Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Tennis

Tilbake til forum
OddsNetspill: Novak Djokovic 3-0
Stigis Postet 08.07.2018 18:22 Regnskap
Endret
08.07.2018 22:45 Stigis

  • Sport:Tennis
  • Land:Internasjonal
  • Liga:ATP
  • Kamp / utøvere:Djokovic - Khachanov
  • Tilleggsinfo:Settspill
  • Tips/ utfall:3-0
  • Spillestopp:09.07.2018 17:30
  • Odds:1.98
  • Innsats:3/10
  • Selskap:PinnacleSports

Novak Djokovic er tilbake mot gamle høyder igjen, og må absolutt regnes som en av kandidatene til å ta tittelen.

Han slapp åpningssettet mot Edmund i forrige runde, men var egentlig aldri truet etter det. Nå skal han opp mot Karen Khachanov som har vært gjennom noen tøffe bataljer så langt, og som nok merker det litt i beina i forhold til Novak.

Novak er giftig i returspillet igjen og mer sikker fra grunnlinjen enn på svært lenge. Her møter han en ultraoffensiv spiller som kommer til å trykke til og gjøre alt for å sette Novak under press i duellene.

Når Novak imidlertid setter opp tempoet til yttergrensene, skal Karen få mer enn nok med å henge med i svingene og da vil han ikke få like mange sjanser som vanlig til å angripe.

Litt skryt av Khachanov;
Khachanov server meget bra, med et snitt på rundt 195/196 km/t på 1.servene - de hardeste er vel opp mot 220 km/t. Han er 198 cm høy, men beveger seg meget bra høyden tatt i betraktning.

Mot Baghdatis og Tiafoe hamret Khachanov inn henholdsvis 34 og 33 ess over sine 5 sett. Han vant rundt 80% av 1.servene i begge kampene, men mot Baghdatis slapp han f.eks til hele 17 breaksjanser for kyprioten. Djokovic er KLART OPP i nivå i returspillet i forhold til både Baghdatis og Tiafoe. Jeg er redd 2.servene til Khachanov virkelig vil bli satt på prøve.

Russeren profiterer mye på rekkevidden sin på gresset der det går så hurtig.

Russeren genererer vanvittig med kraft og fart i grunnslagene/rackethodet - både fra forehand- og backhandsiden. Han kan også gå inn og spille volley for å lukke poenget etter å ha satt press på motstanderen med enten sin forehand eller tohånds backhand. Den inside-out forehanden hans er rett og slett stor og svært giftig.

Bevegelsen er som sagt overraskende god og han gir sjelden motstander ro - spesielt på gresset.

Han har meget god rekkevidde og spesielt fra backhandsiden er han rå i forsvar og når det aller meste.

Med den tyngden han har i grunnslagene blir dessuten lengden veldig god. Det er sjelden han slår korte baller som motstander kan angripe ved å gå inn i banen. For Khachanov sin del blir ballene som regel limt ved baklinjen - enten innenfor eller så vidt ut. Han angriper så fort han får sjansen ved å sette press på.

Jeg liker spesielt godt tilbakeføringen hans og snerten i håndleddet, som ofte genererer disse små ekstra km/t i angrepsslagene hans.

I en matchup mot Novak tror jeg imidlertid han må opp enda et nivå i agressivitet, men da tipper han fort over grensen i forhold til den berømte sikkerhetsmarginen offensivt.

Det er også et ankepunkt mot russeren, nemlig at den offensive satsingen blir for vill og tar helt overhånd til tider. I sine første kamper har han svingt voldsomt i nivå, noe som altså har gitt noen tøffe og seige bataljer med mange sett-tap;

3.runde: Tiafoe 46 46 76 62 61
2.runde: Baghdatis 63 64 36 67 75
1.runde: Ferrer 61 76 36 75

I første kampen snudde han 4.settet der Ferrer en stund så ut til å dra det til 5.sett. Ferrer er bare en skygge av glansdagene, så en forventet seier vil jeg si.

I 2.runde var det ringreven og kyprioten Baghdatis som måtte melde pass, men som likevel ga Khachanov vanvittig kamp om poengene. Baghdatis skal aldri undervurderes på gresset, men heller ikke han har sine glansdager lenger.

Tiafoe i forrige runde ble nok en seier i 5.sett, men det skal nevnes at Tiafoe ble ganske sjanseløs mot slutten grunnet store magesmerter.

Tiafoe er et ultratalent som i mine øyne er noe av det mest spennende USA har produsert på mange år, men ingen av motstanderne til Khachanov er på nivå med Djokovic.

Serberen skulle prøve med forandringer og bli enda noen få prosent bedre her og der, men det skar seg helt. I tillegg har han fått smake på en del skader som satte ham tilbake. Nå er han tilbake i kjente omgivelser og det trygge i treningsarbeidet og ikke minst har han fått killer/vinnerinstinktet tilbake. Gamlegutta Federer og Nadal har jo plutselig tatt over alt som er igjen, og det er tydelig at det er tent en ekstra gnist i Djokovic igjen.

Jeg tror Khachanov presses til å være enda mer offensiv enn vanlig. Når man veit at han, nettopp til vanlig, ligger helt i ytterkant av sikkerhetsmarginen kan det fort bli mer ødeleggende enn godt er mot Djokovic. Sistnevnte kan dra opp et forrykende tempo når han spiller sin beste gresstennis, og den stabiliteten han har i lengre dueller har ikke Khachanov. Russeren MÅ sette press på så tidlig som mulig og gå all-in for vinnerne skal han ha noen sjanse.

Det hjelper ikke med et toppnivå som, dessverre for russeren sin del, ikke vises mer enn glimtvis i kampene. Han kan som Edmund snappe til seg et sett, men jeg føler meg ganske sikker på 3-0/3-1 seier for Djokovic i dette oppgjøret. Jeg velger å gå for førstnevnte og satser på at han drar fordel av litt ekstra møre bein hos russeren etter hans kamper så langt.

Den aller største forskjellen i denne matchupen er uansett RETURSPILLET. Alle veit hvilken eminent returspiller Djokovic er, men ikke alle er kanskje klar over hvor mye svakere Khachanov er i returfasen enn sin serbiske motspiller. 

Khahanov er til tider direkte svak i returspillet og han sliter enda et hakk mer på gresset. Selv om han selv server aldri så bra, tror jeg Djokovic vil få en del breaksjanser. Jeg tror imidlertid IKKE at Khachanov vil få så mange, og han vil få langt mer trøbbel med å bryte Djokovic enn sine tidligere motspillere så langt i turneringen.

3-0 er dristig så langt i turneringen, men jeg håper faktisk at maskinen Djokovic kommer tilbake til gamle høyder igjen :-)

Stigis


- Svar på innlegg