavisen den gang som sikkert kan leses igjen da den er ganske aktuell den dag i dag vil jeg tro.

Eieren av Coolbet (Jan Svendsen) er den samme som dengang drev Nordicbet og vi hadde en del diskusjoner her inne på Oddsnet. Han prøvde å forsvare limittering av kunder, men hvordan skal man egentlig kunne forsvare slik forskjellsbehandling.

Enten tilbyr man odds (med en oppgitt maxgrense for ALLE kunder) eller så dropper man å ha det.


https://www.nettavisen.no/sport/en-pill-ratten-bransje/2234716.html

- Svar på innlegg
Re: Coolbet
Per Magnus Bing [email protected] Postet 28.07.2019 00:35 Regnskap
Endret
28.07.2019 00:35 Per Magnus Bing
28.07.2019 00:36 Per Magnus Bing

Hei Pål,


Jan Svendsen er et navn synonymt med åpenhet i en bransje hvor dørene ikke bare er lukket, men boltret.  Det er derfor naturlig at du retter skytset mot han, men samtidig så blir det å henge ut en person når dette handler om hvordan  spillbransjen driver på i hele verdensmarkedet.


Staten tviholder på et monopol de vet ikke kan stå seg. De bruker nyord som "enerettsmodellen", men la oss kalle en spade for en spade. Et monopol er et monopol uansett hva man velger å kalle det.  I et regulert marked kan man sette slike regler som feks en limit til alle. Nå skal det sies at det hverken har skjedd sålangt i Europa eller i USA i regulerte marked, men her vil det garantert komme rettssaker etterhvert. Noe iallefall jeg personlig støtter og håper går i orden for spillerne.


Jeg noterer iallefall at hverken politikere eller spillebransjen har iverksatt prosessen for å innføre dette i noen regulerte marked enda. Jan Svendsen er derfor i samme båt som hundretusenvis av politikere, styreeiere, igaming-ledere og jurister over hele verden.Norsk Tipping har et spilldrivende lojalitetspogram de kaller for grasrotandelen. Samtidig som Norge er et av verdens mest utviklede land og lager noe av verdens beste systemer innenfor både microchips og oljeindustri så klarer ikke Norsk Tipping å slashe odds, som eneste bookmaker i verden. De har en rekke personer med bakgrunn fra bransjen som kjenner til konseptet med å senke odds i takt med markedet, men de gjør det ikke. De er nemlig mer tjent med å ikke gjøre det, utrolig nok.

Grasrotandelen er på en måte en salgsskatt per spill hos Norsk Tipping. Dette blir i praksis et lojalitetssystem og Norsk Tipping tåler å tape litt på dette, da de vet at de holder oppe lojaliteten rundtomkring i landet hvor mange klubber får store midler via grasrotandelen. Dette gir igjen grobunn for mersalg og holder folk lojale til brandet Norsk Tipping. Et brand som tjener en svært liten del av pengene sine på oddsstipping.


En ganske så genial strategi, men selvsagt i klar kontrast til at man er en aktør som  i teorien skal drive ansvarlig.  Norsk Tippings og Rikstotos oppgave er ikke å drive virksomhet som øker spillinteressen i Norge. Iallefall ikke om de har forhåpninger om at monopolet skal være en varig løsning...¨


Når man ser i avisen så er det pushing av Norsk Tipping og Rikstotos produkter overalt. De store avisene skriver oddstips hver dag og tjener kommisjon på omsetningen de driver inn. At man som avis som får pressestøtte for å drive med opplsyning av folket får lov til å pushe lave odds når det finnes alternativer er selvsagt ikke noe som vil holde i retten når den dagen kommer.

Du kjenner jo selv godt til eksperten-konseptet hos Rikstoto som du selv er en del av. Her lirer såkalte "eksperter" av seg tips i et marked med flytende odds og tjener prosenter av kupongene de selger. Jeg håper ikke det er sammenheng med at du tjener penger på dagens monopol og din kritikk av spillebransjen. Det er et forstyrrende element i enhver debatt om man argumenterer ut fra egeninteresser.


Når det kommer til limits på enkeltspillere så må du forstå at markedet er helt annerledes nå enn tidligere. Det er masse software og dataprogrammer der ute og syndikatene har blitt proffe. Faktisk så selger de tjenesten til folk i tillegg til at de har en rekke kontoer de spiller på selv fra forskjellige IP-er. Disse syndikatene er gjerne styrt av noen få bakmenn og det skrikes høyt når bransjen ser seg nødt til å limitere disse spillerne.


Coolbet betaler ut drøye 96% på alle spill til brukerne i snitt, og det er skyhøye tall. Langt over Norsk Tipping og resten av bransjen.  Coolbet har ikke noe problem med å spille mot en og en kunde, men problemet er når disse kommer i flokk på de samme spillene. Spillere som spiller egne uttak har selvsagt mulighetene til å slå Coolbet og når de gjør det så prøver Coolbet å finne ut hva man gjør feil. Men slike kunder er gull verdt i risk managment og skal selvsagt ikke ned i limits. De er tvertimot noen av de mest verdifulle "ansatte" Coolbet har, fordi de hjelper til med å finne ut hva som er riktig odds på kampene.cMatbutikker pleier å krige litt til jul og påske på prisen på ribbe og surkål. De pleier da å ha en plakat hvor det står feks max 3 stykker per husholdning. Konseptet er det samme.


For ordens skyld så vil jeg nevne at jeg har vært en del av flere gamblingoperasjoner og også har konsulent oppdrag for Coolbet. Samtidig har jeg også drevet på med pengespill siden jeg var 8 år og i 1996 var det faktisk min interesse for trav som fikk Rikstoto til å heve aldersgrensen til 18 år. Jeg er selv et godt eksempel på hva som skjer med borgerne når staten driver aggresiv spillpushing. Jeg har derfor stor respekt og medfølelse for de folka som har endt i gjørma pga pengespill og håper at man snart kan ta til fornuften å få dette markedet regulert.


Det er på tide at hykleriet tar en ende nå.

Bing


WINNER WINNER CHICKEN DINNER!!!!!!!!!!!!
- Svar på innlegg
Re: Coolbet
keg Postet 28.07.2019 13:02 Regnskap
Godt skrevet.Helt enig :)
- Svar på innlegg
Re: Coolbet
Tombo Postet 25.08.2019 03:33 Regnskap
Mye posetivt om Coolbet i denne tråden og "Tips Sport & Spill" følger opp rosen. For andre gang på rad er selskapet kåret til Norges beste bookmaker! Med god margin til henholdsvis Unibet og Bettson.

Coolbet fikk i undersøkelsen topp score i Bruker vennlighet og ved Innskudd/Uttak. Selskapet oppnådde også svært gode resultater på tilbakebetalinsprosenten. Svakest var man på spilleutvalg, men der er mange av selskapene altfor "flinke". Tibudet på spilleobjekter er ofte overoppfylt.

Coolbet vil imidlertid passe godt inn som sponsor hos Oddsnet pga. sitt gode renommé.


- Svar på innlegg
Stopp hykleriet!
Per Magnus Bing [email protected] Postet 19.09.2019 15:05 Regnskap
- Svar på innlegg

Unibet - Hent Bonus! ComeOn - Hent Bonus! NordicBet - Hent Bonus!