Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Tennis

Tilbake til forum
OddsNetspill: Ostapenko med selvtillit
Stigis Postet 27.09.2017 19:51 Regnskap
Endret
28.09.2017 01:46 Admin

  • Sport:Tennis
  • Land:Internasjonal
  • Liga:WTA (w)
  • Kamp / utøvere:Muguruza - Ostapenko
  • Tilleggsinfo:Antall games
  • Tips/ utfall:Over 21,5
  • Spillestopp:28.09.2017 16:15
  • Odds:2.07
  • Innsats:3/10
  • Selskap:PinnacleSports

Ostapenko er virkelig på en run om dagen og står nå med 7 strake seire. Tittelen i Seoul var ingen bremseskive, for Ostapenko bare kjører på videre.

4 strake 3-settere har det riktignok blitt, men det er litt den type spilleren hun er. Svingningene er ofte ekstremt store, men det som er sikkert er at hun nesten aldri gir seg. 0-6, 1-6, 2-6 i 1.sett gir egentlig ingen indikasjon på hva som venter, for Ostapenko snur slike åpninger gang på gang og presser frem momentumskfiter fra de mest håpløse utgangspunkt.

Muguruza er verdensener og blir selvsagt en hard nøtt å knekke, men den spanske damen kan selv være veldig på og av som spiller. Muguruza er flere klasser bedre i serven, så godt mulig det blir en viktig faktor her, men det virker som Ostapenko fortsatt har mer krefter inne og da bør det bli noen heftige dueller fra grunnlinjen.

Jeg skrev nylig dette om Ostapenko;
"Ostapenko er for meg vanskelig å finne ut av. Eller kanskje egentlig ikke, for jeg mener hu kan bli MYE, MYE bedre dersom hu luker vekk noen store svakheter.

Ok, offensivt går hun på så det nesten ikke ligner grisen. En fantastisk angrepsspiller som gjerne avgjør poengene raskest mulig. Hun slår hardt og flatt, er veldig god til å drive motstanderen fra side til side. De vinklene hennes er rett og slett noe av det beste jeg har sett av en damespiller.

Problemet til Ostapenko er en grusom serve. Hu kaster ballen alt for mye bakover i oppkastet og 2.servene er så latterlige at jeg knapt har sett maken på dette nivået. Merkelig at teamet rundt henne ikke har luket vekk eller rettet opp i dette for lenge siden. Serven er en stor klumpfot i spillet hennes og hun har et vanvittig forbedringspotensial fremover.

Også taktisk mener jeg hun har veldig mye å gå på. Det blir ofte altfor villt og noen ganger nærmest gir hun fra seg poeng andre vinner 9/10x. Enkelt sagt; - det hender hun overspiller for å si det veldig pent.

Den latviske jenta har uansett en herlig driv og jager på offensivt så fort anledningen byr seg. Hun spiller som sagt med stor risiko i angrepsspillet og på sitt beste kjører hun ballene fra side til side, og med sin store svingteknikk vinkler hun ofte ballene helt ut i krysset. Det får motstanderen såpass på defensiven at Ostapenko følger opp med en powerfull vinner på neste ball.

Hennes evne til å bruke hele banen er ganske unik på WTA-touren i dag. Hennes variasjon av cross court-forehand, strak bakchand ned langs linjen, volley, dropshot - you name it. Denne jenta kan det meste når det gjelder aggressiv og offensiv tennis.

Angrepsspillet på den ene siden med positivt fortegn og en elendig serve og til tider det samme taktisk med negativt fortegn, gjør Ostapenko til en skikkelig nutcase med til dels store svingninger i spillet.

Ostapenko kan bli brutt gang på gang, men henter seg ofte inn igjen i returspillet. Hun kan også bli blåst av banen i et sett, men hun er en fighter av rang som aldri gir seg så selv om hun skulle tape 1.sett med et par breaks, er kampen langt fra over for å si det sånn."

Garbine Muguruza rykket nylig opp som verdensener, en posisjon jeg tror hu er meget motivert for å beholde ut sesongen.

Toppnivået til Muguruza er fantastisk. Hu er en meget god server og elsker å dominere banespillet. Mye power og tunge grunnslag fra begge sider. I form slår hu mange vinnere og motstanderen slipper sjelden til.

Jeg tror imidlertid ikke hu får lov til å styre som hun vil mot Ostapenko. Det er nær sagt umulig slik sistnevnte spiller og nettopp det kan bli en nøkkelfaktor. Får man Muzuruza ut av rytmen havner hu ofte i ubalanse.

Muguruza har uansett utviklet spillet sitt mye de siste par årene. Blant annet forsøker hu stadig oftere å gå til nett og spille volley - selvsagt for å bryte opp spillemønsteret når det trengs.

Muguruza spiller imidlertid på små marginer og treffpunktet på rackethodet står ikke alltid i stil med utførelsen. Er hun off er hun skikkelig off og feilslagene kan hagle. Mot Linette i forrige runde gikk hun f.eks ned 1-6 i 2.sett etter å ha tatt åpningssettet. Hun samlet seg imidlertid og vant til slutt 6-4 i avgjørende. Dette er litt typisk Muguruza når rullgardina går ned og nøyaktig det samme kan man jo si om Ostapenko. Noe som ikke skader i forhold til å få denne kampen over.

Av spillertyper sliter nok Muguruza mest mot powerspillere som evner å sette trykk på tilbake. Nettopp det skal jeg love at Ostapenko kommer til å gjøre. Det ligger i hele hennes natur å trykke på med en vanvittig offensiv uansett motstander.

Muguruza selvsagt rettmessig favoritt og Ostapenko merker nok kjøret nå, men jeg har tro på at hu gir alt nok en gang og ikke gir seg før hun er helt tappet for krefter.

Det er prestisje å møte nr.1 i verden, så jeg håper og tror hu klarer å utfordre serven til Muguruza. Det MÅ hu nemlig da hu GARANTERT blir brutt flere ganger selv. Gud bedre som serven hennes frustrerer meg, men Ostapenko er alltid jagende i returspillet og jeg tror absolutt denne kan gå over 21,5 games.

Denne spilles fredag morgen, men tror ikke den over-oddsen blir stående og spiller den derfor nå.

Stigis 


- Svar på innlegg