Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Travprat

Tilbake til forum
RIP V76
Black Postet 12.07.2018 10:01 Regnskap

Jeg er sikker på at V76 vil være med på å gi Bjerke-onsdagen et skikkelig løft, for dette produktet har jeg tro på, sier Bjerkes direktør Arnlioth Heltberg. Dette sa Arnlioth Heltberg i 2014 ved innføring av V76.

 

Høsten 2018 er det slutt med V76. V76 forsvinner som kjent fra onsdagene og blir erstattet med V75.

 

Hele 16 av 27 V76 omganger i 2018 ble omsettingen under 4 millioner kr. V76, Super-Onsdag, jackpot, jokerpott, superpott, bonuspott, 5% av omsettingen settes av i egen pott , alenebong og ikke mulighet til å spille V7, det var en salig blanding med nye begreper og regler som ble innført. Jeg hadde ikke noe tro på produktet og er mest overrasket over at det fikk leve så lenge.

 

Det skal sies at nedgangen i produktet ikke kun har med produktet å gjøre men også en generell nedgang i spill til norskeløp. I tillegg så er verner ikke Norsk Rikstoto om sine egne produkter men åpner opp for stadig nye spillmuligheter for sine kunder. Effekten er ikke som forventet, da spill til utlandet ikke generer mer spill til Norske baner, men tvert imot dreper spill til Norske baner. Overrasket?

 

I 2012 lå omsettingen på V65 spillet på onsdagene på over 5 millioner i snitt på Bjerke, kan man klare det med V75? Tror det blir vanskelig men det er nok større sjans for det med V75 enn med V76.

 

Skal man øke omsettingen til norske travløp så er det så enkelt at man åpne for spill fra utlandet. Utfordringen er at V spillene i enkelte land er ikke det man har fokus på men spill til hvert enkelt løp. Den store forskjellen mellom (Frankrike og Norge/Sverige) i hvilken spill som har størst omsetting er en utfordring som Norsk Rikstoto må løse.

 

Enorme summer KAN tilføres norske spillpotter om man klarer å finne en løsning på den nøtten.

V76 spillet blir ikke savnet av meg. Skulle aldri ha blitt innført.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: RIP V76
thai me up Postet 12.07.2018 13:48 Regnskap
Den åpenbare fordelen med V76 er at det så godt som alltid blir utbetaling - i år har SAMTLIGE av de 27 omgangene gitt premie også for 6 rette.

På V75 derimot (med 40-20-40 kontra 50-50) har hele 23 av 60 (38%) omganger gått til joker for fem rette.

Slikt tærer på både spillkassen og tålmodigheten til de fleste spillere, men selvsagt bra at femmerpottene på onsdagene etter hva jeg har skjønt skal gå videre til neste ukes 7-pott i stedet for å holdes tilbake i jokerfond.

Uten V7-muligheten synes jeg V76 er klart å foretrekke kontra V75.
- Svar på innlegg
Re: RIP V76
Black Postet 12.07.2018 15:43 Regnskap

 

Nei, V75 spillet er ikke løsning på omsetningssvikten som NR opplever på onsdagene. V76 spillet var helt klart ikke det, kundene har med all tydelighet vist hva de mener om det spillkonseptet.

 

V75 spill er Keiseren nye klær. Det har vært prøvd med alle mulige typer spillformer på onsdagene og kombinasjoner uten at det gir den ønsket effekt. Det har vært V65, V64, V76 og nå snart V75. I tillegg så har man kombinert med V4 og/eller V5 spill.

 

Det at man fortsatt tror at en endring av produktet skal gi over tid en varig økt omsetning på onsdagene er skremmende. Skremmende fordi de samme folka har sittet nå i flere år og prøvd å finne en løsning på omsetningssvikten, men fortsatt tyr til de samme løsningene, vi bytter ut dagens spillform en annen (V76 med V75).

 

Det er kun en løsning på problemet og det er å få flere til å spille på trav. De som ikke spiller på trav i dag flokker ikke til travbanene eller spillelukene fordi spillformen blir endret fra V76 til V75.

 

Utfordringen er ikke først fremst spillformene, men de 8 til 15 hestene som løper et par runder på en travbane en onsdag kveld. Hvordan skal du få folk til å bli interessert i travløp? Det er utfordringen til NR.

