Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Odds

Tilbake til forum
OddsNetspill: Umulig å stoppe Lillard nå
Stigis Postet 01.03.2018 19:46 Regnskap
 • Sport:Basketball
 • Land:USA
 • Liga:NBA
 • Kamp / utøvere:Portland Trail Blazers - Minnesota Timberwolves
 • Tips/ utfall:H/ -4
 • Spillestopp:02.03.2018 04:35
 • Odds:1.83
 • Innsats:4/10
 • Selskap:PinnacleSports

Portland er i solid form nå og spesielt hjemme er de sterke. 11 seire på de 12 siste i egen hule er grisesterkt. De kjemper faktisk om en topp 3 plassering i Western Conference, riktignok sammen med et kobbel av lag - deriblant Minnesota.

Portland spiller sin beste basket denne sesongen og de har dessuten en supermann i laget. Hans navn er Damian Lillard og virker nesten umulig å stoppe om dagen. Han snitter på 31,4 poeng i februar og har satt 223 poeng de 6 siste kampene - det meste en Portland-spiller noen gang har scoret over en 6-kampers periode.

Jeg hadde tips på Portland i deres forrige kamp mot Sacramento og skrev blant annet dette om Lillard;

"Jeg har allerede nevnt at han hadde 50 poeng på under 30 minutter sist disse møttes for drøye to uker siden. Lillard har imidlertid vist solid form lenge nå;

- Han snitter på 36,3 poeng de siste 5 kampene.
- Han satte 40 poeng og 10 rebounds sist mot Phoenix.
- Han har satt minst en 3-poenger i 42 strake kamper.
- Han satte utrolige 54 straffer på rad før han misset en mot Phoenix sist."

Dette var altså før Sacramento kampen for et par netter siden. En kamp de for øvrig vant 116-99 etter nye 26 poeng og 12 assists fra Lillard.


Lillard spiller rett og slett på MVP-nivå om dagen, men C.J.McCollum tar også sin del av jobben. Sistnevnte hadde 20+ poeng i 4 kamper på rad og i 8 av de siste 10 før Sacramento-kampen der han imidlertid nøyde seg med 11 poeng.

Bortsett fra Lillard og McCollum vil jeg også trekke frem 
Jusuf Nurkic som en viktig brikke i Portland-laget.

Det nesten viktigste argumentet for spill på Portland i denne kampen ligger faktisk hos bortelaget;

Minnesota må nemlig klare seg uten sin beste spiller, Jimmy Butler, i rundt 4 uker. Det blir garantert et massivt tap for laget. Minnesota sliter dessuten "on the road" og har for vane å slippe seg ned flere hakk i forhold til den utgaven man ser når de spiller hjemme.

Disse lagene møttes sist 25.januar i en kamp Portland vant 123-114 hjemme. Minnesota manglet også i den kampen nevnte Butler og det var merkbart. Duoen Lillard/McCollum hadde for øvrig henholdsvis 31 og 28 poeng i nevnte kamp.

Argumenter for spill;

- Portland KNALLSTERKE hjemme.
- Minnesota svake borte.
- Minnesota mangler sin main man, Jimmy Butler.
- Portland har supermann Lillard som sammen med A.Davis har vært NBA's giftigste spiller de siste ukene.
- Portland har slått Minnesota i sine 3 siste hjemme.

Kan legge til at Minnesota sin store svakhet, slik jeg ser det, er deres defense. Det blir ekstra sårbart på bortebane og jeg tør påstå det er hovedgrunnen til at de er så svake borte.

De møtte Sacramento i sin siste bortekamp og vant 118-100, men Sacramento er et SLAKTOFFER nå. Før den kampen hadde Minnesota 7 strake tap "on the road" og 11 tap siste 12. Da blir det ikke videre enkelt å møte hjemmesterke og formsterke Portland, at på til uten Jimmy Butler.

Jeg er redd, for Minnesota sin del, at de nå faller ned til 7,8 plass i Western og i så fall risikerer å møte enten Houston eller Golden State i sluttspillet - så viktig vil jeg faktisk si at Butler er for dem. 

