Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Strategi

Tilbake til forum
Odds sætning i fodbold
shy10ck [email protected] Postet 24.07.2010 17:45 Regnskap
Lige nogle tanker til diskussion og debat, angående odds, betting, bookmakere m.m.

1) Value betting er den eneste korrekte måde at bette på.
2) Det korrekte odds findes ikke indenfor fodbold betting.
3) Bookmakerne er næsten ligeglade med korrekt oddsætning. De er kun interesseret i overskud. De følger markedets odds, og ønsker ikke at gøre sig sårbare ved, at stikke ud.
4) Markedet (og bookmakerne) har oftest ret i deres odds vurdering.
5) Markedet (og bookmakerne) har ikke altid ret, men præsenterer blot et odds der er logisk acceptabelt for de fleste.
6) Markedets logikker er bl.a. tabel, form, skader, lokalopgør, karantæner, historisk populære og store hold m.m.
7) Markedets logikker kan overskygge de reele styrke forhold i mellem klubberne.


- Svar på innlegg
Re: Odds sætning i fodbold
Hans Michael Postet 03.08.2010 22:51 Regnskap
Hei.

Gir tilbakemelding på tre første punkter før jeg tar natt:

1) Hvis målet er å gå med overskudd er denne påstanden 100% riktig. Valuebetting (verdispilling) er eneste veien til overskudd hvis man ikke skal satse på flaksen. Det finnes jo de som går med overskudd på Lotto også, men det er ikke noe verdispill å levere inn en lottokupong :-)

2) Vel, på ethvert tidspunkt i forkant av en fotballkamp eksisterer det jo en odds som er korrekt på akkurat det tidspunktet. Problemet er bare at det er komplett umulig å VITE hva som er korrekt odds. Det er alt for mange faktorer å ta hensyn til, både kjente og ukjente.

3) En sannhet med modifikasjoner, de vil nok gjerne ha noenlunde korrekt odds ute. Har de til enhver tid korrekt odds kommer de jo til å gå med overskudd. At enhver bookmaker generelt følger markedets odds har for det første mer å gjøre med at de fleste ikke har egne oddssettere på det de legger ut odds på og bare må legge seg midt i markedet av den grunn. For det andre vil det ikke være vits i å skille seg ut FOR mye uansett.
La oss si at høyeste odds på hjemmeseier er 1,80 hos de 15 bookmakerne som allerede har odds ute. Så skal vår bookmaker legge ut oddsen og der ønsker oddssetteren egentlig å legge seg på 2,0 i odds fordi han mener det er under 45% sjanse for H. Legger de ut 2,0 i odds vil de kjapt bli bombardert med spill fordi de er i stor surewin med resten av markedet. Hvis de i steden legger ut 1,90 i odds vil de likevel få så mye spill at de trolig vil slashe videre til for eks. 1,85 fordi risken blir for stor. Da er det selvsagt mye bedre for selskapet å legge seg på 1,90 og ta mer innsats der, enn å først ta imot innsats på 2,0 før man slasher etappevis nedover til man ikke mottar så mye spill lengre.
- Svar på innlegg
Re: Odds sætning i fodbold
shy10ck [email protected] Postet 15.08.2010 11:32 Regnskap
1) enig
2) enig
3) delvist enig, bookmakere er ikke sandheds søgere, men profit søgere.
Bookmakere kan lave profit selvom de ikke udbyder det teoretisk korrekte odds, men som udgangspunkt er de selvfølgelig interesseret i, at udbyde odds der er så korrekte som muligt.

Efter min bedste vurdering, så ser jeg ofte odds der er sat forkert.
Et nyligt eksempel er kampen igår imellem Wigan og Blackpool. Bookmakerne havde en chance vurdering, der var ca. 55-26-19. Jeg spillede x til 3,8 og 2 til 5,3, hos Betfair.
Jeg mener, at den mere korrekte chance vurdering var 48-30-22.

Hvorfor oddset var sat som det var i den pågældende kamp, kan jeg kun gisne om, men mon ikke en af grundene var, at Blackpool allerede var talt ud af Premier League???
- Svar på innlegg