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: RIP V76
Heinz#4 grilse@gmail.com Postet 19.07.2018 15:19 Regnskap
V76 i går var også ganske lite spennende. Hvorfor lage oppsettet slik at det blir V5/V4 av det. Kanskje greit for småspilleren, men ikke særlig smart i lengden. V76-1 og V76-7 var jo forventet at 1. valgene skulle vinne disse.

Min e-post: grilse)AT(gmail.com
- Svar på innlegg
Re: RIP V76
tim-dog Postet 21.07.2018 12:27 Regnskap
Tildels enig med mye her. Men for å oppsummere litt så har jeg lyst til å si at dagens spille form for heste spill er betraktelig uoversiktleg . Spill til utenlandske baner har tatt helt av og for mitt vedkomne så ser det ut til grense til hasard spill. Forstår ikke hvorfor jeg skal levere inn et V4 Spill daglig  til en Fransk bane der jeg knapt har sett eller hørt om de hestene. 
Heste spill har jo hele tiden hatt begrepet for kunnsakp spill. Hvor er kunnskapen her??

Det er svært synd at V76 blir avviklet til fordel for V75.
- Svar på innlegg
Re: RIP V76
Black Postet 22.07.2018 13:32 Regnskap

Du ikke trenger å ha peiling på hest for å spille på trav sier Norsk Rikstoto sine reklamer, så slik sett så er tilbud til spill på løp i Frankrike og England innafor.

 

Fra spøk til alvor.

 

Det ble brukt det samme argumentet da man startet opp med lunsjtrav fra Sverige ukjente hester, nå kjenner mange travspillere i Norge til travbaner og hester i Sverige. Flere spiller vel mer til Sverige enn til Norge.

Kompetanse kan du grovt sett dele opp i to deler.

  1. Verktøykunnskap forstå odds, spillformer, løpsprogrammer og løpsanalyser
  2. Hestekunnskap kjenne til hestene som starter i løpene.

Første del er transparent. Du kan ta med deg mye av kunnskapen fra Norge og bruke den på løp fra andre land. Fakta er at også verktøykunnskapen er mye bedre utviklet i både England, Sverige og Frankrike. Du står bedre rustet til å løse spill nøttene.

 

Andre del går på interesse. Alle som følger med på hestesporten vet at hester som løp for ti år siden, ikke er med mer og konkurrer mer nå (ser bort fra kaldblodshester). Ja, den aktive karrieren til en hest kan ofte bare være på noen få sesonger. Det er kunnskap som må vedlikeholdes og fornyes hele tiden. Da må man gjøre et valg om man ønsker å holde seg oppdatert på travhester fra Harstad og Forus som kommer til start med 0 kr i grunnlag eller spille på løp fra utlandet. Jeg synes det også grenser til hasard spill å spille på noen av travløpene i Norge.

Råvaren er hest. Hvor er omsettingen størst, hvor løper de beste hestene og hvor er det mest trykk rundt løpene fra publikum? Ikke i Norge.

 

Ser man tilskuer antallet fra trippeltravet fra Axevalla denne helgen så var det i 1985 litt over 29 000 tilskuer til sted de tre dagene. I fjor var det over 27 000 som var å så på trippeltravet fra Axevalla. I 2015 så var det over 30 000.

 

I Norge peker vel alle travpiler nedover og det har neppe kun med konkurransen fra utlandet som er årsaken, bortsett fra hvor man bruker spillepengene sine.

Interessen for trav er på et lavmål og det blir ikke bedre med de håpløse reklamekampanjene til Norsk Rikstoto, de kaster penger ut av vindu. Livredde folk blir plassert på en hest for å reklamere for travspill!!! Det skal trekke folk til travspillet?

 

Jeg synes det er bra at V76 fjernes, fordi vi får nå 65% i tbp i V75 spillet og ikke 60% som det er i V76 spillet, fordi 5% hver onsdag settes i en superpott i V76 spillet.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: RIP V76
tim-dog Postet 22.07.2018 20:31 Regnskap
Black : Hvor er omsettingen størst, hvor løper de beste hestene og hvor er det mest trykk rundt løpene fra publikum? Ikke i Norge.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja omsetningen er knyttet opp mot innsats og TBP . Men husk at begge disse faktorene blir kraftig  redusert når det kan spilles på omtrent alt som traver og galloperer.  Det blir mindre og mindre omsetning på hovedspill her i landet når det er så mye spill å delta i til utlandet.  Og nå mener jeg spesielt Frankrike.