Minnesota slo Portland i de to første innbyrdes denne sesongen (Minnesota spilte hjemme begge gangene). Butler snittet på 30,5 poeng, 5,5 rebounds og 4 assists i de to kampene, så man kan vel trygt si at Portland neppe kommer til å savne Butler :-) For Minnesota sin del derimot.......

Med Butler sitt fravær har dessuten Minnesota vært nødt til å foreta noen omrokkeringer. Nemanja Bjelica har kommet inn som small forward, mens Andrew Wiggins har skiftet til shooting guard. Wigging og Karl-Anthony Towns har fått ekstra ansvar på sine skuldre nå og får heftig med spilletid.

Towns og Wiggins kommer til å merke heavy spilletid på kroppen ganske snart, og det kan slå enda mer negativt ut for laget sin del. Towns har gjort vanvittige 54 double-double denne sesongen, og det sier mye om hans viktighet for Minnesota. Wiggins snitter på 24,7 poeng når Butler ikke spiller, så det sier seg selv at så fort de to spillerne må hvile blir det en vanvittig utfordring å coache det laget. Benken deres mangler nemlig en del dybde for å si det mildt.

Noen relevante trender til denne matchen;

Minnesota

 • Timberwolves are 1-4 ATS in their last 5 Thursday games
 • Timberwolves are 1-4 ATS in their last 5 vs. Western Conference
 • Timberwolves are 1-4 ATS in their last 5 road games vs. a team with a winning home record

Portland

 • Trail Blazers are 7-1 ATS in their last 8 home games
 • Trail Blazers are 8-2-1 ATS in their last 11 vs. Western Conference
 • Trail Blazers are 4-1 ATS in their last 5 home games vs. a team with a losing road record
Joda, Minnesota har klart seg meget bra uten Butler i de to kampene så langt, MEN jeg vegrer meg for å legge for mye i seier hjemme mot Chicago Bulls og borte mot Sacramento Kings. To gevinster med 18p i begge matchene, men man får ikke noe dårligere enn Sacramento og Chicago om dagen. Det er her de virkelig skal få testet seg da Portland er milevis foran i nivå.

Stigis

- Svar på innlegg
OddsNetspill: Over 216 poeng
Stigis Postet 01.03.2018 20:28 Regnskap
Etter voldsomt til analyse på denne kampen, ender jeg opp med ytterligere ett spill - nemlig over 216 poeng.

Igjen er det fraværet til Jimmy Butler som er hovedargumentet mitt. Godt mulig jeg overvurderer det voldsomt, men skal prøve å argumentere litt i forhold til overen også;

Jimmy Butler er Minnesota's beste wing defender. Laget sliter defensivt nok som det er med Butler på laget, men uten ham har laget tidligere kollapset bakover mot lag av en viss kvalitet (noe Portland jo er).

Statistikken bekrefter også dette til fulle denne sesongen;
"According to Basketball Reference, with Butler on the court this season, Minnesota's defensive rating is 108.1. With Butler out, the Wolves are giving up 116.9 points per 100 possessions."

I de 8 kampene Minnesota har manglet Butler i år har de sluppet inn 116,5 poeng i snitt. Borte mot en playoff-kandidat som spiller sin beste basketball denne sesongen kan det bli stygt. 

Portland og Minnesota har møttes 3x tidligere denne sesongen;
25/1-18: Portland - Minnesota: 123-114
15/1-18: Minnesota - Portland: 120-103
19/12-17: Minnesota - Portland: 108-107


Jeg minner om at Butler ikke spilte oppgjøret 25/1 der Portland vant 123-114 hjemme. Det er slett ikke umulig at de slipper inn +-120 poeng igjen borte mot dette Portland-laget - altså så lenge de mangler defense-egenskapene til Butler.

Jeg slipper meg ned til 216-linjen og feiger kanskje litt i forhold til troen jeg har, men så lenge jeg også har hc-spillet blir det dyrt dersom den først ryker :-)

Stigis

PS: Legger selvsagt o/216-spillet inn i regnskapet for ON-spill (3 units).
- Svar på innlegg