Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Tennis

Tilbake til forum
OddsNetspill: Damir Dzumhur
Stigis Postet 29.09.2017 17:05 Regnskap
  • Sport:Tennis
  • Land:Internasjonal
  • Liga:ATP
  • Kamp / utøvere:Dzumhur - Dolgopolov
  • Tips/ utfall:Dzumhur
  • Spillestopp:30.09.2017 12:30
  • Odds:2.12
  • Innsats:3/10
  • Selskap:PinnacleSports

Dzumhur flyr på en sky om dagen og oser av selvtillit. Han gikk helt til topps innendørs i St.Petersburg forrige uke - hans første ATP-tittel i karrieren.

Denne uken har han fortsatt godformen;

Kvartfinale: A.Zverev 64 75
2.runde: Lacko 64 63
1.runde: Millman 64 75

Dzumhur er lav av vekst og har kanskje ikke den skarpeste serven, men bortsett fra det har han det aller meste.

Dzumhur er bunnsolid og gjør knapt feil, i hvert fall av den enkle sorten. Han kan holde det gående og virkelig frustrere de mer offensive spillerne. Han er utrolig fotrapp, en av de raskeste på touren, og det eksepsjonelle fotarbeidet og bevegelsesmønsteret gjør ham knallgod defensivt. 

I tillegg evner Dzumhur å slå kontra nesten når som helst. Han kan vært skikkelig presset i 5,6 slag på rad, men stå i mot igjen og igjen før han plutselig klarer å slå kontra. 

Dzumhur har rett og slett de fleste slagene i boka og er meget god til å variere sitt spill. Gode vinkler, herlige retningsforandringer og generelt god lengde er stikkord.

Det som likevel imponerer aller mest med Dzumhur er returspillet. Det har vært verdensklasse i år og ikke mange er bedre enn ham i den fasen. Han menger seg absolutt med eliten på touren når det kommer til returspill.

Dolgopolov kom nærmest fra intet i Australian Open tilbake i 2011 var det vel. Jeg husker Wilander, McEnroe med flere spurte hvor i all verden denne fyren kom fra. Husker han tok ut Tsonga og Søderling den gangen og virkelig markerte seg, men siden har han egentlig aldri slått ut i full blomst. Han er en utrolig humørspiller som svinger noe voldsomt og i mange turneringer virker han rett og slett uinteressert. Ryktene rundt ham er mange i så måte, men det velger jeg å se bort fra.

Toppnivået til Dolgopolov er helt rått og han gyver løs kontinuerlig - uansett motstander. Sånn sett er det ofte han går rett i strupen på motstanderen, men samtidig blir det mye i hytt og pine av offensiven hans.

Han har absolutt spillet til å slå hull på Dzumhur. Han trykker på fra begge sider og jager vinnerne fra nær sagt alle muligte vinkler. Det kan være ganske stressende å spille mot Dolgopolov som aldri gir deg ro.

Samtidig tror jeg han virkelig skal få testet seg mentalt mot Dzumhur der langt flere baller enn vanlig kommer i retur, selv når poenget nærmest er vunnet. Dzumhur skyr ingen midler om dagen og spiller som om tro kan flytte fjell.

Dolgopolov har den klart beste serven av disse, mens Dzumhur er KLART BEDRE i returspillet. Dolgopolov har trykket og evnen til å slå hull på forsvaret til Dzumhur, men sistnevnte er rå på defensiven og er i stand til å få Dolgopolov ut av angrepsrytmen sin.

Her må rett og slett Dolgopolov gå rett i strupen på Dzumhur og håpe på et tidlig break. Jo lenger det går uten at han klarer å bryte Dzumhur, jo mer øker sjansen for at Dzumhur sakte, men sikkert maler han i stykker. Dolgopolov er ikke noe bra syn når motstanderen får han ut av rytmen. Der i gården er det litt sånn at enten sitter det eller ikke. 

Frister med over i denne kampen også. Dolgopolov er av spillerne som kan være alt fra fantastisk i et sett der nesten alt sitter til drita elendig og ute av sonen i det neste. Han er derfor veldig ofte involvert i kamper som først blir avgjort i 3 sett.

Denne uken har han disse resultatene;
Kvartfinale: Sela 63 46 10 ret
2.runde: Stakhovsky 76 64
1.runde: Harris 63 64

Ingen av disse er i nærheten av Dzumhur slik sistnevnte spiller om dagen, men Dolgopolov har toppnivået til å matche ham uansett. Senest i US.Open spilte Dolgopolov meget bra og slo blant annet Struff og Berdych før umulige Nadal stoppet ham lett i 4.runde.

Dette ligner derfor en svært jevn og tett batalje, men slik Dzumhur spiller om dagen velger jeg faktisk å gi ham et knapt favorittstempel.

2,12 i odds må derfor prøves. Ender på vippen mellom 3 og 4 units, men lander på 3 da Dolgopolov har et toppnivå som ikke ligner grisen og han har det ofte med å heve seg i takt med motstanden.

Dzumhur frustrerte verdensfirer Zverev i dag og vant i strake, og med den rekka han har av gode kamper nå synes jeg han hadde fortjent litt mer anerkjennelse. Han har nå vunnet 18 av sine 21 seneste kamper på ATP-touren og det er intet mindre enn utrolig imponerende og ikke minst oser han av stabilitet nå.

Spillerne har for øvrig aldri møtt hverandre tidligere.

Stigis


- Svar på innlegg
Re: OddsNetspill: Damir Dzumhur
LuckyOne Postet 30.09.2017 08:46 Regnskap
Ja dette blir en interesann match... jeg fikk ikke sett Dolgopolovs match mot stakhovsky men mot D.Sela hadde Dolgopolov 9 av 10 server som lå på 193/194 Km/h med den farten på ballen ble det vanskelig for sela å få noe fart på returen de gangene han rakk ballen og dermed gikk Dolgopolov på nett og i de fleste tilfeller ble det enkle poeng for han. jeg er svært usikker på denne matchen og er verken uenig eller enig i ditt spill. Selv sitter jeg litt på Dolgopolov fordi jeg ser serven hans som langt bedre enn Dzumhurs sin. 

Men om Dzumhur går helt til tops i dag vil det ikke være noen sensajon utfra formen han har vist.

Lykke til.
- Svar på innlegg