Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Bookmaker

Tilbake til forum
Piratselskapet Coolbet
gardini Postet 03.11.2016 13:48 Regnskap
For en uke siden utvidet jeg bookielista mi med nykommer Coolbet. Dette skulle vise seg og bli min verste opplevelse etter snart 20 år med 50+ spillsider. Verfiseringen gikk over 24 timers lovnaden. Valgte valutaen Euro å spille med, men stadig vekk ble saldoen min og spillene mine vist i kroner. Kjipt å ha 100 kr på kontoen når man har satt inn 100 euro eller enda verre å få utbetalt 1000 kroner på en kupong som skulle gitt 1000 euro. Etter en del frem og tilbake ser det ut som dette nå er fikset.
I dag tidlig fikk jeg enda en drittopplevelse av de sjeldne fra dette selskapet. To transaskjoner på 400 og 500 euro jeg gjorde den 31 Oktober er nå dobbelt bokført og trekt 2 ganger med det ubehaget dette medfører. Jeg har vært i kontakt med banken min som bekrefter dette og nå venter jeg bare på at betalingsinformasjonen skal dukke opp i nettbanken slik at jeg kan sende over bilde. Transaksjonen står enda reservert og det hadde vært en smal sak for Coolbet og sjekket sitt eget system, tatt kontakt med VISA og DNB slik at jeg ikke blir den tapenede part som må gå å vente på dette. Jeg er en storspiller som nyter godene av dette på diverse selskaper og er vant til meget god kundebehandling der kundene alltid er de viktigste og at sidene vet at de lever av tillit og rykte. Dette er så jævla skuffende start på denne siden at jeg blir helt matt.
Ett annet punkt som burde få nye potesielle kunder til å bråstoppe og snu er at for hvert innskudd man setter inn med kort , tar de et gebyr på 1,5%. Dette er dårlig, men blir enda verre når i praksis betaler gebyr på nesten 4 %. Coolbet vil sikkert kalle dette valutagebyrer, vekslingskurs og div annet tåkeprat, men det endrer ikke det faktum at man ender opp med å betale 40 kr per 1000 lapp man setter inn. Dette er i beste fall et ran.
Oddssidene deres er så rotete satt opp at man er nødt til å ta en fridag fra jobben for å få satt en dobbel.
Barnesykdommer kan de ikke hjemme seg bak lenger da de samtidig skryter av kompetansen og erfaringen de har tatt med seg fra Nordicbet, Centrebet og div andre selskaper og de har vært på markedet i et halvt år cirka.
Limitering av oddsspillere gjør at man hele tiden er på jakt etter steder å utvide sin bookieportefølje der man kanskje kan skrape med seg noen fine bonuser, men dette stedet her er bare å holde seg unna.
- Svar på innlegg
Re: Piratselskapet Coolbet
Jan S jasve@online.no Postet 04.11.2016 13:57 Regnskap
Hei,
Har sett gjennom saken din og det har skjedd en feil hos banken din eller hos vår payment provider her. Det som skjer vanligvis når du setter inn penger er at først blir beløpet reservert fra din konto, deretter blir reservasjonen slettet og det vil stå som en overførsel fra kontoen din. Det som har skjedd her ar at overførselen har blitt gjennomført, men reservasjonen har IKKE blitt slettet som den skulle. Det er ikke slik at vi har fått pengene to ganger, det er snakk om en eller annen teknisk glipp som gjør at reservasjonen ikke har blitt slettet. (Jeg opplevde forøvrig noe lignende en gang i forbindelse med en reservasjon for et seminar med firmaet mitt, 10000 euro ble låst på mitt kort i over en måned) Vi er i kontakt med payment provider som nøster opp i dette og denne reservasjonen VIL BLI slettet. Det tar bare litt tid, og jeg beklager at det trolig ikke skjer før over helgen. Synes det er på sin plass å nevne at vi siste måneden har hatt over 5000 innskudd via dette systemet og dette har ikke skjedd med noen andre, faktum er at vi har ikke hatt noen klager eller problemer med innbetalinger i det siste. Så det er en spesiell og litt merkelig sak. Det du skriver om våre gebyrer kan jeg også svare på: Det koster oss snaut 3% å håndtere disse transaksjonene, og slik som de aller fleste i bransjen spleiser vi med kundene og tar halve regningen. At det påløper kostnader ved valuta transaksjoner er veldig slitsomt for oss også, det er derfor vi jobber med en løsning som skal hindre dette i fremtiden. Kjedelig at du ikke liker siden vår. Ganske uvanlig også, vi har fått veldig mye skryt siden vi kom på lufta. 

Vi skjønner at du er irritert og utålmodig for at det står penger låst på kort-kontoen din, og vi beklager selvsagt og gjentar at dette blir ordnet i løpet av noen dager. Men vi synes det er ok å være venner med alle våre kunder, så om du sender meg en e-post på founder@coolbet.com så kan vi røyke fredspipe og jeg kan gi deg en hyggelig bonus for tort og svie.

mvh
Jan Svendsen
Team CoolBet

Med sportslig hilsen

Jan Svendsen
- Svar på innlegg
Re: Piratselskapet Coolbet
gardini Postet 07.11.2016 15:10 Regnskap
Fortsatt ikke fått pengene mine. Svindel som vil bli politianmeldt.
- Svar på innlegg
Piratselskapet coolbet
gardini Postet 08.11.2016 16:09 Regnskap
Har fått pengene mine og saken er løst.
- Svar på innlegg
Re: Piratselskapet coolbet
poertier Postet 11.11.2016 04:19 Regnskap

Bra at saken er løst :)

 

Spørsmål til Jan Svendsen.

Tilbyr dere ikke Asian HC?

 

Er en del av de nordiske som ikke gjør dette og etter min mening er de da ubrukelige. ( Og uten innskudd for min del ).

Siden ser fin ut og oddsen ikke så ille heller. Men få Asian HC på alle idretter og kamper, så kommer det innskudd etterhvert.

 

Eksempel: Sabres - Devils i morgen natt ( NHL ). På over/under markedet kan man feks spille over 4.5 (1.65 )eller over 5.5 (2.35). Naturlige ville selvsagt å hatt en linje på 5 mål. ( Eller enda bedre hadde vært å fulgt "Pinny" som har linjer på 4.75,5,5.25 osv. )

 

Lykke til videre.

- Svar på innlegg