Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Odds

Tilbake til forum
OddsNetspill: Toronto vinner Atlantic
Stigis Postet 21.02.2018 23:27 Regnskap
Endret
21.02.2018 23:35 Stigis

  • Sport:Basketball
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Vinner av Atlantic Division
  • Tips/ utfall:Toronto Raptors
  • Spillestopp:01.03.2018 10:00
  • Odds:1.65
  • Innsats:4/10
  • Selskap:Unibet

Toronto Raptors er NBA's beste hjemmelag denne sesongen med fantastiske 24-4 så langt (to av tapene kom for øvrig med fattige 1 poengs margin).

Per nå har;
Toronto 41-16 (.719 - win%)
Boston 40-19 (.678 - win%)

Jeg synes Toronto spilte fantastisk i de siste kampene før All Star-pausen, og selv på bortebane begynner de for alvor å røre på seg. 123-103 borte mot Charlotte Hornets og 122-98 borte mot Chicago Bulls i sine to siste "on the road" var til tider mesterlige prestasjoner og befestet lagets posisjon på toppen av Eastern Conference. De passerte nylig Boston Celtics som har ledet nær sagt hele sesongen.

Jeg har, i likhet med mange andre, påstått at Boston har overprestert denne sesongen. Ser man bak tallene har ikke prestasjonene stått helt i stil, i hvert fall ikke i mine øyne.

Nå går dette spillet på hvem som vinner "Atlantic Division" og da er det strengt tatt ingen reelle utfordrere annet enn nettopp Boston slik jeg ser det. Philadelphia må kanskje nevnes (30-25), men er nok for langt bak til å kunne yppe seg. Ungguttene/talentene deres har et skyhøyt maksnivå, men de varierer ennå lit for mye.

Jeg tror derfor Raptors holder seg foran både Boston og Philadelphia sesongen ut. De har et mer allsidig lag og en rotasjon som overgår Boston sin. Sistnevnte er altfor avhengig av enkeltspillere med Kyrie Irving i spissen. Når Irving ikke spiller faller de ofte sammen, for da blir det rett og slett for tynt fremover. Det hjalp heller ikke lagets sjanser at Gordon Hayward ble skadet før 6 minutter var spilt av åpningskampen og som følge av skaden er ute resten av sesongen.

Raptors har point guard Kyle Lowry som styrer spillet og er deres floor general. Han er usedvanlig god til å sette opp medspillerne i gode posisjoner, og samspillet med spesielt DeMar DeRozan holder et svært høyt nivå. Her snakker vi ELITE-DUO.

Shooting guard DeRozan, for øvrig en All Star i 4 av de 5 siste sesongene og OL-deltager for USA i 2016, er lagets poengkonge. Mye av æren for dette må han faktisk dele med nevnte Lowry. Begge er fantastiske basketspillere, men sammen er de ofte som en maskin på autopilot (selvsagt for å sette det på spissen).

Toronto har imidlertid mer enn kun Lowry og DeRozan å slå i bordet med.

Center Jonas Valanciunas er også svært viktig for laget og han var rett og slett STOR i flere av de siste kampene før All Star-pausen (lagets beste etter min mening). 25-åringen fra Litauen er et beist på 213 cm som ofte dominerer under kurvene, og som er et bra oppspillspunkt i oppbyggingen av angrep. Rebound-kapasiteten hans er en ting, men han setter også, jevnt over, bra med poeng.

Power forward, Serge Ibaka, må også nevnes hvis man først skal trekke frem noen på dette laget. Rotasjonen er veldig god og i flere kamper har benken deres kommet inn og dominert i minst like stor grad som "stjernene". Når sesongen virkelig drar seg til blir rotasjonen stadig viktigere og da er det gull å ha flere spillere som kan steppe opp i de ulike posisjonene.

For Boston Celtics sin del mener jeg nettopp rotasjonen er mangelvare, i hvert fall sett opp mot Toronto. De har gått på en del tap i det siste og tapte faktisk 4 av sine 5 siste før All Star-pausen. De 3 siste var atpåtil hjemme og de hadde f.eks både Irving og Horford på banen i samtlige av de 5 kampene.

Med de 3 tapene på rappen hjemme har de nå 11 tap totalt foran egne fans og det holder ikke skal de matche Toronto fremover. De har dessuten en lei tendens til, svært ofte, å komme bakpå i kampene. De ligger som regel under halveis og ofte snur de ikke før langt utover i 4th qtr. Det i seg selv er selvsagt en styrke, men setter dem samtidig i mange håpløse og ofte unødvendig, vanskelige, situasjoner i forhold til å vinne kamper. Det er ikke få kamper de har snudd i sluttminuttene/sekundene denne sesongen, men jeg føler de vanvittige marginene har avtatt noe. Det var en periode alt gikk deres vei, men nå begynner de for alvor å møte hverdagen og får langt mindre gratis enn tidligere.

