Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Odds

Tilbake til forum
PGA Championship
US-SportsLegend jb24@live.com Postet 26.07.2016 19:13 Regnskap
  • Sport:Golf
  • Land:Internasjonal
  • Liga:PGA
  • Kamp / utøvere:PGA Championship
  • Tips/ utfall:Schwartzel
  • Spillestopp:28.07.2016 13:00
  • Odds:67.0
  • Innsats:2
  • Selskap:Andre/Other

1 unit each way til 67 hos Coral/Boylesports, også 3 units top 10 til 7. Garcia er også spilt tungt each way til 31, man må spille 29 each way hos paddy eller ta 30 og 7.8 top 5 på exchangen hvis man vil inn der nå, fortsatt veldig bra spill, og jeg legger til 2 units each way med 7 plasser (1/5) hos Paddy i regnskapet siden 31 dessverre er gone. 

Schwartzel, Garcia og Stenson blir bets i så og si alle majors, og den taktikken har funka ganske så greit lately. Stenson fiksa seier, og Garcia fikset place i både The Open og US Open. Stenson oddsen er "gone" etter at han endelig vant, men talla vår sier at han fortsatt er value til 18 og at han bør ha nærmere 10%, så jeg kommer uansett til å måtte spille litt på ham siden han er helt overlegen på fairway treff, og driving accuracy skal virkelig ha en premium denne uka. Skipper dog å tipse ham til jeg får sett noen intervjuer med ham for å høre hva han har gjort etter seieren.

Schwartzelt til 67 er gull each way spill med 6 plasser, og selv om det begynner å bli en stund siden han har vunnet så er each way verdien veldig solid! Siste 5 starter er 18-7-23-11-25, og det er bare store turneringer (The Open, WGC, Us Open, Memorial). Han har blitt 37 og 15 siste 2 åra i PGA Championship, og han var i dårligere form begge gangene. Eneste reservasjonen jeg har er at han er ranket så lavt som 134 på Driving accuracy i år, men hvis man ser litt nærmere på talla så har han vært 36-19-38-6-28 i hans siste 5 turneringer, så det er tydelig at han har funnet noe i swingen og at han treffer bra med fairways nå. Også verdt å merke seg at han er veldig long så han kan bruke en taktikk Mickelson brukte da han vant her i 05, og altså slå mye jern og woods fra tee. Da bør han finne det meste av fairways, og Schwartzel er god med lange jern, så det gjør ikke så mye om han har litt lenger inn enn de mest nøyaktige med driveren.

Tallene som kanskje gjør at Schwartzel frister mest er at han treffer ekstremt mye greener (16th for året), men mer interessant er det at han var 16th i The Open, 1st i WGC, 4 uka før og 23 i Us Open. Forholda er tøffe og jeg tror ikke vi får se en ny major vinner på 20 under par som i The Open for å si det sånn. Mickelson vant sist på -4, og ALLE hull utenom nr 18 averager over par, så det er en tøff test i vente. Det bør passe Schwartzel veldig bra, og jeg håper bare han kan holde seg unna en dårlig start som han egentlig har hatt i alle de siste turneringene til tross for bra finishes. Klarer han starte litt bedre kan jeg se han legge til på den ene majorseieren han har allerede.

Garcia tikker også alle de rette boksene, og vi har nå sett 2 av de 3 beste spillerene i verden som enda ikke hadde major (DJ og Stenson) vinne, så nå er alt duket for Seeeeergio! Formen har jeg allerede nevnt, og han er top 5 maskin deluxe i det siste. Garcia treffer nesten alt av greener og hans eneste svakhet er putteren, men stats tilsier at han faktisk har puttet mye bedre i det siste også. 5-5-5-1 i hans siste 4 starter i tunge turneringer er ikke akkurat kjedelig, og en test som dette som forhåpentligvis blir vunnet på rundt -5 og ikke -20 skal passe Garcia perfekt. Garcia sliter med å gjøre nok birdies til å vinne i shoot outs, så desto tøffere dette blir desto bedre er det for ham. 

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle si det, men jeg har lagt et lite spill på Bill Haas til 160 hos Betfair også. Mest håpløse spilleren i verden, men han tikker faktisk også de riktige boksene for oss, og slik odds er bare tullete, og i alle modellene vår har vi ham mellom 1.33 og 1.37% vinnersjanser. Da er det mer enn greit å prøve en unit til 160. Haas treffer mye greener, mye fairways, og har rimelig solid form. At Haas faktisk ble nr 9 i The Open sist turnering er tegn på at han er i veldig god form, spesielt siden han aldri har gjort noe i den turneringa før. 65-27-25-32-12 i hans siste 5 starter i denne turneringa, så de talla er heller ikke helt avskrekkende! Selv om front end of the market tar opp veldig mye prosent så er det flere av dem jeg tror man kan fade denne uka, og da kan det åpne for f.eks Haasie boy! 

Av favorittene er det DJ, McIlroy, Stenson, og Scott jeg har mest troa på. Day har jeg ikke troa på siden han sliter så fryktelig med driveren for øyeblikket, det samme kan bli sagt om favorittspilleren min Spieth dessverre, og også Lefty som vant her sist og spilte så bra i The Open. Han var dog fryktelig heldig med mange av drivene hans sist, og jeg tror ikke han er accurate nok til å vinne igjen (selv om han slo nesten bare jern sist gang her). DJ er ilag med Woodland de beste driverne i verden, så jeg blir overrasket hvis han ikke contender igjen, McIlroy er normalt også god med driveren, og han har trending form.. Hvis han bare får orden på putteren denne uka (han har faktisk putta bra siste 3-4 turneringene minus The Open), og han har ekstrem record i PGA Championship turneringene.

Scott, Stenson, Rose er også spillere som denne banen bør passe, så jeg vil ikke anbefale spill mot noen av dem heller! 

 


- Svar på innlegg
Re: PGA Championship
Gullars Postet 27.07.2016 16:00 Regnskap
Takk for grundige golftips igjen! Håper du følger opp med de seddvanlige h2h-gulltipsene også :)
- Svar på innlegg
Re: PGA Championship
MagnusJM Postet 27.07.2016 17:35 Regnskap
Aldri sett golf før, men basert på din info, har jeg spilt garcia og scott top5. Og foreløpig to h2h som lyder stenson slår mickelson og D.J. slå J. Day. Takk på forhånd uansett hvordan det ender! Tvitvi!
- Svar på innlegg