Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Odds

Tilbake til forum
OddsNetspill: Golden State Warriors -5,5
Stigis Postet 12.01.2018 19:34 Regnskap
Endret
12.01.2018 19:35 Stigis

  • Sport:Basketball
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Milwaukee Bucks - Golden State Warriors
  • Tips/ utfall:B/ -5,5
  • Spillestopp:13.01.2018 02:05
  • Odds:1.99
  • Innsats:3/10
  • Selskap:PinnacleSports

Golden State Warriors gikk på et sjelden tap sist da de ble feid av banen med 106-125 mot LA Clippers. Det skjer knapt at de taper to strake, så tror de slår knallhardt tilbake her. De kommer til å komme langt mer forbedredt til denne matchupen, for øvrig en matchup jeg tror er midt i blinken for Warriors.

Golden State ser også ut til å kunne bli fulltallige til denne kampen. Stephen Curry gjennomførte trening i går og det gikk fint, mens Klay Thompson også er tilbake etter å ha blitt hvilt i forrige kamp. I tillegg gjorde Kevin Durant comeback med 40 poeng sist mot Clippers.

Når Green i tillegg er klar til å styre forsvaret snakker man SLAGKRAFTIG lag og trolig det beste i ligaen. Siste update er "game time desicion" når det gjelder Curry, Livingston og Iguodala, men jeg legger med en uttalelse vedrørende Curry og den troen jeg har på at han blir involvert i denne;

"The news is that Curry was able to go through practice on Thursday so he is likely to suit up on Friday which is obviously great news for the Warriors who will be eager to bounce back from a rare loss. Thompson is also expected to suit up after being rested on Wednesday".

Hovedargumentet for mitt spill på Golden State er følgende;

Milwaukee har et rufsete forsvar og de sliter spesielt med å forsvare seg mot 3-poengere. Faktisk er de så langt nede som nr. 29 på denne statistikken.

Golden State er ikke bare det beste laget i ligaen, men de er også best av samtlige fra 3-poengs distanse. I hvert fall er dette et skikkelig argument dersom Curry blir klar og spiller.

Klay Thompson er også en 3-poengs ekspert og Durant er heller ikke en ueffen distaseskytter for å si det mildt. Golden State topper per nå denne statistikken med 39% uttelling på sine 3-poengere. Sånn sett er Milwaukee en god matchup for Warriors.

Når man først er inne på 3-poengere. Durant har over 50% uttelling på 3-poengerne i 4 av sine 5 siste kamper, så her kan angrepene komme fra alle kanter.

Golden State har ikke tapt borte siden 22.november og har totalt 17-3 on the road.

Hva så med Milwaukee Bucks? Ja, de har jo ALT-MULIG-MANNEN Giannis Antetokounmpo eller The Greek Freak som han kalles. Han kan være nesten umulig å stoppe og nærmest et lag alene, MEN klarer man til en viss grad å temme ham er veldig mye gjort.

De har selvsagt andre gode spillere også og både Khris Middleton og Eric Bledsoe er viktige for laget. Jeg mener uansett at Golden State er bedre besatt totalt sett og matchupen bør som sagt passe dem utmerket.

Milwaukee står liksom fast i omtrent samme posisjon som i fjor. De vinner og taper om hverandre og har hatt lite progresjon. De hadde store forhåpninger etter at de fikk inn Bledsoe, men de har ikke fått betalt - i hvert fall ikke så langt. 

Dersom Durant klarer å ta ut the Greek Freak og matchupen bir slik jeg tror vinner Golden State fort med 10+ poeng.

Golden State vant for øvrig begge oppgjør innbyrdes i forrige sesong, mens dette er første kamp denne sesongen.

Stigis

- Svar på innlegg
OddsNetspill: Golden State Warriors -5,5
Kornboy Postet 12.01.2018 20:51 Regnskap
Følger lett. Golden State Warriors ser ut til å være "et sikkert kort" også denne sesongen, ihverfall i mange av matchene, dersom de også er fulltallige her så skal dette være et bra spill. Jeg følger deg på dine 3 units.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
OddsNetspill: Golden State Warriors -5,5
Stigis Postet 12.01.2018 22:26 Regnskap
Hei,

Vi får bare si tvi,tvi, MEN nå kom det ny update vedrørende skadesituasjonen;

Stephen Curry er UTE, og returnerer trolig til morgendagens kamp i stedet.
Shaun Livingston og Andre Iguodala er friskmeldte og klare til dyst.

Et skår i gleden med Curry, men med både Durant, Thompson, Green og Pachulia på banen, samt de to ovennevnte i rotasjonen bør det likevel kunne gå greit. Det er mye klasse uansett, men Curry er Curry.

Milwaukee mangler en nr.2 spiller i tillegg til beistet sitt. Klarer de å ta ut han, er alternativene få hos Bucks.

Stigis
- Svar på innlegg
OddsNetspill: Golden State Warriors -5,5
Kornboy Postet 12.01.2018 23:07 Regnskap
Curry er god, men langt ifra hele laget. Warriors har alltid vært et lag med mye fart og fremover på banen alltid vært solide. Vi krysser fingrene så får vi se hva det ender med :-) Overspill (avhenging av linjen som er satt naturligvis) er også vanligvis noe man kan diskutere med Warriors innvolvert, men her er jeg enig med deg i at et handicap spill er det beste. Det er helg nå så denne skal jeg nok sitte oppe å se på.....

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg