Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Odds

Tilbake til forum
OddsNetspill: O'Sullivan viser klasse
Stigis Postet 24.04.2017 21:36 Regnskap
  • Sport:Snooker
  • Land:Internasjonal
  • Liga:World Championship
  • Kamp / utøvere:O'Sullivan - Junhui
  • Tilleggsinfo:Antall frames (best av 25)
  • Tips/ utfall:H/ -2,5
  • Spillestopp:25.04.2017 11:00
  • Odds:1.95
  • Innsats:4/10
  • Selskap:Betsson

Jeg levde og åndet for tennis og snooker i "gamle dager", og selv om jeg ikke får fulgt like mye med lenger følger jeg da brukbart med fortsatt. Prøver meg på et snooker-spill igjen, men tar gjerne mot innspill. Husker det har vært flere snooker-eksperter på forumet opp gjennom årene :-)

Ronnie O'Sullivan er utvilsomt historiens beste snooker-spiller (beklager Stephen Hendry). O'Sullivan er en publikumshit og med sin væremåte og fantastiske snookerspill, er han med på å tilsette krydder til denne sporten.

Foreldrene drev flere sex-shops, faren ble satt inn for mord i 1992 og slapp ut i 2010. O'Sullivan selv har hatt sin andel av depresjoner og narkotika-problemer og har gjentatte ganger truet med å legge opp gjennom årene. Han har likevel kommet seg gjennom all motgangen og oppnådd utrolige resultater ved snooker-bordet. Har sliter ofte med motivasjonen, men når han er "på" er han ganske enkelt utrolig å se på.

5x verdensmester, 28 ranking-titler, flest maximums-break i historien (13), flest century-breaks i historien. Han har også de 5 raskeste maximums, der den raskeste ble unnagjort på ufattelige 5 min og 20 sek - en rekord som trolig aldri blir slått.

Han er en breakbuilder av rang og senker han først en rød, blir ofte motstanderen sittende "kald" og se på til bordet er rensket. Hurtigheten er fenomenal og det er vel kanskje bare Trump, Robertson og kanskje Higgins som kommer i nærheten.

O'Sullivan er litt som Nadal i tennisen. Han spiller nesten like bra med venstre som med høyre hånd. I enkelte situasjoner er dette en stor fordel.

Joda, O'Sullivan er en humørspiller og mister ofte interessen. Han går derfor på en del merkelige tap innimellom, men dette er VM og da er han i rett modus. Så langt har han da også imponert med henholdsvis 10-7 mot Gary Wilson og solide 13-7 mot Shaun Murphy i 2.runde.

Nå er han klar for kvartfinale mot Ding Junhui. Sistnevnte faller ofte sammen av nerver når det virkelig gjelder og da spesielt mot O'Sullivan.

Ding har så langt slått Yuelong 10-5 og Wenbo 13-12. På sitt beste er han blant verdens aller beste, men han sliter med å få det til i VM og mot O'Sullivan har han 3-3-10 H2H.

Ding er en langt mer tålmodig spiller enn Ronnie. Han tar ikke like store sjanser, og er dessuten svært god defensivt dersom det trengs. Her gjelder det å ta vare på sjansene og unngå de enkle missene. Long pottene kan også bli avgjørende for hvem som først kommer inn, men jeg blir ikke overrasket om Ding faller noen prosent når O'Sullivan er motstander.

Jeg synes kroppsspråket til Ronnie er i trofe-modus igjen, og da kjører han fort over Ding. Ikke umulig at han vinner så klart som 13-7, 13-8 eller noe der omkring slik som mot Murphy, men jeg feiger litt ut da marginene er ytterst små med O'Sullivan involvert og går for -2,5 frames.

Ding er dessuten en eminent break-builder selv, og tar han vare på sjansene sine og først kommer i gang kan han plukke mange frames.

Tror imidlertid O'Sullivan nok en gang blir for sterk når disse to møtes, og sjansen for minst 3 frame-seier mener jeg er god (spilles best av 25 frames).

Stigis


- Svar på innlegg
O'Sullivan viser klasse
accurate2 Postet 24.04.2017 22:26 Regnskap
Herlig lesning!!!

Jeg følger selv snooker og tennis svært tett, dei to idrettene jeg syns passer best for odds-spill av den enkle grunn at det er to utfalls markeder med ofte gode verdispill. Og fantastisk underholdning.