Uten Kyrie Irving hadde de tapt MANGE flere kamper denne sesongen og det er faktisk litt skummelt, i det minste veldig bekymringsverdig. Jeg er superfan av Irving og ballkunstene hans, MEN for Boston sin del er de altfor avhengige av ham og dermed også utrolig sårbare når han er skadet eller hviles.

Når jeg tenker på Boston er det første som slår meg det defensive. De er steingode defensivt og slik de fremstår nå er dette lagets store styrke. Fremover blir det hele langt mer bingorelatert. Irving er nevnt, men han kan ikke alltid være supermann heller og når han tas ut er alternativene små. Selv når han scorer 40-50 poeng er det ingen garanti at de vinner.

Flere spillere kan ha "sine" kamper, men de har få som presterer kamp etter kamp. Toppnivået er selvsagt meget bra, men jeg mistenker at de kommer til å fortsette å tape kamper på jevnligere basis fremover - slik utviklingen også har vært den senere tiden. Jeg føler vel egentlig at de har kommet litt ned på "jorden" etter sin fantastiske start på sesongen som blant annet inneholdt 17 strake gevinster en periode.

Toronto har en fantastisk balanse i laget både offensivt og til dels defensivt, de har spillere som står utrolig godt til hverandre, og de har en spillerrotasjon som går utenpå de aller fleste av dagens NBA-lag. Klarer de å fortsette sin dominans på hjemmebane, samtidig som de fortsetter den fine trenden "on the road", holder jeg dem faktisk som KLARE favoritter til å holde Boston på avstand og vinne Atlantic Division.

Mye kan selvsagt skje med over 20 kamper igjen av sesongen. Ikke minst kan sentrale spillere bli skadet slik flere lag smertelig har fått oppleve i det siste, men i så tilfelle vil jeg påstå at Toronto står langt bedre rustet enn Boston til å takle en slik utfordring. Sånn sett kan jeg ikke nekte for at Boston har taklet skader svært godt denne sesongen, men de har en smertegrense og tåler ikke flere alvorlige skader på viktige spillere.

Ingen hurra-meg-rundt odds, men jeg har klokketro på Toronto Raptors som vinner av Atlantic og kjører 4 units.

Stigis

PS: Jeg kjører også et spill på Toronto som vinner av Eastern Conference, men poster spill på det i morra. Da er det brått et par andre lag i diskusjonen, først og fremst Cleveland. Oddsen er dog 3,68 på Toronto mot 1,80 på Cleveland - noe som i mine øyne gir klar verdi for Toronto sin del.


- Svar på innlegg
OddsNetspill: Toronto vinner Eastern Conf.
Stigis Postet 22.02.2018 19:34 Regnskap
Som jeg skrev i går spilte jeg også Toronto som vinner av Eastern Conference til 3,68 @Pinnacle.

Cleveland er i skrivende stund fortsatt favoritt og står i 1,76. Jeg finner ingen verdi i sistnevnte og prøver 3 units på Toronto i stedet.

Cleveland begynte bra og hadde en stund 13-14 seire på rad blant annet, men så gikk det fullstendig på trynet. Først og fremst ved et forsvarspill som ikke ligner grisen, men også grunnet store utfordringer med rotasjonen. En spiller som Isaiah Thomas fant seg aldri til rette og i mange kamper så det ut som fulle høns utpå der, der det virket som de spilte uten en gameplan/taktikk.

Nå ser det ut til at de fikk snudd på en del ting etter Clarkson/Nance-traden, men jeg er ikke sikker på om de tar igjen Toronto med det første;

Toronto: 41-16 (.719 win%)
Cleveland: 34-22 (.607 win%)

Toronto skrev jeg om i går. De har et knallgodt lag som står meget godt til hverandre. Uten alvorlige skader tror jeg de fortsetter trenden også i siste del av sesongen. Fortsetter de i samme stil hjemme vinner de mange kamper, og sjansen for å holde Cleveland unna bør være mer enn brukbar - tatt i betraktning at de også har mye å gå på per nå.

Cleveland kommer nok sterkt fremover, MEN de har fortsatt masse å jobbe med defensivt. Jeg tror de skal få kjempe ordentlig for å vinne mange av bortekampene og håper og tror at Toronto holder dem på trygg avstand.

Legger inn 4 units på Toronto som vinner av Eastern Conference til 3,68 i odds (reg. det som ON-spill i regnskapet).

Stigis
- Svar på innlegg