Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Odds

Tilbake til forum
OddsNetspill: Stormer over Sacramento
Stigis Postet 27.02.2018 16:24 Regnskap
Endret
27.02.2018 16:25 Stigis
27.02.2018 16:25 Stigis

  • Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Portland Trail Blazers - Sacramento Kings
  • Tips/ utfall:H/ -11
  • Spillestopp:28.02.2018 04:05
  • Odds:1.81
  • Innsats:3/10
  • Selskap:PinnacleSports

Sacramento er forferdelige om dagen, og man kan selvsagt spørre seg om det er tankmodus som gjelder - der i gården også. De "kjemper" i hvert fall om bunnplassen, og nå har vel alle fått med seg hvorfor det kan være lønnsomt.

Jeg sier bare: Let the Tank-a-thon continue.

Sacramento kommer rett fra tap hjemme mot Minnesota (100-118), et Minnesota-lag som spilte uten sin beste spiller, Jimmy Butler, og som ofte er svake på bortebane. Dette blir i tillegg back-to-back for Sacramento og deres 3 kamp på bare 4 dager, og det er absolutt ingen fordel inn mot denne vanskelige bortekampen.


Portland har vunnet 10 av siste 11 hjemme og kjemper om en god sluttplassering i Western Conference, for øvrig sammen med et kobbel av andre lag. De har derfor alt å spille for, i motsetning til motstanderen.

Her er det ingen spørsmål om hvem som vinner slik jeg ser det, men tosifret er selvsagt mye. Portland spiller imidlertid sin beste basket for sesongen og øyner en topp 3 plassering i Western. De har imidlertid kun vært favoritt med minst tosifret ved to anledninger denne sesongen. Samtidig har Sacramento 13-7 ATS som underdog med minst 9 poeng, så statistikken er kanskje mot meg uten at det stopper meg fra å følge magefølelsen og troen jeg har på Portland i denne kampen.

Disse lagene møttes for drøye to uker siden også, en kamp som Portland vant 118-100 borte etter Lillard-show som endte med 50 poeng på under 30 minutter. Videre har Portland vunnet 10 av siste 12 H2H mot Sacramento, 10 av siste 11 hjemme, samt 5 strake hjemme mot dem. 3 av de 4 siste hjemme har at på til blitt vunnet med minst 12 poeng.

Portland har noen spillere som virkelig stikker seg ut og i spissen står selvsagt Damian Lillard. Jeg har allerede nevnt at han hadde 50 poeng på under 30 minutter sist disse møttes for drøye to uker siden. Lillard har imidlertid vist solid form lenge nå;

- Han snitter på 36,3 poeng de siste 5 kampene.
- Han satte 40 poeng og 10 rebounds sist mot Phoenix.
- Han har satt minst en 3-poenger i 42 strake kamper.
- Han satte utrolige 54 straffer på rad før han misset en mot Phoenix sist.

Lillard spiller på MVP-nivå om dagen, men C.J.McCollum tar også sin del av jobben. Sistnevnte hadde 21 poeng mot Phoenix og 26 i kampen før mot Utah og han har 20+ poeng i 4 kamper på rad og i 8 av de siste 10.

Formen til Portland er solid nå selv om seieren mot Phoenix riktignok var flere hakk ned.

25/2: Phoenix - Portland: 104-106
24/2: Utah - Portland: 81-100
15/2: Portland - Golden State: 123-117

Seieren mot Golden State var knallsterk, men jeg ble enda mer imonert over Utah-kampen. Jeg håper derfor de nullstiller og løfter nivået igjen til natta.

Matchupmessig har Sacramento's Center, Willie Cauley-Stein, hatt et overtak på Portland's Jusuf Nurkic. I det første oppgjøret denne sesongen nøytraliserte han Nurkic fullstendig i en kamp Sacramento faktisk vant, men i de to andre fikk det heller liten betydning for sluttresultatet. Cauley-Stein MÅ nøytralisere Nurkic igjen, men det alene er ikke nok denne gangen.

Portland overgår Sacramento såpass mye i de fleste ledd nå at det normalt må mer til for at Sacramento skal være konkurransedyktig her. Et viktig element kan i så måte være deres 3-poengs uttelling, men den må nok være langt over evne for å få betydning.

Resultatene lagene mellom denne sesongen;
10/2-18: Sacramento - Portland: 100-118
19/11-17: Portland - Sacramento: 102-90
18/11-17: Sacramento - Portland: 86-82

I forhold til det evinnelige maset rundt tanking av kamper, kan det uansett nevnes at også ledelsen i Sacramento har besluttet å gi ungguttene og de største talentene mer spilletid fremover. Blant annet gikk dette utover power forward Zach Randolph (høyest scoringssnitt for dem denne sesongen med 14,8 poeng og 7 rebounds) sist, og det er usikkert om han ofres også i denne kampen. Det slo imidlertid positivt ut sist da 21-årige Labissiere tok vare på sjansen og satte 20 poeng etter 8/11 shooting.

Uansett hvor mye jeg ser på disse lagene opp mot hverandre og forutsetningene som ligger til grunn, ender jeg opp med klar Portland-seier hver gang. Jeg håper på ny blowoutseier og fullt fokus fra første sekund. Dersom først og fremst Lillard og McCollum fortsetter det gode spillet, skal normalt Sacramento ha lite å stille opp med. Hjemmebanefordelen bør også spille inn.

12 poeng er mye, men Portland er i stand til å vinne med 20+ på en god dag. 11 poengs seier gir pengene tilbake.

Stigis


- Svar på innlegg
Må jo bare gå for OVER også (210,5p)
Stigis Postet 27.02.2018 17:27 Regnskap
Har tenkt litt mer på denne matchen og ender også opp med et over-spill. Linjen er per nå på 210,5 poeng og da prøver jeg 4 units over også i tillegg til spillet på Portland -11.

Lagene møttes altså for drøye to uker siden i en kamp Portland vant 118-100 borte. Når de scorer 118 poeng borte mot Sacramento, bør de være i stand til å gjøre minst det samme på hjemmebane. Sacramento må selvsagt bli med på dansen de også, men 210,5 er ikke spesielt høyt.

For Portland sin del må vi i hvert fall ta med at Sacramento trolig har slitne bein nå etter å ha spilt i går natt også. Back-to-back og 3 kamper på 4 døgn bør være synonymt med slitne bein. Slipper de seg ned noen få prosent får de problemer med å demme opp for fremadstormende Lillard & co.

Portland har i tillegg vært rene maskinen i forhold til over når de spiller hjemme. I sine 6 siste hjemmekamper har de snittet på 115,3 poeng og gått over linjen ALLE gangene. Legger man til at Sacramento har sluppet inn nær 109 poeng i sine 5 siste og kommer til denne med slitne bein, ligger det meste til rette for et scoringsshow fra Portland sin side.

Mer statistikk som er relevant;
Portland har gått over i 4 av sine 6 siste uansett bane.
Sacramento har gått over i 5 av sine 6 og virker å være i full tank-modus.
Sacramento har gått over i 4 av sine 5 siste bortekamper.

Meget god verdi i over her og 4 units forsøkes. Man jo jo bare håpe at Sacramento selv unngår total måltørke fremover.

Stigis

PS: Legger selvsagt inn over-spillet i regnskapet for OddsNet-spill.
- Svar på innlegg