Ifjor var jeg så heldig å få sitte ringside i Crucible, blant annet i finalen mellom Selby og Ding. Jeg var aldri i tvil, på linje med dei fleste andre, at Selby ville dra det lengste strået.
Den største faren for Ronnie iår var i kampen mot Murphy ( frem til den semien alle vil ha mellom Selby og Ronnie), da var det mye press, media og mange uttalelser som blir vendt og vridd på. Og han kunne faktisk finne på å bare gi f.... og trekke seg fra hele verdensmesterskapet, eller tanke fullstendig. Når den kampen gav positivt svar, så blir han berre bedre og bedre, og han spiller nå med avslappede skuldrer, da er han som best.

Ding Junhui og Neil Robertson er dei to som har skuffet mest gjennom sesongen 2016/17, ikke bare resultatmessig men måten man løser problemer på filten, kroppspråk og trygghet og det å gi nok til å ta titler og spille på høyt nivå. Robertson med sin famileøkning har gitt mindre trening, og totalt sett betyr snookeren mindre for han nå, og Ding har kommet inni ett spor der han ikke leverer centuries jevnlig som tidligere. Noe som kanskje har med at han mistet sin mor nå i januar etter kreft, og der han brukte tid på å pleie henne i sykdomsperioden med hyppige besøk og gjøremål.
En trygg Ding i full fokus og med positiv periode bak seg, hadde tatt ned Liang Wenbo med 5-6 partiers overtak. 13 - 12 seier er langt under pari. 

Er 100% enig i spillet, der Ronnie nå er i rett modus.

Jeg selv har Selby som vinner av hele turneringen, fordi han er mest komplett, og fordi han ønsker å bli den første som vinner både China Open i forkant av VM og VM, ett spøkelse som ingen har klart å bli kvitt. Da skriver han ny historie. Det elsker han.

- Svar på innlegg
Re: O'Sullivan viser klasse
Stigis Postet 24.04.2017 23:14 Regnskap
Hei og tusen takk for tilbakemelding :-)

La meg først si at jeg ble kjempemisunnelig over å lese at du satt ringside i Crucible. Jeg har selv sittet ringside under Grand Slam finaler i tennis, men drømmer om å gjøre det samme i Crucible en gang :-)

Jeg har faktisk ikke fått med meg at Ding mistet moren sin nylig, men det kan kanskje spille inn på fokuset hans ja. Sånt kan jo slå begge veier, men for Ding sin del må det meste være 100% på plass for at han skal yte maksimalt. Han er ikke alltid på den øvre skalaen mentalt sett, og mot en Ronnie som spiller opp mot sitt beste har man ikke råd til mange feilskjærene.

Har sett mange av oppgjørene hans mot Ronnie og for å sette det på spissen blir han ofte en nervebunt og ser ut som en redd liten guttunge. Akkurat det er en dårlig inngang og hvis han har flere tanker som kverner der bak, blir det vanskelig.

Takk igjen for tilbakemelding og tar det som et kompliment at du er enig i spillet. Jeg veit fra tidligere at du er rå hva gjelder snooker, akkurat som tennis. Forumet trenger kunnskap som den du sitter på, so keep it up - både med egne tips og gjerne tilbakemeldinger på andres :-)

Stigis
- Svar på innlegg
Re: O'Sullivan viser klasse
accurate2 Postet 24.04.2017 23:26 Regnskap
Enig.
Slik jeg har oppfatta og lest om Ding er at han er veldig familiekjær og følsom type, og er mere plaget av nerver enn sine argeste motstandere i toppen.
Nå har han da løftet titler i sykdomsperioden til moren, og hans finaleopptreden ifjor vil også hjelpe han. Men totalen sier meg at han knyter seg mere jo viktigere det blir. Jeg syns også matchen mot Liang Wenbo bekrefter det, når han møter sin beste kompis så blir det staccato og lite flyt. Det trenger han mot Ronnie i full blomst.

Nå er jo idrettens historie slik at man i mange idretter dedikerer trofêer til avdøde familiemedlemmer, og at man presterer det lille ekstra kanskje av den grunn, og at man har en slags annerledes fokus som gjør at man hever seg det lille ekstra. Men jeg har ikke Ding i den kategorien. Han er beskjeden, liker ikke hypen rundt seg, og trekker seg bort fra alle medie-oppgaver som kunne gitt han millioner på bok.

Du er jo i aller høyeste grad en av dei som har gitt meg motivasjon til å analysere tennis og snooker på den riktige måten, så det er jeg som skal takke og bukke for dine bidrag på oddsnet når jeg var en liten dritt :-)

- Svar på innlegg
Re: O'Sullivan viser klasse
aaa Postet 26.04.2017 13:06 Regnskap
Endret
26.04.2017 13:10 aaa
26.04.2017 13:11 aaa

Litt utopisk at han tar 7 frames nå. Kan hentes litt penger igjen ved 1,02 på Ding hos Betfair.
- Svar på innlegg