Hadde det ennå hvert slik at vi kunne delta i Deres felles spill så muligens hadde jeg tatt meg bryet med å sette meg litt inn i et V4 spill fra tid til annen.  
Og dette 5+ Løpet som får så mye oppmerksomhet i beste sende tid er for meg Rene Bingo løpet. 
Hvorfor i all verden skal det promoteres så mye for sånt?
Vil heller levere inn en Lotto kupong fremfor å bruke tid og penger til et slikt spill.

Også et par ting til. Jeg ønsker alle Facebook lag og hvem det enn måtte være for å danne seg et lag og være med å spille på heste spill etter gammel resept. Vekk med Ekspert hysteriet og inn med det gamle jackpot systemet.

Det er ikke lett å vinne de helt store pengene i dette spillet lenger og det er ikke bare omsetningen som skal ha skylda for det. Det er hele sammen settingen av hvordan dagens spill er satt opp. 13 Mill til en alene vinner blir det stadig reklamert for.  Men spør du meg personlig så er det fakta ikke de 13 millionene jeg spiller for i det hele tatt.
Det er interessen for travet og det å kjenne pulsen banke i kroppen når en hest går først over målstreken når du har jaktet på den i et halvtårs tid.

Men igjen for å oppsummere så er jeg helt enig i mye av det som blir tatt opp her.  
Og årsaken til at jeg synes V76 spillet var bra var nettopp for å unngå Jackpot kroner fra 5emmere forsvinne i drag suget. Ofte ble utbtalingen i 6 rette  bra og var du så heldig å få 7 rette med en fin utbetaling så kunne det bli  noen kroner ut av det.- Svar på innlegg
Re: RIP V76
thai me up Postet 22.07.2018 22:37 Regnskap

"Jeg synes det er bra at V76 fjernes, fordi vi får nå 65% i tbp i V75 spillet og ikke 60% som det er i V76 spillet, fordi 5% hver onsdag settes i en superpott i V76 spillet"

Black: så du mener det er 65% i V75 når 40% av omgangene går til jokerpott, mens tilsvarende er sågodtsom null i V76-spillet. Den er vrien å forstå må jeg si.

I sommer har 8 av de 12 norske V75-omgangene gått til joker og 36 i tbp - just say. 

- Svar på innlegg
Re: RIP V76
Black Postet 23.07.2018 13:14 Regnskap
Endret
23.07.2018 13:14 Black

For meg er det først fremst det nye man innførte med V76 med masse nye begreper som jeg først fremst er i mot.

Det er for meg totalt uforståelig at man lager noe nytt når man innfører et produkt. En må snu seg 180 grader rundt å se det fra kunden sin side. Hvor mye skal man forvente at kundene skal forstå? Hvorfor har man noen helt nye begreper og regler i V76 spillet i forhold til V75 spill?

Har man dette som jobb eller noen man holder på med i timevis så ser man ikke utfordringen nye spillere har. Jeg jobber med brukere hver dag og vet hvor vanskelig det er å snu seg rundt 180 grader å se det fra en bruker/kunde sitt ståsted.

Et lite sidespor hvorfor spiller man duo på Øvrevoll og tvilling på travbanen? Igjen noe som gjør dette mye vanskeligere for nye spillere og kom inn som spiller. Ta en tur på Øvrevoll og opplev hvor vanskelig det er for nye spillere å forstå plass spill og vite om de har vunnet eller ikke?

Hvorfor kan man ikke spille V7? Det gjelder både V75 og V76. Når man kan det på V6 spillene.

 

Når det gjelder tbp så har du helt sikkert rett i dine tall, men det blir vel 39 i tbp, når det er 65% av omsetingen som settes av til premie og ikke 60% som det er på lørdag. For meg er det så enkelt at for hver 100 lapp jeg spiller for så skal det i terorien betales tilbake 65 kr i premie i V75 spillet. I V76 spillet er de fleste onsdagene kun 60 kr.

 

 

Veldig bra med 65% i tpb på onsdag.

Jeg skulle ønske at man ikke hadde noe nedreutbealingsgrense for 5 rette, maks 5 kr hvis man skulle hatt noe. Mulighet til å spille V7.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg